u hrvatskom jeziku se može odvojiti, ali i nemoraSheyi je napisao/la:Pauleta,ti si pismen?
nepise se-ne pise se
nevidis-ne vidis
neprica-ne prica
BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH Talenti u Evropi
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Drug,sad se već provaljuješ,prestani dok još imaš vremena.Čovjek ti je izvukao samo osnovne greške,ima ih još dosta(zarez,tačka,veliko slovo).Opali šamarčinu svojoj učiteljici,ona će znati zašto!Pauleta je napisao/la:u hrvatskom jeziku se može odvojiti, ali i nemoraSheyi je napisao/la:Pauleta,ti si pismen?
nepise se-ne pise se
nevidis-ne vidis
neprica-ne prica
hahaha naravno lektore.ajvardedo je napisao/la:Drug,sad se već provaljuješ,prestani dok još imaš vremena.Čovjek ti je izvukao samo osnovne greške,ima ih još dosta(zarez,tačka,veliko slovo).Opali šamarčinu svojoj učiteljici,ona će znati zašto!Pauleta je napisao/la:u hrvatskom jeziku se može odvojiti, ali i nemoraSheyi je napisao/la:Pauleta,ti si pismen?
nepise se-ne pise se
nevidis-ne vidis
neprica-ne prica
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
A mozes i ti svojoj komotno, posle zareza ide prazno polje lektore.ajvardedo je napisao/la:Drug,sad se već provaljuješ,prestani dok još imaš vremena.Čovjek ti je izvukao samo osnovne greške,ima ih još dosta(zarez,tačka,veliko slovo).Opali šamarčinu svojoj učiteljici,ona će znati zašto!Pauleta je napisao/la:u hrvatskom jeziku se može odvojiti, ali i nemoraSheyi je napisao/la:Pauleta,ti si pismen?
nepise se-ne pise se
nevidis-ne vidis
neprica-ne prica
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tracy3McGrady je napisao/la:A mozes i ti svojoj komotno, posle zareza ide prazno polje lektore.ajvardedo je napisao/la:Drug,sad se već provaljuješ,prestani dok još imaš vremena.Čovjek ti je izvukao samo osnovne greške,ima ih još dosta(zarez,tačka,veliko slovo).Opali šamarčinu svojoj učiteljici,ona će znati zašto!Pauleta je napisao/la:[
u hrvatskom jeziku se može odvojiti, ali i nemora

Sutra imam kontrolni iz Bosanskog, pa ako neko od vas može da mi pomogne.
DRUG NEBI TI PUNCA
valjda je logično da nabrajate igrače koji imaju nekakvu šansu da zaigraju za Bih,a ne sve igrače koji imaju nekakvu vezu sa današnjom BiH a nema šanse da zaigraju za istu....to je kao da Hrvati kažu da su Mujdža i Spahić njihovi, jer su ,eto rođeni u HrvatskojPauleta je napisao/la:Pa neće ni vučkić igrati za bosnu, pa ga opet svojatate. ista priča vrijedi i za seferovića. kada se spominju razne sandžaklije koji veze sa bosnom nemaju onda je to ok, ali kada se spomene kovačić onda on nije naš. da nemamo neki nacionalni ključ ovdje.... želim reći da ovdje nabrajamo bh talente, a on je bosanac i veći talenat od svih na ovim spiskovima zajedno.
normalno da Kovačić nije vaš jer je Hrvat koji je odlučio nastupat za Hrvatsku...a bosanci kao nacija ne postoje i pitaj boga kad će postojat...i posve je razumljivo što bošnjaci sa ovog foruma osjećaju veću povezanost sa vučkičem i drugim bošnjacima jer pratkički samo Bošnjaci doživljavaju današnju BiH kao svoju domovinu i smatraju sebe "Bosancima" ....
žao mi je što sam krenuo u politiku, ali vidim da djeci treba objasnit neke stvari
Zadnja izmjena: dean_, dana/u 03 maj 2012, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
@Pauleta, Tracy
Mulci,pojma nemate da se negacija piše odvojeno od glagola(postoje iznimke),a prosipate fore iz daktilografije (bog me ubio ako vi znate šta je to) koje svi znaju,ali rijetko ko koristi na forumima.
P.S.Pauleta,ajd napravi temu o Kovačiću da imamo gdje postavljati njegove facebook statuse,slike,da znamo kad je jeo,srao,od koga je trazio dres.Pošto su on i Vučkić isti, red je da ih isto i tretiramo!
Vozdra,papani!
Mulci,pojma nemate da se negacija piše odvojeno od glagola(postoje iznimke),a prosipate fore iz daktilografije (bog me ubio ako vi znate šta je to) koje svi znaju,ali rijetko ko koristi na forumima.
P.S.Pauleta,ajd napravi temu o Kovačiću da imamo gdje postavljati njegove facebook statuse,slike,da znamo kad je jeo,srao,od koga je trazio dres.Pošto su on i Vučkić isti, red je da ih isto i tretiramo!
Vozdra,papani!
Zivi bosna i zivjece
Danas za Belgijsku U17 igrao Deni Milošević, sin Cvijana Miloševića, nekadašnjeg igrača tuzlanske Slobode.
Na transfermarktu pise da mali ima Belgijsko i Srbijansko drzavljanstvo ali otac mu je Bosanac...Pa...
Na transfermarktu pise da mali ima Belgijsko i Srbijansko drzavljanstvo ali otac mu je Bosanac...Pa...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Prvo ti bi trebao malo šta pročitati prije nego što se uhvatiš težih tema, kakvu činjenicu pročitaj a ne lafinu prosipati ...dean_ je napisao/la:[
bosanci kao nacija ne postoje i pitaj boga kad će postojat...i posve je razumljivo što bošnjaci sa ovog foruma osjećaju veću povezanost sa vučkičem i drugim bošnjacima jer pratkički samo Bošnjaci doživljavaju današnju BiH kao svoju domovinu i smatraju sebe "Bosancima" ....
Drugo pročitaj svoju rečenicu. Prvo negiraš Bošnjaštvo a potom spominješ nekakve Bošnjake ... Pa sad jel oni postoje il ne ? I kako to da se preko milion ljudi odlučilo et odjednom izjasniti kao Bošnjaci nisu valjda pali sa Marsa valjda mora biti nekakva historija i osnova... nacionalistička furka ... Ajd ćao!
-
- Kontakt:
Nesto se nebih pridrzavao transfermarkta i njihovih informacija,dosta su amateri po pitanju tih pasosa. Cvijan je veliki Bosanac,i tesko cu povjerovati u to da mu dijeca imaju srbijansko drzavljanstvo. Uz to mislim da mu ni hanuma Mugira nebi dozvolilaZa_raju je napisao/la:Danas za Belgijsku U17 igrao Deni Milošević, sin Cvijana Miloševića, nekadašnjeg igrača tuzlanske Slobode.

Inace ,znam da mu je i stariji sin Benjamin ganjo lopte,al ocito ispade da je Deni talentovaniji.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
cesto ti prosipas svoju tudjmansku politiku ovdje po forumu. samo je pitanje do kada ce tebe trpiti administracija foruma.. skutor dosao na BH-forum da "objasnjava" tko su Bosnjaci i tko postoji/nepostoji ccc.dean_ je napisao/la: žao mi je što sam krenuo u politiku, ali vidim da djeci treba objasnit neke stvari
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
pa sto tebe toliko pogadja uzimanje u obzir teoretske mogucnosti da neki igrac zaigra u reprezentaciji bih? da nisi mozda ugrozen? sve dok igrac ne nastupi za a selekciju neke drzave, teoretski je u mogucnosti da nastupi za alternativne saveze.dean_ je napisao/la:valjda je logično da nabrajate igrače koji imaju nekakvu šansu da zaigraju za Bih,a ne sve igrače koji imaju nekakvu vezu sa današnjom BiH a nema šanse da zaigraju za istu....to je kao da Hrvati kažu da su Mujdža i Spahić njihovi, jer su ,eto rođeni u HrvatskojPauleta je napisao/la:Pa neće ni vučkić igrati za bosnu, pa ga opet svojatate. ista priča vrijedi i za seferovića. kada se spominju razne sandžaklije koji veze sa bosnom nemaju onda je to ok, ali kada se spomene kovačić onda on nije naš. da nemamo neki nacionalni ključ ovdje.... želim reći da ovdje nabrajamo bh talente, a on je bosanac i veći talenat od svih na ovim spiskovima zajedno.
normalno da Kovačić nije vaš jer je Hrvat koji je odlučio nastupat za Hrvatsku...a bosanci kao nacija ne postoje i pitaj boga kad će postojat...i posve je razumljivo što bošnjaci sa ovog foruma osjećaju veću povezanost sa vučkičem i drugim bošnjacima jer pratkički samo Bošnjaci doživljavaju današnju BiH kao svoju domovinu i smatraju sebe "Bosancima" ....
žao mi je što sam krenuo u politiku, ali vidim da djeci treba objasnit neke stvari
ovdje nije problem koliko je izvjesno, neizvjesno ili, uopste , moguce da ce taj igrac igrati u reprezentaciji bih ,problem je sto se pri svakom spominjanju slicnih mogucnosti , aktiviraju perfidni nacionalisti, poput tebe, koji pod krinkom objektivnog stava, truju i provociraju, kojima je ta dimenzija, cini mi se , misao zivota.. vas, vama - nas, nama , su rijeci koje nedvosmisleno ukazuju da ti nemas sta traziti na ovoj temi.
Sent from my Commodore 64
- Principatus
- Kontakt:
Da se i ja jedanput slozim sa nihcom.nihco je napisao/la: pa sto tebe toliko pogadja uzimanje u obzir teoretske mogucnosti da neki igrac zaigra u reprezentaciji bih?
da nisi mozda ugrozen?
sve dok igrac ne nastupi za a selekciju neke drzave, teoretski je u mogucnosti da nastupi za alternativne saveze.
ovdje nije problem koliko je izvjesno, neizvjesno ili, uopste , moguce da ce taj igrac igrati u reprezentaciji bih ,problem je sto se pri svakom spominjanju slicnih mogucnosti , aktiviraju perfidni nacionalisti, poput tebe, koji pod krinkom objektivnog stava, truju i provociraju, kojima je ta dimenzija, cini mi se , misao zivota.. vas, vama - nas, nama , su rijeci koje nedvosmisleno ukazuju da ti nemas sta traziti na ovoj temi.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Seferovic ponovo igrao za Lecce, bez nekog specijalnog ucinka, izgubili od Fiorentine 0-1
- Principatus
- Kontakt:
Lecce je tako reci ispao iz Serije A. Sad je pitanje dali ce ga njegov club vratiti nazad, to jest povuci ga.badboy je napisao/la:Seferovic ponovo igrao za Lecce, bez nekog specijalnog ucinka, izgubili od Fiorentine 0-1
Lecce ga je posudio bio samo ovu sezonu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- legenda reala
- Kontakt:
Princi šta ti je sa onim Kolašincem, hoćel biti kakog hajra od njega 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
Brate namjestite mi kakvo mjesto u savezu kao scout, i ja cu ga dovesti.legenda reala je napisao/la:Princi šta ti je sa onim Kolašincem, hoćel biti kakog hajra od njega

A ovako, neznam.. Nije bas i ni bilo nekog interesa sa strane nasih selektora.
Nisam ga pratio, niti Schalke. Igra za njihove U 19 i kapiten je, isto tako igra za U19 Njemacke. Navijaci su pricali, da bi on treba da bude najblizi Schalke momcadi od ovih mladih. Cudi me da su na Transfermarktu u njegovom profilu pored njemackog drzavljanstva stavili hrvatsko

- legenda reala
- Kontakt:
Nema savez para ni Papeta da plaćaPrincipatus je napisao/la:Brate namjestite mi kakvo mjesto u savezu kao scout, i ja cu ga dovesti.legenda reala je napisao/la:Princi šta ti je sa onim Kolašincem, hoćel biti kakog hajra od njega
A ovako, neznam.. Nije bas i ni bilo nekog interesa sa strane nasih selektora.
Nisam ga pratio, niti Schalke. Igra za njihove U 19 i kapiten je, isto tako igra za U19 Njemacke. Navijaci su pricali, da bi on treba da bude najblizi Schalke momcadi od ovih mladih. Cudi me da su na Transfermarktu u njegovom profilu pored njemackog drzavljanstva stavili hrvatskoMislili smo da je Sandzo. E sad ce onaj Dean da ga mobilise.

Pa i ja sam čitao, da će biti prekomandovan u prvi tim Schalkea pa te zato i pitam, ima li kaki vijesti o njemu .
Baš neki dan i ja vidjeh Hrvatsku zastavu, pored Njemačke

Ma greška je to sa Hrvatskom vjerovatno.
Kad će biti kako prvenstvo U19 da ga vidimo na djelu ??
I ima li kakve zanimljive djece sad na ovom prvenstvu U17 što se igra u Sloveniji .
Vidim da bi Kosovo u budućnosti moglo imati najjaču reprezentaciju, ako ih prizna Fifa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.