i ja to gledam da bog sacuva nase televizijemiky_hz je napisao/la:Sto ovo nema pregleda kola,sad je trebalo poceti,evo pocinje serija(koja je trebala biti iza pregleda)
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
ovo je vise stvarno pateticno.lik daje iste izjave iz kola u kolo "pobjeda je malo previsoka", "dali smo mozda vise golova nego smo zasluzili", "suparnik je zasluzio dati gol", mislim stvarno samo se nasmijati,ali ono od srca
skontali smo mi sta pisac hoce da kaze,samo je pisac malo previse prepotentan i samouvjeren
skontali smo mi sta pisac hoce da kaze,samo je pisac malo previse prepotentan i samouvjeren
proslo kolo pola gostujuci pobjeda a pola domaci, ovo jedan X(olimpic-velez) i jedna gostujuca pobjeda(travnik-sarajevo)! znaci u samo zadnja dva kola 5 gostujuci pobjeda i jedan X od 16 tekma, ja mislim da je to neko poboljsanje i to veliko! vrati se unazad koju godinu i 5 kola do kraja lige niko ziv nije mogao boda a kamoli 3 uzet sa gostovanja u ovoj fazi lige! evo da nespominjem zelju ili siroki koji imaju pregrst bodova sa gostovanja, velez koji je osmi u gostima ima statistiku 2-5-7, znaci 11 gostujci bodova i manje od pola tekma su porazeni u gostima! taj bodovni saldo sa gostovana bi prije 2 sezone donjeo titulu u mostar a sad nije dosta ni da se odmaknes daleko od borbe za opstanak, ipak po mom a bogami i po procjeni drugi realni ljudi doslo je do velikog napredka! kao gost nisi vise osudjen na poraz i ides na svako gostovanje sa nadom da bi mogao pokupit koji bod!slogauskoplje je napisao/la:zadnjih pet kola samo jedan X, i onda kažu napreduje premijer liga, malo morgen
malta071 je napisao/la:Ja ovih budalaHaver ! je napisao/la:I OPET : NI ZAKONI NI ZABRANE NEMOGU SPRIJEČIT' HORDANJE
Nemojte tako ljudi ko boga Vas molim,da se rugate konama, pa vidite da im je raspad sistema.Sad im se i Vucice smiju.
E moj pitarčiću,znate šta vas je prošli put na Koševu snašlo,pojma nemate šta će vas ovaj put snaćisenci-071 je napisao/la:malta071 je napisao/la:Ja ovih budalaHaver ! je napisao/la:I OPET : NI ZAKONI NI ZABRANE NEMOGU SPRIJEČIT' HORDANJE
Nemojte tako ljudi ko boga Vas molim,da se rugate konama, pa vidite da im je raspad sistema.Sad im se i Vucice smiju.
Einigkeit und Recht und Freiheit
raspad je kad ti je kop trecina centralnog sektora na sjeveru ,kad ti nekadasnji navijaci vodaju trebe po gradu kad sarajevo igra ,kad pola podgrupa ne postoji ,a privremeno sklanjanje i prestanak navijanja dok se neki problem ne rijesi je nesto drugosenci-071 je napisao/la:malta071 je napisao/la:Ja ovih budalaHaver ! je napisao/la:I OPET : NI ZAKONI NI ZABRANE NEMOGU SPRIJEČIT' HORDANJE
- spielführer_21
- Kontakt:
Prepotentan i samouvjeren zbog tih izjava? Kakav bi bio da daje ovakve izjave: "Igrali smo protiv lošeg protivnika, kojem smo sa pola snage uvalili 5 komada" "Suparnik je katastrofa živa, mene bi bilo sram da sam njihov trener ili da navijam za njih", to bi bile ok izjave?redwhite je napisao/la:ovo je vise stvarno pateticno.lik daje iste izjave iz kola u kolo "pobjeda je malo previsoka", "dali smo mozda vise golova nego smo zasluzili", "suparnik je zasluzio dati gol", mislim stvarno samo se nasmijati,ali ono od srca
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ma vjeruj mi da ni on ne zna šta je htio da napiše o Amaru

DRUG NEBI TI PUNCA
to bi bile realne izjave,ovako samo pokusava da bude prizeman,realan pun kritike za svoju ekipu sto je poprilicno providno.spielführer_21 je napisao/la:Prepotentan i samouvjeren zbog tih izjava? Kakav bi bio da daje ovakve izjave: "Igrali smo protiv lošeg protivnika, kojem smo sa pola snage uvalili 5 komada" "Suparnik je katastrofa živa, mene bi bilo sram da sam njihov trener ili da navijam za njih", to bi bile ok izjave?redwhite je napisao/la:ovo je vise stvarno pateticno.lik daje iste izjave iz kola u kolo "pobjeda je malo previsoka", "dali smo mozda vise golova nego smo zasluzili", "suparnik je zasluzio dati gol", mislim stvarno samo se nasmijati,ali ono od srca
samo nekih od bisera nasih intelektualaca koji imaju veze bolje od Putina, ovo je samo od ovoga i nesto od proslog kola, nisam imao vise vremena da nadjem sve nebuloze pojedinaca, ne znam zasto administracija uvede neke pravila povodom ovoga posto se uvjek iste maskote pojavljuju
nadam se da ce Sloboda izgubiti sve do kraja jer ako uspije otkinuti barem jedan bod mislim da ce pola lige istupiti ako je suditi prema njihovim internet huliganima
vidovitadjemila
Travnik - Sarajevo 1Ipak sam ja Travnicanin.Ali jedan je razlog sto u pobjedu iskreno sumnjam.Dragan Jovic je na klupi Sarajeva ,a poznata je stvar,reci cu otvoreno, da je na Piroti osvajao bodove iz razloga sto je uprava Travnika imala dugove prema njemu
zvjezdas
Nazalost,Sloboda uzima sva tri boda,jbg.tako mora biti.VISA SILA.
tarikhordas
Zvijezda - Sloboda 2 Unaprijed se zna..
silenT
Široki - Leotar 1 ... poslije kupljenih bodova u Zenici ovdje Trebinjci nemaju šta tražit 2-0
Elegant
Zvijezda - Sloboda 1 Susret pod "lupom" ! Sve sem pobjede Zvijezde je za istragu!
Armageddon2012
Zvijezda - Sloboda-1- u subotu sam se uvjerio da zvijezda igra casno i posteno,i volio bih da ostane tako da ne stavljam i njih na crnu listu
AboveTheLaw
Zvijezda - Sloboda 2
Komsijski derbi, ipak Sloboda nosi bodove spasa, pustit ce to raja iz Gradačca.
benfica1923
25.kolo PLBIH bit ce sa par nerealnih rezultata,tj...mnogi ce reci namjestanje i te stvari!!!
(rezultati nikad realniji)
HzBvB
Danas sam bio na kafi kad sam iz pouzdanog izvora dobio info da je navodno Sarajevo dogovorilo sa Travnikom utakmicu a da je ce zauzvrat kupiti Travniku tekmu protiv Kozare ! ( informacija je od osobe iz fudbalskog-zaveza TK).Takodje isti je rekao da je Sloboda bila dogovorila utakmicu sa Zvijezdom ali zbog prisustva ljudi iz "komiteta" ...nisu smjeli da rizukuju.....
Ja sam iskreno sve to uzeo sa rezervom jer je i javna tajna da Sarajevo nema marke....tak da oni kupuju tekme, ne znam sve je moguce !
Dzin
No sikiriki,najnovija vjest,obavjestene su i kladionice,nemojte samo komsije bodove iz gradacca da raspipate uzalud.
zvjezdas
Sve će izgledati regularno,dobivate tri boda.Nazalost,visa sila diktira.Jedino neće biti tako ako mi sami sebi moradne mo dati gol.Trudite se do kraja,Travik bi trebali izbaciti.Na vama je.sretno.............
Dzin
blokirana je utakmica na kladionicama,rezultat poznat (Zvijezda-Sloboda)
sarajlijic@
Znaci 2. Sta ce te uradit nakon sto vam igraci prodaju utakmicu? (Zvijezda-Sloboda)
Dzin
Utakmica dogovorena,blokirana je i na kladionicama.
zvjezdas
Sloboda uzima sva tri boda.Tako mora biti.Najgore mi je u svemu tome sto će tuzlaci misliti i govoriti da je zasluzeno.Jbg,tako mora biti,VISA SILA.
benfica1923
Blokiran par zvijezda-sloboda......smijesno!!!
samir825
Ima li kakva strana kladionica da dopusta igranje na Slobodu, da citav doplatak i stipendiju stavim?
dzenan01
Komitet i savez pod hitno moraju spriječiti ovo međusobno trgovanje bodovima između ekipa.
Slavija tu prednjači, a onda i Sloboda (vidjećemo danas ) .
benfica1923
Ovako ce pisati u nedjelju na sport.ba
Umor igraca zeljeznicara se osjetio u Tuzli.Znaci sloboda ce dobiti ovu utakmicu,a slabo ce tko pisati o toj utakmici,vidim da ste dosta pisali kad je rudar dao slaviji bodove proslo kolo!!!
Armageddon2012
željezničar je suviše veliki klub da bi pustio žepču,pardon,slobodi bodove...
benfica1923
Sloboda - Zeljo 1 Pobjeda domacina za spas,a zeljo i osim ce se vaditi kako je umor ucinio svoje
nadam se da ce Sloboda izgubiti sve do kraja jer ako uspije otkinuti barem jedan bod mislim da ce pola lige istupiti ako je suditi prema njihovim internet huliganima
@Baltazar
ako sam ja dobro skonto Zvijezda je dala Želji da bi onda i jedni i drugi dobili Slobodu kako bi ona ostala u ligi.

ako sam ja dobro skonto Zvijezda je dala Želji da bi onda i jedni i drugi dobili Slobodu kako bi ona ostala u ligi.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Armageddon2012
- Kontakt:
zasto si citirao moju prognozu za zvijezda-sloboda, i sta ti se tacno ne svidja u njoj?Baltazar je napisao/la:samo nekih od bisera nasih intelektualaca koji imaju veze bolje od Putina, ovo je samo od ovoga i nesto od proslog kola, nisam imao vise vremena da nadjem sve nebuloze pojedinaca, ne znam zasto administracija uvede neke pravila povodom ovoga posto se uvjek iste maskote pojavljuju
vidovitadjemila
Travnik - Sarajevo 1Ipak sam ja Travnicanin.Ali jedan je razlog sto u pobjedu iskreno sumnjam.Dragan Jovic je na klupi Sarajeva ,a poznata je stvar,reci cu otvoreno, da je na Piroti osvajao bodove iz razloga sto je uprava Travnika imala dugove prema njemu
zvjezdas
tarikhordas
silenT
Široki - Leotar 1 ... poslije kupljenih bodova u Zenici ovdje Trebinjci nemaju šta tražit 2-0
Elegant
Zvijezda - Sloboda 1 Susret pod "lupom" ! Sve sem pobjede Zvijezde je za istragu!
Armageddon2012
Zvijezda - Sloboda-1- u subotu sam se uvjerio da zvijezda igra casno i posteno,i volio bih da ostane tako da ne stavljam i njih na crnu listu
AboveTheLaw
Zvijezda - Sloboda 2
benfica1923
25.kolo PLBIH bit ce sa par nerealnih rezultata,tj...mnogi ce reci namjestanje i te stvari!!!
HzBvB
Danas sam bio na kafi kad sam iz pouzdanog izvora dobio info da je navodno Sarajevo dogovorilo sa Travnikom utakmicu a da je ce zauzvrat kupiti Travniku tekmu protiv Kozare ! ( informacija je od osobe iz fudbalskog-zaveza TK).Takodje isti je rekao da je Sloboda bila dogovorila utakmicu sa Zvijezdom ali zbog prisustva ljudi iz "komiteta" ...nisu smjeli da rizukuju.....
Ja sam iskreno sve to uzeo sa rezervom jer je i javna tajna da Sarajevo nema marke....tak da oni kupuju tekme, ne znam sve je moguce !
Dzin
No sikiriki,najnovija vjest,obavjestene su i kladionice,nemojte samo komsije bodove iz gradacca da raspipate uzalud.
zvjezdas
Sve će izgledati regularno,dobivate tri boda.Nazalost,visa sila diktira.Jedino neće biti tako ako mi sami sebi moradne mo dati gol.Trudite se do kraja,Travik bi trebali izbaciti.Na vama je.sretno.............
Dzin
sarajlijic@
Znaci 2. Sta ce te uradit nakon sto vam igraci prodaju utakmicu? (Zvijezda-Sloboda)
Dzin
zvjezdas
Sloboda uzima sva tri boda.Tako mora biti.Najgore mi je u svemu tome sto će tuzlaci misliti i govoriti da je zasluzeno.Jbg,tako mora biti,VISA SILA.
benfica1923
samir825
Ima li kakva strana kladionica da dopusta igranje na Slobodu, da citav doplatak i stipendiju stavim?
dzenan01
Komitet i savez pod hitno moraju spriječiti ovo međusobno trgovanje bodovima između ekipa.
benfica1923
Umor igraca zeljeznicara se osjetio u Tuzli.Znaci sloboda ce dobiti ovu utakmicu,a slabo ce tko pisati o toj utakmici,vidim da ste dosta pisali kad je rudar dao slaviji bodove proslo kolo!!!
Armageddon2012
benfica1923
Sloboda - Zeljo 1 Pobjeda domacina za spas,a zeljo i osim ce se vaditi kako je umor ucinio svoje
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
pa sta sad ako zvijezda izgubi znaci da je namjesteno i to samo zato sto ti i tebi slicni genijalci to mislite, uostalom svaki vas post odnosno prognoza je ista, svi (sem vasih) stimaju, vi ste prvi koji dobijete dojave jer zaboga par je blokiran mora da je prodato prvi put se desava i slicno, uvjek isti likovi, vujek isti komentari a ti i ovaj benfica prednjacite u tome, samo sto je on direktan a ti to kao neofirno radis
- vidovitadjemila
Kada vec citiras onda malo bolje procitaj sta je napisano,i nemoj stvari izvlaciti iz konteksta kako si to pokusao uraditi sa mojim postom.I sta bi u Travniku...Baltazar je napisao/la:pa sta sad ako zvijezda izgubi znaci da je namjesteno i to samo zato sto ti i tebi slicni genijalci to mislite, uostalom svaki vas post odnosno prognoza je ista, svi (sem vasih) stimaju, vi ste prvi koji dobijete dojave jer zaboga par je blokiran mora da je prodato prvi put se desava i slicno, uvjek isti likovi, vujek isti komentari a ti i ovaj benfica prednjacite u tome, samo sto je on direktan a ti to kao neofirno radis
Ja nikako ne mogu skontati da neko moze uopste tvrditi da je ovo postena liga.Ali imas pravo na svoje misljenje.Kao i ja na svoje...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Ti tvrdiš da vas Jović dobija stalno u Travniku zbog nekih dugova, pa koliko ste mu to ostali dužni, milion maraka?
Svakog protivnika, osim raspale Slobode, u ovoj polusezoni ste na Piroti jedva dobili, jednu izgubite i odmah namješteno. Ne možete vi pošteno izgubiti na Piroti, nema šanse.
Znali ste vi i da je Zvijezda-Sloboda namješteno, i Sloboda-Željo, i 100 nekih geometrijskih figura u toku sezone, pa mora jedna završiti i onako kako vi kažete.
Jednostavno ste loši. Imate sreću da su u ligi Sloboda i Kozara.
Svakog protivnika, osim raspale Slobode, u ovoj polusezoni ste na Piroti jedva dobili, jednu izgubite i odmah namješteno. Ne možete vi pošteno izgubiti na Piroti, nema šanse.
Znali ste vi i da je Zvijezda-Sloboda namješteno, i Sloboda-Željo, i 100 nekih geometrijskih figura u toku sezone, pa mora jedna završiti i onako kako vi kažete.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- vidovitadjemila
Ama niko nije rekao da je Travnik dobar ali moras priznati da je malo cudno u najmanju ruku da Jovic sa Zrinjskim ,Zvjezdom Sarajevom s kim god dodje nikada ne izgubi ovdje.Ko god ista zna o Piroti zan da je to nemoguce.Pa pod sumnjum UEFE je bilo onih 3-3 sa Zrinjskim.Nemoj majke ti pa i djete malo ovdje zna za te stvari.Ova tekma u subotu je pustena 100 posto ,vjerujete ako hocete ako necete ni ne interesuje me.Ja pisem o Travniku a za te ostale nisam pisao i ne znam.Pricam o ovom sto znam.gollum je napisao/la:Ti tvrdiš da vas Jović dobija stalno u Travniku zbog nekih dugova, pa koliko ste mu to ostali dužni, milion maraka?
Jbt gdje necu sumnjati.Prosla sezona tekma Travnik- Buducnost Banovici.Ljudi dobiju O-1 i ne znaju da im je pusteno.Sutradan iz kladionice Petice u donjoj carsiji izlazi pola ekipe Travnika koji su to u kombinaciji sa nekim sitnim kvotama igrali.I ne kriju se .Pola carsije gleda Varupu i pola ekipe kako naplacuju pare.I sta treba neko biti lud i praviti se da ne vjeruje svojim ocima.Daj nemoj yajepavati.To za dug Gagcu je istina bila sto posto.Naplacivao je za stele s Travnikom od uprava klubova za koje je radio i koje su u tom trenutku imala kes.I tako je vracan dug.Pa igraci Travnika otvoreno pricaju po carsiji o tim radnjama.Kako je dogovoreno ovom i onom.Poznata prica je 3oooo km Zepcu u godini kada su ispali i 2-3 za opstanak Travnika.Vjeruj da niko nije budala da izda priznanicu za to.Svi znaju i ko je dao pare i zasto.Nije to rekla-kazala.Moga bi dosta o ovim temama.Ma znate vi svi za te stvari samo se preseravate i za radi ko bajagi cistog obraza svojih klubova pravite se da to ne postoji.Znam ja da ima i na forumu onih kojima nije u interesu da se to sazna.
Ja necu vise pisati o tim stvarima ako vam toliko smeta da ne remetim vas mir i vjeru da je sve posteno.
Vjerovati je lijepo ali ja ne mogu zato sto znam da nije istina jbg...Toliko o ovome od mene boli me qurac vise za to ne znam zasto se smaram sa vama...I jesam lud...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
gavran je napisao/la:@Baltazar
ako sam ja dobro skonto Zvijezda je dala Želji da bi onda i jedni i drugi dobili Slobodu kako bi ona ostala u ligi.![]()
![]()
![]()
![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- benfica1923
- Kontakt:
Kozara-Travnik.......Moze li ovdje dobiti Travnik i da s ovom pobjedom poveca sanse za ostanak u ligi ili ce kozara ici na pobjedu,zanimljiva utakmica!!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Ma sve pouzdane informacije.Baltazar je napisao/la:samo nekih od bisera nasih intelektualaca koji imaju veze bolje od Putina, ovo je samo od ovoga i nesto od proslog kola, nisam imao vise vremena da nadjem sve nebuloze pojedinaca, ne znam zasto administracija uvede neke pravila povodom ovoga posto se uvjek iste maskote pojavljuju
vidovitadjemila
zvjezdas
tarikhordas
silenT
Elegant
Armageddon2012
AboveTheLaw
Zvijezda - Sloboda 2
benfica1923
HzBvB
Dzin
zvjezdas
Dzin
sarajlijic@
Dzin
zvjezdas
benfica1923
samir825
dzenan01
benfica1923
Armageddon2012
benfica1923
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.