Po nekima klub koji je davno zasluzio ispadanje iz lige,neki zlobnici ga prozvali majstorom kupovine utakmica

sto naravno nije tocno,eto zelio bih cuti misljenje vas ostali o Nk Žepče?
Otisao je sada u Nk Pula u 2.HNLPhill Jackson je napisao/la:Sta je s onim Masicem sto je u zimskom prelaznom roku trebo kod nas prec pa se klubovi nisu dogovorili..cito sam da je nesto govorio da ce strajkovat,,da nece vise igrat za vas![]()
![]()
Hocu ovo smatrati kao uvredu ili?Mukiol je napisao/la:Bio sam jednom na stadinu kad je bila izlozba pasama solidane uslove imate, mogla bi i stoka da pase natom stadionu
![]()
![]()
Glavom i Bradom MIRZA RIZVANOVICRibery FCB je napisao/la:Moj jaran je nekad igrao za Žepče, kad su harali, sada igra za Sarajevo, kaže da mu je lijepo bilo u Žepču, ja tamo nisam nikad bio, tako da neznam koji komentar da ti dam veći
Mirza je bio legenda sto jestjuzni_front je napisao/la:Glavom i Bradom MIRZA RIZVANOVICRibery FCB je napisao/la:Moj jaran je nekad igrao za Žepče, kad su harali, sada igra za Sarajevo, kaže da mu je lijepo bilo u Žepču, ja tamo nisam nikad bio, tako da neznam koji komentar da ti dam veći
Da bio sam_amel_13_BHf_ je napisao/la:adi dal si bio na utakmici zepce buducnost? sad zadnjoj stoj bila???![]()
pa na otkrivenoj ili neotkrivenoj tribini???na kojoj si bio???Adi_Zepce je napisao/la:Da bio sam_amel_13_BHf_ je napisao/la:adi dal si bio na utakmici zepce buducnost? sad zadnjoj stoj bila???![]()
nisam vjeruj mi 7 godinu propustio niti jednu domacu utakmicu NK Zepce
Prvo poluvrijeme sam bio na nadktivenoj a drugoj sam presao na otkrivenu zbog nekoliko fotki koje sam pravio taj dan_amel_13_BHf_ je napisao/la:pa na otkrivenoj ili neotkrivenoj tribini???na kojoj si bio???Adi_Zepce je napisao/la:Da bio sam_amel_13_BHf_ je napisao/la:adi dal si bio na utakmici zepce buducnost? sad zadnjoj stoj bila???![]()
nisam vjeruj mi 7 godinu propustio niti jednu domacu utakmicu NK Zepce
![]()
Da tu sam bio,plavi kacket BiH i sal Nk Zepce_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma nista mozda sam te vidio...jesil sjedio blizu kucice one na neotkrivenim??zz![]()
hha super mensecini da vi tam navijate i za celik ha??? i imatel svoje vatrene vi??? kako sam ja vidio slaba je posjecenost skroz...Adi_Zepce je napisao/la:Da tu sam bio,plavi kacket BiH i sal Nk Zepce_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma nista mozda sam te vidio...jesil sjedio blizu kucice one na neotkrivenim??zz![]()
![]()
![]()
pricao sam sa nekoliko vasih navijaca prija pocetka drugog dijela
Navijaju neki za Celik ja nisam nikada niti cu_amel_13_BHf_ je napisao/la:hha super mensecini da vi tam navijate i za celik ha??? i imatel svoje vatrene vi??? kako sam ja vidio slaba je posjecenost skroz...Adi_Zepce je napisao/la:Da tu sam bio,plavi kacket BiH i sal Nk Zepce_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma nista mozda sam te vidio...jesil sjedio blizu kucice one na neotkrivenim??zz![]()
![]()
![]()
pricao sam sa nekoliko vasih navijaca prija pocetka drugog dijela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.