RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 30 apr 2012, 10:20

Jucerasnja tekma je bila zavrsni cin 10. jubilarnog medjunarodnog festivala komedije "Mostarska liska" :mrgreen: Raskucavanje, iako su i oni imali odlicne prilike. Papagaje smo namontirali 3 od 4 ove sezone, sad uzivamo u ljetnim ljepotama :D

Bandovic Dejan
Brkovic Danijal
8-)

Potpisati svu omladinu koja je jucer igrala na sto duzi period.

Nadam se da ce Dzafa imati dosta sportske srece na putu do Veleza koji svi zelimo vidjeti, a vjerujem da svi zelimo da to bude kao jucer, da se gine kao da je zadnja utakmica u zivotu.

Posjetu nema potrebe komentarisati, ovako ce biti sve dok Velez svaku utakmicu ne bude igrao kao jucer, gdje prvenstveno mislim na gore navedeno, borbu, borbu, i samo borbu.

Ja zadovoljan.
Support Velez, It's logical! ★

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 30 apr 2012, 10:49

Eto I trenera smo im smjenili :D :lol:
Itekako i ja zadovoljan :mrgreen:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 30 apr 2012, 11:10

Rodjeni_BRato je napisao/la:jes komsijama krivo sto su od nas izgubili....ja mislim da ni jedan od njih veceras nece oka sklopit. :lol: gdje nam je sad ona legenda ultrasa Amir :lol:
Nemoj ga,majke ti zvati...šuti.
Počeće o Mepas Mallu,o liniji razgraničenja,o socijalnim temama...stipu ga :mrgreen:
Kako je jutro pametnije od večeri,ja jutros još zadovoljniji.
Mahom domaći igrači,mladići sa neprikosnovenim Dejanom Bandovićem kontra europskog Zrinje...i šta?
Aj zdrao,zdrao :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2012, 11:19

kaad sam jučer vidio postave, nisam mogao vjerovati, pa sve djeca u VELEŽU, momci od kojih sam stariji 7, 8 godina. Jučer su zrelo odigrali za svoje godine. Oni su još neiskusni, ali ono jučer je bilo i više nego dobro, VELEŽ je jučer sve oduševio, a ovu smo tekmu dobili najviše zahvaljujući BORBENOŠĆU i ničemu drugom, jer da smo kiksali, bilo bi stvarno svašta, ali eto dobili smo. Za siguran opstanak nam trebaju dvije domaće pobjede. Pošto nam dolazi Željo nakon Olimpica, tu će nam biti najteže doći do tri boda, ali sve je moguće. Ipak veće šanse imamo protiv Borca i GOŠK -a kući, jer je Borac izgleda odustao od Evrope, i već se pripremaju za narednu sezonu.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 30 apr 2012, 11:23

tepsija je napisao/la:Ponosan sam.
Ponosan sam na zalaganje,na igru,na rezultat,na našu publiku.
Ponosan sam i na nas,kao forumaše koji ovu pobjedu slavimo dostojanstveno,bez niskih strasti.
Ponosan sam što sam veležovac.

P.S. Pozdrav Hrvoju Hercegu alias R....
I imaš pravo da budeš ponosan na zalaganje, igru i rezultat ali ako si ponosan na one navijače (sa velike tribine) koji se penju na ogradu ,pljuju i gađaju igrače Zrinjskog dok izvode aut i to skoro svaki put onda stvarno imaš na koga biti ponosan.Što je najsmješnije penju se preko redara.Trebao ga je još pridržat da ne padne i dat mu kakav kamen.Zanimljivo da komentator nije prozborio riječi o tome.
Što se tiče tekme čestitke Veležu na zasluženoj pobjedi.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 30 apr 2012, 11:32

acovic1 je napisao/la: I imaš pravo da budeš ponosan na zalaganje, igru i rezultat ali ako si ponosan na one navijače (sa velike tribine) koji se penju na ogradu ,pljuju i gađaju igrače Zrinjskog dok izvode aut i to skoro svaki put onda stvarno imaš na koga biti ponosan.Što je najsmješnije penju se preko redara.Trebao ga je još pridržat da ne padne i dat mu kakav kamen.Zanimljivo da komentator nije prozborio riječi o tome.
Ha slušaj stari...ne podržavam nikakvo nasilje na tribinama,tako ni ono šta je jučer bilo.Ono je bila reakcija dijela ljudi na Miličevićevo pssst,samo prema njemu,nije ni prema kome drugom.Isto bi najvjerovatnije bilo da je Milutin Pehar igrao.Kamenja ima blizu stadiona koliko god hoćeš,ograda nije visoka,moglo ju je se preskočiti,moglo je se gađati kamenom ali nije.Ima se granica.Ponavljam,ne opravdavam.
Ali šta me veseli,prevazišli smo već odavno bilo kakvo neke jeftine političke poruke sa tribina,to je bit.
I to je to.
Dobro je :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 apr 2012, 11:49

sonik24 je napisao/la: u ljudima glava
:lol: :lol: :P

inače, čestitke Veležu, nisam gledao utakmicu, ali po rezultatu pretpostavljam da ste odigrali dobro i sretno u nastavku ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 apr 2012, 11:53

`Velež i Hiroš sporazumno raskinuli ugovor
Fudbalski klub Velež i Nedim Hiroš sporazumno su raskinuli saradnju. Danas je u prostorijama NS HNK stavljen potpis na sporazumni raskid ugovora. Dosadašnji vezista Veleža izrazio je želju za prekidom saradnje, što je odobrio i stručni štab. Klub i Hiroš su se razišli u korektnim odnosima`
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 30 apr 2012, 11:58

Eto taman i za kerzena jedna radosna :mrgreen:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 apr 2012, 12:37

To je dobro, jer sam se iskreno bojao da cemo morati da platimo neku lovu njemu, posto smo ga imali do ljeta 2013.
Support Velez, It's logical! ★

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 30 apr 2012, 12:59

Hvala Bogu kockice se polako uklapaju,postajemo ko Bilbao!

Džafa majstore!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 30 apr 2012, 13:14

tepsija je napisao/la:
acovic1 je napisao/la: I imaš pravo da budeš ponosan na zalaganje, igru i rezultat ali ako si ponosan na one navijače (sa velike tribine) koji se penju na ogradu ,pljuju i gađaju igrače Zrinjskog dok izvode aut i to skoro svaki put onda stvarno imaš na koga biti ponosan.Što je najsmješnije penju se preko redara.Trebao ga je još pridržat da ne padne i dat mu kakav kamen.Zanimljivo da komentator nije prozborio riječi o tome.
Ha slušaj stari...ne podržavam nikakvo nasilje na tribinama,tako ni ono šta je jučer bilo.Ono je bila reakcija dijela ljudi na Miličevićevo pssst,samo prema njemu,nije ni prema kome drugom.Isto bi najvjerovatnije bilo da je Milutin Pehar igrao.Kamenja ima blizu stadiona koliko god hoćeš,ograda nije visoka,moglo ju je se preskočiti,moglo je se gađati kamenom ali nije.Ima se granica.Ponavljam,ne opravdavam.
Ali šta me veseli,prevazišli smo već odavno bilo kakvo neke jeftine političke poruke sa tribina,to je bit.
I to je to.
Dobro je :D
Ma ne govorim ja za ljude iza gola nego za one s velike tribine.Žalosno je što je kod nas to sve postalo normalno.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2012, 13:23

Interagent sponzor „Rođenih“
Monday, 30 April 2012 11:26
There are no translations available.

Mostarska špediterska kompanija Interagent i FK Velež dogovorili su sponzorsko – marketinšku saradnju za 2012. godinu. Direktori Sedin Tanović i Danko Šulenta parafirali su danas ugovor o sponzorstvu između FK Velež i Interagenta za period 2012. godine. Inače, ova mostarska kompanija i prije tri sezone bila je sponzor Veleža.

Bašić pozvan za meč sa Albanijom
Monday, 30 April 2012 10:02

Mladi napadač kadetske selekcije Veleža Adnan Bašić dobio je vrijedno priznanje za svoj rad. Selektor U-17 reprezentacije Bosne i Hercegovine Sakib Malkočević pozvao je talentovanog napadača Veleža za prijateljsku utakmicu BiH – Albanija. U utorak 08. maja mlade nade naše zemlje odmjerit će snage u Sarajevu sa svojim vršnjacima iz Albanije. Adnan Bašić je prvi strijelac ekipe koju sa klupe prevodi Dženan Zaimović.

Velež i Hiroš sporazumno raskinuli ugovor
Monday, 30 April 2012 10:17

Fudbalski klub Velež i Nedim Hiroš sporazumno su raskinuli saradnju. Danas je u prostorijama NS HNK stavljen potpis na sporazumni raskid ugovora. Dosadašnji vezista Veleža izrazio je želju za prekidom saradnje, što je odobrio i stručni štab. Klub i Hiroš su se razišli u korektnim odnosima.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 apr 2012, 13:29

samo_lijevo je napisao/la:`Velež i Hiroš sporazumno raskinuli ugovor
Fudbalski klub Velež i Nedim Hiroš sporazumno su raskinuli saradnju. Danas je u prostorijama NS HNK stavljen potpis na sporazumni raskid ugovora. Dosadašnji vezista Veleža izrazio je želju za prekidom saradnje, što je odobrio i stručni štab. Klub i Hiroš su se razišli u korektnim odnosima`
na vasoj temi sam napisao da hirosu dajem pet kola prije nego ga otjerate ali eto zeznuo me bio je citavih deset :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 30 apr 2012, 13:36

Sedam dana ranije Prijedor nas ubije. Zrinjskog k.arnemo laganini sa istom ekipom. Znači do trenera je... I ova mlađarija odigraše značajne role. Mahinić bez greške, Zvonić vrh, Brković najbolji na terenu, Demić opet majstorski go... Pade Borgova teorija u vodu. Djeci je trebao samo neko ko će ih ohrabrit. kazat lijepu riječ. uz dzanu i zolja velez trenutno u premier ligi ima najperspektivniji domaći kadar.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 30 apr 2012, 13:45

Etoo jos malo pa se sad rijesite Handzica i Pehlica i zelja vam se puni. Ne svima al vecini na ovom forumu !!! Bez obzira na sve, po meni se gleda rezultat ekipe,a to je moje licno misljenje a ne odakle jo ko dosao pa zato sto je iz tog kluba dosao treba ga odmah liferovati ..Npr Sarajevo i Zeljo imaju vise igraca s strane nego domacih al su zato najbolji sve ove predhodne godine,naravno i buduce godine pogotovo kad je Zeljo u pitanju !!! Nek je Velezu sretno i da ovim ritmom nastavi kako je poceo...Meni je FK Velez naravno poslije FK Sarajevo najdrazi BH Klub tako ce i ostati !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 apr 2012, 13:52

@Iskren

I meni je FK Sarajevo drag klub uz Zvijezdu,Olimpic.
Upravo iz tog razloga se nadam da cete angazovati Varesanovica,Prljacu,Hirosa, Pehlica za sledecu sezonu i iskoristiti sav njihov potencijal. Mi ociglendo nismo znali da ih dovoljno cijenimo ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 apr 2012, 14:50

kerzen je napisao/la:Sedam dana ranije Prijedor nas ubije. Zrinjskog k.arnemo laganini sa istom ekipom. Znači do trenera je... I ova mlađarija odigraše značajne role. Mahinić bez greške, Zvonić vrh, Brković najbolji na terenu, Demić opet majstorski go... Pade Borgova teorija u vodu. Djeci je trebao samo neko ko će ih ohrabrit. kazat lijepu riječ. uz dzanu i zolja velez trenutno u premier ligi ima najperspektivniji domaći kadar.

Mahinić još uvijek mlad, ali jako prodoran i svijetla budućnost.
Mnogo ispada u odbrani ali je jako dobar prema naprijed.
Brković bio najbolji ali i također standardni Dejo uz onu jednu grešku.
Knele isto odigrao na nivou u odbrani.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 30 apr 2012, 15:07

Gledo sam juce utakmic una BHT1, cestitke Velezu, fer i korektna tekma ;)

puno pozz iz Banovica
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 apr 2012, 15:13

@Titova-Juga

Drug mislim da si pomijesao Mahinica i Mehremica ... Mehremic tanak kao bek i mogli su nam juce uvaliti bruku golova . Momak ima problema sa osnovnim postavljanjem kao bek , al je ofanzivno fantastican. SIguran sam a ce Dzafa to popraviti kod njega.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []