FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 16:21

isakovich je napisao/la:ii evo nas ponovo bundes liga je za 2 dana..bvb vs. bayern idemo i tu po pobjedu,,,,,jeste da ce bit tesko bet riberija ali zato je tu roben,,VOLIM BAYERN
A ko kaze da nema Riberya. Vjerovatno ce ponovo dobiti priliku u dtugom poluvremenu!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 sep 2009, 16:24

Borussija vam nikad nije odgovarala na Westfalenu..ne sjecam se kad ste ih zadnji put dobili na njemu..po meni je nekako X najblizi
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 16:25

Vrlo tezak i zgusnut raspored za Bayern u narednih nekoliko sedmica. Evo i utakmica!!!

12.09., 15:30h
Borussia Dortmund - FC Bayern (Bundesliga)

15.09., 20:45h
Maccabi Haifa - FC Bayern (Liga prvaka)

19. 09. 15:30
FC Bayern - 1. FC Nürnberg (Bundesliga)

22.09., 19:00h
FC Bayern - RW Oberhausen (Kup)

26.09, 18:30h
Hamburg SV - FC Bayern (Bundesliga)

30.09., 20:45h
FC Bayern - Juventus (Liga prvaka)

03.10., 15:30h
FC Bayern - 1. FC Köln (Bundesliga)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 sep 2009, 20:23

omerbavarac je napisao/la:
isakovich je napisao/la:ii evo nas ponovo bundes liga je za 2 dana..bvb vs. bayern idemo i tu po pobjedu,,,,,jeste da ce bit tesko bet riberija ali zato je tu roben,,VOLIM BAYERN
A ko kaze da nema Riberya. Vjerovatno ce ponovo dobiti priliku u dtugom poluvremenu!!!!

igrao je protiv srbije u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo znači i protiv dortmunda će igrati
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2009, 21:18

Igor Akinfeev hat sich längst über die Grenzen Russlands hinaus einen Namen gemacht. Experten erwarten, dass der 23-jährige Nationalkeeper demnächst den Schritt zur absoluten Weltklasse vollzieht. Bei ZSKA Moskau wird das allerdings schwer zu realisieren sein. Beim FC Bayern dagegen schon eher.Die russische Zeitung "Sport-Express" vermeldet, dass der Bundesligist seine Fühler nach dem russischen Top-Keeper ausgestreckt habe. Akinfeev hat beim Vize-Meister seines Landes noch Vertrag bis Ende Dezember 2011. In Anbetracht der Münchner Torhüter-Diskussion wäre Akinfeev nicht nur ein sinnvoller Transfer, sondern qualitativ auch ein absoluter Coup.

Für Manuel Neuer standen einst Michael Rensing plus 18,5 Millionen Euro als Angebot der Bayern im Raum. Manchester United hatte zuletzt ebenfalls Interesse an Igor Akinfeev bekundet, aufgrund einer Ablöseforderung von 20 Millionen Euro aber schnell die Finger zurückgezogen.

Akinfeev beim FC Bayern? - Es wäre eine hochwertige Investition in die Gegenwart und für die Zukunft.

Evo ako mi neko ovo moze prevesti. Bio bih mu/joj zahvalan. Kako sam ja nesto prevodio, valjda u Januaru Akinfeev prelazi u Bayern.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 sep 2009, 22:55

Mirza_Hordas je napisao/la:

igrao je protiv srbije u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo znači i protiv dortmunda će igrati
igrao posljednjih 20 min. drug ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 sep 2009, 23:14

Ribery je protiv Srbije dobio priliku i vidi se da još nije spreman za svih 90 minuta. Protiv Borusije će biti teško, ali sada je tu Robben, a Ribery će vjerovatno igrati drugo poluvrijeme.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 11 sep 2009, 09:43

el-fighter je napisao/la:Ribery je protiv Srbije dobio priliku i vidi se da još nije spreman za svih 90 minuta. Protiv Borusije će biti teško, ali sada je tu Robben, a Ribery će vjerovatno igrati drugo poluvrijeme.
Joj jest Dortmund neka jaka ekipa u ovom momentu :lol: :lol: u spaniji i englesoj ligi bi se borili za opstanak,,, :lol: :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 sep 2009, 10:09

Ma dortmund pada...pobjeda Bayerna i ciao
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 sep 2009, 11:35

Francuski mediji su pisali da su neki igraci postedjeni svih 90 minuta u BG zbog ramazana,imena nisu naveli...

Nazalost necu biti kuci da gledam tekmu protiv Dortmunda ali zadnjih par godina nismo imali vecih problema,Klopp je veliki motivator ali i bez njega svaka ekipa je maksimalno nabrijana na FCB,ova utakmica bi mogla biti prekretnica kada je ova polusezona u pitanju,u prvih 8 kola imamo strasan raspored i ako ne dobijemo ovu utakmicu imat' cemo znacajan zaostatak za vodecim ekipama...

-------------------------Butt---------------------------

Lahm--------Badstuber-------V.Buyten-----Pranjic

---------------------------Tymo-----------------------

--------------Shweini-------------Altintop-----------

------Robben------------------------------Ribery----

-------------------------Gomez------------------------
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

_sole_
Kontakt:

Post Postao/la _sole_ » 11 sep 2009, 12:01

omerbavarac je napisao/la:Igor Akinfeev hat sich längst über die Grenzen Russlands hinaus einen Namen gemacht. Experten erwarten, dass der 23-jährige Nationalkeeper demnächst den Schritt zur absoluten Weltklasse vollzieht. Bei ZSKA Moskau wird das allerdings schwer zu realisieren sein. Beim FC Bayern dagegen schon eher.Die russische Zeitung "Sport-Express" vermeldet, dass der Bundesligist seine Fühler nach dem russischen Top-Keeper ausgestreckt habe. Akinfeev hat beim Vize-Meister seines Landes noch Vertrag bis Ende Dezember 2011. In Anbetracht der Münchner Torhüter-Diskussion wäre Akinfeev nicht nur ein sinnvoller Transfer, sondern qualitativ auch ein absoluter Coup.

Für Manuel Neuer standen einst Michael Rensing plus 18,5 Millionen Euro als Angebot der Bayern im Raum. Manchester United hatte zuletzt ebenfalls Interesse an Igor Akinfeev bekundet, aufgrund einer Ablöseforderung von 20 Millionen Euro aber schnell die Finger zurückgezogen.

Akinfeev beim FC Bayern? - Es wäre eine hochwertige Investition in die Gegenwart und für die Zukunft.

Evo ako mi neko ovo moze prevesti. Bio bih mu/joj zahvalan. Kako sam ja nesto prevodio, valjda u Januaru Akinfeev prelazi u Bayern.
nista posebno
pise da je akinfeev vec prevazisao rusku ligu i ako zeli da postane svijetska klasa mora da ode iz CSKA.Kazu da je bayern vec pokazao interesovanje za njega isto kao i manchester (koji se medutim povukao kada su culi da je obestecenje 20 miliona),Bio bi to dobar transfer za bayern i dobra investicija za buducnost

nisam sve preveo ali tu je to negdje :lol:
~ Gute Freunde kann niemand trennen,Gute Freunde sind nie allein,Weil sie eines im Leben können,Füreinander da zu sein ~

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 sep 2009, 12:49

dobra stvar sa ti golmanom samo ako uspiju to realizirati
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2009, 14:08

_sole_ je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Igor Akinfeev hat sich längst über die Grenzen Russlands hinaus einen Namen gemacht. Experten erwarten, dass der 23-jährige Nationalkeeper demnächst den Schritt zur absoluten Weltklasse vollzieht. Bei ZSKA Moskau wird das allerdings schwer zu realisieren sein. Beim FC Bayern dagegen schon eher.Die russische Zeitung "Sport-Express" vermeldet, dass der Bundesligist seine Fühler nach dem russischen Top-Keeper ausgestreckt habe. Akinfeev hat beim Vize-Meister seines Landes noch Vertrag bis Ende Dezember 2011. In Anbetracht der Münchner Torhüter-Diskussion wäre Akinfeev nicht nur ein sinnvoller Transfer, sondern qualitativ auch ein absoluter Coup.

nista posebno
pise da je akinfeev vec prevazisao rusku ligu i ako zeli da postane svijetska klasa mora da ode iz CSKA.Kazu da je bayern vec pokazao interesovanje za njega isto kao i manchester (koji se medutim povukao kada su culi da je obestecenje 20 miliona),Bio bi to dobar transfer za bayern i dobra investicija za buducnost

nisam sve preveo ali tu je to negdje :lol:
Hvala ti na prijevodu!!!!

padalovic
Kontakt:

Post Postao/la padalovic » 11 sep 2009, 21:59

Sutra u dortmund po pobjedu akobogda :D :D :D :D :D :D
Bayern do groba

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 sep 2009, 11:30

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=10&t=1501

hajde bavarci prijavite se na temu fantasy liga orvaka i na sportsport.ba ligu do utorka i takmicite se sa ostalim navijacima drugih klubova sa ovog foruma i dokazite da je vas bayern najbolji, hajd epomozite da nas bude sto vise, a i nagrade nisu lose evo ovdje imate sve objasnjeno

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=10&t=1501
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 12 sep 2009, 12:59

padalovic je napisao/la:Sutra u dortmund po pobjedu akobogda :D :D :D :D :D :D
Nada umire posljednja :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 12 sep 2009, 14:05

slazem se sa marseille unique prijavite se na fantasy league ,ja na zalost nemogu :o pa se prijavljujte bavarci jer bayern je svetinja!!! ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2009, 14:09

Omere nemam nista protiv tebe ,ali sto mora svaka recenica da ti zavrsi uzvicnikom? :roll: :roll: :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2009, 14:13

Nail for Real je napisao/la:
Omere nemam nista protiv tebe ,ali sto mora svaka recenica da ti zavrsi uzvicnikom? :roll: :roll: :roll:
Zato sto svaku recenicu uzvilkujem!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To ja onako navikao, pa svaki put ukucam uzvicnik. Ne mogu da se naviknem bez njega. :mrgreen: :mrgreen:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 sep 2009, 15:43

gubi bayern od dortmunda 1:0, strijelac hummels
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.