Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

harishp
Kontakt:

Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la harishp » 18 apr 2012, 13:15

Za_raju je napisao/la:
Io_Sono_Interista je napisao/la:ok vidis da sam napisao da nam trebaju oni koji imaju kvalitet a ne samo da bi imali neko novo ime,a ako nije dobar u svom klubu i ako je rezerva sta ce se koji qurac isprobavat u reprezentaciji
dosta onih koji se vrte po Safetovim spiskovima nisu jos uvijek dobili priliku iz jednog jedinog razloga zato sto nisu dovoljno kvalitetni ili zato sto na njegovoj poziciji igra bolji,mi imamo 14-15 kvalitetnih igraca koji se vrte i nemamo velikog izbora,mi moramo uigravat ove sto imamo a htjeli mi to il ne htjeli i ove kvalifikacije ce nam nosit istih 14-15 igraca...
Sehic je vec dio reprezentacije i u prednosti je nad Buricem,Begovic i Hasagic su prva dva golmana kako god,i treba momka zvat da bi u narednim godinama bio cetvrti golman a znamo i sami da sansu da brani nece dobit,Begovic je nas prvi golman za narednih 10 godina,Hasagic dok bude branio i bit ce u reprezentaciji zbog svog iskustva,Sehic je vec tu i sada treba zvat i Burica samo da bi bio pozvan,slazem se ja da bi njemu to predstavljalo satisfakciju za daljni napredak ali ako smo gdje pokriveni to su golmani...
sto se tice Spahica i Rahimica,to su bila neka sasvim druga vremena i reprezentacija je sada na totalno drugom nivou,ko sve tada i ko zna odakle nije pozivan...
a Lulic ti je najbolji primjer kako neko zasluzuje poziv,bio je jedan od najboljih u svom klubu i to ne u tamo nekom YB,vec u klubu koji je u vrhu Svice i koji je bio nadomak LP i koji je odigrao vrlo dobro u Evropi...
a poziv nikad ne trebaju dobit igraci koji igraju svaku petu utakmicu,koji su na posudbama u drugim Skandinavskim ligama,i koji zabiju jedan gol i odmah u novinama ocekuju poziv...
Zuaknovic,Cocalic,O.Vranjes,Ljevakovic,Visca,Stevanovic,Cajic,I.Buric,Hajrovic,Fajic,Galesic ... Su tebi 2 Skandinavska liga? :o
Pa sta su onda Ibricic(tribine),Maletic,Stilic(klupa redovna ,invalid),Mravac,Zec(klupa vjecna)Medunjanin(Invalid i turista)Rahimic (Tribine)... :?
Zamjenis kaljace da obuces opanke i onda takav picis u carsiju :lol:
Nisu druge skandinavske ali su lige sjedi i placi.Ako gledamo ne samo da se plasiramo na veliko prvenstvo,vec da se tamo i ne obrukamo.
Vec sam naveo u vezi Cajica.Nije igrao za repku ali su ga skauti iz Wolfsburga skontali a ne menadjeri niti mu je repka za to trebala i doveden je na probu.
Medjutim nista od toga ili u prevodu nije zadovoljio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 apr 2012, 13:19

harishp je napisao/la: Sta ako igraju u Arsenalu,za @secera i mene eto recimo su i Mujdza i Spahic bolji od tih tvojih lavova i tigrova koji i doskora mrtvi Vigan handri u sesnaest.
I ja se slažem s vama dvojicom, ali šta ćemo ako s takvim igračima nismo otišli na EP, a hudi Sagna ide. Još ako ne odemo ni na SP, neko će morati biti kriv. Samo da ne bude opet kako imamo poluigrače koji ne igraju u svojim timovima, a prije početka kvalifikacija su bili bolji od igrača Arsenala :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2012, 13:22

spielführer_21 je napisao/la:
harishp je napisao/la: Sta ako igraju u Arsenalu,za @secera i mene eto recimo su i Mujdza i Spahic bolji od tih tvojih lavova i tigrova koji i doskora mrtvi Vigan handri u sesnaest.
I ja se slažem s vama dvojicom, ali šta ćemo ako s takvim igračima nismo otišli na EP, a hudi Sagna ide. Još ako ne odemo ni na SP, neko će morati biti kriv. Samo da ne bude opet kako imamo poluigrače koji ne igraju u svojim timovima, a prije početka kvalifikacija su bili bolji od igrača Arsenala :roll:
Sagna ide zato sto pored Sagne ima hejbet kvalitetnih igraca,plus Atkinsona i plus Platimija a imali su i rukometasa Henru.Kurko bi drugacije otisli,vec dva puta za redom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 apr 2012, 13:32

harishp je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
Sagna ide zato sto pored Sagne ima hejbet kvalitetnih igraca,plus Atkinsona i plus Platimija a imali su i rukometasa Henru.Kurko bi drugacije otisli,vec dva puta za redom.
Aha, a Mujdža i Spahić su naši najkvalitetniji igrači i boljih od njih nemamo? Da nije bilo ruke Henry-a pucali bi se penali, možda bi i Francuzi opet prošli. Protiv nas je kriv superkvalitetni Spahić jer nije ispucao loptu ili pao, a penal je čist kao suza, nažalost...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2012, 13:34

Penal je cist kao i ostri pogled Sase Matica.
koji klinac onda sluze bijele linije na terenu,za usmrkavnje mozda.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 apr 2012, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 18 apr 2012, 13:34

harishp je napisao/la:Zamjenis kaljace da obuces opanke i onda takav picis u carsiju :lol:
Nisu druge skandinavske ali su lige sjedi i placi.Ako gledamo ne samo da se plasiramo na veliko prvenstvo,vec da se tamo i ne obrukamo.
Vec sam naveo u vezi Cajica.Nije igrao za repku ali su ga skauti iz Wolfsburga skontali a ne menadjeri niti mu je repka za to trebala i doveden je na probu.
Ne znam , ja bih onda zovnuo Gusu,Hibica,Konjica,Barbareza,Musica ha ja sta ce nama novi igraci :roll:
Samo da znas da ti opanci mogu trcati igraju redovni i najbolji su u svojim klubovima za razlku od kaljaca koje su stare ofucane dokazano lose i jos pune rupa i kupe vlagu sa tribina... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 apr 2012, 13:37

harishp je napisao/la:Penal je cist kao i ostri pogled Sase Matica.
koji klinac onda sluze bijele linije na terenu,za usmrkavnje mozda.
Bijela linija je sastavni dio kaznenog prostora, prekršaj na liniji znači da je penal. Što se tiče pogleda, da tebi nije ime Dejan?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2012, 13:41

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:Zamjenis kaljace da obuces opanke i onda takav picis u carsiju :lol:
Ne znam , ja bih onda zovnuo Gusu,Hibica,Konjica,Barbareza,Musica ha ja sta ce nama novi igraci :roll:
Samo da znas da ti opanci mogu trcati i igraju redovni i najbolji su u svojim klubovima za razlku od kaljaca koje su pune rupa i kupe vlagu sa tribina... ;)
Ma trce i ona djeca iz San Marina,Andore itd cist vaduh pa ih ruka stoji.Ali kad su tekme,onda nesto izgleda zapne.
@spielfuhreru na kojoj liniji blizu Dejana velis.Svi su se sprdali na racun tog penala Atkinsona i Francuske i da je faul bio izvan sesnaesterca a ti bas i Sasu hoces da zeznes.Nema tu mozda.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 apr 2012, 13:49

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2012, 13:52

spielführer_21 je napisao/la:slika
Dzes Atkinson nismo te prepoznali,stavljas sliku kad je ovaj vec pao. :roll:
Ko Spanci kad su stavljali sliku u naslovnim ko biva da je sve regularno 82 i onog penala u tekmi Yuge i Spanije na svjetskom.I to kad se ovaj oktotrljao u sesnaestarac a jedno pola metra faul bio izvan sesnaesterca.
Kosa mi dize od ovakvih 'realnih'' :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 apr 2012, 13:56, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 apr 2012, 13:54

ovaj lik koji rise po Mujdzi, jesi'l ti gledo tekmu protiv Francuske ?? dok mu nisu slomili nogu (bukvalno) nisu imali nikakvo rijesenje za njega, da je Lulic desnjak (ona sansa kad se izborio za loptu i puco lijevom) danas bi mi napunili vec hiljaditu stranicu nasih na Euru, ha ja
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 18 apr 2012, 13:57

Io_Sono_Interista je napisao/la:najbolji su mi ko ti,izvadi jednu rijec iz posta i udri...
od ovih dole navedenih ovi gore nista nisu bolji i znaci trebali bi biti poziv da bi imali njihovu ulogu,izuzev Rahimica koji je i na tribinama bolji od vecine ovih i Medunjanina koji volili ga il ne volili u sistemu koji igra Pape se najbolje uklapa na toj poziciji
Cocalic bi trebao dobit poziv umjesto Mravca jer je zasluzio to standardnim dobrim igrama,ali da ima ulogu kao Mravac znaci da je tu ako zaskripi ali nikako da je u prva dva stopera...
Visca i Stevanovic su buducnost i u narednim godinama ce i biti standardni reprezentativci ali ocigledno je da su sada potrebniji mladoj reprezentaciji nego da ovamo budu samo jedni od pozvanih,isto vazi i za Hajrovica koji je perspektiva
ovi ostali nikakvu prevagu i poboljsanje ne bi donijeli jer nista nisu bolji od ovih dole navedenih i nikakve koristi od njih da samo budu pozvani,ali ti ces se sad vjerovatno uhvatit jednog imena ako sam ga izostavio i izvuc sto ti godi...
a za Skandinavsku sam rekao zato sto svaki dan izlijecu nova imena koja su odigrala jednu-dvije dobre utakmice i treba ih se pozvat,kao sto sam gore napisao Lulic je najbolji primjer kako se zasluzi poziv,budes jedan od najboljih u dobrom klubu i dobijes poziv...
kad vec spominjes Fajica prije par godina tu istu slovenacku ligu je trpao A. Smajlovic ovdje iz Slobode,i onda se vratio u Tuzlu gdje nije mogao dvije sastavit,ta liga je u dvije deke s nasom a on ako vrijedi nek ode u jacu ligu i nek nastavi zabijat pa nek dobije poziv,tu si sam sebi kontradiktoran spominjes gore Ibricica koji je par sezona bio najbolji igrac Hrvatske lige i vidimo sad kad je otisao koliko to vrijedi,a treba zvat Fajica koji zabija za superjaku Muru u top Slovenackoj ligi :?
Super jaka Mura dok se ne isproba ne moze se reci da je kloc... ;)
Ibricic je na tribinama i kako ce taj lik biti pozvan u jednu A repku :?
Dok je igrao redovno u toj kukuruz ligi HNL jeli bio jedan od najboljih u nasoj repki ili?
Sto znaci da klasa moze biti samo onaj koji igra pa makar i u YB ili Hajduku...Jesili me sad razumo o cemu pricam,nema tu nikakvog kontexta...
Ja uvijek zastupam stav da smo igrac koji igra moze dobijati poziv u A repku izuzev klase kao sto je Dzeko (ne opravdano na klupi) ,pusti te se vise invalida koji su pokazali da su za smeca i koji su nam onakve divne trenutke priredili za vozdova mandata , primaju po 6 komada pa po 3 pa opet 3 pa 4 pa dokle ba vise trpit debelguzane?
Dokle vise igrati bez desne strane , pa mi smo proturili kvalifikacije bez desnog krila...Gdje to ima u 21 vjeku?
I onda takvi kao vi pisu o nekim opancima koji se mjenjaju za rudarke ...
Sve dok se ne doakaze da je neko kriv taj je slobodan covjek , isto tako dok se neki igrac ne dokaze da je kloc ne moze se tako o njemu pricati i zaobilaziti ga...
Pa taj isti Lulic ti je dokaz da nema veze sto je YB rupa od kluba ako je igrac dobar ili?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 apr 2012, 14:04

spielführer_21 je napisao/la:slika
:lol: dabogda vam Nasri zavrsio u zelji
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 27 apr 2012, 06:15

Eh, raja, jeli stigo vakat da se polaHko dize euforija? :mrgreen:

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 27 apr 2012, 22:50

čekamo novinare i slike s terena ;) čekaj još par dana sad će oni nas brusiti :P
sretno nama a i našoj euforiji samo da bude pozitiva ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 maj 2012, 00:16

Stevanovic ce igrati protiv Irske.

Bas ce biti interesantno ga vidjeti u igri zajedno sa A reprezentativcima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 maj 2012, 01:01

Zaslužuje momak šansu konstantno igra u Vojvodini..ne znam samo šta je sa onim Hadžićom iz Rieda (Papiri ?),onda novinari spominju Bičakčića ,a i on nema riješene papire,zatim ocalić-Zukanović ne spominju se nikako,pa je bila priča za onog Švedskog napadača što igra sa JAhićem da bi mogo igrat za nas....ako će samo Stevanović bit pozvan onda jbg,ni Burića kao golmana ne spominje

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 04 maj 2012, 01:03

Od novih pozvati Hadzica,Burica i Viscu, nisu zasluzili poziv Ibricic,Muslimovic,Stilic
Limvo Likce

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 maj 2012, 01:29

bagra je napisao/la:Od novih pozvati Hadzica,Burica i Viscu, nisu zasluzili poziv Ibricic,Muslimovic,Stilic
I jos i Maletic,Rahimic,Medunjanin,Avdukic,Hasagic, noga.
Dosta je ba vise svetih krava ili igras ili ne nema tu pametovanja...
Dobro bi bilo trpiti te svete krave da smo mi napravili rezultat sa njima ali nismo i to je realnost...
Gume kad se izlizu one se mjenjaju nema se sta tu krpiti pa ocekivati da na njima juris 150 km/h a da ne puknu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 04 maj 2012, 03:01

Realno, najbolji sastav:

slika

Rezervni sastav:

slika

To je nekako moje mišljenje.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.