Koliko sam upratio radi se o 9,8 mil eura.Inače otkupili su ugovor Sokratisa za 5 mil eura.meho-medo je napisao/la:aha hvala,a za koliko novca ili ide kao slobodan igracFRANK RIBERY je napisao/la:Chelseameho-medo je napisao/la: Gdje ide Marin
Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Negdje sam procitao da za marina su dobili tek 5,5 milki. Nadam se da je ovo o 9,8 miliona istina. Ovaj decko nista nije bog zna sta pokazao vec 2 godine tako da... Istina je I da su ga povrede yebavale.ovo za sokratisa je idiotizam zesci pa jbt u bundesligi ima boljih igraca za puno manje para. Svasta...
Prema pisanju BILD-a Jos Luhukay je dao otkaz kao trener Augsburga i sutra ce voditi svoju posljednju utakmicu.
Sa prosjecnom ekipom i malim budzetom je napravio ogroman podvig, a s njim skupa odlazi i Sportski direktor Andreas Rettig - no to je bilo poznato vec od Marta.
Za mene je Augsburg sada definitvno glavni kandidat za ispadanje iz Bundeslige naredne sezone. Kao nove moguce ekipe Luhukay-a se spominju Jarcevi - gdje je pod palicom Stevensa bio i pomocnik - i Leverkusen koji jos nisu ni sami sigurni sta zele - no po meni je Luhukay slican Dutt-u i bilo bi s konja na magarca.
Sa prosjecnom ekipom i malim budzetom je napravio ogroman podvig, a s njim skupa odlazi i Sportski direktor Andreas Rettig - no to je bilo poznato vec od Marta.
Za mene je Augsburg sada definitvno glavni kandidat za ispadanje iz Bundeslige naredne sezone. Kao nove moguce ekipe Luhukay-a se spominju Jarcevi - gdje je pod palicom Stevensa bio i pomocnik - i Leverkusen koji jos nisu ni sami sigurni sta zele - no po meni je Luhukay slican Dutt-u i bilo bi s konja na magarca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Novi dresovi Hannovera. Ako ne bolji onda barem u rangu Schalkeovih.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Malo je zalosno da je Bundesliga jedina liga - naravno uzimajuci u obzir najace lige - ciji klubovi iz najvecih gradova se bore za opstanak - izuzev Minhena.
Takodjer se slazem sa Kaiserom da je ta situacija dokaz da se moze raditi i biti uspjesan i u manjim sredinama.
Istina klubovi iz tih gradova su pod ogormnim pritiskom pogotovo od strane medija, ali svoje probleme moraju sto prije rjesiti, jer je i sama Bundesliga na gubitku. U DFL-u vec racunaju da ce sljedeca sezona sto se tice prihoda od marketinga i posjeta na stadionu ici silaznom putanjom, jer ce jedan milionski grad danas od 17.20 h biti novi drugoligas - no ostaje da se vidi hoce li to biti Berlin ili ipak Köln.
Takodjer se slazem sa Kaiserom da je ta situacija dokaz da se moze raditi i biti uspjesan i u manjim sredinama.
Istina klubovi iz tih gradova su pod ogormnim pritiskom pogotovo od strane medija, ali svoje probleme moraju sto prije rjesiti, jer je i sama Bundesliga na gubitku. U DFL-u vec racunaju da ce sljedeca sezona sto se tice prihoda od marketinga i posjeta na stadionu ici silaznom putanjom, jer ce jedan milionski grad danas od 17.20 h biti novi drugoligas - no ostaje da se vidi hoce li to biti Berlin ili ipak Köln.
Najveca tragedija ove godine je neispadanje prokletog augsburga . To ce srozat kvalitet lige sljedece godine.
- anton 1983
- Kontakt:
Kaj mislite kolko bu koji klub spobluval na pojačanja?
Bayern je već sad stepel 17 i ja brijem da bu još oko 30 - moja procjen aza nas je između 40-50 miljona eura sve skupa.
BvB mi je sad malo sjeban zbog tog Kagawa - dosad su potrošili 20 i mislim da buju još morali između 15 i 20 - znači 35-40.
Schalke ću reči 25 pa kud puklo da puklo
Gladbach mi je enigma, no njih ću zaokružiti na finu 20-etku.
Kusen - nevjerujem da će još puno ulagati i reko bi sve skupa 15 max
Stuttgart, mizernih 10...
Hannover - ne bi rekao više od 5 ako i tolko
Wolfsburg, standard 30
Werder 10 ako Bog da!
Hoffenheim između 15-20 AKO BOG da i tu se uračunava Derdiyok, znači još 10-15...
HSV iako je u kurcu mislim da će uložiti bar 10 milja.
Nurnberg, mainz, Freiburg i Augsburg, ako bude skupa 15 šana majka!
još nam preostaju ovi novi i ako Bog da potrošit će 10 milja!
To je sve skupa nekih 240-255!
Brijem da bi to bio žešći SEX ako se ovo ostvari!
Bayern je već sad stepel 17 i ja brijem da bu još oko 30 - moja procjen aza nas je između 40-50 miljona eura sve skupa.
BvB mi je sad malo sjeban zbog tog Kagawa - dosad su potrošili 20 i mislim da buju još morali između 15 i 20 - znači 35-40.
Schalke ću reči 25 pa kud puklo da puklo
Gladbach mi je enigma, no njih ću zaokružiti na finu 20-etku.
Kusen - nevjerujem da će još puno ulagati i reko bi sve skupa 15 max
Stuttgart, mizernih 10...
Hannover - ne bi rekao više od 5 ako i tolko
Wolfsburg, standard 30
Werder 10 ako Bog da!
Hoffenheim između 15-20 AKO BOG da i tu se uračunava Derdiyok, znači još 10-15...
HSV iako je u kurcu mislim da će uložiti bar 10 milja.
Nurnberg, mainz, Freiburg i Augsburg, ako bude skupa 15 šana majka!
još nam preostaju ovi novi i ako Bog da potrošit će 10 milja!
To je sve skupa nekih 240-255!
Brijem da bi to bio žešći SEX ako se ovo ostvari!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa za ocekivati je da ce ove sezone biti utroseno dosta novca, pogotovo od onih timova koji su prodavali svoje igrace ili ce vec prodavati.
Od Bayerna ocekujem cak i da premase tu cifru od 50 miliona, jer kako se najavljuju pojacanja Bog zna koliko je novca Ulli pripremio za prinove.
Od Bayerna ocekujem cak i da premase tu cifru od 50 miliona, jer kako se najavljuju pojacanja Bog zna koliko je novca Ulli pripremio za prinove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uzivajmo jos danas u posljednjem kolu jos jedne sezone pune emocija i neizvjesnosti, jer treba docekati 24.Avugust i pocetak nove sezone.
Mislim da ce Hertha danas ponovo ka Cvajti, a da ce Hannover domacom pobjedom osvojiti 7.poziciju koja vodi u LE - sto su svojim partijama i zasluzili.
Takodjer sam misljenja i da Jarcevi nisu zasluzili da naredne sezone igraju u Bundesligi i nadam se da ce morati put Cvajte 14.Maja kada je na rasporedu uzvratna utakmica baraza.
Zanimljiv je podatak da bi HSV danasnjom pobjedom mogao zavrsiti medju top 5 ekipa kada je u pitanju tabela na gostovanjima. Dosad ni jednoj ekipi koja se borila za opstanak to nije poslo za rukom.
Mislim da ce Hertha danas ponovo ka Cvajti, a da ce Hannover domacom pobjedom osvojiti 7.poziciju koja vodi u LE - sto su svojim partijama i zasluzili.
Takodjer sam misljenja i da Jarcevi nisu zasluzili da naredne sezone igraju u Bundesligi i nadam se da ce morati put Cvajte 14.Maja kada je na rasporedu uzvratna utakmica baraza.
Zanimljiv je podatak da bi HSV danasnjom pobjedom mogao zavrsiti medju top 5 ekipa kada je u pitanju tabela na gostovanjima. Dosad ni jednoj ekipi koja se borila za opstanak to nije poslo za rukom.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
za par trenutaka počinje i posljednje kolo ove sezone Bundeslige
nadam se da će i danas biti uzbuđenja i dobrih tekmi i poteza kao što je bilo tokom čitave sezone
nadam se da će i danas biti uzbuđenja i dobrih tekmi i poteza kao što je bilo tokom čitave sezone
Agieren statt reagieren
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Enis
(Ben Hatira) iz Freistoßa koji je vise licio na ubacivanje, nego direktan pokusaj da se ugrozi Starkea pogadja za prednost Berlinera i trenutno mjesto za play-off
tekmu i produzenje nade za ostanak u Bundeski 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- inacefindecko
- Kontakt:
Mujdža najagilniji igrač Frajburga, u svakom golu učestvuje, i primljenom i datom.. ne znam kako sve stigne

Jarcevi su 95 % novi drugoligas. Imaju gol zaostatka protiv Bayerna, dok Hertha na domacem terenu ima prednost od jednog gola nad SAPenheimom i igraca vise.
Köln u nastavku moze jos samo cudo spasiti - no ovo je Bundesliga i nikad se ne zna.
Köln u nastavku moze jos samo cudo spasiti - no ovo je Bundesliga i nikad se ne zna.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
ćao K*ln
drago mi sto ce ovo smeće od kluba ispasti, ali u jednu ruku mi je i žao što neće biti rajnskog derbija naredne sezone i također sigurnih bodova jer ih uvijek oderemo
drago mi sto ce ovo smeće od kluba ispasti, ali u jednu ruku mi je i žao što neće biti rajnskog derbija naredne sezone i također sigurnih bodova jer ih uvijek oderemo
Agieren statt reagieren
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajmo Hertha. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dace SAP gol!!amerosm je napisao/la:Jarcevi su 95 % novi drugoligas. Imaju gol zaostatka protiv Bayerna, dok Hertha na domacem terenu ima prednost od jednog gola nad SAPenheimom i igraca vise.
Sta Neuer skide Poldiju u pm!
Der Mann für die entscheidenden Tore.
2:0 za Bayern, Köln dao sam sebi gol.
Jedina nada za baraz je SAP.
Kako god nadam se da ce i Hertha put Cvajte nakon baraza protiv Fortune.
Edit: Robben za 3:0.
Kako god nadam se da ce i Hertha put Cvajte nakon baraza protiv Fortune.
Edit: Robben za 3:0.
Ponovo Ben-Hatira postize gol za 2:0 i obezbjedjen baraz .
- schweinsteiger
- Kontakt:
Rafael golom za 3:1 donosi Herthi baraz, nadam se protiv Düsseldorfa - no to ostaje da sutra vidimo.
Stuttgart za nesto manje od 10 minuta preokrenuo prednost Wolfsburga od 2:0 na 3:2, dok je Hannover izborio poziciju broj 7 koja vodi u LE naredne sezone pobjedom protiv Kaiserslauterna od 2:1.
Ostale utakmice nisu vrijedne spomena. Igralo se za publiku i prestiz.
Stuttgart za nesto manje od 10 minuta preokrenuo prednost Wolfsburga od 2:0 na 3:2, dok je Hannover izborio poziciju broj 7 koja vodi u LE naredne sezone pobjedom protiv Kaiserslauterna od 2:1.
Ostale utakmice nisu vrijedne spomena. Igralo se za publiku i prestiz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.