RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ANTIFA !
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 maj 2012, 22:08

Fkr.87 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Buu je napisao/la:Bit ce kao u 11. kolu, s tim da ovog puta necete zabiti nijedan. :D
Hoce li RA bojkotovat ? :mrgreen:
Šeljo , Šeljo **** te mi ;)
Ne provociram nista obicno pitanje.. zar vi niste dobri sa sarajlijama?
Zavisi sa kojim , sa štrumfovima NE
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 maj 2012, 22:08

gavran je napisao/la:
Rodjeni_BRato je napisao/la:Jao ovih sarajlija. **** vas zeljo. kad je sarajevo prvak svi ste pitari, kad je zeljo prvak svi ste manijaci....hajde bola dosta vas je vise dosadni ste. Forza Velez
ti ne znas sta pises
Napaljeni su igračke.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 maj 2012, 22:09

Ljudi ba čemu tenzije bez razloga :? :? , Rođeni sretno u subotu pa nek bolji pobjedi a nadam se da će to bit' moj Željo :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 03 maj 2012, 22:12

Ajmo velež morate pobjedit,a ANTIFA ti nisi ni dobar sam sa sobom i ne trebate vi nama da mi budemo sa vama dobri ako ti tako smatraš. :lol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 maj 2012, 22:14

Blagoje Bratić je napisao/la:Ajmo velež morate pobjedit,a ANTIFA ti nisi ni dobar sam sa sobom i ne trebate vi nama da mi budemo sa vama dobri ako ti tako smatraš. :lol:
:shock: :shock: :shock:

Brate nije normalno kako se ložite. :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 03 maj 2012, 22:14

Blagoje Bratić je napisao/la:Ajmo velež morate pobjedit,a ANTIFA ti nisi ni dobar sam sa sobom i ne trebate vi nama da mi budemo sa vama dobri ako ti tako smatraš. :lol:
Iskreno vi niste dobri ni s kim :mrgreen:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 maj 2012, 22:20

Ne mozemo mi sa vama bit dobri , prvo pocinjem od sebe , npr. docekamo vas fino u Mostaru .
Tamo kad se vracamo iz Sarajeva iz grmlja hinjski iskacete i razbijate kombije iz Mostara :)
I onda nevidim razloga da budem ja prvi dobar sa vama ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 04 maj 2012, 00:03

glupa prepucavanja, sa zeljom sad neprijatelji sa sarajevom frendovi! ne tako davno bilo je suprotno, poslje nemilih scena u sirokom najednom ekstra dobri sa sarajevom! zar nije svima ljepse bilo kad su ne tako davno manijaci slobodno mogli doc u mostara rano pred utakmicu, sjest u grad popit koju kao normalni ljudi i otic na tekmu bez da im iko ista progovori osim normalni prepucavanja ala zavallit cemo vam tricu danas! :twisted: isto tako smo i mi normalno sjedili po parkovima i kafanama u sarajevu, uzivali u opustenoj atmosferi pred tekmu i pravac grbavice ili koseva i da nam niko ziv nista neprigovori a kamoli uradi! sad na grbavici biju naseg invalida i klepaju mu bubanj a u nas kemenuju manijake iza tribine itd itd! i sve to radi par mudonja, takozvani "huligana" koji su se pravili pametni i na benzinskoj na izlazu iz sarajeva razbijali kombije RA! da ima imalo pameti u tim grupama sastali bi se vodje isti pa popricali i vratili to na pocetno stanje koje je svima bolje bilo i gdje je covjek i dijete mogao povest na gostovanje u sarajevo ili u mostar a da nebrine hoceli ga neki mazlumi u sarajevu prebit ili neki divljaci u mostaru kamenovat!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 04 maj 2012, 00:05

Pobjedit cemo kada makne Jugu iz prvih 11 i stavi Demica, Merzic nikad ne moze igrati onu poziciju, momak je bek i tu treba da igra
Limvo Likce

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 04 maj 2012, 00:34

malta071 je napisao/la:
Rodjeni_BRato je napisao/la:Od Osima cemo napravit pilecu salamu, a od Guse jednu Pinjatu HAHHA :lol: :D
:mrgreen:

Ja ne znam sto se ovi manijaci bune.Za nas koji navijamo za Zelju Amar je kralj ali navijaci drugih klubova ga ne mogu.
I pravo da vam kazem i mene malo nerviraju njegovi komentari.Evo na primjer vec znam sta ce reci u subotu poslije utakmice.
"Solidna utakmica u kojoj je bilo dosta prilika sa obje strane ali mi smo svoje iskoristili a protivnik na svu srecu nije.Rezultat 0-4 :D nije pravi pokazatelj snaga na terenu i domacini su zasluzili ako nista onda barem utjesni pogodak ali eto, nije im se dalo."
Bravo malta!
Pa i otac ga je njegov ne tako davno javno kritikovao da pocesto voli da lupeta glupost. :lol:
Neka pobjedi bolji/spretniji u subotu a amara ko hebe!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 maj 2012, 00:44

Zeljo, Sarajevo, Borac i Velez - najbolje tekme vazda i bile.

Sve ostalo mi se majke mi i ne gleda. Kad bi Bog dao bilo da Velez svaku tekmu igra s jednim od ova tri kluba.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 04 maj 2012, 00:51

Znaci ti bi ligu skratio na 4 tima? :D
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 maj 2012, 02:03

Bola kanite se navijačko- internetskog prepucavanja. Svako ko imalo zna situacija oko toga svega, postavit će se kako zna i umije i to je to. Pričajte o rezultatu. Realno, Željo predstavlja jednu od jačih ekipa poslije rata u BiH a naša ekipa mlada, neiskusna i u krizi od rata tako da će biti vrlo nezgodno to u subotu. Nadam se pobjedi Rođenih pa taman da s pionirima igramo protiv Bešlije, Bekrića i ostalih ali eto, neće biti lako nimalo.
Who dares, wins !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 04 maj 2012, 03:14

Ja sam brate za krvnicko navijacko prepucavanje i to tako da na fer i kulturan nacin mi njima ali i oni nama hebu sve po spisku,i onda da se na kraju svi skupa krvnicki ali u granicama fer-pleja svi skupa pokoljemo,pa ko opstane,ili mi ili oni :evil:

:lol: Salim se naravno :mrgreen: .Moraju se navijaci malo prepucavati, **** ga ali sam protiv bilo kakvog nasilja izmedju navijackih grupa :evil: Svak nek navija za svoj tim do posljednjeg atoma snage,ko pobjedi treba mu se sportski cestitati .Ja cu prvi cestitati Zelji ako nas u fer i postenoj igri dobije,ali ako mi dobijemo( ili moze i nerijeseno ali da Gusu barem jednom probusimo)malo cu zahebavati manijake(ali ne i vrijedjati) i to je to.
Bice one prozivke ko sto neko ranije rece
GUUUUSOOOOO JE LI TI TO UUUUSSSSOOOOOOOOOOO :lol:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 maj 2012, 08:10

Kome smeta europski Velež? :)
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 04 maj 2012, 10:46

Sad niko nema izgovor da ne dodje u subotu !

FK Velež je za sve navijače koji imaju problema sa prevozom na utakmicu i nazad obezbjedio autobus koji kreće u 16.00 sa Tekije, staje normalno na autobuskim stanicama, Luka, Pozorište, Razvitak, Stanica, Zalik.
Povratak je u 19.15 iz Vrapčića.
Forza Velež!!!
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 maj 2012, 11:54

Koliko ocekujete ljudi na stadionu, drugari? :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 04 maj 2012, 13:19

storm_raider je napisao/la:Koliko ocekujete ljudi na stadionu, drugari? :)
kakva je posjeta bila zadnji kola ne puno! vjerovatno malo jace od prosle domace tekme jer su se uvezala dva solidna rezultata uz dobru igru, pobjeda protiv komsija i bod sa gostovanja na otoci! 3000 u vrh glave, nadam se da se varam i da ce vrapcici bit prepuni ali tesko! evo jos dobar potez uprave sto su buseve postavili da idu na tekmu, po mom to je nesto sto je se davno trebalo odradit jer nema svak auta a nisu bas vrapcici na pjesackom rastojanju!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 maj 2012, 15:12

hoće li biti sutra spremni svi igrači?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 maj 2012, 17:17

Samo ponoviti ovakvo navijanje tokom čitave utakmice, i uspjeh neće izostati !

[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.