WTA Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

retro
Kontakt:

Re: WTA Tour

Post Postao/la retro » 09 apr 2012, 23:12

slika

40. titula u karijeri.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 apr 2012, 23:45

ima li sad 69 kg??? :lol: :lol: :lol: :lol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 apr 2012, 15:11

samo ću reći:AMIN

MONDO
KOPENHAGEN: Bojana pobedila!

Srpska teniserka posle serije loših rezultata uspešno startovala na turniru u Kopenhagenu.
Bojana Jovanovski je pobedom počela takmičenje na turniru u Kopenhagenu. Ona je u prvom kolu pobedila Stefani Fogel iz Švajcarske, rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:4, posle 66 minuta igre.

Jovanovski, koja je trenutno 106. na WTA listi, odlično je započela duel i glatko rešila prvi set u svoju korist. U nastavku je dozvolila 121. igračici sveta da povede (2:1), ali je onda vezala tri gema zaredom, preokrenula rezultat i sačuvala vođstvo do kraja.

Srpska igračica će u drugoj rundi takmičenja igrati protiv Rumunke Monike Nikulesku, četvrtog favorita za titulu u Kopenhagenu. Nikulesku je na startu takmičenja nadigrala Ruskinju Valeriju Savinik sa 6:2, 6:2.

Osim Bojane Jovanovski Srbija u Kopenhagenu ima još jednu predstavnicu - Jelenu Janković, koja je postavljena za trećeg nosioca. Njena prva protivnica je Britanka Lora Robson.

Turnir u Kopenhagenu igra se za ukupni nagradni fond od 220.000 dolara.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 apr 2012, 00:33

akon svega, za Telegraph je izjavila:
"Mislim da tenisači i tenisačice zarađuju manje nego što bi trebali. Radimo krvav posao i s obzirom na novce mislim da nas se ne cijeni koliko bi trebalo. Govorim to prvenstveno u usporedbi s nekim drugim sportašima", rekla je Dankinja
pukla definitivno i karolina :roll: nema ni 25 godina, a vec zaradila haman 20mil sto od sponzora sto od nagrada :roll:
nema potpisa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2012, 16:54

Admir_Sa je napisao/la:
akon svega, za Telegraph je izjavila:
"Mislim da tenisači i tenisačice zarađuju manje nego što bi trebali. Radimo krvav posao i s obzirom na novce mislim da nas se ne cijeni koliko bi trebalo. Govorim to prvenstveno u usporedbi s nekim drugim sportašima", rekla je Dankinja
pukla definitivno i karolina :roll: nema ni 25 godina, a vec zaradila haman 20mil sto od sponzora sto od nagrada :roll:
Ma, nije ona mislila u tom kontekstu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 apr 2012, 22:05

Virtu4l je napisao/la: Ma, nije ona mislila u tom kontekstu.
n
nije valjda da i nju gotiviš?????
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2012, 23:52

DANTES je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Ma, nije ona mislila u tom kontekstu.
n
nije valjda da i nju gotiviš?????
Naravno da je gotivim, ali sa drugog aspekta :mrgreen:

slika

Vidi kako ima dobar sat. :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 maj 2012, 00:10

slicna situacija ce joj biti kao sa Anom, cim se pocela u medijima provlaciti sa frajerima pocela je sve lošije igrati i mislim da ce ubrzo izletiti iz top 10
nema potpisa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 maj 2012, 00:33

Admir_Sa je napisao/la:slicna situacija ce joj biti kao sa Anom, cim se pocela u medijima provlaciti sa frajerima pocela je sve lošije igrati i mislim da ce ubrzo izletiti iz top 10
Ne utiče popularnost na njenu formu, upravo zbog samog stila igre. Ona igra isto, ni bolje ni lošije, samo su protivnice mnogo bolje. Ana je ofanzivna, i kada nema složene kockice u glavi, ne može pogađati one silne winnere, a kada igraš kao Wozniacki, sasvim je nebitno kakav si u glavi, bitno je samo vraćati, i vraćati... i vraćati...
Voli te tvoje Sarajevo.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 maj 2012, 00:41

Virtu4l je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:slicna situacija ce joj biti kao sa Anom, cim se pocela u medijima provlaciti sa frajerima pocela je sve lošije igrati i mislim da ce ubrzo izletiti iz top 10
Ne utiče popularnost na njenu formu, upravo zbog samog stila igre. Ona igra isto, ni bolje ni lošije, samo su protivnice mnogo bolje. Ana je ofanzivna, i kada nema složene kockice u glavi, ne može pogađati one silne winnere, a kada igraš kao Wozniacki, sasvim je nebitno kakav si u glavi, bitno je samo vraćati, i vraćati... i vraćati...
znaci imala godinu dana složene kockice i došla do broja 1, a onda joj se same poremetile i fula winere :roll:
nema potpisa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 maj 2012, 00:49

Admir_Sa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
znaci imala godinu dana složene kockice i došla do broja 1, a onda joj se same poremetile i fula winere :roll:
Ne. Nju je popularnost definitivno uništila. Da pojednostavim, Anin stil igre zahtjeva puno više fokusiranja i koncentracije od onog stila koji gaji Wozniacki. Tako da ova popularnost puno manje utiče na igru Wozniacki nego što je uticala na igru Ivanovićke.

Nismo se baš najbolje skontali, mislim da je do mene 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 maj 2012, 15:35

Sasvim razumljiv aspekt @virtu4l.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 12 maj 2012, 12:21

Malo da paznje posvetimo i zenama ovdje ,danas se igra 1/2 kod njih ,prvi par je Radwanska-Azarenka ,taj par je vec poceo i standardno Azarenka je lagano dobila prvi set 6-2 ,u drugom je veca borba i trenutno je 4-4 .I ako ne volim ovu Radwansku nikako postat ce mi je zao vise koliko je muci Azarenka i neda joj nikako da dodje do neke titule ,mozda me cuje sad i okrene mec i osvoji Madrid :o :D . Sto se drugog polufinala tice igraju Serena i Hradecka ,jeste nisam fulio Lucie Hradecka ,koja igra fantasticno cijeli turnir ,koja je izbacila Kvitovu i Stosour sve sa 2-0 i bas me zanima koliko danas moze protiv mocne Serene .Serena igra nekako koliko joj treba ,ali i sa takom igrom pokazuje koliko je samo jaca od svih protivnica ,ne igra po mjesec dana ,dodje na turnir osvoji ga i onda opet tako .I ako ja navijam da Azarenka osvoji turnir ,mislim da je Serena favoriti ,vidjet cemo samo da li se sa tim slaze nevjerovatna Hradecka .

Edit :Azarenka 5-4 u drugom setu i servira za mec ,jadna Radwanska ,ostaje joj i dalje da se zali sto ova vristi :lol:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 maj 2012, 12:40

Bjeloruskinja (Azarenka) je izgleda imala teži posao protiv Na Li, jer joj je Kineskinja zadala ogromne glavobolje. Igra prve teniserske svijeta se raspadala u prvom setu, a na početku drugog je bila suočena s brejkom Li, bio je to prvi game za 0:1. Međutim, kasnije se vratila i uspješno apsolvirala veliki izazov, te osvojila naredna dva seta, što joj je donijelo vrijednu pobjedu. Na Li ipak treba "ono nešto" da pomrsi račune mnogim teniserkama (posebno favoritima) na WTA Touru.

Serena, vjerujem, prolazi relativno lagano polufinale i dolazi na megdan Azarenki. Uh, kakav će to biti meč. 8-) Morat ću pogledati barem malo kako se situacija odvija. S jedne strane nevjerovatno siloviti i precizni udarci, dok s druge jako promišljeni potezi i ubitačne loptice.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2012, 12:55

Hradecku sam gledao protiv Stosur. Klasična priča nižerangiranog igrača koji 'proigra' na jednom turniru. Na posljednja dva meča, protiv Makarove i Stosur je 'ispalila' čak 34 as servisa, što je po meni nešto nevjerovatno. Fizički je besprijekorna, ali sve to pada u vodu kad ne uđe prvi servis. Sada ide na igračicu protiv čijeg servisa se neće naigrati... šanse su joj minimalne.
Voli te tvoje Sarajevo.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 12 maj 2012, 13:27

Hradecka se drzi odlicno za sada ,servis joj je super ,kad ubaci prvi osvaja oko 86-87 % poena ,ima i 5 as udaraca za sada ,na Sereninu servu i ne moze puno ali to se i ocekivalo .5-5 je za sada ,vidjet cemo koliko se moze jos drzati ,ako dodje do tie brejka sve je moguce.

Edit: Ipak nije mogla izdrzati Hradecka ,kao sto Virtual rece cim stane prva serva eto problema ,tako je i sad bilo ,Serena je uzela tie break i lagano koraca u finale jer ima vec 2 break prednosti u 2 setu .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2012, 10:47

Azarenka se povukla iz Rima zbog povrede
Najbolje rangirana teniserka sveta Viktorija Azarenka iz Belorusije povukla se sa turnira u Rimu zbog povrede desnog ramena.

Organizatori turnira su rekli da je Azarenka to odlučila posle meča u kojem je pobedila Izraelku Šahar Pir sa 6:1, 6:2 u drugom kolu u sredu uveče.

Azarenka je ove godine osvojila četiri titule, uključujući Australijan Open, ali je u nedelju u finalu Madrid Opena izgubila od Serene Vilijams (SAD).

Njeno povlačenje znači da će njena određena protivnica za meč u četvrtak, 14. nosilac Dominika Cibulkova, automatski preći u četvrtfinale.

Ovaj turnir je poslednje veliko zagrevanje pred Rolan Garos koje počinje 27. maja.
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 maj 2012, 08:57

Sjajan sinoć meč između Ane i Maše.... Muški tenis....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 20 maj 2012, 19:44

slika
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2012, 23:43

Mnogo lud meč između Li i Sharapove.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.