Drenthe, po meni, može komotno ići.
Baines u timu sezonu Premiershipa. Da je Nikica ranije došao, bio bi on garant. Dobro je, napreduje se.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jelavić je s odličnom statistikom došao u Everton, ne znam što se čudite toliko. Dečko je Hercegovac, mora uspjeti.baresi#6 je napisao/la:jelavić ispade kupovina sezone.

Bez konkurencije.baresi#6 je napisao/la:jelavić ispade kupovina sezone.

HmmCincinnatus je napisao/la:Svaka cast Jelavicu
Everton mi je uvjiek bio drag klub
Novi sponzor, novi dres
 ...gledam sad ovaj dres novi od Nike i nekako mi je previše "talijanski",kontate več na što mislim,ali,kad su več odlučili mjenjati proizvođače ,pa neka im-ja svoj od LaCoq iz sezone 09/10 nemjenjam (nije ljepši od ovoga aktuelnoga11/12 ali-moj je
  ...gledam sad ovaj dres novi od Nike i nekako mi je previše "talijanski",kontate več na što mislim,ali,kad su več odlučili mjenjati proizvođače ,pa neka im-ja svoj od LaCoq iz sezone 09/10 nemjenjam (nije ljepši od ovoga aktuelnoga11/12 ali-moj je  )
 ) 
   . Neznam .
  . Neznam . 
   ,ali tu sam
 ,ali tu sam  )
 )Cincinnatus je napisao/la:Svaka cast Jelavicu
Everton mi je uvjiek bio drag klub
Novi sponzor, novi dres

http://videa.hu/videok/sport/everton-vs ... v1BFcpZxlf" onclick="window.open(this.href);return false;NeToBoLa je napisao/la:Nikica ubica !
Nisam gledao utakmicu, pratio onako na teletekstu. Neko neka postavi highlights ako nađe.
Svaka mu cast. Everton je pravi klub za njega.Rosas7 je napisao/la:jelavic je stroj,svaka mu cast,nisam ocekivo da ce se ovako brzo snaci...gabeljanin je to

-(Crouch autogol) Još dvije tekme-Wolwes i Newcastle.Realno je očekivati 3-4 boda najmanje-dovoljan zalog da očuvamo to 7 mjesto (bez ikakvog značaja,ali odlično nakon onakvoga jesenjeg "starta"
 -(Crouch autogol) Još dvije tekme-Wolwes i Newcastle.Realno je očekivati 3-4 boda najmanje-dovoljan zalog da očuvamo to 7 mjesto (bez ikakvog značaja,ali odlično nakon onakvoga jesenjeg "starta"  

) A nakon toga...ljeto i rekonstrukcija tima ,nadam se ponovnoj Moyesovom providnošču i sedmom čulu
 ) A nakon toga...ljeto i rekonstrukcija tima ,nadam se ponovnoj Moyesovom providnošču i sedmom čulu  
   .
 .

. Jedina navijači koji mogu piti na County Road-redshite not allowed.
 . Jedina navijači koji mogu piti na County Road-redshite not allowed. maa mislim-nemogu i neču da mislim. Jedno znam -neče dobiti FA cup  i krivo mi je što nas nisu pustili-jer mi to možemo...ipak je to Chelsea
   maa mislim-nemogu i neču da mislim. Jedno znam -neče dobiti FA cup  i krivo mi je što nas nisu pustili-jer mi to možemo...ipak je to Chelsea  
   .
 .