Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
kontam da ova pobjeda znaci i prolaz dalje, jednu u gostima ce uzet sigurno (a mozda i dvije) i onda kod kuce to odradit do kraja 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ove godine je Heat nekako vise samouvjeren, sa vise samopouzdanja igrate i zelje. Sve vam se poklapa da osvojite tu titulu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Krilni centar Miamija Chris Bosh zbog rođenja djeteta hitno je napustio momčad koju u New Yorku očekuje treća utakmica četvrtfinala doigravanja Istočne konferencije košarkaške NBA lige.
Nakon što mu je supruga poslala poruku “da se požuri doma” Bosh je privatnim zrakoplovom odletio iz New Yorka kako bi nazočio rođenju djeteta. Njegova supruga Adrienne obratila mu se putem jedne društvene mreže pa je u srijedu kasno navečer po američkom vremenu Bosh napustio momčad.
Inače, uoči nastavka serije u Madison Square Gardenu Heat vodi s 2-0, a još postoji mogućnost da im se jedan od članove njihove velike trojke priključi u trećoj utakmici. Sve ovisi o njegovoj prinovi.
Nakon što mu je supruga poslala poruku “da se požuri doma” Bosh je privatnim zrakoplovom odletio iz New Yorka kako bi nazočio rođenju djeteta. Njegova supruga Adrienne obratila mu se putem jedne društvene mreže pa je u srijedu kasno navečer po američkom vremenu Bosh napustio momčad.
Inače, uoči nastavka serije u Madison Square Gardenu Heat vodi s 2-0, a još postoji mogućnost da im se jedan od članove njihove velike trojke priključi u trećoj utakmici. Sve ovisi o njegovoj prinovi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
znaci ako bude veceras igro over ide sigurno, ako ne veceras onda sl utakmicu 
Pa vrlo je moguce,ne dobija se dijete svaki dan 
Bosha za STATA ne bi nikad mijenjao uz perspektive Heat-a,koliko god mozda ovaj potonji bio privlacniji.
Bosh radi svoje profesorski i igra jako dobru odbranu,u tom segmentu je strasno napredovao.
a nekad ce uzet manje,nekad vise suteve u zavisnosti od protivnika.
ali za razliku od STAT-a npr. nema potrebu da uzme 15 suteve tek toliko da ih uzme.
a veceras bi mogao biti jedan triple double u Madisonu
Bosh radi svoje profesorski i igra jako dobru odbranu,u tom segmentu je strasno napredovao.
a nekad ce uzet manje,nekad vise suteve u zavisnosti od protivnika.
ali za razliku od STAT-a npr. nema potrebu da uzme 15 suteve tek toliko da ih uzme.
a veceras bi mogao biti jedan triple double u Madisonu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- bear grylls
- Kontakt:
Hocel ko biti budan da veceras odgledamo ovo 
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Hocu ja 
- bear grylls
- Kontakt:
Nije toliko kasno tekma pa bio bi red a rijesice se serija ja vjerujem veceras i ta posljednja tekma ce biti samo formalnost
.
- bear grylls
- Kontakt:
E vala ako veceras ne zabije najmanje 35 poslije rođenja djeteta ne znam kad ceLenBias je napisao/la:izgleda da bosh ipak igra veceras
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Ja sam trentno u USA tako da mi nijedna utakmica nije kasnobear grylls je napisao/la:Nije toliko kasno tekma pa bio bi red a rijesice se serija ja vjerujem veceras i ta posljednja tekma ce biti samo formalnost.
Znaci veceras bi nas trebalo da bude
bilo bi dobro sto prije zatvoriti ovu seriju,vecerasnjom eventualnom pobjedom sve bi bilo gotovo 
Izgledali smo zanimljivo u prvom poluvremenu,tacnije ko ki.ta,sreca pa ovaj New York je poprilicno los neka bolja ekipa bi nam se za cas odlijepila +15,20 ovako je jos sve u igri,-4 na poluvremenu.
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Razvali ih James u zadnjoj cetvrtini.Mogla bi ova serija biti gotova vec u Nedjelju.
Na kraju se desilo ono cemu smo se i nadali,poveli smo sa 3:0 i vjerujem da je to kraj za New York,inace moglo bi se reci da smo odigrali vrlo lose tri cetvrtine,ali smo odigrali dobro u poslednjoj kada je to bilo i najvaznije.LeBron je zabio 32,znam da ce zvucati paradoksalno za nekog ko je toliko zabio ali definitivno jedna od njegovih losih partija ove sezone,previse izgubljenih lopti,jedino zadnja cetvrtina je prolazna jer je u njoj zabio 17 poena 
- bear grylls
- Kontakt:
Zaspao sam na poluvremenu ebiga umoran od puta al evo lebron nastavlja da sica . Dakle sad jos ovu posljednju da dobijemo i rijesimo ovu poprilicno laganu seriju.
najiskrenije nisam ocekivo ni blizu ovako lagano da ce bit protiv niksa 
Ma problem Niksa je u njihovim glavama,imaju oni i vise nego respektabilan roster,ali treba tu mozda i dobar trener da se poklopi dosta toga u njihovim mutavim glavama i mogli bi oni sljedece godine daleko,ovako naletili su na pravu momcad i preveliki zalogaj u ovom trenutku