Nek mi halali ko ne konta sta zelim reci

mikki21 je napisao/la:ma stipu te spike, mostar je specifican slucaj i puno toga je moglo utjecat na to da baka tamo ode! naprimjer sto zivi na onoj strani i sto bi bio lincovan da je slucajno u velez dosao! druga stvar gdje su danas katolici/hrvati u velezu uopste, sto iz kluba niko nije nijednom od njih ponudio nikakvu ulogu u klubu??? sto nikad niko nije ni dadu matijevica zovnuo pa taman da sjedi na tribinama tokom jedne utakmice kao pocasni gost a da nepricamo da mu je neko trebao ponudit neku poziciju u klubu a u covjeka dan danas u kaf icu visi slika iz finala kupa marshala tita kad je bio kapiten i kad smo osvojili! sto je velibor pudar zatjeran sa mjesta trenera golmana? itd itd! nemoze se samo sa jedne strane gledat! mozemo mi pricat sta hocemo ali svi znamo da su bile(mozda jos i imaju) struje u klubu koje su to posle cinit probosnjackim klubom! treba prvo sa sobom razjasnit i vidit imali problema unutar tvog kluba sto se toga tice pa onda dalje ic i kritikovat druge!nem73 je napisao/la:Baka je 'bio' legenda kluba, dok Mara, Princ, Guza itd i dan danas su legende naseg kluba!
Ko jednom dres svinje obuce, vjecnu mrlju u svoj dosije upisuje!
Takvi nam ne trebaju
za kraj da kazem da nebranima baku, niti mi ga je cilj branit, nego eto da ima puno faktora koji na to mogu utjecat! a na kraju krajeva moguce je i da je se baka jednostavno okrenuo tamo i to je to! ali sta god bilo velez treba pocet cijenit i postovat sve svoje legende i probat ih vratit u i oko kluba, jedino tako mozemo podpuno velezu vratit prijasnji sjaj!

znam ali šta se može, bitno je da su ljudi širom svijeta prepoznali vrijednost VELEŽA, i po ovome se nastavlja ova akcija širom svijeta, čak šta više, ovi ljudi žele jednu širu akciju da pokrenu da se završi stadion VRAPČIĆi na kojem bi pored VELEŽA igrala i repka, što mi govori da je ovo Tanović najavio još početkom proljeća, da će se na tome raditi.......MostaracVelezovac je napisao/la:Upravo tako,
Ljudi koji nisu ni navijaci Veleza su se podigli da isprave nepravdu nacinjenu Velezu, dok ovamo neke nase legende cekaju "pozivnicu" da dodju u prostorije kluba koji ih je naucio kako se hljeb zaradjuje fudbalom.

U fer i korektnu atmosferu uopste ne sumnjam drug , kako na terenu tako i na tribinama.ivan.balic je napisao/la:MAJSTORI, DOBRO DOŠLI NA OTOKU. SUTRA DOČEKUJEMO JOŠ JEDAN PRIJATELJSKI I KLUB I NADAMO SE FER I KOREKTNOJ UTAKMICI. NEKA POBIJEDI BOLJI.
Nije ni Handzic niti je Pehlic spremni za tekmu ima 7 dana ali politika buraz udara zestoko !vm22 je napisao/la:Zar nije Handzic povrijedjen ??
Zasto bi igrali kad imamo bolje ?Iskren je napisao/la:Pehlic je kao i Handzic opet izostavljen iz tima za sutrasnju utakmicu s Olimpicom nema ih opek kao medju 18 SMIJESNO ZAISTA !...Zasto nisu u timu a zdravi su? Oporavili se od povrede oba igraca ima 7 dana . Moram reci da nije fer i korektno to sto rade ovoj dvojici...Sta sad Mirza otisao pa treba momke jeb...ati odnos Nikakav Sramotno za cistu 0 , zaista od kluba kakav je Velez to se nije ocekivalo !!!
 Handzic je onako za klupe, jer brkovic treba da ima prednost.
 Handzic je onako za klupe, jer brkovic treba da ima prednost.Ma buraz moj netreba njih niko tjerati da raskinu sami ili kako vec ..Mislim da oba igraca svakako imaju ugovor do ljeta, tako da ako se s ovim odnosom nastavi prema njima sami ce oni otici ma 100 % pa jel, nit su momci slijepi,niti glupi ..Rodjeni_BRato je napisao/la:Za Pehlica neznam....valjda zna Dzafa sta radi. Moze bit da ga se pokusavaju rjesit, da sam raskine ugovor.Handzic je onako za klupe, jer brkovic treba da ima prednost.

Sta tebe gabri ko sam ja ?! kAZEM SAMO ONO STO JE ISKRENO I POSTENO....I nisam tu da stvaram frku sta vec ! A sta sad dosao novi trener pa treba momke zajebavati nigdje veze buraz bgm..nem73 je napisao/la:Iskreni, de ziv bio ne talasaj- ako nista ne na nasoj temi!
I sta ti imas od toga jel oni igraju ili su izostavljeni iz ekipe?
Sta si im ti menadzer?
Novi je trener, rotacija itd- stvaras frku ovde bezpotrebno!
Dobili su koliko su zasluzili. Pehlic je imao i previse sanse da se dokaze, nije uspio i gotova prica. Nije do trenera, nego do njega. Za Handzica slicno, mada on nije imao toliko prilike koliko i Pehlic, ali u zamjeni imamo Cemalovica, koji ako nije bolji, nije sigurno ni losiji, a plus je i mladji nekoliko godina. Da su bili medju boljim igracima ili tako nesto, pa hajde, mozda bi se moglo i pricati o nekoj nepravdi, al ovako brate, ni blizu toga. Zivio !Iskren je napisao/la:Sta tebe gabri ko sam ja ?! kAZEM SAMO ONO STO JE ISKRENO I POSTENO....I nisam tu da stvaram frku sta vec ! A sta sad dosao novi trener pa treba momke zajebavati nigdje veze buraz bgm..nem73 je napisao/la:Iskreni, de ziv bio ne talasaj- ako nista ne na nasoj temi!
I sta ti imas od toga jel oni igraju ili su izostavljeni iz ekipe?
Sta si im ti menadzer?
Novi je trener, rotacija itd- stvaras frku ovde bezpotrebno!
Reci cu ti ono sto sam rekao nekima koji su se bunili sto su Pehlic i Handzic igrali prije par mjeseci, aa to je:Iskren je napisao/la:Pehlic je kao i Handzic opet izostavljen iz tima za sutrasnju utakmicu s Olimpicom nema ih opek kao medju 18 SMIJESNO ZAISTA !...Zasto nisu u timu a zdravi su? Oporavili se od povrede oba igraca ima 7 dana . Moram reci da nije fer i korektno to sto rade ovoj dvojici...Sta sad Mirza otisao pa treba momke jeb...ati odnos Nikakav Sramotno za cistu 0 , zaista od kluba kakav je Velez to se nije ocekivalo !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.