FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Danas su se pojavile informacije da smo zainteresovani za Nuri Sahina i da je Rummenige Realovoj upravi već uputio ponudu. Ovo je objavio jedan španski radio, a prenijeli brojni njemački mediji.
Od naših iz uprave još se niko po ovom pitanju nije izjasnio, a možda i neće uskoro.
Moguće je da se tu nešto kuha, a možda je i patka, teško je sad to tačno procijenit..
Od naših iz uprave još se niko po ovom pitanju nije izjasnio, a možda i neće uskoro.
Moguće je da se tu nešto kuha, a možda je i patka, teško je sad to tačno procijenit..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
koliko bi to zapravo bilo pojacanje za nas klub,ja se pitam???effe_sa je napisao/la:Danas su se pojavile informacije da smo zainteresovani za Nuri Sahina i da je Rummenige Realovoj upravi već uputio ponudu. Ovo je objavio jedan španski radio, a prenijeli brojni njemački mediji.
Mada cisto sumnjam da ce doci do tog transfera!
Stern des Südens
Sahin u bajernu moze da bude backup igrac scweiniju I nista vise.
hmmm, mozda to ne bi bilo lose. nuri je odlican u citanju i otvaranju igre, dok je sasvim solidan u organizaciji.proFCB je napisao/la:koliko bi to zapravo bilo pojacanje za nas klub,ja se pitam???
Mada cisto sumnjam da ce doci do tog transfera!
sad, najvaznije je to sto je 6 godina mladji od svajnija, pa samim i tim odlican nasljednik.
a, druga je stvar sto ja licno nisam za jos jednog mehkog dizelasa.
misljenja sam da bi jedan herman ili boateng iz milana bili puno bolji izbor.
mislim da bi nam jedan eksplozivan i brz igrac sredine terena sjeo k´o kec na desetku.
+ sto bi bayernu godio jedan centralni koji cesto zabija. barem bi se rasteretila krila.
nego, hocemo li pogadjati rezultate?
evo, ja tipujem da cemo domuzovce razbiti sa 3:1
aaaajjjjmmmmoooooooooooooooooooooo
ccccrrrrvvvveeeeeennniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ja mislim da ovo @Damir nebi mogao podnijetieffe_sa je napisao/la:Danas su se pojavile informacije da smo zainteresovani za Nuri Sahina i da je Rummenige Realovoj upravi već uputio ponudu. Ovo je objavio jedan španski radio, a prenijeli brojni njemački mediji.
Bayern produzio Robben-a GLUPOST
Izgleda da je finale LP, Bayernu zamazalo oci ! ( sto se mene tice to je idealno za BvB)
Sve probleme koje su imali sa Robben-om i oko njega ...( igrac koji siri negativnu energiju kako na terenu tako i u svlacionici) na trenutak su zaboravili plasmanom u finale LP, vjerujte mi nista nije rijeseno samo se stvari pod tepih guraju....
Kako je ova utakmica otisla na stranu Bayerna tako je isto mogla otici na stranu Reala.
Isplivat ce svi problemi na povrsinu u slijedecoj sezoni ako ne i prije ( mada sumnjam radi finala LP ,jer pravi se idila od neceg sto to ni blizu nije).
Sto se tice prognoze Secera
Nadam se da ćemo poderati Borusiju u finalu kupa da pokažemo nekim pojedincima koji sve
znaju (a nemaju pojma)da je Bajern daleko najbolji i najorganizovaniji klub i NJemačkoj
i naravno jedan od najboljih u evropi svih vremena
znaju (a nemaju pojma)da je Bajern daleko najbolji i najorganizovaniji klub i NJemačkoj
i naravno jedan od najboljih u evropi svih vremena
Vidi buraz jednu stvar, nije ni bitno da li je sreca presudila,kvalitet ili bilo sta drugo,bitno je to sto vama cak ni sreca ne bi pomogla protiv takvih ekipa.HzBvB je napisao/la:Ja mislim da ovo @Damir nebi mogao podnijeti Jaaaavii seeee Jaaaaviii seeee
Izgleda da je finale LP, Bayernu zamazalo oci ! ( sto se mene tice to je idealno za BvB)
Sve probleme koje su imali sa Robben-om i oko njega ...( igrac koji siri negativnu energiju kako na terenu tako i u svlacionici) na trenutak su zaboravili plasmanom u finale LP, vjerujte mi nista nije rijeseno samo se stvari pod tepih guraju....
Kako je ova utakmica otisla na stranu Bayerna tako je isto mogla otici na stranu Reala. Sreca !
Isplivat ce svi problemi na povrsinu u slijedecoj sezoni ako ne i prije ( mada sumnjam radi finala LP ,jer pravi se idila od neceg sto to ni blizu nije).
Sto se tice prognoze Secera Pa vi nama ne mozete 3 puta sutat u okvir gola a gdje je tri gola zabit
Mozete nas dobiti 4 puta zaredom,svaka cast,ali medju vodecim ekipama evrope nemate sta traziti. A mi smo u samom vrhu tog poretka.
Stern des Südens
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
polahko pajdo doće i to sve na svojeproFCB je napisao/la:Vidi buraz jednu stvar, nije ni bitno da li je sreca presudila,kvalitet ili bilo sta drugo,bitno je to sto vama cak ni sreca ne bi pomogla protiv takvih ekipa.HzBvB je napisao/la:Ja mislim da ovo @Damir nebi mogao podnijeti Jaaaavii seeee Jaaaaviii seeee
Kako je ova utakmica otisla na stranu Bayerna tako je isto mogla otici na stranu Reala. Sreca !
Sto se tice prognoze Secera Pa vi nama ne mozete 3 puta sutat u okvir gola a gdje je tri gola zabit
Mozete nas dobiti 4 puta zaredom,svaka cast,ali medju vodecim ekipama evrope nemate sta traziti. A mi smo u samom vrhu tog poretka.
- anton 1983
- Kontakt:
Hmmmm NURI ŠPEKSIN!
Nezvuči loše uopće. Ak ga dofuramo nebum se plako. To bi sam bila ona potvrda moje teorije da JUPP ne traži desetku, već da traži igrača tipa Vidal. Nemremo reči da nam igrač popust Sahina za slijedeću sezonu ne treba. Na taj način kvalitetno bi "degradirali" tymu i dobili fini ŠPEK za budučnost te bi imali rotaciju sa 4 igrača + Mullerom. Sahin, Schweini, Kroos i L.G - KOJA BUDUČNOST!!!
Nezvuči loše uopće. Ak ga dofuramo nebum se plako. To bi sam bila ona potvrda moje teorije da JUPP ne traži desetku, već da traži igrača tipa Vidal. Nemremo reči da nam igrač popust Sahina za slijedeću sezonu ne treba. Na taj način kvalitetno bi "degradirali" tymu i dobili fini ŠPEK za budučnost te bi imali rotaciju sa 4 igrača + Mullerom. Sahin, Schweini, Kroos i L.G - KOJA BUDUČNOST!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
pa anto kuco stara di si ti???
hehehe
aj recimo ovako da bih meni bio drag ko pojacanje da igra samo 2 utakmice protiv BvB-ea i ne mora vise ni minute odigrati!
hehehe
aj recimo ovako da bih meni bio drag ko pojacanje da igra samo 2 utakmice protiv BvB-ea i ne mora vise ni minute odigrati!
Stern des Südens
Der FC Bayern München hat keine Pläne, Nuri Şahin von Real Madrid zu verpflichten. „Şahin ist ein guter Spieler, aber Mourinho hat gesagt, dass er mit ihm weitermachen möchte“, zitiert die ‚Abendzeitung‘ Bayern-Trainer Jupp Heynckes: „Wir haben über dieses Thema nie gesprochen.“
- Znači slučaj Sahin je čista špekulacija.
Barça nimmt Alaba ins Visier - ovo treba da brine!
- Znači slučaj Sahin je čista špekulacija.
Barça nimmt Alaba ins Visier - ovo treba da brine!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma ta' ce Barcelona

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Semir bvb je napisao/la: Barça nimmt Alaba ins Visier - ovo treba da brine!
Contract until 30 June 2015
jedino može da ode kao slobodan igrač ovako nema mu maknut'
- Rekordmeister
- Kontakt:
Sto se tice odlazni transfera Bayernovi navijaci i fanovi ne trebaju da brinu,unazda 10-tak godina pogledaj ni jedna zvjezda Bayerna nije napustila klub,kad je neki drugi dosao i ponudio brdo love,Elber je otisao jer je dosao Makaay a tad je bila politika da dvojca takvi igraca su visak u klubu,Ballack je otisao u Chlesi iako je to prije njegovog odlazka na godinu dana bilo poznato da ce napustiti Bayern zbog neki drugi stvari.Ovo sve ostalo sto je otislo je bilo za odpada ili istroseno do maksimuma te je otisao u dosta slabije klubove.(nama sam navao Elber i Ballcaka posto znam da ce nama biti odgovor na moju prvu recenicu sa njima dvojicom,pa sam htio da pojasnim)Alaba ima ugovor do 2016 godine i od toga interesovanja Barca nema nista.Kao sto su godinama tjeli Khana,Kufura i Lahma.Btw jedna fina pozicija je u klubu sto se tice glavni igraca i ugovora sad nam 9-torica po meni glavni igraca u timu ima ugovor do 2015-2016 ( Manuel,Holger,Alaba,Boateng,Svajni,Ribery,Robben,Gomez,Lahm. ) znaci mirni smo brat-bratu neki 4 godine kad se tu doda jos ugovor sa Saqiriem i Danteom isto po 4 odnosno 3 godine izgledo vrlo ljepo.I vec smo naviknuti da sva ova intersovanja ostali klubova za nasim glavnim igracima zavrsavju samo na interesovanju.
Ipka nismo mi "mali klub" cim neko ponudio preko 20 milki da nama im prepustamo svoje zvjezde.
Ipka nismo mi "mali klub" cim neko ponudio preko 20 milki da nama im prepustamo svoje zvjezde.
Već vidim Sahina u dresu Bayerna što se tiče Alabe i Barcelone mogu samo da se slatko
.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Upravu si ovo 100 %.Rekordmeister je napisao/la:Sto se tice odlazni transfera Bayernovi navijaci i fanovi ne trebaju da brinu,unazda 10-tak godina pogledaj ni jedna zvjezda Bayerna nije napustila klub
Ako Bayern hoće da ga zadrži oni će to i učinit'. Ne vjerujem da postoji ni 0,1% šanse da Alaba ode iz Bayerna.
Čisto sumnjam u ovakav scenario iz više razloga, ali nikad se ne zna!Saurman je napisao/la:Već vidim Sahina u dresu Bayerna
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Buyten trenira ... nisam znao da je moguće da se oporavi
http://www.fcbayern.telekom.de/popup_ga ... 06c0e41488
http://www.fcbayern.telekom.de/popup_ga ... 06c0e41488
- Rekordmeister
- Kontakt:
Kako izvještava "El Confidential" Bayern se uključio u utrku za Higuaina..Ovo bi stvarno bilo super kad bi bilo istinito.Tihi igrac za kojeg se jedino cuje kad nize golove kao na traci,veliki borac na terenu i napadac neupitne klase!
ma nema teorije da barca alabu trazi, to su medijske lafine neke, prioriteti barce za tu poziciju su Bale i Jordi Alba, a alaba ce vjerovatno ostati u bayernu i vrlo moguce izrasti u vrhunskog beka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Rekordmeister
- Kontakt:
Rummenigge oko interesa Barcelone za Davida Alabu: "Nećemo dati naše vrhunske igrače. Mi smo klub koji kupuje - a ne klub koji prodaje.!!
Sve je jasno,hajmo dalje,bil ko Luiz Gustava da ga odbijemo nama 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.