GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Jack777Pott
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Jack777Pott » 25 apr 2012, 01:35

http://sportske.jutarnji.hr/glavni-tere ... -/1023894/

Ono najvaznije, Tonel ostaje. :D Odradit ce ugovor do kraja, dakle do zime, a ja se nadam da ce ga nakon toga i produzit :mrgreen: . Od ovog Svente nema nista, jer je produzio ugovor sa Salzburgom i ne moze doc bez odstete, a Dinamo ce ovo ljeto dovodit samo besplatne igrace. Vrlo izvjesno da dolazi Tomasov, a najvjerovatnije iz Lokomotive pristizu:
napadac Ivan Peko - nelogican potez. Odigrao je 18 utakmica, tek 5 u cjelosti, zabio samo jedan gol uz tri asistencije. Takvih vec par imamo u Dinamu :?
vezni Marcelo Brzovic - nelogicno, jer na njegovoj poziciji vec imaju Leko, Badelj, Pokrivac i Calello. Mozda netko od njih leti kao sto jutarnji najavljuje. Gledao sam ga par puta, inace i nije los igrac, standardan u Lokomotivi, mogao bi pomoc Dinamu ako dodje, al ta pozicija je i vise nego pokrivena. Da se mene pita, ja bi napravio razmjenu Calello <-> Brzovic, al me se ne pita, valjda ce uprava uradit pravu stvar za klub.
stoper Ante Puljic - logican potez, jer Dinamo stalno muku muci s ozljedama zadnjeg reda, a Puljic nije los igrac i mogao bi doprinjet.

Nisam iz Zagreba, nit boravim tamo vec neko vrijeme pa me zanima ako je netko upucen u 'price s ulica' il zna neke informacije, jer nigdje na netu ne mogu nac. Jel ima u Dinamu ovu sezonu itko od juniora koji su izlazno godiste, a da odskace kvalitetom od ostalih i da bi se mogao prikljucit prvoj momcadi?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 apr 2012, 17:48

Jack777Pott je napisao/la: Nisam iz Zagreba, nit boravim tamo vec neko vrijeme pa me zanima ako je netko upucen u 'price s ulica' il zna neke informacije, jer nigdje na netu ne mogu nac. Jel ima u Dinamu ovu sezonu itko od juniora koji su izlazno godiste, a da odskace kvalitetom od ostalih i da bi se mogao prikljucit prvoj momcadi?
Slabo poznajem situaciju u mlađim kategorijama, al pretpostavljam da će Dinamo raditi ono što i dosadašnjih godina. Momke (one bolje u svojim timovima) koji imaju 15-17god. vrbuju (ne mislim tu pritom ništa loše) u svoje kadetske i juniorske ekipe i onda ih tu isprofiliraju u gotov proizvod. To su dosad radili sa Zagrebašima, varteksovcima (pogotovo sad kad je propo klub), dragovoljcima i sl. Imaju para, jaki su, svi na kraju krajeva i žele u Dinamo, tako da je to i logičan slijed. Sad, da li ima neki pojedinac koji iskače, nemam pojma. Imaju Lokomotivu, Radnik Sesvete kao trecu ispostavu, dovoljan broj igrača da konkurira za prvi tim. A imaju i para da dovuku koga žele i hoće iz našeg NBA-a, ovaj, HNl-a..
A iskreno, Žepčak, i slabo se na ulici priča o Dinamu :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 26 apr 2012, 23:12

101 ročkas danas tugara nigdje proslave :P ;)
službena stranica..... ;)
U posljednjih 365 dana Dinamo je proživio prekrasne trenutke i s ponosom će se sjećati, a zlatnim slovima u povijest biti upisana, 101. godina postojanja zagrebačkog Dinama.

Prije točno godinu dana Dinamo je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu proslavio jubilarni stoti rođendan za koji su Modri zaželjeli nekoliko želja i sve su ostvarene. Modri su prilikom "gašenja svjećica na rođendanskoj torti" zaželjeli osvajanje prvenstva i Kupa prošle godine, uređenje stadiona, ulazak u Ligu prvaka i novu duplu krunu. Ponosno možemo reći: zaželjeno - ostvareno!

Dinamo je zaista mjesec dana nakon proslave osvojio prvenstvo, nedugo zatim i Kup, u rekordnom vremenu uredio stadion i potom ostvario golemi uspjeh i ušao u skupine Lige prvaka. Kako bi sto i prva godina postojanja zaista zlatnim slovima bila upisana u povijest, Modri su i ove sezone čak pet kola prije kraja osvojili prvenstvo te se plasirali u finale Kupa.

Što još Dinamo može zaželjeti? Naravno, kao i svaki vrhunski klub Dinamo želi bolje; Dinamo želi osvojiti prvenstvo šest kola prije kraja, napraviti bolji rezultat u Ligi prvaka i unatoč činjenici što uvjeti u kojima živi nisu niti blizu idealnima - iz dana u dan biti sve bolji.

Nadamo se kako ćemo za 365 dana, na 102. rođendan Dinama s jednakim ponosom i zadovoljstvom gledati u godinu iza nas.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 apr 2012, 23:16

Ja, kao navijač Dinama, kojem Dinamo zauzima jako važan dio u životu, ne priznajem taj rođendan, štoviše, sprdam se s tim. Klub pod ovim vodstvom je slavio 60. rođendan 2005., a onda pet godina poslije, odjednom, dođe 100. rođendan. Smijurija i ruganje s klubom. :D
Hayley <3

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 13:17

mali pviaric me iznenadjuje,kako igra,svaka mu cat,ibanez ide na kraju sezone 100%,izgleda da ce pivaric biti broj jedan na lijevom beku
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 maj 2012, 20:02

Trenutno se u Osijeku igra 1.utakmica finala kupa između domaćina Osijeka i Dinama. BBB su zaslužili pljesak cijelog stadiona kada su razvukli veliki transparent:
"Zauvijek pamtit će hrvatska djeca svoje heroje kod Borova sela".
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

croforumas
Kontakt:

Post Postao/la croforumas » 02 maj 2012, 22:58

http://goo.gl/G9Vfs" onclick="window.open(this.href);return false;

Nema veze sa Dinamo direktno, ali preporučam da pročitate tekst, što strani mediji misle o hrvatskim igračima.... :ugeek:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 maj 2012, 10:46

Nije dopušteno postavljanje navijačkih klipova i navijačke scene iz regije, tako da sam obrisao klip, bez obzira o čemu se radilo. Tako da sad znate za ubuduće ako dosad niste znali.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 06 maj 2012, 12:32

Nisam znao, hvala što si me upozorio
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

High

Post Postao/la High » 07 maj 2012, 16:35

[youtube][/youtube]
Respekt.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 09 maj 2012, 13:46

Stanko Mršić prijeti 'modrima': Uvijek sam nabrijan na Dinamo

Strašno sam nabrijan na Dinamo! Ipak je to najkvalitetnija ekipa u Hrvatskoj. Samo da igrači budu jednako nabrijani kao ja, poručio je trener Osijeka prije finala Kupa

U posljednjih 20 godina Osijek je u Maksimiru pobijedio samo jedanput. Bilo je to 10. rujna 2000. godine.
No Stanko Mršić je kao trener često znao “zapapriti” Dinamu.
- Tako kažu. A znate li zašto? Pa uvijek sam strašno nabrijan na Dinamo! Ipak je to najkvalitetnija momčad u Hrvatskoj. Samo da moji igrači budu jednako nabrijani kao ja - rekao je trener Osijeka.
Osječani su u posljednjih šest godina na Maksimiru odigrali 11 utakmica protiv Dinama, u kojima su zabili ukupno tri gola.
- Imaju aktivan rezultat, 0-0 iz prve utakmice. Vježbali smo penale, no mislim da do njih neće doći - samouvjereno je predvidio Ante Čačić.
U gradu na Dravi inspiraciju traže u susretu Barcelone i Chelseaja.
- Ako su mogli Londonci, zašto ne bismo i mi - rekli su Osijekovi nogometaši.
No “modri” su uvjereni da su za njih Barcelona, ali i da neće proći kao Barca.
- Svaka im čast, ali sve ovisi o nama. Uspjet ćemo ih igrom nadjačati, a odigramo li kao protiv Istre i Zagreba, ne bi trebalo biti problema - kaže Čačić.
- Uh, da nam je zabiti gol. To bi moglo biti dovoljno - zaključio je Stanko Mršić.

DVOSTRUKA TITULA!!!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 maj 2012, 13:54

Stanko Mrsic je najsmijesniji lik balkanskog nogometa, smijesni i od onog Limenog.

Vec vidim da ce ako po njegovu ekipu nekrene dobro okrenit sve na sudije, nista cudno za njega.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 09 maj 2012, 20:00

FINALE KUPA HRVATSKE
STADION MAKSIMIR
GLEDATELJA: 12000

DINAMO - OSIJEK 3-1 (ukupno 3-1)

Kovacic 50' 1-0
Beqiraj 62' 2-0
Vrsaljko autogol 68' 2-1
Ibanez 90' 3-1

Dvostruka titula je tu :D . Treba jos napomenut da je Kelava obranio penal pri rezultatu 2-1. Osjecani dvije utakmice za redom na Maksimiru ne uspijevaju realizirati jedanaesterac.
Posjeta sasvim solidna u odnosu na ostale meceve Dinama u Maksimiru. Mislim da su marketing strucnjaci ovaj put odradili odlican posao i steta sto se tako ne potrude radit cijelo prvenstvo, da ljudi steknu naviku odlazaka na utakmice. Dodatni plus je sto je i radni dan, sigurno bi se skupila jos koja tisuca da poneki nisu ostali kod kuce odmorit umorni od posla. Jos ovaj broj gledatelja nije zvanican, to je bilo na pocetku utakmice, a poslije se jos punilo.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 11 maj 2012, 16:16

Čestitke na zasluženo osvojenoj duploj kruni, nastavljamo s odličnim partijama na proljeće
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 maj 2012, 19:42

ima li spekulacija o pojacanjima za dinamo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 11 maj 2012, 19:46

Rosas7 je napisao/la:ima li spekulacija o pojacanjima za dinamo
Još šute iz Dinama, to je zatišje pred buru
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 maj 2012, 19:48

SirAlexFerguson je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:ima li spekulacija o pojacanjima za dinamo
Još šute iz Dinama, to je zatišje pred buru

trebaju prvo potjerat par ovi neznalica tipa rukavina,callelo...itd

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 12 maj 2012, 14:14

Pojacanja nece bit, pogotovo ne onih skupih, eventualno par igraca iz Lokomotive il ako Mamic negdje nafata nekog slobodnog. Inace, iz Dinama su rekli da ovaj prelazni rok nece potrosit ni kunu na transfere, te ce dovest samo slobodne, odnosno besplatne igrace. Nadam se da je ovo samo mazanje ociju i da ce doc barem jedno kvalitetno pojacanje. I danas citam da bi Sammir mogao u Kinu, a tome se cvrsto nadam, decko vec zabusava, stvara nemir u svlacionici i slicno. Nek ode i donese Dinamu par milijuna eura za mirnu sezonu i ja cu bit presretan. Po Europi se moze nac puno kvalitetnijih igraca njegovog profila koji nece pravit probleme, a igrat ce koliko mogu, nece zabusavat i odigravat tek 3-4 utakmice u sezoni na visokom nivou. Ti momci bi dosli u Dinamo jer znaju da ce imat priliku dokazat se u Europi, samo sto Mamic takve igrace ne cijeni i trazi Brazilce, Argentince... Da malo svrati do Madjarske, Poljske, Slovacke, Ceske, tu se sigurno mogu nac 2 igraca za Dinamo i to ne da sjede na klupi, vec igraci koji svojom kvalitetom mogu bit u startnih 11, a place im sigurno nebi bile kao Sammirova il Rukavinina.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 12 maj 2012, 16:04

Brazilčevi menadžeri se vratili iz Azije! Hoće li Dinamo prodati Sammira u Kinu?

Menadžer Sammira Božo Slišković i njegov kolega i prijatelj Andy Bara jučer su se vratili iz Kine. Kad god menadžer Brazilca s hrvatskom putovnicom putuje izvan Hrvatske, startaju priče o mogućem Sammirovu transferu. Je li moguće da Sammir karijeru nastavi u Kini, koja je očigledno postala jako zanimljiva nogometna destinacija?

Ništa nije nemoguće, Kinezi plaćaju jako dobro. Istina je da oni radi promocije nogometa u svojoj zemlji traže velike zvijezde, a Sammir to nije. Međutim, nije niti on tako nepoznat, ima dosta europskih utakmica u nogama, ove sezone igrao je i Ligu prvaka.

Naravno da su menadžerske priče potpuno zakopčane kad se radi o mogućim transferima, ali ne treba se odmah odbaciti mogućnost da Sammir završi na nogometnom tržištu koje dobro plaća. Makar nas izvori bliski Brazilcu uvjeravaju kako on ne bi želio otići u Kinu, te da mu je prioritet Europa.

Jučer je u Maksimiru nezaobilazna tema bila reprezentativni popis Slavena Bilića, na kojem je pet igrača Dinama. Je li Čačić očekivao još nekoga iz plave svlačionice?

- Neću se petljati u posao izbornika. Bilić je tu već šest godina i pozorno prati sve naše igrače. Odlučio se za ovih pet, to je njegova odluka. Svi koji su pozvani zaslužuju poziv, a sad je li se mogao naći još netko iz Dinama? Kažem, to je Bilićeva ingerencija. Sammir je potencijal koji zaslužuje reprezentativni status, ali je imao poteškoće, nije uspio uhvatiti kontinuitet dobrih igara, pa je očekivano da nije pozvan. Što ne znači da neće biti pozvan u reprezentaciju. Tu je, naravno, i Mateo Kovačić, a imamo mi još igrača koji će biti sve bolji i bolji i kucati na reprezentativna vrata - kazao je Čačić.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 maj 2012, 18:30

sn sastavili idealnu momcad Dinama u posljednjih 7 sezona.

http://sportske.jutarnji.hr/pogledajte- ... -/1028144/

Butina, Corluka, Lovren, Lovren, Tonel, Cufre, Sammir, Badelj, Vukojevic, Modric, Mandzukic i Eduardo. Ja bi tu umjesto Butine stavio Kocha, a umjesto Badelja Leku.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.