Buraz sto ti mene ispali, ja sad na biciklo, odem do milennium kladionice da uplatim, nema ovog para, djeca mi se smijuAlemC85 je napisao/la: ima i to na Milleniumu:
ZVIJEZDA - SLOBODA 1 - 1,55, x - 3,90, 2 - 4,60
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Oko za oko, zub za zub!
ima bogami, evo ja sad vidjeh na teletekst stranici da na ovoj kladionici ima ova par, što bi te lagao majke ti..pogledaj teletekst, pa ćeš vidjeti......samir825 je napisao/la:Buraz sto ti mene ispali, ja sad na biciklo, odem do milennium kladionice da uplatim, nema ovog para, djeca mi se smijuAlemC85 je napisao/la: ima i to na Milleniumu:
-
mujoisuljo
- Kontakt:
samir825 je napisao/la:Buraz sto ti mene ispali, ja sad na biciklo, odem do milennium kladionice da uplatim, nema ovog para, djeca mi se smijuAlemC85 je napisao/la: ima i to na Milleniumu:
Brate ostala ti je koja kinta u džepu!Sumnjam da će Sloboda dobiti Zvijezdu, puno puno stvari je protiv.Nemaju ni snage a ni puno načina za to, vrlo teško i relan po meni kvota na Slobodu bi trebala biti 7 ili 8.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Komitet i savez pod hitno moraju spriječiti ovo međusobno trgovanje bodovima između ekipa.
Slavija tu prednjači, a onda i Sloboda (vidjećemo danas ) .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Sad kad je Zvijezda dobila sve je regularno, a da je dobila Sloboda, odmah bi bila priča da je utakmica namještena.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dzenan01 je napisao/la:Komitet i savez pod hitno moraju spriječiti ovo međusobno trgovanje bodovima između ekipa.
I sta smo vidjeli??Kako mrzim ove sto sve znaju i sve gledaju kao namjesteno.Nevalja kada samo domaci uzimaju bodove nevalja ako gost osvoji bod.Pa do kada Boze dragi ovi pesimista.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Banovo bi sve koji su tvrdili i imali dokaze da je utakmica prodana.
Svako kolo laju i pricaju o nekakvim urotama a kad se vidi da je suplja nikom nista.Bijednici.
Svako kolo laju i pricaju o nekakvim urotama a kad se vidi da je suplja nikom nista.Bijednici.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
I?Šta je smiješno?Ti mislio keca igrati?benfica1923 je napisao/la:Blokiran par zvijezda-sloboda......smijesno!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- slogauskoplje
- Kontakt:
zadnjih pet kola samo jedan X, i onda kažu napreduje premijer liga, malo morgen 
Sloga Uskoplje
malta071 je napisao/la:Banovo bi sve koji su tvrdili i imali dokaze da je utakmica prodana.
Slazem se.Pravac Banovici.Il neka se sada javi na ovoj temi da se fino izvine jer je sirio dezinformacije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Жика Павловић
- Kontakt:
Пусте ? $ је %, $ ?, ? све % " пара, " $ " наравно % % се " не ' " са ?, а $ $ / &.GaetanoScirea je napisao/la:Sad kad je Zvijezda dobila sve je regularno, a da je dobila Sloboda, odmah bi bila priča da je utakmica namještena.
I OPET : NI ZAKONI NI ZABRANE NEMOGU SPRIJEČIT' HORDANJE
Ja ovih budalaHaver ! je napisao/la:I OPET : NI ZAKONI NI ZABRANE NEMOGU SPRIJEČIT' HORDANJE
Pošto predpostavljam za koga navijaš, da te pitam hoćetel' vi večeras navijati makar i neorganizovano ?malta071 je napisao/la:Ja ovih budalaHaver ! je napisao/la:I OPET : NI ZAKONI NI ZABRANE NEMOGU SPRIJEČIT' HORDANJE
Haver ! je napisao/la:Pošto predpostavljam za koga navijaš, da te pitam hoćetel' vi večeras navijati makar i neorganizovano ?malta071 je napisao/la:Ja ovih budalaHaver ! je napisao/la:I OPET : NI ZAKONI NI ZABRANE NEMOGU SPRIJEČIT' HORDANJE
Zadnja izmjena: malta071, dana/u 02 maj 2012, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sta treba ? Da smo domacini pobjeđuju pa ce tada bit regularno ?slogauskoplje je napisao/la:zadnjih pet kola samo jedan X, i onda kažu napreduje premijer liga, malo morgen
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
e moj jarane nema prodaje u Gradaccu...mogo si i gaće izgubit danassamir825 je napisao/la:Ima li kakva strana kladionica da dopusta igranje na Slobodu, da citav doplatak i stipendiju stavim?
- Armageddon2012
- Kontakt:
ovaj zeljo se stvarno ne sali,malo,malo pa 4-0,5-0,svaka cast!
a kad god ih ja gledam protiv nas,nemaju pojma i ne mogu akcije napraviti,osim prve u kupu kad su bili solidni.....mozda sam ja stekao i pogresan utisak o njima.
a kad god ih ja gledam protiv nas,nemaju pojma i ne mogu akcije napraviti,osim prve u kupu kad su bili solidni.....mozda sam ja stekao i pogresan utisak o njima.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Bogami biće gusto zadnjih 5 kola u borbi za opstanak
Bukvalno pola lige strijepi(sem Kozare,oni su svoje brige prebrinuli
) Velež,moj Rudar Prijedor,Čelik,Leotar,GOŠK,Travnik,Slavija,sloboda ...8 timova,a jedan će morati naspustiti ligu...u najgoroj situaciji je svakako Sloboda Tuzlanska,mada imaju 3 utakmice kući(Borac,Čelik i Velež) te dva teška gostovanja kod direktnih konkurenata za ispadanje (GOŠK i Slavija)...Po meni maksimum maksimuma im je 9 bodova iz narednih 5 utakmica,mada u kakvom stanju se nalaze i to zvuči mnogo nerealno..to daje neka 32 boda i svakako ne garantuje opstanak...a imaju sad tešku utakmicu kući sa Borcem koji mora nadoknaditi poraz od Zvijezde...i ako Tuzlaci izgube od Borca onda stvarno mogu da se pozdrace sa PL,inače i dalje imaju šanse...Pored njih do zadnjeg kola će strijepiti Travnik,Slavija i vjerovatno Leotar....Biće zanimljivo..... 
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Sto ovo nema pregleda kola,sad je trebalo poceti,evo pocinje serija(koja je trebala biti iza pregleda) 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.