NK Zvijezda Gradačac

moranjak
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 01 maj 2012, 08:43

Da niste zajebavali puno Nurdu u Tuzli kada smo zadnju put igrali mozda bi i pustio a ovako nema od toga nista ... :lol:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 01 maj 2012, 09:31

Mislim da je pezpotrebno prepucavanje koce koga pustit.Ja sam u svom posljednjem pisanju napomenuo da postoji varijanta da Zvijezda pobjedi Borca sto vjerujem da niko nije ocekivao.Tako da Zvijezda je sad sigurna u sredini lezerno moze igrat protiv Slobode,a jos lezernije protiv Slavije sto je po mojim procjenama u tom svemu najbitnije.Zato netreba se puno sikirat i prepucavat visa sila.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 01 maj 2012, 10:30

[quote="zvijezdica"][youtube][/youtube]
Ako je neko zasluzio ove polusezone da bude najbolji igrac zvijezde, onda je to IVAN JAKOVLJEVIC. Momak je stvarno odigrao sve utakmice vrhunski, i svaka mu cast na tome.Ovako se bori za boje svoga kluba. Predlazem IVANA JAKOVLJEVICA za novog Dugorocnog KAPITENA zvijezde.

P.S. Uprava kluba bi trebala zajedno sa navijacima osnovati stranicu na kojoj cemo moci birati najboljeg igraca zvijezde u toku sezone ili polusezone, te na zadnjoj domacoj utakmici proglasiti najboljeg i uruciti mu prigodan poklon.Predlazem da se nagrda zove ZMAJEVO SRCE, i odmah kandidiram Ivana ZA tu nagradu.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 maj 2012, 12:04

mmmirza je napisao/la:
zvijezdica je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ako je neko zasluzio ove polusezone da bude najbolji igrac zvijezde, onda je to IVAN JAKOVLJEVIC. Momak je stvarno odigrao sve utakmice vrhunski, i svaka mu cast na tome.Ovako se bori za boje svoga kluba. Predlazem IVANA JAKOVLJEVICA za novog Dugorocnog KAPITENA zvijezde.

P.S. Uprava kluba bi trebala zajedno sa navijacima osnovati stranicu na kojoj cemo moci birati najboljeg igraca zvijezde u toku sezone ili polusezone, te na zadnjoj domacoj utakmici proglasiti najboljeg i uruciti mu prigodan poklon.Predlazem da se nagrda zove ZMAJEVO SRCE, i odmah kandidiram Ivana ZA tu nagradu.
Kakav je ovo penal majko mila.Jedan od najgorih u zivotu sto sam vidio.Pa i za ovo bi se trebalo kaznjavati,jos mu zuti dade.Majko mila i kukavna :( :( :( :(

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 maj 2012, 12:50

ŠB.TRN je napisao/la: Kakav je ovo penal majko mila.Jedan od najgorih u zivotu sto sam vidio.Pa i za ovo bi se trebalo kaznjavati,jos mu zuti dade.Majko mila i kukavna :( :( :( :(
Ma ovo je cist penal jer se "vidi Ivanova ruka na Bilbiji" :lol: a onaj let iznad Guse na Grbavici je bio penal milion posto,a nije sviran,silji se Želji :lol: Ne znam bil' se smijao il plakao kad citam ove gluposti,jos jedan decko napisa da sudije grijese jer su i oni ljudi a kod faula Beslije je odmah zavjera bila protiv BL.Kako god Zvijezda vec trecu sezonu ekipa za sredinu tabele,ko ih nadigra u Gradaccu pobjedi i generalno uvijek normalan pristup imaju,nadam se da ce uskoro stadion dovrsiti i tako stvoriti uslove za U21 repku i ostati jos dugo premijerligasi,sretno vam!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 01 maj 2012, 14:38

mmmirza je napisao/la:

Odradio vrhunski al mislim da ode on na ljeto ....šteta dobar igrač?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 maj 2012, 14:40

Ako bude dobar dovest ce SIR njega 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 01 maj 2012, 16:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Ako bude dobar dovest ce SIR njega 8-)
Stvarno je odličan fudbaler došao iz Srbije preko Zorana Novakovića bivšeg fudbalera Čelika i Laktaša najbolji je u ekipi u ovoj polusezoni i tu bi Zvijezda mogla nešto zaradit ako ima ugovor al sumnam da ne bude ko sa Halilovićem ;)

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 01 maj 2012, 17:55

Ako nastavite redat' ovako dobre rezultate mog'o bi se taj sir lahko u kajmak pretvorit' :D

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 01 maj 2012, 20:29

aleksandar_veliki je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Sloboda uzima sva tri boda.Tako mora biti.Najgore mi je u svemu tome sto će tuzlaci misliti i govoriti da je zasluzeno.Jbg,tako mora biti,VISA SILA.
Nema od te ljubavi nista, cujem da je trener rekao da odlazi ukoliko mu ko katvo sta predlozi, tako da ce Tuzlaci bodove spasa morati negdje drugo potraziti.
Zato je Vojvodić i podnio ostavku kad je čuo da od puštanja nema ništa. Kako sam ja čuo ovaj naš trener ide na pobjede sve do kraja pa čak i protiv Slavije i protiv Goška u gostima.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 maj 2012, 21:03

ma mi sutra moramo da idemo na pobjedu nema nam druge pa dali nam bodove ili ih uzeli borbenoscu sasvim svejedno :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 01 maj 2012, 22:06

Šta će SIR JOVIĆ dovesti niste još platili igrače iz generacije 2001/2002 a po tebi jović već doveo Halilovića ,jakovljevića ,Travančića itd .Molite Boga i savez da vam naguzove izdaju licencu ,realno gledajući kako je Zvijezda sređen klub samo budala može iz Zvijezde preći u Sarajevo ,od Sarajeva je ostalo smo ime .

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 01 maj 2012, 22:47

jel dogovoreno ovo sutra da uzmemo pare na kladari??

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 01 maj 2012, 23:15

mmmirza je napisao/la:

Fin je to prijedlog na kraju sezone rezimirat sve najboljeg igraca,uspjeh seniorske ekipe,omladinskog pogona,sve za dobrobit svog najvoljenijeg kluba.Iako nije kraj prvenstva za sada ja prednost za najboljeg igraca predlazem Jasmina Morankica,a o ostalom cemo na kraju prvenstva.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 maj 2012, 01:04

Zvijezdi sretno u nastavku,ne zanima me kako ce zavrsiti utakmica sa Slobodom.Vidi se da ulazete u ekipu i stadion i da idete nasim stopama.Jedino sto vas je netko nalozio za one zelene stolice,al uvijek se mozete pravdati da je okolis zelen :D :D Onaj vas trener rekao bih da je pravi strucnjak i kad se sjetim kako ste i sta igrali dok je Jovic bio trener,ono je bilo ruglo.Nadigrati Želju,pobjediti Borca i izvuci na Pecari x nije mala stvar!!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 02 maj 2012, 01:15

Koga su nadigrali ? :O

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 maj 2012, 02:41

Zelju je jedini ove sezone nadigrao Gosk. Tu smo imali vise srece nego znanja.
Sport je lijek za tijelo i duh.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 maj 2012, 07:58

storm_raider je napisao/la:Zelju je jedini ove sezone nadigrao Gosk. Tu smo imali vise srece nego znanja.
sad bi nas trebalo biti briga ko je vas nadigrao tema je zvijezda a ne zeljo ili gosk imas svoju temu pa pisi sta hoces
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 maj 2012, 09:35

danas svi na banju ilidzu
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 maj 2012, 10:15

po svemu sudeci vjerujem da ce danas biti najveca posjeta ove sezone imam osjecaj da ce dosta tuzlaka doci neradni je dan tako da ocekujem mozda 4000.nadam se da ce vrijeme ostati suncano i da nece biti kise.znal neko ko sudi danas
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.