Ono najvaznije, Tonel ostaje.

napadac Ivan Peko - nelogican potez. Odigrao je 18 utakmica, tek 5 u cjelosti, zabio samo jedan gol uz tri asistencije. Takvih vec par imamo u Dinamu

vezni Marcelo Brzovic - nelogicno, jer na njegovoj poziciji vec imaju Leko, Badelj, Pokrivac i Calello. Mozda netko od njih leti kao sto jutarnji najavljuje. Gledao sam ga par puta, inace i nije los igrac, standardan u Lokomotivi, mogao bi pomoc Dinamu ako dodje, al ta pozicija je i vise nego pokrivena. Da se mene pita, ja bi napravio razmjenu Calello <-> Brzovic, al me se ne pita, valjda ce uprava uradit pravu stvar za klub.
stoper Ante Puljic - logican potez, jer Dinamo stalno muku muci s ozljedama zadnjeg reda, a Puljic nije los igrac i mogao bi doprinjet.
Nisam iz Zagreba, nit boravim tamo vec neko vrijeme pa me zanima ako je netko upucen u 'price s ulica' il zna neke informacije, jer nigdje na netu ne mogu nac. Jel ima u Dinamu ovu sezonu itko od juniora koji su izlazno godiste, a da odskace kvalitetom od ostalih i da bi se mogao prikljucit prvoj momcadi?