Postao/la delpiero20 » 03 maj 2012, 23:39
Ispast cemo jer ne kupujemo...
Glumimo neku elitu, kao ugledni ono, drzimo do sebe...a odavno smo sav ugled izgubili
Sta bi izgubili da smo dvije kupili, samo bi ostali...mi ugleda nemamo. Hajmo sad svi na Tusanj ova zadnja kola pa sta bude neka bude, samo glupi smo ispali sto ne kupismo, nek ne prica neko da nema kupovine jer ima, pogotovo u nasoj "premier" ligi
Kontam hocemol ispast budale kad nas ugase pa opet na utakmice? Bil tad bili kreteni, bolje kao navijaci Uniteda napraviti svoju Slobodu nego na umjetnu slobodu.
Na OKK jos nisam otisao, cisto jer je umjetna...prodali su tradiciju i historiju i sada treba da gledamo. Prije sam sa ocem isao poslije rata kada je bio pun Mejdan, a sad treba da se kao radujem kad dobijemo Odzak?
I jos nesto, mi smo grad u kome odavno vlada seljacki mentalitet, takav nam je mentalitet na terenu...ponasaju se kao provincijalci, a ne kao radnicki klub...nije Sloboda nikad davala lijepu igru ali je igrala 100%, a ovi igraju kao obicne picketine. Drugo nemamo sta glumiti dobre ljude, u ovom gradu su svi sebicni, svako brine za svoju guzicu...lajavci sami, da smo ljudi izborili bi se za ovo....ponekad kada idem gradom za koji se kaze da je jedan on najvecih u BiH kontam kako Boze veliki? Kao da je pola ljudi mrtvo, znaci nista se ne desava...nigdje nikoga, grad zivi dva sata i to kad se pije na Sonom.
Ljudi su postali toliki sminkeri da svako gleda kako ce sta zbarit, otici u vivu, napucat se, zaradit pare na lagan nacin, popit 5 kafica na dan, a kad treba dati popisanih 5 maraka svako ima nesto raditi...jednostavno priznali mi to ili ne 95% naseg grada su obicne ljencuge umazene...Carsija je mala, a seljaka ko nikad...vise se prate ovi seljacki klubovi iz okolice Tuzle koji igraju po drugim i trecim ligama nego Sloboda, cak imam osjecaj da imaju solidne i sponzore
Zadnja izmjena:
delpiero20, dana/u 03 maj 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.