RK Bosna

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Trigger » 26 mar 2012, 15:29

Hayas je napisao/la:Napokon nesto lijepo :-) !!!Poslije operacije ramena prema nekim informacijama CAKIC AMIR potpisao za Metalurg.!Sretno momak :ugeek:
I, šta je tu "Napokon nesto lijepo" ?

- Ako si mislio na Amirovo zdravlje i nastavak karijere - OK, i ja sam zbog toga sretan.
- Ali odlazak (znam, 'razumljivo' :!: ) u Metalurg - e, to mi nije "napokon nešto lijepo" i to je uputnije pisati na temi Metalurga....
Bosno moja poharana....

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 27 mar 2012, 08:49

Trigger očito da voliš pametovati šta će ko i gdje pisati.Pusti raju da piše gdje hoće i kako hoće samo da nikog nevrjeđa.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 27 mar 2012, 21:55

kaca je napisao/la:Trigger očito da voliš pametovati šta će ko i gdje pisati.Pusti raju da piše gdje hoće i kako hoće samo da nikog nevrjeđa.
Hvala na savjetu, ali bi ga (savjet) prvo trebao primjeniti ti sam.
"Pusti" i ti mene da pišem gdje i kako hoću, jer ni ja nikog ne vrijeđam, što za tebe se baš ne bi moglo reći, zar ne?!
Pozz
Bosno moja poharana....

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 28 mar 2012, 13:51

Drug ja prihvatam svaki savjet pa i tvoj što se nebi reklo za tebe ako nađeš u mojim tekstovima da sam nekog uvrijedio ja se odmah se izvinjavam i prestajem pisati toliko od mene o ovome. Nemam namjeru polemisati sa tobom.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 28 mar 2012, 15:58

kaca je napisao/la:Drug ja prihvatam svaki savjet pa i tvoj što se nebi reklo za tebe ako nađeš u mojim tekstovima da sam nekog uvrijedio ja se odmah se izvinjavam i prestajem pisati toliko od mene o ovome. Nemam namjeru polemisati sa tobom.
Pošteno!
Ni ja nemam namjeru polemisat' s tobom po ovom 'pitanju, ali o sportu - zašto ne!?, pogotovo što si se ti meni 'obratio' (prvi - ničim izazvan) a ja ti odgovorio - valjda nisam "pametovao", ovaj put!? :o
Pozz
Bosno moja poharana....

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 mar 2012, 21:33

Izgubili ste 13 razlike u Zenici.
Čelik Zenica 1945

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 28 mar 2012, 21:58

aleksandar_veliki je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Izgubili ste 13 razlike u Zenici.
Bas nas je to iznenadilo, igraju nasi sarajevski talenti, oni koji su kukali sto dovodimo polovnjake iz Hrvatske i Srbije. Sreca pa nisu igrali ovu ligu, inace bi ispali.
Igrali bi i danas polovnjaci iz Hrvatske da ima novaca. A sada kada niko neće besplatno da igra tu su zapuštena sarajevska djeca. Bosna je sama kriva što ima takve "talente" jer nije ništa uradila da od njih napravi igrače.

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 28 mar 2012, 23:13

Tako je alexandar ni jedan nema pretpozicije da se bavi rukometom,kako sam cuo i ono malo stranaca sto je doslo u bosnu na pocetku svi su davno otisli kucama niko ni marke ni dobio samo gladovali cak ni hrane nisu imali heh.To se zove bih igras ligu sampiona praznog stomaka pa to nema ni Pm,a vi iz celika sta ste se digli pobjedili ove retarde i glavni.Prije dvije godine kad je bosna dolazila u zenicu dobila je 20 razlike,tada je celik po kvalitetu bio isti kao i sad samo sto ih je treniro Savcic mnogo bolji trener od ove sad budale i to dokaz koliko nam je liga oslabila 60%.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 mar 2012, 23:30

Ja se samo pitam gdje su ih pokupili !? Kad zavrsava ova sezona? Valjda dodje neko ko ce ulozit pare u Bosnu i da krenemo ispocetka!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 29 mar 2012, 00:18

Semper je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Izgubili ste 13 razlike u Zenici.
Bas nas je to iznenadilo, igraju nasi sarajevski talenti, oni koji su kukali sto dovodimo polovnjake iz Hrvatske i Srbije. Sreca pa nisu igrali ovu ligu, inace bi ispali.
Igrali bi i danas polovnjaci iz Hrvatske da ima novaca. A sada kada niko neće besplatno da igra tu su zapuštena sarajevska djeca. Bosna je sama kriva što ima takve "talente" jer nije ništa uradila da od njih napravi igrače.
Ovo je očekivano, zar se moglo bilo čemu pozitivnijem nadati u Zenici, ili bilo gdje - pa i na Mojmilu!?
Ne vjerujem ni da je rodbina ovih Bosninih "talenata" vjerovala u 'dobar' rezultat. A Tomiću bi bilo najbolje (kad je već upao u septičku..) da što manje daje izjave, a na 'presice' neka šalje kapitena i pomoćnike, talente...

Zanimljiva je ova tvoja rečenica i tvrdnja (boldirano) drugar.
Bosna nije ništa uradila...!? Jeste, nažalost, potrošila je puno vremena a i koštalo je (koliko-toliko) što je ove momke zalutale u rukometnu igru pokušavala naučiti barem nešto :shock:
E, sad, ostaje samo pitanje ko je "skautirao" (dovodio za ručicu) tu "našu djecu" u Bosnu prezentirajući ih kao extra talente!? :evil:

Sjećam se da su mnogi dizali galamu i pljuvali po Smajlagiću što nikako ne uzima te "talentovane" momke ('našu djecu') iz omladinskog 'pogona' nego forsira tzv. "polovnjake" iz Hrvatske, iako je Pipe pokušao sa njih nekoliko i trenirali su sa prvim timom, ali...
Sad je valjda i onim najzagriženijim pobornicima "naše djece" i igranja makar i u avliji, mahali, jasno zašto.

Nisu oni ni za mahalskog takmičenja - i, ponavljam (već sam to pisao) - momci dragi, okanite se rukometne igre i požurite da završite škole, zanate, da nešto radite za vašu korist.
Niste vi krivi što vas je neko 'debelo' obmanuo i ubjedio da ste "rukometaši" :(

Bruka i to ona golema se nastavlja ali tako su određena gospoda u metropoli i željela i to postigla.
Aferim 'majstori', samo ničija nije 'do zore...'

PS:
Čestitke Čeliku za nastavak takmičenja u Kupu, bez obzira što treba imati 'sreće' i dobiti rivala u ovakvom 'izdanju'.
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 29 mar 2012, 00:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Bosno moja poharana....

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 29 mar 2012, 00:20

Mene je u vase ime bilo sramota veceras na utakmici. U vasoj ekipi ima tri igraca koja se mogu profesionalno baviti rukometom: Tatar, Dedajic i Terza. Ovo ostalo je ocigledno pokupljeno sa svih strana. Prvo nije mi jasno da vi ne mozete dovesti kompletnu ekipu na utakmicu. Doveli ste 9 igraca i 3 golmana. Treba li reci da ova dva golmana nisu ni primirisala terenu.

Sudije su vas dosta pazile da ne odletite i na preko 20 razlike jer je definitivno sve islo u tom pravcu. Igrali ste jako grubo i to na momente bez ikakve logike. Dedajic je povrijedio prst na ruci od udarca rukom u glavu nasem igracu.

Zao mi je sto jedna takva sportska institucija kao sto je RK Bosna spala na tako nizak nivo jer ako se ozbiljno ne pojacate ispadate i iz nase lige sljdece godine.

Eto toliko. Nadam se da cu sljedeci put kad dodje Bosna gledati pravu utakmicu, a ne neke polu amatere zalutale u rukomet.

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 31 mar 2012, 12:51

Faruk Vrazalic

" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

2312960
Kontakt:

Post Postao/la 2312960 » 28 apr 2012, 21:49

Da li sam dobro razumio da je Bosna u Ljubuškom napravila -17?
Šta je značilo ono što je rekao trener Bosne Tomić,
da će "Bosna" u ligi 6 pružiti svoj maksimum?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 apr 2012, 14:48

2312960 je napisao/la:Da li sam dobro razumio da je Bosna u Ljubuškom napravila -17?
Kako je Bosna igrala?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ljubuski
Kontakt:

Post Postao/la ljubuski » 29 apr 2012, 14:57

Mancini je napisao/la:
2312960 je napisao/la:Da li sam dobro razumio da je Bosna u Ljubuškom napravila -17?
Kako je Bosna igrala?
HRK Izviđač Mi Grupa – RK Bosna BH Telekom 40:23 (19:11)

Ljubuški, 28.4.2012. godine.
Gradska športska dvorana. Gledatelja 250.
Suci: Saša Pandžić i Boris Šatordžija.
Nadzornik: Zahid Crnkić.

HRK Izviđač Mi Grupa: B. Burić 27 obrana, Tolić , Miličević, Milas 2, Mainović 3, Grbavac 3, S. Burić 13, Matić 3, Boras 2, Čuljak, Vegar 1, Ilić 1, Pavlak 2, Ereš 5, Tomić 3.
Trener: Ilija Puljević.

RK Bosna BH Telekom: Tatar, Efendić, Jusufović, Terza, Dizdarević, Sabljaković 4, Zulfić 5, Alibegović, Burnazović 2, Hrbat 9, Duraković, Lingo, Dedajić 3.
Trener: Goran Tomić

Sedmerci: Izviđač 2/3, Bosna 2/4.
Isključenja: Izviđač 12, Bosna 20 minuta.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 apr 2012, 15:10

ljubuski je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Kako je Bosna igrala?
HRK Izviđač Mi Grupa – RK Bosna BH Telekom 40:23 (19:11)

Ljubuški, 28.4.2012. godine.
Gradska športska dvorana. Gledatelja 250.
Suci: Saša Pandžić i Boris Šatordžija.
Nadzornik: Zahid Crnkić.

HRK Izviđač Mi Grupa: B. Burić 27 obrana, Tolić , Miličević, Milas 2, Mainović 3, Grbavac 3, S. Burić 13, Matić 3, Boras 2, Čuljak, Vegar 1, Ilić 1, Pavlak 2, Ereš 5, Tomić 3.
Trener: Ilija Puljević.

RK Bosna BH Telekom: Tatar, Efendić, Jusufović, Terza, Dizdarević, Sabljaković 4, Zulfić 5, Alibegović, Burnazović 2, Hrbat 9, Duraković, Lingo, Dedajić 3.
Trener: Goran Tomić

Sedmerci: Izviđač 2/3, Bosna 2/4.
Isključenja: Izviđač 12, Bosna 20 minuta.
Hvala,a vidio sam i na stranici saveza.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 29 apr 2012, 17:09

inace gdje je veliki imperator... najavljivali ste neki veliki klub ;)
imperator, prodavac magle

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 02 maj 2012, 21:39

Čuda se dešavaju ...Bosna pobijedila slogu 27:26.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 02 maj 2012, 21:40

RK Bosna - RK Sloga 27:26 :D. Okusili slast pobjede nakon dugo vremena. Pomalo nestvarno, zanimljiva liga :D
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

2312960
Kontakt:

Post Postao/la 2312960 » 17 maj 2012, 20:21

Iako se na ovom forumu već danima niko ne oglašava,
može li se saznati sastav i strijelci susreta BOSNA - IZVIĐAČ!
Kako li se zvaše onaj Vaš Trigger (ili slično),
pa čak ni od njega ni traga ni glasa.
Nadam se da je zdrav, a za Bosnu ko te pita!

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.