Igraju pod rucnom, dizelasi.voltron30 je napisao/la:Ja kont'o čuvat će se i smanjit gas nakon prvog poluvremena, a oni počeli ponižavati protivnika.E tu se opet vidi Amaraov rukopis i usađivanje švapskog mentaliteta.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma kakvi, ovo sve piči na kerozin. Rade li se kod nas doping testovi?Elegant je napisao/la:Igraju pod rucnom, dizelasi.voltron30 je napisao/la:Ja kont'o čuvat će se i smanjit gas nakon prvog poluvremena, a oni počeli ponižavati protivnika.E tu se opet vidi Amaraov rukopis i usađivanje švapskog mentaliteta.
biti ce golovi na http://www.youjizz.com..." onclick="window.open(this.href);return false;.
- katzenbrummen
- Kontakt:
Sad che Amar opet rechi da je rezultat previsok 
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Sto cemo pitarima napunit kosevo samo tako

sta je ovo ne radi mi ovaj prenos stalno isti rezultat pokazuje 5 : 0 
Znaci kategorija je "hardcore"Melec je napisao/la:biti ce golovi na http://www.youjizz.com..." onclick="window.open(this.href);return false;.
- fanatic1991
- Kontakt:
raspisana nagrada od 100 000 KM onom ko da gol Gusi 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Zeljo ukoliko uzme bod Velezu u gostima i dobije sve ostale domace utakmice, koje su objektivno "lagane" ce biti prvak, bez obzira na utakmice Sirokog Brijega, mada mislim da ce i oni negdje kiksati, naredne dvije tekme igraju u gostima, tako da, titula je skoro na Grbavici. . .
sad ce kitice na kosevu navalit na nagradufanatic1991 je napisao/la:raspisana nagrada od 100 000 KM onom ko da gol Gusi
- Amoxicillin
- Kontakt:
piši 3juveboy je napisao/la:Zeljo ukoliko uzme bod Velezu u gostima i dobije sve ostale domace utakmice, koje su objektivno "lagane" ce biti prvak, bez obzira na utakmice Sirokog Brijega, mada mislim da ce i oni negdje kiksati, naredne dvije tekme igraju u gostima, tako da, titula je skoro na Grbavici. . .
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
-
nanek
Mene ovi najvise sa ss.ba nerviraju, da nije golova oni ne bi nista pisali! Mogu misliti tamo na grbavici redaljka u sesnaest metara, ovi se nageli a ovi nasi karaju.Ali ONI NISTA NE PISU!
imali snimak na vogosci???
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
18 golova dali u 5 utakmica
0 primili

0 primili
Pozorišna atmosfera na Grbavici ? 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
U pola 11 ima snimak na Vogošći, pa sve fino pogledaj...nanek je napisao/la:Mene ovi najvise sa ss.ba nerviraju, da nije golova oni ne bi nista pisali! Mogu misliti tamo na grbavici redaljka u sesnaest metara, ovi se nageli a ovi nasi karaju.Ali ONI NISTA NE PISU!
djeci ispod 18 godina zabranjen ulaz na grbavicuDooVe je napisao/la:Pozorišna atmosfera na Grbavici ?
hahahahahaMelec je napisao/la:djeci ispod 18 godina zabranjen ulaz na grbavicuDooVe je napisao/la:Pozorišna atmosfera na Grbavici ?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- fanatic1991
- Kontakt:
a mi sto nemamo vogoscu ?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:U pola 11 ima snimak na Vogošći, pa sve fino pogledaj...nanek je napisao/la:Mene ovi najvise sa ss.ba nerviraju, da nije golova oni ne bi nista pisali! Mogu misliti tamo na grbavici redaljka u sesnaest metara, ovi se nageli a ovi nasi karaju.Ali ONI NISTA NE PISU!
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Kakav YT... Mozda na RedTube ?fanatic1991 je napisao/la:a mi sto nemamo vogoscu ?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:U pola 11 ima snimak na Vogošći, pa sve fino pogledaj...nanek je napisao/la:Mene ovi najvise sa ss.ba nerviraju, da nije golova oni ne bi nista pisali! Mogu misliti tamo na grbavici redaljka u sesnaest metara, ovi se nageli a ovi nasi karaju.Ali ONI NISTA NE PISU!ocel biti kakav snimak na YT
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 40 gostiju.