Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
E ti pojma nemas,ostavi se kladjenja molim te
prc ! 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- pintol_TM87
- Kontakt:
Odense vs Alborg tačan rezultat 1:1
Valjadolis vs Estudiantes 145.5 @z2
Valjadolis vs Estudiantes 145.5 @z2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
BoSSanaC je napisao/la:Mioveni - Concordia TIP:2 @2.00 prosao singl![]()
Miami 2
West ham G.G
Cracovia - ruch 2![]()
F.Lopez-Stakhovsky 1![]()
Garcia Loppez-B.Paire 2![]()
laganica.Još miamiBoSSanaC je napisao/la:BoSSanaC je napisao/la:Mioveni - Concordia TIP:2 @2.00 prosao singl![]()
Miami 2
West ham G.G![]()
Cracovia - ruch 2![]()
F.Lopez-Stakhovsky 1![]()
Garcia Loppez-B.Paire 2![]()
reformer je napisao/la:Pozz momci, nadam se da cemo lijepo suradjivati jer svima nam je isti cilj
Gefle - Norkkoping 2 3.20
Mjallby - Malmo 1 2.20
Bursa - Eskisehir 2 2.70
Besiktas - Fenerbahce x/2 4.50
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Dokad... Bonn zabije koš u zadnjoj stotinki za pobjedu. Ode 20-ka uloga ko iz šale.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Citizen-X
- Kontakt:
e moj jaruga kvota 1.05.....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Samo za opsovatiinsider je napisao/la:Dokad... Bonn zabije koš u zadnjoj stotinki za pobjedu. Ode 20-ka uloga ko iz šale.
- stomaklija
- Kontakt:
Evo malo za po noći
D.Wade (23,5) - Over
J.R.Smith (13,5) - Over
C.Anthony (27,5) - Over
D.Wade (23,5) - Over
J.R.Smith (13,5) - Over
C.Anthony (27,5) - Over
J.Harden (Oklah.) (16,5) - MANJE
C.Anthony (N.York) (26,5)-VIŠE
Dallas - Oklahoma (0:2)- 2
New York - Miami (0:2)-2
koef.10 KM

C.Anthony (N.York) (26,5)-VIŠE
Dallas - Oklahoma (0:2)- 2
New York - Miami (0:2)-2
koef.10 KM
Kidd J. asist(-6,5+)-Dal-Okl 2 1.85
27.5/Durant K. - (Dal-Okl) Tip+ (vise) 1.85
13.5/Smith J.R. - (New-Mia) Tip+ (vise) 1.85
NewYork(3.ut)-Miami Heat 2 1.55
27.5/Durant K. - (Dal-Okl) Tip+ (vise) 1.85
13.5/Smith J.R. - (New-Mia) Tip+ (vise) 1.85
NewYork(3.ut)-Miami Heat 2 1.55
Kakav listic mi ujeba Cardiff,pa to je nemoguce...
....P.S. zanima me s kim sutra igra Lopez F.,kao i Tomic,i kolike su kvote??? Hvala...
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
I mene oborise J*** im pleme. FUJ!insider je napisao/la:Dokad... Bonn zabije koš u zadnjoj stotinki za pobjedu. Ode 20-ka uloga ko iz šale.
Lopez ti igra baš protiv Tomića , kvota 1.65 na LopezaHass je napisao/la:Kakav listic mi ujeba Cardiff,pa to je nemoguce.......P.S. zanima me s kim sutra igra Lopez F.,kao i Tomic,i kolike su kvote??? Hvala...
Haas - Baghdatis 1 1.50 ?
SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
Hvala @mashe..Cuj Lopez-Tomic jao meca.Od otalih parova na turu,ko jos igra??
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Imas Andujar-Rosol , Muller-Seppi , Souza-Nalbandian, Ramos-Sousa , wawrinka - Haase , Del Potro - Montanes , Matosevic - Kohlschreber , ... ma puno mi da ti sve pišemHass je napisao/la:Hvala @mashe..Cuj Lopez-Tomic jao meca.Od otalih parova na turu,ko jos igra??
al' moci ce se uzet' par zicera
SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
Dallas-Oklahoma City kp2 @ 2.40
Prve dvije utakmice su riješavane u samoj završnici. Oklahoma je dobila 3 od 4 utakmice u regularnoj sezoni. Sada kada imaju 2 utakmice prednosti, vjerujem da mladi momci iz Oklahome neće osjećati toliki pritisak, dok je na Dallasu da pokaže šampionsko srce. Po meni oni nisu istinski šampioni, i čini mi se da se vraćaju svom starom image-u 'drhtavih ruku'. Dirk je fantastičan igrač ipak prednost dajem Durantu u clutch situacijama. Za sigurnije tu je hendikep od 3,5 ali meni se sviđa ova kvota od 2.40
New York-Miami under 186,5
4 od 5 međusobnih susreta ove sezone završilo u underu. Najviše me privlači ova opklada zbog posljednje međusobne u Gardenu (93-85 za Miami). Ni tada, kao ni večeras, nije bilo Stoudemire-a, Melo je ubacio 42, Smith 16 i svejedno su ostali na 85. Još otkako se pokazalo da James jede Anthony-a u odbrani zaključak je da Knicksi jedino nekom ludom šuterskom serijom mogu nešto više ubaciti. No i tu Miami radi dobar posao, Novak nije faktor u seriji, Smith tako-tako, a playmakeri domaćih imaju problema sa protokom lopte zbog presinga odbrane na 9 metara. S druge strane, očekujem i šuteri Miami-a imaju lošiju večer jer Heat cijelu sezonu ima problema u gostujućim utakmicama, atmosfera će biti paklena a i Knicksi će (nošeni takvom atmosferom) biti izuzetno aktivni u odbrani. Po meni under.
Ne preporučujem neki veći ulog, u ovom playoff-u se dešavaju svakakva čudesa, a ni ja ne mogu puno da pogodim u zadnje vrijeme. Sretno!
Prve dvije utakmice su riješavane u samoj završnici. Oklahoma je dobila 3 od 4 utakmice u regularnoj sezoni. Sada kada imaju 2 utakmice prednosti, vjerujem da mladi momci iz Oklahome neće osjećati toliki pritisak, dok je na Dallasu da pokaže šampionsko srce. Po meni oni nisu istinski šampioni, i čini mi se da se vraćaju svom starom image-u 'drhtavih ruku'. Dirk je fantastičan igrač ipak prednost dajem Durantu u clutch situacijama. Za sigurnije tu je hendikep od 3,5 ali meni se sviđa ova kvota od 2.40
New York-Miami under 186,5
4 od 5 međusobnih susreta ove sezone završilo u underu. Najviše me privlači ova opklada zbog posljednje međusobne u Gardenu (93-85 za Miami). Ni tada, kao ni večeras, nije bilo Stoudemire-a, Melo je ubacio 42, Smith 16 i svejedno su ostali na 85. Još otkako se pokazalo da James jede Anthony-a u odbrani zaključak je da Knicksi jedino nekom ludom šuterskom serijom mogu nešto više ubaciti. No i tu Miami radi dobar posao, Novak nije faktor u seriji, Smith tako-tako, a playmakeri domaćih imaju problema sa protokom lopte zbog presinga odbrane na 9 metara. S druge strane, očekujem i šuteri Miami-a imaju lošiju večer jer Heat cijelu sezonu ima problema u gostujućim utakmicama, atmosfera će biti paklena a i Knicksi će (nošeni takvom atmosferom) biti izuzetno aktivni u odbrani. Po meni under.
Ne preporučujem neki veći ulog, u ovom playoff-u se dešavaju svakakva čudesa, a ni ja ne mogu puno da pogodim u zadnje vrijeme. Sretno!
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Citizen-X
- Kontakt:
Lopez naravno - kakav Tomic - decko je jos mlad i prilicno mentalno nerazvijen - bice on medju top 10-15 ima štofa medjutim balkanikus de la homo ga handri tako da tankosava....
uglavnom ako je 1.65 na Lopinu dobra je kvota.
uglavnom ako je 1.65 na Lopinu dobra je kvota.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
povrede i suspenzije
Kalmar v GAIS
Kalmar: Mendes, Carlsson, Solheim
GAIS: Aubynn, Bassombeng, Floren, Mujcic, Edstrom (Tamandi, Spong rest of season)
Kalmar v GAIS
Kalmar: Mendes, Carlsson, Solheim
GAIS: Aubynn, Bassombeng, Floren, Mujcic, Edstrom (Tamandi, Spong rest of season)
Bet Info Team
- Giallorossi
- Kontakt:
Mogao bi ovaj "naš"(
) Matošević sutra iznenadit Kohlschreiber-a, sta mislite? 
Sutra igram na Lopeza, fali mi josh jedan.
Sutra igram na Lopeza, fali mi josh jedan.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.