Druga Liga - grupa Jug

Flegma
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la Flegma » 01 maj 2012, 00:17

BatigolASR je napisao/la:
Flegma je napisao/la: Vrlo jednostavan odgovor na tvoja silna pitanja - ZATO STO SU TO CINJENICE I OD TOGA SE NE MOZE POBJECI!
To je onaj odgovor tipa "ne znam sta cu rec al moram nesto odgovorit"
Flegma je napisao/la:Ma nije problem ulazak ili neulazak u visi rang, problem je nacin na koji si to postigao, i ovakva skromna ekipa Brotnja je trebala po prikazanom na terenu voditi 4 boda na tablici, a sto se tice pravilnosti, onda bi trebalo pola klubova ukinuti i izbaciti jer ima mali milijun nepravilnosti u citavoj ligi...
Troglav se žalio, iskoristio svoje pravo. To što vaši klubovi nisu informirani o pravilima i ne znaju svoja prava, to je njihova stvar i Troglav nema veze s tim.
Nije to taj tip odgovora nego mi se ne da ponavljati iste stvari po 10 puta, napisao sam gore veliki post u njemu sam sve rekao, i mislim da je dosta realan.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 01 maj 2012, 00:47

Flegma je napisao/la:
Hans je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:Dobro, nemate para. Sa čim ste onda htjeli kupit utakmicu u Uskoplju? Zrakom možda? U savezu imate debele veze jer se samo tako mogla donjeti ona sramotna odluka o dodjeljivanju 3 boda od Sloge! A za svaku se žalbu mora uplatiti neka taksa. I za to trebaju pare. I da, ako nemate para zašto ćete onda u prvu ligu? Da propadnete? Pa tu su troškovi tri puta veći, a vi nemate para.

PS. Idemo sad malo o nogometu ;)
Ej, od promocije se dobiju pare i od saveza, i od zupanije. Ocekuje se sastavljanje vlade zupanije, pa i neke pare. A sredstva za odigravanje utakmica se mogu skupit. A tu tvoju rečenicu "s čim ste htjeli kupiti Uskoplje" sam mislio ignorirati, ali ipak ne mogu. Otkud ti znas da su htjeli kupit? Ok, rec cu i ja, prodali smo Brotnju derbi prije 2 kola, eto, tek toliko da se zakomplicira situacija, i jer nam fale pare. Dokaz da nemamo veze u savezu je taj, da je zalba Uskoplja prihvaćena. Teško je pričati o nogometu kad ste tako tvrdoglavi, i stalno provocirate. Pogledajte unazad, bar 5 stranica vam nismo nista rekli za vase klubove, jedino u "samoobrani".
Daj ne pricaj gluposti, ne znam sta ti znaci ovo da ste prodali Brotnju, nisam razumio je li neka neukusna sala ili stvarno to mislis, a moraju vas provocirati kad ste najzastupljeniji na ovom forumu i stalno se pušete, a jedine 2 afere ovogodisnjeg izdanja lige su vezane za vas, i gle cuda, otisle su na vasu stranu, i sta ocekujes onda?!
Alo, to sam za primjer dao, a kome se to mi pusemo? I da zelimo, nemamo vremena ni prostora od vaših blaćenja Troglava...

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 01 maj 2012, 03:11

Dobro se zakuhalo ovdje, nisam odavno žustriju raspravu vidio, samo da bar ima veze sa stvarnosti i sa nogometom.

Jeste se pojedinici Livna svezali, ali uvijek je takva situacija, tko god je vodeći po njemu odmah drvlje i kamenje. Ne tvrdim da su ljudi bez grijeha, ali odakle su odjednom svi ovako pošteni i fini, a Troglav sad najgori. Realno, do ovih 6 bodova su došli ispravnim načinom. Žalbom i preko saveza. Da se moglo to opovrgnuti ikako, ne bi došli do njih.

Svi imate pravo buniti se kada nešto nije regularno, svi ćete dobiti spor ako se u pravu. Ali sad prozivati Troglav jer je jedini iskoristio to pravo je apsurdno.

Evo Brotnjo nije došlo do sva tri boda u 5 utakmica, u Livnu, Jablanici, Grudama, Kamešnici i Konjicu... pa mislite da se ne bi bunili da je negdje bilo nekih neregularnosti u bilo kojoj od tih 5? Izgubili su pošteno. Što sa Troglavom nije bio slučaj u utakmicama protiv Kupresa i Sloge i to je dokazano. Kraj priče.

Sjašite više ljudima s vrata jer se i vama ima štagod prigovoriti. Ali forum nije mjesto za to, niti će se na ovom mjestu išta riješiti. Uzaludna je svaka rasprava na ovu temu. Što od svega morate napraviti sukob? Nije to uopće svrha ovog foruma, ovdje se ne rješavaju sporovi, ali ako već tvrdite nešto, pokušajte to poduprijeti sa činjenicama, makar i klimavim.

A vi, navijači Brotnja, bi se trebali više osvrnuti na utakmicu koja vas čeka, puno je bitnija od neke utakmice između Troglava i Kupresa koja je odigrana lani i čiji je slučaj davno riješen. Vjerojatno ste svjesni da Višići doma ne gube lako, tj na svom terenu ne gube nikako. A pogotovo jer u nedjelju očekujemo pune tribine, utakmica je i humanitarnog karaktera, skupljamo donacije i igramo za jednog teško oboljelog momka, a dolazi nam bivši prvak BiH, gdje ćeš bolje. Sami ste svjesni svoje (ne)kvalitete, a i važnosti ove utakmice i umjesto da se informirate o njoj, evo imate i mene, spreman sam vam odgovoriti na sve što vas zanima, vama je bitnije baviti se Troglavom. Pa dobro, šta je sa vama?

Pojedinci su doveli temu na razinu prepucavanja desetogodišnjaka, a neki pokušavaju napraviti stvari još gorima jeftinim podbadanjima. Izuzev prepucavanja na relaciji Livno - Čitluk, evo konkretno i ŠB.TRN koji je mene mislio uvući u konflikt izjavom da smo mi pustili utakmicu. Realno, čovjek nema pojma o čemu priča, ali je provokator i već sam mu dao previše pozornosti nego što zaslužuje.

Ljudi, vodite raspravu u nekim normalnim okvirima, i bez nepotrebnog provociranja, korištenja pogrdnih naziva i klevetanja jedni na druge. Pa šta bi tek bilo da je ovo neki viši rang, ili da vi stvarno imate neke koristi od vaših klubova. Pa vjerujem da bi započeli 3. svjetski rat.
www.facebook.com/hnkvisici

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 01 maj 2012, 10:05

hnkvisici je napisao/la:Dobro se zakuhalo ovdje, nisam odavno žustriju raspravu vidio, samo da bar ima veze sa stvarnosti i sa nogometom.

Jeste se pojedinici Livna svezali, ali uvijek je takva situacija, tko god je vodeći po njemu odmah drvlje i kamenje. Ne tvrdim da su ljudi bez grijeha, ali odakle su odjednom svi ovako pošteni i fini, a Troglav sad najgori. Realno, do ovih 6 bodova su došli ispravnim načinom. Žalbom i preko saveza. Da se moglo to opovrgnuti ikako, ne bi došli do njih.

Svi imate pravo buniti se kada nešto nije regularno, svi ćete dobiti spor ako se u pravu. Ali sad prozivati Troglav jer je jedini iskoristio to pravo je apsurdno.

Evo Brotnjo nije došlo do sva tri boda u 5 utakmica, u Livnu, Jablanici, Grudama, Kamešnici i Konjicu... pa mislite da se ne bi bunili da je negdje bilo nekih neregularnosti u bilo kojoj od tih 5? Izgubili su pošteno. Što sa Troglavom nije bio slučaj u utakmicama protiv Kupresa i Sloge i to je dokazano. Kraj priče.

Sjašite više ljudima s vrata jer se i vama ima štagod prigovoriti. Ali forum nije mjesto za to, niti će se na ovom mjestu išta riješiti. Uzaludna je svaka rasprava na ovu temu. Što od svega morate napraviti sukob? Nije to uopće svrha ovog foruma, ovdje se ne rješavaju sporovi, ali ako već tvrdite nešto, pokušajte to poduprijeti sa činjenicama, makar i klimavim.

A vi, navijači Brotnja, bi se trebali više osvrnuti na utakmicu koja vas čeka, puno je bitnija od neke utakmice između Troglava i Kupresa koja je odigrana lani i čiji je slučaj davno riješen. Vjerojatno ste svjesni da Višići doma ne gube lako, tj na svom terenu ne gube nikako. A pogotovo jer u nedjelju očekujemo pune tribine, utakmica je i humanitarnog karaktera, skupljamo donacije i igramo za jednog teško oboljelog momka, a dolazi nam bivši prvak BiH, gdje ćeš bolje. Sami ste svjesni svoje (ne)kvalitete, a i važnosti ove utakmice i umjesto da se informirate o njoj, evo imate i mene, spreman sam vam odgovoriti na sve što vas zanima, vama je bitnije baviti se Troglavom. Pa dobro, šta je sa vama?

Pojedinci su doveli temu na razinu prepucavanja desetogodišnjaka, a neki pokušavaju napraviti stvari još gorima jeftinim podbadanjima. Izuzev prepucavanja na relaciji Livno - Čitluk, evo konkretno i ŠB.TRN koji je mene mislio uvući u konflikt izjavom da smo mi pustili utakmicu. Realno, čovjek nema pojma o čemu priča, ali je provokator i već sam mu dao previše pozornosti nego što zaslužuje.

Ljudi, vodite raspravu u nekim normalnim okvirima, i bez nepotrebnog provociranja, korištenja pogrdnih naziva i klevetanja jedni na druge. Pa šta bi tek bilo da je ovo neki viši rang, ili da vi stvarno imate neke koristi od vaših klubova. Pa vjerujem da bi započeli 3. svjetski rat.
Dobar post, jos je bolji zato sto nije navijac ni Troglava ni Brotnja...Dobro vam je covjek reko, zalbe ne bi prosle, da ste imali dokaze da je sve bilo regularno...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 maj 2012, 11:38

Odličan post, inače jako dragog forumaša. :D
Hayley <3

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 maj 2012, 11:49

Pisao si "Klis nije kupio utakmicu,i mogli smo dati gol kad smo htjeli".Koliko sam cuo bilo je pustanje ili neki zupanijski dogovor.Po tvojim postovima se moglo zakljuciti da su vam mozda i nesto zaprijetili,al ne vjerujem da toga ima,pa i u ovoj ligi!!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 01 maj 2012, 12:33

i meni je kranje cudna ovolika hajka na Livno...100 put govorim...nakon utakmice igman-brotnjo 7-1 rekao sam da nema sanse da ovi uzmu prvo mjesto pa makar ga uzo tomislav (iako ste tada bili prvi)

Kao potpuno neutralan slazem se sa komentarom "Visica".

a ova kupo-prodaja heh

niko nije cist u ovoj ligi...ako neko jest svaka cast..

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 01 maj 2012, 12:55

jasta je napisao/la:i meni je kranje cudna ovolika hajka na Livno...100 put govorim...nakon utakmice igman-brotnjo 7-1 rekao sam da nema sanse da ovi uzmu prvo mjesto pa makar ga uzo tomislav (iako ste tada bili prvi)

Kao potpuno neutralan slazem se sa komentarom "Visica".

a ova kupo-prodaja heh

niko nije cist u ovoj ligi...ako neko jest svaka cast..
Pa vidis li da je Brotnjo i nakon te utakmice u Konjicu daleko ispred Igmana i 2 boda ispod Troglava, kako onda ne moze uzeti, sudis radi 1 utakmice u Konjicu koja je do 30 minute bila potpuno izjednacena i 1:1 je bilo a onda neobjasnjiv pad, ali **** ga i to se desi, kad moze Utd izgubit od Citya 6:1 kod kuce, pa eno ih bore se opet za titulu, zasto ne moze Brotnjo protiv Igmana, ali i ti znas da ono nije realan odnos snaga bio, igraci Brotnja su dosli na utakmicu u kopackama s gumenim cepovima, jer nisu ocekivali onakav teren koji je bio zivo blato i jednostavno se nisu snasli, moralo se odraziti, ali su sami krivi, i snosili su posljedice, ali ti hocu rec da ta utakmica nije bitna uopce, kao sto vidis, jer je Brotnjo opet u poziciji da se bori za 1. mjesto, ali opet kazem Troglav je u velikoj prednosti i sumnjam da ce ovo propustiti, jer samo je dovoljan 1 kiks i gotovo, koji je moguc vec u ned u Visicima.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 01 maj 2012, 15:26

igman je ove godine nikad gori....to je sve sto imam rec

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 01 maj 2012, 20:58

Podsjetio bi na onu utakmicu u kojoj je Brotnjo (neznam protiv koga) dobio 6:4, a na poluvremenu je bilo 3:1 za protivnike, tako da, mislim da o postenju nemate nama sta govorit, jer u tih 15 minuta odmora je sve receno.

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 01 maj 2012, 21:10

Hans je napisao/la:Podsjetio bi na onu utakmicu u kojoj je Brotnjo (neznam protiv koga) dobio 6:4, a na poluvremenu je bilo 3:1 za protivnike, tako da, mislim da o postenju nemate nama sta govorit, jer u tih 15 minuta odmora je sve receno.
igrali smo protiv stoca i nije bilo 3-1 vec 4-1, a kolko god ti trubio da je to namjesteno to nije istina tu je utakmicu brotnjo dobilo zato sto je bilo bolje , pa stolac u 2 poluvremenu nije 2 put centar presao
1950 <3

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 01 maj 2012, 22:34

torcida medugorje je napisao/la:
Hans je napisao/la:Podsjetio bi na onu utakmicu u kojoj je Brotnjo (neznam protiv koga) dobio 6:4, a na poluvremenu je bilo 3:1 za protivnike, tako da, mislim da o postenju nemate nama sta govorit, jer u tih 15 minuta odmora je sve receno.
igrali smo protiv stoca i nije bilo 3-1 vec 4-1, a kolko god ti trubio da je to namjesteno to nije istina tu je utakmicu brotnjo dobilo zato sto je bilo bolje , pa stolac u 2 poluvremenu nije 2 put centar presao
dobro je brate,necemo se sad svadjati,kad smo dosad bili dobri.namjestena je utakmica bila,pa sta kad Troglav moze namjestati sto vi nemozete.Ja sam od tih para uzivao u stocu,nije ness vele bilo al bilo je odma na pocetku 2.pol crveni karton dobio ovaj za j....mater sucu.Koji je samo pritisak bio an suce u svlacionici,ako trebalo i ovdje cemo vam dati samo da ona bagra ne udje,mada su i oni ovdje donijeli nekolike milje maraka...

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 01 maj 2012, 23:14

[quote="jasta"]igman je ove godine nikad gori....to je sve sto imam rec[/quo

istina .Igman ove godine zaista nije kao nekad . Medjutim moraš imati u vidu da tu igraju momci iskljucivo iz Konjica za razliku od proteklih sezona kada su u Igmanu igrali igrači iz različitih sredina tipa Badalić ( danas Brotnjo ) , Bobić ( danas Velež ) ili Landry Ngoghoh ,Dzafić ,Hebibović ( danas Velež) i njima slični . Često ih gledam jer mi je žena odozgo i dosta sam upoznat sa situacijom u klubu . Odkako je otisao predsjednik Idrizović puno manje se ulaže u klub , vratili su se u klub momci koji nisu imali priliku dok su ovi " profesionalci " tu bili .Plaće su im dosta manje ali su redovne kako imam informaciju .Što se kvalitete tiče imaju najboljeg igrača lige po mnogima ( Sultanić ) , nekadašnjeg igrača Željezničara ( nosi broj 10 ) i neznam kako se zove ali on je def motor ove ekipe , uz jos par mladih igrača ( 2 beka ) i čine solidnu ekipicu .Ne jaku kao Troglav - Brotnjo ( iako su ih osramotili u Konjicu ) ali u rangu Sloge ( U) ili Tomislav .

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 01 maj 2012, 23:50

kudra se zove....znam sve...tacno je....svi igraci su iz konjica

nezz planiraju li ista za narednu sezonu

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 02 maj 2012, 00:27

jasta je napisao/la:kudra se zove....znam sve...tacno je....svi igraci su iz konjica

ne vjerujem .iako općina Konjic relativno dobro stoji .Njihova realnost je ova liga .

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 maj 2012, 00:51

benfica1923 je napisao/la:
dobro je brate,necemo se sad svadjati,kad smo dosad bili dobri.namjestena je utakmica bila,pa sta kad Troglav moze namjestati sto vi nemozete.Ja sam od tih para uzivao u stocu,nije ness vele bilo al bilo je odma na pocetku 2.pol crveni karton dobio ovaj za j....mater sucu.Koji je samo pritisak bio an suce u svlacionici,ako trebalo i ovdje cemo vam dati samo da ona bagra ne udje,mada su i oni ovdje donijeli nekolike milje maraka...
Utakmica bila cista sto posto.To ,da je bila namjestena laze tko god kaze.Nije mi jasno sto lazete..U Brotnju nitko suce ne dusi na poluvremenu,inf od suca koji je bio na toj utakmici!!!

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 02 maj 2012, 06:41

Malo offtopic (bez Troglava i Brotnja) :lol:

Gradski derbi sljedece nedjelje na Babovcu*

Bigeste - Sloga Ljubuski

slika

Rđe '94 * podružnica Mombasa. Derbi će ove nedjelje putem live streama imati direktan prijenos u 134 zemlje svijete među kojima je i Kenija
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 02 maj 2012, 08:33

benfica1923 je napisao/la:
uzmete li bodove troglavu ocekuje vas nagrada od uprave brotnja, a zadnje kolo u stolac dolaze navijaci brotnja proslaviti 1 mjesto 8-)
1950 <3

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 02 maj 2012, 11:41

jasta je napisao/la:kudra se zove....znam sve...tacno je....svi igraci su iz konjica

Mislim da bi oni trebali dogodine biti glavni konkurent za ulazak u 1.ligu,jer kako sam cuo sad trenutno imaju skoro najjjbolje place u ligi.....

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 02 maj 2012, 12:04

Mislim da bi oni trebali dogodine biti glavni konkurent za ulazak u 1.ligu,jer kako sam cuo sad trenutno imaju skoro najjjbolje place u ligi.....[/quote]

prvi put cujem? naj. place...mislim da je dezinformacija al eto...

ako je istina kakve su kod ostalih

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.