Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 01 maj 2012, 14:38

Ne bi se ja ljutio ni na Ramireza :D, mlad je on a ima potencijala, mogao bi on slijedeće godine eksplodirati kao Sanchez, kojeg smo također mogli kupiti za 15-tak miliona, a poslije otisao za 30+, Ramirez je veliki potencijal, ali on je više za formaciju 4-3-3, iako bi mogao odigrati i kao "SS" :mrgreen: u 3-5-2 formaciji.

I Damia poručio da želi samo Juve, kaže kakav Real :mrgreen:
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 01 maj 2012, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 01 maj 2012, 14:43

Ma nije mi Suarez nikako za desnog krila, to nije njegova prirodna pozicija, on u karijeri nikad to nije igrao, možda u nekim ekstremnim slučajevima, on nije uopšte krilini napadač kakav nama treba. Pitanje je koliko bi trajala njegova prilagodba ukoliko bi Conte htio da on igra tu poziciju, normalno ako ga dovedemo.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 maj 2012, 14:48

Al eto, od ovih boljih što se interesujemo, ja mislim da bi Suarez bio najbolji za te pozicije. Tevez ne može igrati desno krilo.

Al eto kao što si rekao, možda Conte namjerava da igra 3-5-2 sljedeću sezonu najčešće, što znači da bi nam trebao jedan kvalitetan lijevi veznjak, umjesto De Cegliea i taj napadač ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 01 maj 2012, 14:48

Nije mu prirodna pozicija ali to ne mora da znaci da bi lose igrao na njoj, mi trazimo igraca koji je slican Pepeu samo dosta bolji i mislim da ga ne mozemo naci, jedini koji mi pada na pamet je Valencia. Svi igraci sa kojima smo se mi dosada povezivali za to krilo bili su igraci koji ne igraju u odbrani kao Pepe tako da je moguce da ce se i nesto mijenjati po tom pitanju odbrane.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 01 maj 2012, 14:55

otpisite Suareza slobodno

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 01 maj 2012, 14:56

Nama desno krilo uopšte nije toliki prioritet koliko centralni napadač, ne znam zašto odjednom potencirate priču kako će Suarez igrati na desnom krilu, nije mi uopšte jasno odakle ste to izvukli. :mrgreen:

Mi ako smo stvarno zainteresovani za Suareza, on ako dođe sigurno će igrati u sredini napada, na strani nikako.

Dovoljno je pogledati ostala imena i jasno će biti da mi tražimo centralnog napadača, a ne krilo. Na ljeto nas dva napadača sigurno napuštaju (Alex i jedan od trojice: Matri, Borriello, Quagliarella) zato nam i trebaju dva napadača, još ako uzmemo u obzir da ćemo uglavnom igrati 3-5-2 formaciju dati neke ogromne pare za krilo koje će rijetko igrati bi bio katastrofalan potez.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 01 maj 2012, 15:11

Nama treba klasicni napadac, onaj koji ruši odbranu i daje preko 20 golova po sezoni. Onaj koji ce moci podnijeti pritisak igranja u LP. Takvog cemo sigurno dovesti.

Sto se tice krilnog napadaca, ne bih imao nista protiv da ga igraju Vucinic i Giovinco. Ako ne dovedemo Giovinca dovesti cemo nekog drugog tipa Gaitan ili Gotze.

U svakom slucaju dovodimo jednog klasicnog napadaca koji ce biti doveden za veliku sumu novca.
Mislim da onda necemo dovoditi i zvucno ime na krilnu poziciju, jer to bi znacilo oko 50 miliona za njih dvojicu, ali volio bih da me uprava iznenadi i dovede vise od jednog top igraca. Ako gledamo sa tog gledista onda bih ja volio Jovetica na krilnog napadaca, a Dzeku kao klasicnog napadaca.

Mislim da ce i ove godine Conte dovesti po jednog-dvojicu na sve pozicije. Ali po meni priroitet je klasicni napadac (Dzeko), adekvatna zamjena za Pirla (Meireles) i lijevi bek (Kolarov).
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 maj 2012, 15:22

Gledam ove utakmice Serije B i Veratti je upisao asistenciju alla Pirlo za Insigne-a ovog momka treba sto prije potpisati, momak je igracina, kako sam razigrava saigrače.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 01 maj 2012, 15:50

juventus 0244 je napisao/la:Gledam ove utakmice Serije B i Veratti je upisao asistenciju alla Pirlo za Insigne-a ovog momka treba sto prije potpisati, momak je igracina, kako sam razigrava saigrače.

za koga igra Veratti u SERIA B :?:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 maj 2012, 15:52

mdss je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Gledam ove utakmice Serije B i Veratti je upisao asistenciju alla Pirlo za Insigne-a ovog momka treba sto prije potpisati, momak je igracina, kako sam razigrava saigrače.

za koga igra Veratti u SERIA B :?:
Pescara

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 maj 2012, 17:19

Bilo bi dobro da ga kupimo već na ljeto al da ga ostavimo u Pescari koja će po svemu sudeći igrati u Seriji A naredne sezone.

Ostavimo tu i njega i Immobilea ... nek se razvijaju i dalje. Stalno bi igrali, privikavali se na jaču ligu i bili spremni za Juve.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 01 maj 2012, 17:26

L'Avvocato je napisao/la:Bilo bi dobro da ga kupimo već na ljeto al da ga ostavimo u Pescari koja će po svemu sudeći igrati u Seriji A naredne sezone.

Ostavimo tu i njega i Immobilea ... nek se razvijaju i dalje. Stalno bi igrali, privikavali se na jaču ligu i bili spremni za Juve.
Pa @l'avoccato nek' si vala navratio, ovaj 1. Maj pa nikog nafatati za neku diskusiju, čisto da se ubije vrijeme ! :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 maj 2012, 17:52

slika

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 maj 2012, 17:59

slika

'Del Piero isn't important, he's the only thing that counts'

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 maj 2012, 18:17

raul-zakon je napisao/la: Pa @l'avoccato nek' si vala navratio, ovaj 1. Maj pa nikog nafatati za neku diskusiju, čisto da se ubije vrijeme ! :mrgreen:
Ma slab ovaj praznik skroz :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 01 maj 2012, 18:20

Po meni tri pojacanja su potreban ovom Juventusu:
-Zamjena za Pirla, iako to nije moguce ali bar nek bude upola dobar i bio bi zadovoljan. E sad koji bi to igrac mogao biti, valjda mister i mr. Guru imaju nekog na umu. Vidim sa se spominje Meireles iz Chelsia kojeg ne bih volio ni u jednoj opciji. Moja je zelja Sahin koji nema osigurnao mjesto u Realu...

- Krilni igraca, tehnicki potkovan, koji ima sposobnost igrati jedan na jedan, najbolji bi bio Govinico. Uglavnom igrac njegovih karakteristika...

-Kvalitetan napadac, iz neke od 5 najjaci liga ili pokusati dovesti Jovetica ili Cavanije ( manje izvjesna opcija)iz seria a...

Mozda jos 1 igrac u odbrani, recimo Astori iz Cagliaria...

Uglavnom se svi slazemo da trebamo odredjena pojacanja jer LP i Seria a zahtjevaju duzu i kvalitetniju klupu. Vidjet cemo sta uprava sprema i planira u ljetnom prelaznom roku. Siguran sam da Marotta u kooporacija sa Conteom radi na najbolji moguci nacin u cilju ojacanja Juventusa za sledecu sezonu. Posto, najverovatnije, titula dolazi u Torinu, uprava nece imati problema u izboru igraca koji ranije nisu bili dostupni zbog izostanka iz LP. Sad svi zele u novi Juventus...

btw. Prvo proslava scudetta :D , aBd, pa cemo o novoj sezoni...

Forza Juve!
Zadnja izmjena: Viking, dana/u 01 maj 2012, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
The Old Lady is back on TOP...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 maj 2012, 18:22

viking

Dobar post, slazem se !

Evo citam da bi mogli prodati Romi Gio kao odplata za Boriella :? ,, ovo nadam se da je velka PAtka

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 01 maj 2012, 18:23

L'Avvocato je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la: Pa @l'avoccato nek' si vala navratio, ovaj 1. Maj pa nikog nafatati za neku diskusiju, čisto da se ubije vrijeme ! :mrgreen:
Ma slab ovaj praznik skroz :D
Ma evo i ja kući ostao, ići ću možda kasnije malo u grad da s jaranom popijem kaHvu, možda izvrnemo pivu-dvije i nazad kući... ;) bezze skroz...

Da ne bude off. @Viking, za Pirla i Alonsa ne postoji zamjena ! 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 01 maj 2012, 18:39

@raul-zakon, nazalost jos nema, jedino kada bi se neki igraci iz proslosti mogli ponovo aktivirati... :roll:

Ne sekiram se za prelazni rok jer imamo dobre osnove i kostur za sledecu sezonu. Osim Elije ne mogu naci slabu tacku proslogodisnjeg prelaznog roka. Marotta se napokon dokazao i uz instrukcije Contea doveo vrlo dobre igrace. Dok je transfer Vidala kao i Moggi u najboljim danima...
Politika juventusa je uvijek bila:
Pametno, uz saglasnost trenera kupovati neophodne igrace bez prevelikog rasipanja, jer samo tako dolikuje Juventusu... :D
Campionislika
slika

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 01 maj 2012, 18:46

Evo citam da bi mogli prodati Romi Gio kao odplata za Boriella :? ,, ovo nadam se da je velka PAtka
Jedino ako nasi u upravi nemaju pameti, a malo prije sam ih nahvalio :D. Nema smisla da se zrtvuje za napadaca koji moze cistiti kopacke znalcu kakava je Gio. Nadam se da je to samo spekulacija od koje nema nista...

Negdje sam procitao da je Conte zahtjeva da se Boriello odkupi... :roll:. Bojim se da ce Matri napustiti Juventus sledece sezone...

Jos da dodam da Govinico ima vecu trzisnu cijenu od Boriella, tako da bi romanisti morali jos i doplatiti. Ali sam ubjeden da do toga nece doci...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []