Zamjenis kaljace da obuces opanke i onda takav picis u carsijuZa_raju je napisao/la:Zuaknovic,Cocalic,O.Vranjes,Ljevakovic,Visca,Stevanovic,Cajic,I.Buric,Hajrovic,Fajic,Galesic ... Su tebi 2 Skandinavska liga?Io_Sono_Interista je napisao/la:ok vidis da sam napisao da nam trebaju oni koji imaju kvalitet a ne samo da bi imali neko novo ime,a ako nije dobar u svom klubu i ako je rezerva sta ce se koji qurac isprobavat u reprezentaciji
dosta onih koji se vrte po Safetovim spiskovima nisu jos uvijek dobili priliku iz jednog jedinog razloga zato sto nisu dovoljno kvalitetni ili zato sto na njegovoj poziciji igra bolji,mi imamo 14-15 kvalitetnih igraca koji se vrte i nemamo velikog izbora,mi moramo uigravat ove sto imamo a htjeli mi to il ne htjeli i ove kvalifikacije ce nam nosit istih 14-15 igraca...
Sehic je vec dio reprezentacije i u prednosti je nad Buricem,Begovic i Hasagic su prva dva golmana kako god,i treba momka zvat da bi u narednim godinama bio cetvrti golman a znamo i sami da sansu da brani nece dobit,Begovic je nas prvi golman za narednih 10 godina,Hasagic dok bude branio i bit ce u reprezentaciji zbog svog iskustva,Sehic je vec tu i sada treba zvat i Burica samo da bi bio pozvan,slazem se ja da bi njemu to predstavljalo satisfakciju za daljni napredak ali ako smo gdje pokriveni to su golmani...
sto se tice Spahica i Rahimica,to su bila neka sasvim druga vremena i reprezentacija je sada na totalno drugom nivou,ko sve tada i ko zna odakle nije pozivan...
a Lulic ti je najbolji primjer kako neko zasluzuje poziv,bio je jedan od najboljih u svom klubu i to ne u tamo nekom YB,vec u klubu koji je u vrhu Svice i koji je bio nadomak LP i koji je odigrao vrlo dobro u Evropi...
a poziv nikad ne trebaju dobit igraci koji igraju svaku petu utakmicu,koji su na posudbama u drugim Skandinavskim ligama,i koji zabiju jedan gol i odmah u novinama ocekuju poziv...![]()
Pa sta su onda Ibricic(tribine),Maletic,Stilic(klupa redovna ,invalid),Mravac,Zec(klupa vjecna)Medunjanin(Invalid i turista)Rahimic (Tribine)...

Nisu druge skandinavske ali su lige sjedi i placi.Ako gledamo ne samo da se plasiramo na veliko prvenstvo,vec da se tamo i ne obrukamo.
Vec sam naveo u vezi Cajica.Nije igrao za repku ali su ga skauti iz Wolfsburga skontali a ne menadjeri niti mu je repka za to trebala i doveden je na probu.
Medjutim nista od toga ili u prevodu nije zadovoljio.