FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

astra1922
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 19:47

AboveTheLaw je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Ibraković u svom stručnom štabu želi nekadašnje trenere Slobode: Midhata Memiševića, Mirzu Hadžića i Envera Hukića, dok će insistirati i na povratku fizotarapeuta Samida Sabitovića.
vama i treba neko ko nece dozvoliti da mu se razni anonimusi mjesaju u posao u subotu dajte momcima podrsku nije borac neka ekipa ,jest kvalitetnija ali imate i vi svojih aduta sretno od srca...hocemo i na godinu kantonalni derbi
Sto im niste pustili u Gradačcu pa bi imali derbi i sljedece sezone...
pa sine nije ovo cirkus ili ti prva liga ovo je premijer liga kamere snimaju ovo ono ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 03 maj 2012, 20:20

@astra, sta ba nije crikus, sta se ono sve desavalo u Banja Luci, i koliko puta, u Mostaru ?? nemoj bgti lozit spiku, i u 1 FBiH svaka utakmica se snima samo sto ne bude na tv-u.. a vama bodovi nista nisu znacili, niti vas je Velez mogao prestic niti ste vidi mogli preci Olimpica, pobijedili ili izgubili ostali ste u sredi ,a slobodi bodovi spasa,.Rudar moze pustit Slaviji da se iscupa a vi Slobodi NE... :?

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 maj 2012, 20:34

AboveTheLaw je napisao/la:@astra, sta ba nije crikus, sta se ono sve desavalo u Banja Luci, i koliko puta, u Mostaru ?? nemoj bgti lozit spiku, i u 1 FBiH svaka utakmica se snima samo sto ne bude na tv-u.. a vama bodovi nista nisu znacili, niti vas je Velez mogao prestic niti ste vidi mogli preci Olimpica, pobijedili ili izgubili ostali ste u sredi ,a slobodi bodovi spasa,.Rudar moze pustit Slaviji da se iscupa a vi Slobodi NE... :?
Radi se o obrazu, časti, moralu...Radi se i o posjetama na idućim utakmicama i sezonama koja bi bila mizerna da su pustili utakmicu. Također, ako mislite da bi to pomoglo Slobodi, varate se. Iduće sezone bi bilo još gore. Bolje je ispasti i početi ispočetka. Svaka čast Zvijezdi.
A ti možeš otići malo do Ušanovića da popričate, na isti način razmišljate...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 maj 2012, 20:40

Biće igre kratkih pasova na Tušnju, Sloboda aka Barcelona :mrgreen: Sretno do kraja.
Čelik Zenica 1945

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2012, 20:54

gollum je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:@astra, sta ba nije crikus, sta se ono sve desavalo u Banja Luci, i koliko puta, u Mostaru ?? nemoj bgti lozit spiku, i u 1 FBiH svaka utakmica se snima samo sto ne bude na tv-u.. a vama bodovi nista nisu znacili, niti vas je Velez mogao prestic niti ste vidi mogli preci Olimpica, pobijedili ili izgubili ostali ste u sredi ,a slobodi bodovi spasa,.Rudar moze pustit Slaviji da se iscupa a vi Slobodi NE... :?
Radi se o obrazu, časti, moralu...Radi se i o posjetama na idućim utakmicama i sezonama koja bi bila mizerna da su pustili utakmicu. Također, ako mislite da bi to pomoglo Slobodi, varate se. Iduće sezone bi bilo još gore. Bolje je ispasti i početi ispočetka. Svaka čast Zvijezdi.
A ti možeš otići malo do Ušanovića da popričate, na isti način razmišljate...
ja ti lpogike cuj bolje ispast i poceti iz pocetka :)..da si rekao bolje da nas ugase pa od pocetka pa mozda bi i bilo bolje, ali da ispadnemo sigurno bi bilo jos gore i nikako bolje..Ma mi i ne trebamo niciju pomoc, a kako sam bogami cuo mnogi nas i zele istjerati odavdje..bez obzira kako ce biti slijedece godine ipak ne mogu nas na taj nacin istjerati....neka oni daju jedni drugima bodove mi cemo posteno pokusati izboriti opstanak i nadam se da hocemo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 maj 2012, 21:04

Pa ugasit ćete se svakako, nisam htio tako pisati, jer doći će neki i reći da vas mrzim, ali FK Sloboda će se ugasiti kad-tad.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2012, 21:06

ok gasit cemo se pa tako reci znamsta ocekujes i prizeljskujes :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 maj 2012, 21:13

gollum je napisao/la:Pa ugasit ćete se svakako, nisam htio tako pisati, jer doći će neki i reći da vas mrzim, ali FK Sloboda će se ugasiti kad-tad.
Nadaj se šupak jedan, da bog da ti za lijekova trebalo ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 03 maj 2012, 21:17

Dok je Tuzle i Tuzlaka Sloboda se neće ugasiti. Eto me u subotu na tekmu protiv Borca da podržim Slobodu u inat dušmanima koji bi da se ugasi. :)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 21:22

ma nismo mi brate rudar igramo posteno pa tamam da na godinu ispadnemo pomocemo mi do kraja slobodi :)

Nova sezona nova nafaka

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 maj 2012, 21:34

Svaka vam cast momci na optimizmu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 21:37

MakeTZ je napisao/la:Svaka vam cast momci na optimizmu.
ja smijem po 50km da cete dobiti borac imal ko zaineresovan

Nova sezona nova nafaka

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 03 maj 2012, 21:39

moguce je da cu i ja doci podrzati Slobodu...
1947!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 maj 2012, 21:39

Joj Astra bezveze ces riknut 50 KM :lol: :P ja smijem i po 100 KM da cemo dobit ovu sad tekmu :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 21:44

fukara87 je napisao/la:Joj Astra bezveze ces riknut 50 KM :lol: :P ja smijem i po 100 KM da cemo dobit ovu sad tekmu :D
he he raste optimizam samo tako

Nova sezona nova nafaka

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 03 maj 2012, 21:44

Evo Nimla nam kaze da cemo igrat ko Barcelona :mrgreen: zvijezdasi se klade na nas :D mi smo puni energije jos ljumani dolaze da nas podrze 8-) EUFORIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA je pocela :twisted: :twisted:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 21:47

Fkr.87 je napisao/la:Evo Nimla nam kaze da cemo igrat ko Barcelona :mrgreen: zvijezdasi se klade na nas :D mi smo puni energije jos ljumani dolaze da nas podrze 8-) EUFORIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA je pocela :twisted: :twisted:
pa svi smo uz vas opstacete vi i bet icije pomocu upamtite ovaj moj post

Nova sezona nova nafaka

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 03 maj 2012, 21:50

astra1922 je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:Evo Nimla nam kaze da cemo igrat ko Barcelona :mrgreen: zvijezdasi se klade na nas :D mi smo puni energije jos ljumani dolaze da nas podrze 8-) EUFORIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA je pocela :twisted: :twisted:
pa svi smo uz vas opstacete vi i bet icije pomocu upamtite ovaj moj post
Samo ti bet-kladjenje u glavi hehe sala mala :P mnogi ce mislit da sam lud al ozb ljudi nisam dugo vremena vidio opimisticniju atmosferu iako nam je glava u torbi :!:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 maj 2012, 21:52

Ja sam nekako optimista, dobili smo novog trenera i to Ibrakovica, Almir Bekic i Cejvanovic ce igrat protiv Borca sto mi je drago, jos kad bi ostali bili na nivou onda mozemo do bodova.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 maj 2012, 22:03

Dobro, Sloboda je najjača, a 5 miliona duga ću ja vratiti. A ni Sloboda Dita se neće ugasiti dok je Tuzle i Tuzlaka.

Možda je teško shvatiti da je meni žao, jer pišem ovako. Teško je realnost prihvatiti. Ja vam želim da ispadnete, jer Sloboda ovo ne zaslužuje. Vjerujem da bi tada moglo doći do konsolidacije, pa ponovo u PL i borbu za Evropu. Dok država bude tolerisala ovakvu situaciju...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.