FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ok drug,hvala puno..nadam se da ce obojica biti OK i da nije nista ozbiljnije.exbabilon je napisao/la:@ adoni
Kod obojice je izgledalo prilično ozbiljno. Selimović je dobio udarac u predjelu kuka čini mi se, možda griješim, ako neko ima neku precizniju informaciju neka napiše. Uglavnom, odmah je napustio teren i prilično je teško hodao. A Stanić je dobio udarac u rame kod jednog pada, nastavio je igrat, ali je zbog bolova ipak morao izać iz igre... Toliko od mene, ako neko zna više, nek nas uputi...
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- storm_raider
- Kontakt:
Nisam mogao do kraja biti, ali odlicno je bilo. Ovaj Gosk nas je u prvom dijelu sezone posteno namucio.avlami97 je napisao/la:Zadnjih pola sata, ovo boldirano.exbabilon je napisao/la:Lijepa fudbalska predstava...Naši odigrali lepršavo, konkretno, a što je najvažnije efikasno. GOŠK nije ponudio mnogo, tačnije naši im nisu dali da ponude. Svi do posljednjeg su odigrali na nivou, baš kako treba. Da ne analiziram svakog igrača pojedinačno dovoljno je samo reći da je Svraka nastavio sa odličnim partijama, a ostali da su bili negdje oko svog prosjeka. Žao mi je što su Selimović i Stanić fasovali povrede, Selimović jer imamo problema na toj poziciji, a Stanić jer mu je ova utakmica bila najbolja u ovoj sezoni. U ovakvoj sezoni kakvu nam pružaju igrači, pojedinci su umislili da su važniji od kluba, izdigli su se iznad svega i uskratili podršku "voljenom" klubu. Šta god da je razlog, ne ide mi u glavu, jer ako smo bili uz igrače koji su nam donijeli više štete nego koristi, red je da i ove zlatne momke podržimo i damo im dodatni impuls. Sve u svemu, bez ovog o "navijačima" : O YEAAAAA !
Patrick danas najbolji. Bekrić puno bolji na svojoj poziciji (drugo poluvrijeme) nego na krilu. Stana odličan, a kod drugog gola Bogi mu dao loptu poput Kake iz najboljih dana.
Ostali standardno.
Kako je ovaj Gošk uzeo pitare, nije mi jasno.
Raje oko 4 milje.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kakva je ono sad Gušina Statistika? Nehumano Gol razlika 58:10 
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- KB-TM87
- Kontakt:
Opasan GOŠK, ali za kone
šalu na stranu, strašna utakmica, tika taka
odlične akcije, zadovoljan sam svim segmentima igre, pobjeda u Mostaru ne bi trebala doći u pitanje
btw.popustite o navijačima, imate pp. Još 11 minuta Gušo nek izdrži najmanje u Mostaru
šalu na stranu, strašna utakmica, tika taka
odlične akcije, zadovoljan sam svim segmentima igre, pobjeda u Mostaru ne bi trebala doći u pitanje
btw.popustite o navijačima, imate pp. Još 11 minuta Gušo nek izdrži najmanje u Mostaru
Zadnja izmjena: KB-TM87, dana/u 02 maj 2012, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
guso nije primio gol u prvenstvu sad preko 1157 minuta, sto znaci da je pretekao i mujkica zvanicno... ukupno je bez gola 1583 minute, takodjer rekord lige!!!
a oboricemo dosta rekorda jos u ovih 5 kola...nismo mi stali na ovome!!!
a oboricemo dosta rekorda jos u ovih 5 kola...nismo mi stali na ovome!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Šta može biti problem ???? Šta navijače može natjerati na ovako nešto ? ? ? Ja svoj klub volim i voljet ću ,idem i ići ću na tekme a sekor C nemora navijati......AboveTheLaw je napisao/la:Nece niko da kaze ., i mene zanima ..MrAmani96 je napisao/la:Koji je problem na jug??? Moze na pp hvala
Jer si JEDAN JEDINI...........
Zna ko treba da zna i tu je kraj, bice bolje. Nego jesmol ovaj prvi dali iz ofsajda da ne navale dusebriznici na temu 
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bio je njihov na liniji, a svraka levat umjesto da pusti loptu da ne bude nikakve sumnje, hoce on da potvrdi go, da bude on strijelacadmirone je napisao/la:Zna ko treba da zna i tu je kraj, bice bolje. Nego jesmol ovaj prvi dali iz ofsajda da ne navale dusebriznici na temu
Za zivot cijeli!
O tribini nema price po forumima
Utakmica rutinski odrađena i nema se šta puno pricati.... pukla petarda ,Gušo ne može primiti gola i tako to. Ništa novo kad je Željo u pitanju.
Dosadna dominacija ove lige se nastavlja.
Utakmica rutinski odrađena i nema se šta puno pricati.... pukla petarda ,Gušo ne može primiti gola i tako to. Ništa novo kad je Željo u pitanju.
Dosadna dominacija ove lige se nastavlja.
- inacefindecko
- Kontakt:
"Pobjeda je zaslužena, možda je malo previsoka, bar ja imam takav dojam. Diktirali smo tempo igre, golove opet dali na vrijeme", istakao je menadžer Željezničara Amar Osim.

-
wwwkenanba
- Kontakt:
Sve su sanse da ce se titula proslaviti na Hadisonu,joj koji je to merak 
poslije slavije cemo biti zvanicno i prvaci... 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nidje veze , jebla im serija majkuBuu je napisao/la:Sta ovo nema pregled na BHT
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobro, on to gospodski utješi protivnika. Tako on svaki putinacefindecko je napisao/la:"Pobjeda je zaslužena, možda je malo previsoka, bar ja imam takav dojam. Diktirali smo tempo igre, golove opet dali na vrijeme", istakao je menadžer Željezničara Amar Osim.
Zapravo je trebalo biti jedno 8-0, ali Adilović promaši dva mrtva zicera. U prvom pol. puca nakon centaršuta Zebe direktno u golmana i ovaj vadi ispod precke....u drugom pol. mogao je qurcem zabiti gol i još da pita golmana u koju ce stranu - kad je Nyema glavom prebacio do njega
Zadnja izmjena: tech, dana/u 02 maj 2012, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
Feudalizam
- Kontakt:
Prekucali smo ligu svaka cast momcima i amaru hvala im na svemu!
Navijaci bruka i sramota bio sam na jugu danas i ovaj tim koji gazi sve pred sobom ono ne zasluzuje jedva nas se skupi 3 hiljade smijesno!
Navijaci bruka i sramota bio sam na jugu danas i ovaj tim koji gazi sve pred sobom ono ne zasluzuje jedva nas se skupi 3 hiljade smijesno!
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Protiv Sirokog i Travnika Karic je primio 4 gola,sad se ne sjecam koje branio protiv Zrinjskog 3-3?Koliko je ukupno golova Guso primio ove sezone?
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
2 po 1 u PL i 1 u KUP-uwwwkenanba je napisao/la:Protiv Sirokog i Travnika Karic je primio 4 gola,sad se ne sjecam koje branio protiv Zrinjskog 3-3?Koliko je ukupno golova Guso primio ove sezone?
svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 15 gostiju.