Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemacke - Elf
Po meni Hummels i Howedes perfektan par ! Ali nazalost ce igrat Holger i Hummels moj Low bog ti dao oci je.bem te corava .
BvB Echte Liebe !!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Mogao je pjesmom opet:don_burza je napisao/la:Pa mora malo carsija da se digne na noge
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
E moj Hoennesu kako mozes samo tako biti glup. Iako sam znas da finale Bayerna otezava pripreme Elfa ti za 22.Maj dogovoris utakmicu protiv Holandije gdje po ugovoru moraju igrati svi igraci - odnosno zivjezde i tako Loewu ni kriv ni duzan oduzmes tri dana priprema, uz cinjenicu da je Holandija u grupi sa Njemackom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
low je fantastican selektor najrealnije bi bilo hummels-hoewedes(mladost,svjeza krv) ili mertersacker-arne friedrich(iskustvo za velike utakmice)
Bundesliga-Prvaci: 1934.1935.1937.1939.1940.1942.1958.
DFB Pokal-Pobjednici: 1937.1972.2001.2002.2011
Liga kup-Pobjednici: 2005.
Kup UEFA-Pobjednici: 1997.
Revierderby Schalke 04 56 pobjeda BxB Doofmund 47 pobjeda 36 nerjesenih
DFB Pokal-Pobjednici: 1937.1972.2001.2002.2011
Liga kup-Pobjednici: 2005.
Kup UEFA-Pobjednici: 1997.
Revierderby Schalke 04 56 pobjeda BxB Doofmund 47 pobjeda 36 nerjesenih
Druze friedrich se oprostio od fudbala zbog problema sa ledzima. Igracina ali jbg visa sila sha ces. Ocekujem holger I hummels da igraju mada bi vise volio bennija umjesto hummelsa. Lahm desno smelzer lijevo I ozezi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije se oprostio, nisam siguran ali mislim da je negdje u Americi.gruezi je napisao/la:Druze friedrich se oprostio od fudbala zbog problema sa ledzima. Igracina ali jbg visa sila sha ces. Ocekujem holger I hummels da igraju mada bi vise volio bennija umjesto hummelsa. Lahm desno smelzer lijevo I ozezi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
ne znam zasto svi toliko forsiraju Hummelsa,na stranu sto sam navijac Bayerna,Hummels u reprezentaciji nikako ne ostavlja dojam kao sto to cini u BvBu,dok je Badstuber u repki mozda i bolji nego u klubu 
ko zna sta ce Low spremiti,ali vjerujem da ce dosta toga ovisiti o tome na kojoj strani ce Lahm igrat',ako ga stavi na desnu,za lijevog beka onda Schmelzer ili Aogo,a ako Lahma stavi lijevo onda Howedes ili Boateng na desnog beka,mada nakon onakve partije Boatenga u Madridu,koju je Low uzivo gledao,sumnjam da ce ga stavljati na beka,pa mozda Boateng bude konkurisao i za stopera u prvom sastavu
Mene zanima vezni red,posto ni Podolski,ni Schurle,ni Gotze,ni Muller nisu u nekoj zavidnoj formi.
Ozil,Kroos,Khedira,Schweini i fali jedan
Zao mi sto se Klose povrijedio na kraju sezone,ali ako se 100% oporavi,siguran sam da ce mu Low davati sanse
ko zna sta ce Low spremiti,ali vjerujem da ce dosta toga ovisiti o tome na kojoj strani ce Lahm igrat',ako ga stavi na desnu,za lijevog beka onda Schmelzer ili Aogo,a ako Lahma stavi lijevo onda Howedes ili Boateng na desnog beka,mada nakon onakve partije Boatenga u Madridu,koju je Low uzivo gledao,sumnjam da ce ga stavljati na beka,pa mozda Boateng bude konkurisao i za stopera u prvom sastavu
Mene zanima vezni red,posto ni Podolski,ni Schurle,ni Gotze,ni Muller nisu u nekoj zavidnoj formi.
Ozil,Kroos,Khedira,Schweini i fali jedan
Zao mi sto se Klose povrijedio na kraju sezone,ali ako se 100% oporavi,siguran sam da ce mu Low davati sanse
#miasanmia
Mislim da Schweini nije u formi, ali ima vremena da je popravi. Isto kao i Gotze.schweinsteiger je napisao/la: Mene zanima vezni red,posto ni Podolski,ni Schurle,ni Gotze,ni Muller nisu u nekoj zavidnoj formi.
Ozil,Kroos,Khedira,Schweini i fali jedan![]()
Zaboravio si Reusa aždahu.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa nekako u zadnje 2 utakmice Schweini dosta bolji,vidjecemo do kraja,ali koga ce stavit' vezni vec njega?Semir bvb je napisao/la:Mislim da Schweini nije u formi, ali ima vremena da je popravi. Isto kao i Gotze.schweinsteiger je napisao/la: Mene zanima vezni red,posto ni Podolski,ni Schurle,ni Gotze,ni Muller nisu u nekoj zavidnoj formi.
Ozil,Kroos,Khedira,Schweini i fali jedan![]()
Zaboravio si Reusa aždahu.![]()
Ima tu Bender,ali prije bih ga upario sa Bastianom,nego Khedirom
Moj faul
Sudeci po formi,Reus na desnu stranu umjesto Mullera i eto sastava
#miasanmia
Mislim da ce stoperski par činiti Badstuber i Boateng.Znaju se iz Bajerna a to je bitno za stoperski par.
Isti slucaj kao u Španiji,Piqe i Puyol.
Isti slucaj kao u Španiji,Piqe i Puyol.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Danas počinje U-17 prvenstvo Evrope gdje Njemačka vazi za velikog favorita takmičenja.Njemačka je odigrala 15 utakmica i samo protiv Portugala nije uspjela da slavi ( 0:0). Igrači koji bi trebali obiljeziti prvenstvo su ubitačna špica Said Benkarit (BVB), mozak i play reprezentacije Maximilian Meyer (Schalke 04), fantastično krilo MAx Dittigen (SChalke 04) i najbolji strijelac kadetskog prvenstva Timo Werner (Stuttgart).Sredinu terena drže Leon Goretzka (Bochum), Jeremy Dudziak (BVB) - igra i na lijevom beku i Nico Brandenburger (Gladbach).Iako je Hertha najbolja momčad u uzrastu do 17 godina u regularnom dijelu sezone Stefan Böger nije pozvao nijednog igrača kluba iz Berlina.Po mom misljenju najbolji igrač do 17 godina u Bundesligi Hany Mukhtar iz nerazumljivih razloga nije na spisku.Radi se o najboljem asistentu lige.NA spisku nije ni Wolfsburgovo čudo od djeteta Federico Palacios-Martinez od milja Rico koji je u 20 utakmica za Wolfsburg postigao 23 gola.Iznenađenje je sto se na spisku nije našao ni Serge Gnabry jedan od najbolji igrača Arsenala.U slučaju da Njemačka ne slavi na Ep-u Boger će imati pune ruke posla da objasni zasto se dotični momci nisu našli na spisku.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Mesut Özil: "Jetzt wollen wir auch Europameister werden"
Nadam se da moze ponoviti igre sa SP-a prije dvije godine i ukoliko Njemacka osvoji EP ima sanse da bude proglasen za najboljeg igraca turnira.
@ FRANK RIBERY
od kako pratim Elf uvijek je bilo iznenadjenja kada su zavrsnice turnira u pitanju, tako da te ne treba da cudi taj spisak. Jednostavno od kako je Sammer Sportski direktor DFB-a svi treneri rade po odredjenom sistemu i ukoliko se jedan igrac u isti ne uklapa on se nece naci na spisku pa makar imao statistiku na svojoj strani.
Nadam se da moze ponoviti igre sa SP-a prije dvije godine i ukoliko Njemacka osvoji EP ima sanse da bude proglasen za najboljeg igraca turnira.
@ FRANK RIBERY
od kako pratim Elf uvijek je bilo iznenadjenja kada su zavrsnice turnira u pitanju, tako da te ne treba da cudi taj spisak. Jednostavno od kako je Sammer Sportski direktor DFB-a svi treneri rade po odredjenom sistemu i ukoliko se jedan igrac u isti ne uklapa on se nece naci na spisku pa makar imao statistiku na svojoj strani.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dobra stvar pred EURO je ta što će veliki broj igrača u DFB-Elfu biti pun sampouzdanja, jer Ozil i Khedira su osvojili špansko prvenstvo, Bayernovi igrači su u finalu Lige prvaka, još ako osvoje, naravno da je to dodatni podsticaj, igrači Dortmunda osvojili titulu u BuLi...Tako da veliki niz igrača će samouvjereno nastupiti...
Međutim ima i ta druga strana, taj problem s umorom, jer pogotovo će Bayernovi igrači biti umorni i iscrpljeni, a isto tako i Ozil i Khedira, jer i oni su stigli do polufinala u LP i naravno uz prvenstvo se isto strašno iscrpili...
Međutim , svi igrači će mobilizovat svoje rezerve i dati maksimum da i s reprezentacijom naprave veliki podvig.
Međutim ima i ta druga strana, taj problem s umorom, jer pogotovo će Bayernovi igrači biti umorni i iscrpljeni, a isto tako i Ozil i Khedira, jer i oni su stigli do polufinala u LP i naravno uz prvenstvo se isto strašno iscrpili...
Međutim , svi igrači će mobilizovat svoje rezerve i dati maksimum da i s reprezentacijom naprave veliki podvig.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
nikad se to ne zna effenberze, cesto a gotovo i po pravilu na prvenstvima razocaraju oni koji su imali najbolje sezone, a briljiraju neki za koje nikad ne bi rekoeffe_sa je napisao/la:Dobra stvar pred EURO je ta što će veliki broj igrača u DFB-Elfu biti pun sampouzdanja, jer Ozil i Khedira su osvojili špansko prvenstvo, Bayernovi igrači su u finalu Lige prvaka, još ako osvoje, naravno da je to dodatni podsticaj, igrači Dortmunda osvojili titulu u BuLi...Tako da veliki niz igrača će samouvjereno nastupiti...
evo prije dvije godine na svjetskom za njemacku recimo briljirali su jedan klose koji te sezone u bayernu presjedio na klupi, pa otpisani podolski odlican, ozil i miller se proslavili, a nisu sad neke velike uzdanice njemacke bili
opet u nekim drugim reprezentacijama najbolji igraci koji su briljirali te sezone na prvenstvu se skoro pa nisu ni vidjeli
mislim da kod svaba i kod vecine reprezentativaci opet briljirati neki igraci od kojih se niko ziv ne bi ponadao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Romariooo je napisao/la: ozil i miller se proslavili, a nisu sad neke velike uzdanice njemacke bili
ozil i miller se proslavili, a nisu sad neke velike uzdanice njemacke bili
#miasanmia
E to ti je naš drug Romale-Romali, kad' pomisliš da će prestati s valjanjem gluposti, on nas sve razuvjeri...schweinsteiger je napisao/la:Romariooo je napisao/la: ozil i miller se proslavili, a nisu sad neke velike uzdanice njemacke bili
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- legenda reala
- Kontakt:
Čovjek je mislio da Ozil i Muler nisu tad bile neke velike uzdanice Njemačke, a oni su bili najbolji, pogriješio je u slovu i vi se odmah smijete
Niko nije od njih očekivao, onakve partije, tek prekomandovani iz U21 i ljudi odigraju maestralno prvenstvo
Niko nije od njih očekivao, onakve partije, tek prekomandovani iz U21 i ljudi odigraju maestralno prvenstvo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
schweinsteiger je napisao/la:Romariooo je napisao/la: ozil i miller se proslavili, a nisu sad neke velike uzdanice njemacke bili
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovakve strucnjake obozavam, pokusavju ispasti pametni i nekoga poniziti, a sami ispadaju smijesni hah
a nisu sad neke velike uzdanice njemacke bili
znas li strucnajce sta znaci glagol bili, da li je to sadasnje ili proslo vrijeme
nista ja nisam pogrijesio ni slovo, napisao sam fino bilo i valjda je i polupismenom covjeku jasno da sam govorio o proslosti, tj da ti igraci tad nisu bili neke velike uzdanice
tako moj pameteni sweinsteigere prije no sto pocinjes pametovati po forumima, fino bukvar u ruke i uci o najosnovnijim stvarima, sramota je da ne znas ni svoj maternji jezik, prvo sveska uske i siroke linije i bukvar, pa onda palamudjenje po forumima
jos se momcina momacki potrudio da nekoga ismije, boldiranjima i ponavljanjima u raznim bojama hehe, nepismenoća je majka gluposti, zna boldirati a ne zna razliku izmedju jesu i bili
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sta da dozivim,da mi Romario cita bukvicu o gramatici i pravopisu
Ovako,nisam se ja smijao zbog nekih greski gramatickih,pravopisnih,ili bilo kakvih drugih,shvatio sam ja kakvu si ti nebulozu izjavio
Smijesno je sto govoris da Muller koji je u sezoni prije u 46 utakmica postigao 19 golova+10 asistencija,a Ozil u 44 utakmice 9 golova+21 asistencija.
Velike uzdanice nisu oni koji se dovode i stavljaju u klupu,a kada nekog' dovedes u reprezentaciju i stavis ga u prvu postavu...
Jos je smjesnije sto ti mene nazivas nekim strucnjakom,a mijesas se u sve zivo,pisi na onoj temi o kojoj znas nesto (a kako te ismijavaju i na temi Barce,bolje da i ne pises).
Tako moj Romario,prije sto ti pun sebe meni napises "sweinsteigere" i ocitas mi bukvicu kako sam ja polupismen,razmisli o tome da ti nisi upravu.
I Boga mi,ne mogu se prestat' smijati kako da me covjek koji ne zna stavit zarez na pravo mjesto,koji mi boldira "tad" i pise "najosnovnije" ismijava zbog gramatike i pravopisa i jos mi dadne zadacu

Ovako,nisam se ja smijao zbog nekih greski gramatickih,pravopisnih,ili bilo kakvih drugih,shvatio sam ja kakvu si ti nebulozu izjavio
Smijesno je sto govoris da Muller koji je u sezoni prije u 46 utakmica postigao 19 golova+10 asistencija,a Ozil u 44 utakmice 9 golova+21 asistencija.
Velike uzdanice nisu oni koji se dovode i stavljaju u klupu,a kada nekog' dovedes u reprezentaciju i stavis ga u prvu postavu...
Jos je smjesnije sto ti mene nazivas nekim strucnjakom,a mijesas se u sve zivo,pisi na onoj temi o kojoj znas nesto (a kako te ismijavaju i na temi Barce,bolje da i ne pises).
Tako moj Romario,prije sto ti pun sebe meni napises "sweinsteigere" i ocitas mi bukvicu kako sam ja polupismen,razmisli o tome da ti nisi upravu.
I Boga mi,ne mogu se prestat' smijati kako da me covjek koji ne zna stavit zarez na pravo mjesto,koji mi boldira "tad" i pise "najosnovnije" ismijava zbog gramatike i pravopisa i jos mi dadne zadacu
#miasanmia
heh, nisam ti ja drzao predavanja o pravopisu, ovo je forum i normalno da se ne brinemo o zarezima i cesto fulamo slova itd, al to se ne gleda, pisem u brzini i usput i cesto masam slova, ne pisem veliko itd, i nikad nisam zbog tih stvari nikome pametovao
evo ti recimo mene ismijavas zbog toga sto pisem "najosnovnije" ,u cemu ti je tu problem, znam da ti mislis da je ispravno naj osnovnije, al ajd, nije do tebe nego do tvoje uciteljice
nije tvoj problem gramatika, nego semantika, dakle znacenje rijeci, al ajd,
prije svjetskog prvenstva miler i ozil su bili mladi igraci koji su imali neki potencijal, statistike nisu toliko bitne, al je smijesno ismijavati nekoga ko kaze da se vecina ljudi nije nadala da ce oni tako dobro odigrati, niti da su bili prije toga igraci od kojih se ocekivalo da briljiraju
sami navijaci njemacke i njemacka javnost su bili veoma prijatno iznenadjeni nastupima te dvojica mladica
bezveze pricas i to narocito o tome da mene neko ismijava, ismijavaju takvi kao ti al mene zabole jer kad me takvi ismijavaju to je dobar znak da sam na pravom putu, kad neko nadje na ovom forumu da sam neku glupost lupio, al da ima malo znanja i argumenata da to dokaze, onda bi se ja zabrinuo, a ovako
evo ti recimo mene ismijavas zbog toga sto pisem "najosnovnije" ,u cemu ti je tu problem, znam da ti mislis da je ispravno naj osnovnije, al ajd, nije do tebe nego do tvoje uciteljice
nije tvoj problem gramatika, nego semantika, dakle znacenje rijeci, al ajd,
prije svjetskog prvenstva miler i ozil su bili mladi igraci koji su imali neki potencijal, statistike nisu toliko bitne, al je smijesno ismijavati nekoga ko kaze da se vecina ljudi nije nadala da ce oni tako dobro odigrati, niti da su bili prije toga igraci od kojih se ocekivalo da briljiraju
sami navijaci njemacke i njemacka javnost su bili veoma prijatno iznenadjeni nastupima te dvojica mladica
bezveze pricas i to narocito o tome da mene neko ismijava, ismijavaju takvi kao ti al mene zabole jer kad me takvi ismijavaju to je dobar znak da sam na pravom putu, kad neko nadje na ovom forumu da sam neku glupost lupio, al da ima malo znanja i argumenata da to dokaze, onda bi se ja zabrinuo, a ovako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.