RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 maj 2012, 18:34

Oko je jutros pojo 3 jaja na oko pa danas igra okoprcno i mogo bi nekom oko 3 ipo da izbije oko.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 maj 2012, 18:39

Brko ne moze da predje igraca jedan na jedan dva put zaredom ... ccccc ...

Greska je bilo ozvesti Jugu .. fali nam njegovo trcanje pravo
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 maj 2012, 18:45

Fuj sadake, stativa. :roll: :lol:
Who dares, wins !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 02 maj 2012, 18:50

Ovaj bod bi nam leg'o k'o mrtvom ja sin. 8-)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 maj 2012, 18:53

Dobro je na kraju ispalo jer malo je falilo da ga fasujemo. Zaslužili smo bod, imali smo par kontri na kraju možda smo mogli više uraditi ali hajde, može i bod. Sad vežemo nekoliko utakmica bez poraza. Džafa dobro postavio sve, dobro se odigralo a umor pred kraj je učinio svoje. Dobro je, idemo dalje.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2012, 18:55

dobar, ovaj bod čini mi se definitivno znači OPSTANAK.

P.S. Ovo nam je 11 bod na strani, izgleda da bolje igramo u gostima nego kući....... ;)

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 maj 2012, 18:57

nem73 je napisao/la:Ehh kako bi bod lego danas, malo samopouzdanja radi da se ohrabre klinci...
Ehh kao sto i rekoh, bod ko HUM!

Svaka cast nasim momcima, na onom terenu su obe ekipe bile hendikepirane- sta je ono jbt.? :?

Goo Dzafa Goo
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 maj 2012, 18:57

Ekipa nam izgleda kao ono sastalo se par talentovanih momaka da igraju fudbal. Toliko tehnickih gresaka da to nije normalno. Kao da nikada do sada nisu imali trenera. Od toga da padamo fizicki (unatoc odlicnim uslovima na pripremama) do pogresnih izvodjenja i auta i kornera a pogotovo slobodnih udaraca. Ima prostora za napredak neograniceno iz ove ekipe nije iscrpljeno ni 40% kapaciteta. Jedino sto nam je half linija prava izgleda .

Imat ce ovdje treneri pravo posla i na fizici i na taktici .....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 maj 2012, 19:00

Ne baš gledljiva utakmica ali cilj je ostvaren.
Teško je bilo igrati na onako neravnom terenu.
Fer i korektna utakmica,kako na terenu tako i na tribinama,što je svakako za pohvalu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 maj 2012, 19:03

Odprilike jos min50% se moze izvuci iz ove ekipice mladih igraca s tim da im se doda par-tri iskusnija igraca

A Deju za zivota vezat, kakvu sAmo sigurnost lik daje.
Odavno jaceg i profesionalnijeg igraca nismo imali kao sto je to on!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 maj 2012, 19:05

Kad moj stari pohvali nekog igrača, to je znači vrh igrač.

Dejo je dobio pohvale, a sudiji se sjetio svega i svačega. :lol:
Who dares, wins !

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 02 maj 2012, 19:09

dobro ispade,ali pred kraj smo imali vise srece nego pameti 8-) 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 maj 2012, 19:12

Ne znam kako i da li je izvodljivo, ali treba odraditi sve da Dejo ostane kod nas i anrednu sezonu.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 maj 2012, 19:31

Nasi se ogranicili na cuvanje gola,mada da su krenili ozbiljnije prema golu Olimpika mogli su mozda i pobjediti.Vidi se da su Rodjeni isli pretezno da osvoje bod i to su i u radili.Inace je utakmica bila slaba i bez nekog tempa sto toplim vremenom sto neravnim terenom.Sve u svemu bod ko kuca,a u subotu napuniti Vrapcice i konacno dobiti Zelju(vrijem im je za poraz :D ).
FORZA DO GROBA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 02 maj 2012, 19:33

prvo da se pridruzim pohvali bandovica, tvrdim da boljeg golmana poslje rata nismo imali! sto je njega siroki zatjerao ja neznam, ali ni slucajno da se nama nesto slicno dogodi, dugorocni ugovor i dobru platu za nase uslove mu treba dat!
pa onda danasnja tekma, meni se cini dosli po bod, uzeli bod i kuci! da su htjeli nesto vise bilo je prostora za to ali dzafa ih je povukao pri kraju tekme! stoperi drama odradjuju posao, okic ponovo vrlo dobra tekma dok je brkovic malo opao danas od proslog puta! sasvim solidna parija i zasluzen bod! travnjak na otoci katastrofa, neravan a presuh! imali sprinklere upalit prije tekme!!!? u vrapcicima je travnjak puno bolji od onoga na otoci! nebi bilo lose da iz komiteta svima narede neke standarde terena, jer ima puno(vecina) trevnjaka koji su bas katastrofalni!

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 02 maj 2012, 19:34

Kneževićev pokušaj škarica potez kola :D

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 02 maj 2012, 19:36

kerzen je napisao/la:Kneževićev pokušaj škarica potez kola :D
sto jest jest, uporan je, 3 pokusaja za redom i treci ni manje ni vise nego skarice! hehe

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 02 maj 2012, 19:54

Aleme razocarao si me majke mi :P Tekma ti pred nosom a ti se svezao foruma kao pijan plota, nikad hljeba od tebe. :P

Tek sad se vidi kakvu smo gresku napravili sa tim nekim igracima, zauzeli su mjesto mozda nekim drugim Bandovicima na pripremama, ali nejse, treba nekad i fuliti jbg. Bas sam se cudu cudio kako Brkovic ne pretrci Regoju nijednom, posebno u onim kontrama pred kraj, taman kao da ga se boji, brzi je sto puta od njega.

Idemo u subotu barem gol dati Gusi. Vise mi je njega i njegovih rekorda na vrh glave. :P "Guso jel ti usoooo", vec zamisljam dedarsku :lol:
Support Velez, It's logical! ★

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 maj 2012, 20:33

Bod velik ko Velez, bravo momci!

Danas se vidjelo da ako zelimo igrati rastrcano svaku utakmicu kao protiv Zrinjskog, da se ekipa treba jos bolje fizicki pripremiti. Ovi momci imaju ogroman potencijal, ali s njima treba da radi kvalitetan trener konstantno. Nadam se da je Dzafic taj trener "na duge staze" i da ce iz ovih momaka izvuci maksimum. Danas je bilo tesko ocekivati nesto vise od bilo koje ekipe, jer je teren diktirao utakmicu. Zaista je pretesko i voditi loptu po onakvom terenu, a ne odigrati neku akciju i sl. Olimpic jeste bio nesto bolji, ali kada se sve pogleda remi je i najrealniji ishod.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 maj 2012, 20:49

evropski zrinja :roll: gubi pod BB od prve minute od Slavije,sta je rec :D Selimovic se povrijedio kod Zelje i izasao tako da mozda ga nema u mecu u Vrapcicima
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.