Evo bas citam po Njemackim forumima da navijaci Wolfsburga su za to da Grafite ode na klupu, jer nista ne pokazuje, kazu da je Dzeki tesko jer ga cuvaju po trojca igraca i da opet sebi stvori prilike i bude opasan po protivnicki gol, nego kao sto je slucaj sa Grafiteom. Mislim da bi mu mozda jedna utakmica da krene s klupe mozda bila i dobro dosla i da udje i postigne dva gola, dalo bi mu samopouzdanja i bio bi pred protivnickim golom sigurniji.fabio je napisao/la:Evo pise po njemackim web.stranicama,da ce u subotu Edin Dzeko da sjedi na klupi,jer Veh nije zadovoljan sa njegovim ucinkom i da ce napadu biti tandem Martins,Grafite,,,ebo ga ,da je Magath ostao bili bi oni prvaci opet ,a dzeko bi zabio 30 komada
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
"My Favorite Ring is Always the Next One"
a dobro, znaš šta, džeko je igro u subotu, pa u srijedu, a ova dvojica dvije sedmice hlade muda... a valja sad u utorak-srijedu sa CSKA igrat... a samo tri napadača imaju...fabio je napisao/la:Evo pise po njemackim web.stranicama,da ce u subotu Edin Dzeko da sjedi na klupi,jer Veh nije zadovoljan sa njegovim ucinkom i da ce napadu biti tandem Martins,Grafite,,,ebo ga ,da je Magath ostao bili bi oni prvaci opet ,a dzeko bi zabio 30 komada
- majestic24
- Kontakt:
Glavni krivac za lose rezultate wolfsburga je grafite i veh. Grafite je presebican igrac...evo prosle sezone,dzeko mu je x puta asistirao,a mogao je sam da to zabije...ove godine vec 3-4 puta grafite sutira na gol ili ide u neke driblinge,a dzeko ili neki drugi igraci stoje potpuno otvoreni za sut na gol,te bi lopta 99% zavrsila u mrezi. E..sad je i dzeko postao malo tvrdoglav..ako neces ti meni dodati,necu ni ja tebi. I ocigledno da napad ne funkcionise nikako. I sad je tesko treneru odluciti koga staviti na klupu,dzeku ili grafitea...jedan je najbolji strijelac prosle sezone,a za drugog se otima pola evrope...Martins 100% ce od sada biti u prvih 11. Borbeniji je od ove dvojice,a i bolji strijelac (za sada).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakve lose rezultatemajestic24 je napisao/la:Glavni krivac za lose rezultate wolfsburga je grafite i veh.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- majestic24
- Kontakt:
Ekipa koja je prosle godine osvojila nemoze sebi staviti za cilj osvajanje neka od mjesta za LP ili Europa ligu. Prvak uvjek mora ici na obranu titule. Tako i vukovi. Da su oni ostali bez dzeke,grafitea ili misimovica,ok...al oni se jos i pojacali i da im to bude domet. Nije Bayern puno bolji od njih,zapravo,nije bolji uopste. Vukovi nemaju igraca kao sto su ribery i robben,al sve ostalo je na njihovoj strani,od golmana,obrane i napad im je bolji od bayernovog. I oni nisu favoriti za titulu.... Da je ono vratiti Magatha,pito bi te ja kako bi oni izgledali. Ali... ove godine HSV osvaja titulu...ebes Gomeza i Grafitea,mi smo doveli Berga,koji ce sada da eksplodira,vjerujte mi...bistrikboy je napisao/la:Kakve lose rezultatemajestic24 je napisao/la:Glavni krivac za lose rezultate wolfsburga je grafite i veh.pa nisu izgubili od Bochuma i Freiburga,vec FCB-a i HSV-a dvije najjace ekipe ove godine,oni proslogodisnji uspjeh tesko mogu ponoviti i realan cilj bi trebao biti 3-5 mjesto,e kad ne bi to ostvarili moglo bi se govoriti o losim rezultatima...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ko sto je eksplodirao i protiv Malte sad ovu srijedu.majestic24 je napisao/la:Ekipa koja je prosle godine osvojila nemoze sebi staviti za cilj osvajanje neka od mjesta za LP ili Europa ligu. Prvak uvjek mora ici na obranu titule. Tako i vukovi. Da su oni ostali bez dzeke,grafitea ili misimovica,ok...al oni se jos i pojacali i da im to bude domet. Nije Bayern puno bolji od njih,zapravo,nije bolji uopste. Vukovi nemaju igraca kao sto su ribery i robben,al sve ostalo je na njihovoj strani,od golmana,obrane i napad im je bolji od bayernovog. I oni nisu favoriti za titulu.... Da je ono vratiti Magatha,pito bi te ja kako bi oni izgledali. Ali... ove godine HSV osvaja titulu...ebes Gomeza i Grafitea,mi smo doveli Berga,koji ce sada da eksplodira,vjerujte mi...bistrikboy je napisao/la:Kakve lose rezultatemajestic24 je napisao/la:Glavni krivac za lose rezultate wolfsburga je grafite i veh.pa nisu izgubili od Bochuma i Freiburga,vec FCB-a i HSV-a dvije najjace ekipe ove godine,oni proslogodisnji uspjeh tesko mogu ponoviti i realan cilj bi trebao biti 3-5 mjesto,e kad ne bi to ostvarili moglo bi se govoriti o losim rezultatima...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Nego Ragnick sutra opet turira mashinu sa tri spica.Ba,Obasi,Vedo i to od prvog minuta.Trebalo bi da ih krene vec jednom.
Dobitna kombinacija uspjela.Vedo nehoticna asistencija
i jos masi bazene kompletne
Salihovic kapiten i Tito u Hoffenhaimu.Ove sezone bi mogli polako se spremati malo za Evrope.
Jedino klupa im je tanka.
Dobitna kombinacija uspjela.Vedo nehoticna asistencija
Salihovic kapiten i Tito u Hoffenhaimu.Ove sezone bi mogli polako se spremati malo za Evrope.
Jedino klupa im je tanka.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 sep 2009, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Re: TSG 1899 Hoffenheim
mislim da ce sutra vedo zabit bohum je prava ekipa da ga krene
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- bistrikboy
- Kontakt:
ELOB uvrstio Bundesligu 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Znaci bice na eurosportu 2 ovom Elobovom?bistrikboy je napisao/la:ELOB uvrstio Bundesligu
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
joj bajerna mrtvog
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ima li iko link za wolfsburg sem ovog atdhe.net
Zadnja izmjena: dzenidm, dana/u 12 sep 2009, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
evo Hoff poveo, zna li neko ko je postigao gol????
Demba ba -ibisevic asistenthilmo je napisao/la:evo Hoff poveo, zna li neko ko je postigao gol????
ima li iko link za wolfsburg sem ovog atdhe.net
Benaglio crveni... bravo konju 
mms://212.156.63.102/TV3dzenidm je napisao/la:ima li iko link za wolfsburg sem ovog atdhe.net
probaj sa ovim ja gledam tu, super je
Eto gubi Vfl ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
treba li neki poseban program, jer ne mogu da otvorim file, javlja mi kao nemam pristup fileuhilmo je napisao/la:mms://212.156.63.102/TV3dzenidm je napisao/la:ima li iko link za wolfsburg sem ovog atdhe.net
probaj sa ovim ja gledam tu, super je
Bajramovic starter danas toooooo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.