FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
hahahahaha Pazzini je posebna priča.... neću da psujem više, ali je lik u TOP3 najgorih napadača koji su ikad igrali u Interu...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
A u pm Zarate ???
Ostacemo i bez EL

Gdje prodje ova Wesova

Ostacemo i bez EL

Gdje prodje ova Wesova

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Bravo Biabiany majstore, uvijek si mi bio drag igrac !
Evropa ciao...
Evropa ciao...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ponekad je izgleda bolje sto nema streama
svaka cast Biabiany !
svaka cast Biabiany !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zao mi Strame. Sve zelje i nade su mu se srusile kad je Lucio dobio inspiraciju, sta reci vise, necu da psujem ali zelim mu sve najgore. Nek ide u Brazil 3 ligu, dosta ga je vise.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Poslije ovog poraza i definitivno se oprastamo od LP.
Bit ce neobicno al sta je tu je. Bitno je izborit EL...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
zašto je bitno ??? uopće me nezanima da igramo to natjecanje iduće godine.... bolje odmorit godinu dana nego igrat te gluposti i derbije vs. Zuricha, Metalista, Rennesa, Sportinga i sličnih....Yuto je napisao/la:Poslije ovog poraza i definitivno se oprastamo od LP.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Zao mi je samo sto ce zbog ovog veceras 95% Strama dobiti otkaz.. Nije on kriv sto Lucio je jedan bogalj kojem zelim da nogu slomi podhitno i da se oprosti od fudbala.. Eto vam pazzini **** vas on, 150% sansu fula u onakvom trenutku.. Nemam vise sta da psujem.. Maicone Belosevica i Comora ne bi prosao sa onim svojim driblinzima.. **** me ovo.. FUJ,CRKNITE SVI!!
PAZZA INTER AMALA
Zasto odmarat ? Koga odmarat ? Ove idiote od 35 godina ? Barem bi u tom takmicenju imali priliku vidjet Coutinha,Obia,Polia,Juana i ostale mlade na djelu. Drugacije sa ovakvim trenerima cisto sumnjam da ce dobit sansu.
Definitivno treba izborit EL, ako nista drugo da se Milanu uzme scudetto.
Definitivno treba izborit EL, ako nista drugo da se Milanu uzme scudetto.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Sada očekujem od MM da senatorima produži ugovore te dovede još koje pojačanje tipa Zarate ili Palombo i da proda Wesa i Alvareza pa iduće godine da se ganjamo sa Torinom ili Sassuolom...
Inter se davno oprostio od CL, ovo je samo epilog katastrofalne sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
odmarat za Scudetto.... te što si nabrojao ja se nadam da će nam dogodine biti u prvom timu... ako ne u prvom onda jaku blizu njega....nadam se da će ova utakmica bar otvoriti oči Morattiju i zalizanku (Branci) i da će napokon odradit čistku starijih igrača.... Lucio (s noge na nogu), Maicon (prodat hitno za bilo koje pare), Samuel (prodaja u Katar ili gdje već želi, dosta je i njeg), Chivu(prodaja), Stanković (penzija!), Pazzini (raskinut ugovor sutra odmah)....
također Cambiasso bi se dogodine mogao prodati.... nemože više ni on....!
nadam se da nećemo ni Zaratea zadržat, nije on kalibar za nas....
imamo Juana i Rannochiu u obrani... ko alternativa imamo Caldirolu i dovest još jednog igrača ili zadržati Samuela.
lijevo dovesti Kolarova !!!
desno dovesti Islu !!!
vezni red imamo Guarina, Polija, Coutinha, Alvareza, Sneijdera pridodati im još jednog WC igrača (Lucasa?) i jednu alternativu... tu su još Bessa i Crisetig!
napad neznam otkud da počnem... i Milito včrs kriminalan... Castaignos mi je osobno bezveze.... Forlan najgori od svijuh.... Longo iz Primavere mi jedini djeluje OK za novi Inter.... vratite nam Eto'a i po Jovetića otić ili Lavezzija..... ma totalni remont je potreban !
također Cambiasso bi se dogodine mogao prodati.... nemože više ni on....!
nadam se da nećemo ni Zaratea zadržat, nije on kalibar za nas....
imamo Juana i Rannochiu u obrani... ko alternativa imamo Caldirolu i dovest još jednog igrača ili zadržati Samuela.
lijevo dovesti Kolarova !!!
desno dovesti Islu !!!
vezni red imamo Guarina, Polija, Coutinha, Alvareza, Sneijdera pridodati im još jednog WC igrača (Lucasa?) i jednu alternativu... tu su još Bessa i Crisetig!
napad neznam otkud da počnem... i Milito včrs kriminalan... Castaignos mi je osobno bezveze.... Forlan najgori od svijuh.... Longo iz Primavere mi jedini djeluje OK za novi Inter.... vratite nam Eto'a i po Jovetića otić ili Lavezzija..... ma totalni remont je potreban !
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 02 maj 2012, 22:54, ukupno mijenjano 4 puta.
Neznam...koliko god bi volia gledat Inter barem jednom u cetvrtak toliko bi volia da iduce sezone imamo slobodan raspored kao Juventus ove.
No nama nije to glavni problem, nama je problem kako se rijesit 90% ovih prastarih igraca, kako odjednom stvorit momcad.
Jos jedna sezona a da mi nismo nikoga iz vlasitog pomladka promovirali, jos jedna sezona da smo falili na transferima, jos jedna sezona za zaborav.
Santon igra odlicno u Newcastlu, Destro briljira u Sieni, tko je iduci?? Bessa u Chievo? Longo u Bresciu?? Pu **** takvu transfer politiku.
Sta raditi iduce sezone? Kako dovest nekoga kvalitetnog a da zeli da igra EL a ne ligu prvaka. Zasto bi jedan Lucas dosao kod nas a ne u Real ili Manchester?
Mali milijon pitanja i mali milijon problema koje je trebalo rjesavat jedan po jedan a ne sve odjednom kako ce nama bit iduce sezone.
No nama nije to glavni problem, nama je problem kako se rijesit 90% ovih prastarih igraca, kako odjednom stvorit momcad.
Jos jedna sezona a da mi nismo nikoga iz vlasitog pomladka promovirali, jos jedna sezona da smo falili na transferima, jos jedna sezona za zaborav.
Santon igra odlicno u Newcastlu, Destro briljira u Sieni, tko je iduci?? Bessa u Chievo? Longo u Bresciu?? Pu **** takvu transfer politiku.
Sta raditi iduce sezone? Kako dovest nekoga kvalitetnog a da zeli da igra EL a ne ligu prvaka. Zasto bi jedan Lucas dosao kod nas a ne u Real ili Manchester?
Mali milijon pitanja i mali milijon problema koje je trebalo rjesavat jedan po jedan a ne sve odjednom kako ce nama bit iduce sezone.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja nemam nikakve dileme, apsolutno bih volio da se igra EL jer ce mladici samo tu i dobit sansu ( i eventualno u kupu).
Nista protiv Strame, simpatican je i sve al mora se prvo naci kvalitetan trener pa tek onda razmisljat o pojacanjima.
Maic,Chivu,Lucio,Cordoba,Forlan i Deki moraju, al moraju ici a vjerujem da ce barem 3 od njih ostat. A tu je kraj svim nadanjima o napretku i sansi za mlade.
Nista protiv Strame, simpatican je i sve al mora se prvo naci kvalitetan trener pa tek onda razmisljat o pojacanjima.
Maic,Chivu,Lucio,Cordoba,Forlan i Deki moraju, al moraju ici a vjerujem da ce barem 3 od njih ostat. A tu je kraj svim nadanjima o napretku i sansi za mlade.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Iako je sezona bila katastrofa i prije ovog poraza u Parmi nekako sam se nadao da cemo doci do tog treceg mjesta, na valu dobrih rezultata bio sam uvjeren da padaju sve preostale 3 utakmice a da ce Napoli vec negdje kiksat, ja sam sad ebeno razocaran kao i vecina navijaca Intera.
U ovome trenutku nemamo ni EL a sta je najgore mi bi mogli prelomit kome ide scudetto iduce godine. Neznam sta bi mi gore bilo da ga digne Milan ili Juventus.
Navika sam ja i na losiji Inter tako da cu i pretrpit nekako ovo ali bgm da mi je netko reka da necu Inter gledat iduce godine u LP ja bi ga smatra ludim i spremnim za Vrapce.
U ovome trenutku nemamo ni EL a sta je najgore mi bi mogli prelomit kome ide scudetto iduce godine. Neznam sta bi mi gore bilo da ga digne Milan ili Juventus.
Navika sam ja i na losiji Inter tako da cu i pretrpit nekako ovo ali bgm da mi je netko reka da necu Inter gledat iduce godine u LP ja bi ga smatra ludim i spremnim za Vrapce.
Tu je glavni problem, mi moramo promijenit kostur momcadi ali to se nemoze napravit kroz jedne pripreme. Bojim se da ni iduce godine necemo biljezit neke ekstra rezultate.Yuto je napisao/la:
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sto se tice te EL, meni to takmicenje nimalo nije privlacno, a nije ni Interu sigurno, mada je stvarno dobra stvar sto bi sigurno priliku dobijali mnogi igraci koji u prvenstvu ne mogu da dodju do izrazaja
Derbi cemo izgubiti jer ce Moratti dati bodove Berlusconniju
Derbi cemo izgubiti jer ce Moratti dati bodove Berlusconniju
Call the coroner!
Ajde mogo si ubacit anketu oko EL, bas me zanima sta vecina misli. Ja sam za igranje...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ni mene LE ne interesira previše tako da i ako je ne izborimo, nikakva šteta.....
Sada je samo bitno šta MM misli i kakvi su daljnji planovi , jer bez WC igrača nas nema nigdje u narednim sezonama.Ime novog trenera će nam sve reći o daljnjim koracima Morattija....
Sada je samo bitno šta MM misli i kakvi su daljnji planovi , jer bez WC igrača nas nema nigdje u narednim sezonama.Ime novog trenera će nam sve reći o daljnjim koracima Morattija....
Bice anketa kad skontam kako se mjenja ova postojeca 

Call the coroner!

Znao sam da neces znat

P.S. Treba Delia dovest u Inter da rjesi ovog idiota koji igra protiv nas svaku utakmicu.

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.