Ma to je šuplja da bi ga sačuvali od OI-ija i EURO-a. Smatram da sa njim zdravim i Rosom u ovoj formi imamo sigurno vezni red za pozeljeti. Rosa je produzio ugovor što je i više nego odlično jer kako se razigrao ne bi ga se stidio nijedan tim sigurno. Sa Podolskim u timu mislim da ce Gervinho i on drzati LW, samo jos da se Gerv malo sredi i on ce biti cakum pakum, inače je odličan igrač to je neminovno.Eh sad tu ovisi mozda ga Wenger bude koristio i kao napadača pa se vrati u formaciju 4-4-2 al eto vidjet cemo. U sredi bi imali Rosu,Jacka,Artetu,Ramiza,Songa, Arshavina

i Diaby-ija

(Diaby se povrijedio u posljednoj al bukvalno posljednoj sekundi meča protiv Stoke-a

sezona za njega zavrsena ), Coquelin i Eisfeld koji bi mogao konkurisati za prvi tim sljedece godine, nista losiji momak nije od Ramseya čak štaviše
U odbrani ako dodje Vertoghen a vjerujemo Vermaelenu i Bergkampu da su ga ubjedili gdje treba da dodje

onda ce to biti odlična odbrana. Čitao sam i da se Barca navodno ukljucila u tu borbu za njega, ako jeste mi ga pušimo 100 %

Al' eto ubjedjen sam idalje da ce doci u Arsenal.
Koga bih volio da vidim jeste Dempsey i Susaeta u dresu Arsenala
Obojica ugovori do 2013 a Arsene ocigledno samo takve i dovodi
Znači tim za sljedecu godinu MOGUĆI :
4-1-3-2
Szczezny
Sagna ----- Koscienly(Vertonghen) ----- Vermaelen-------Gibbs(Santos)
Song (Coquelin )
Walcott ----------- Arteta(Dempsey,Rosicky)------------Wilshere
RvP -------- Podolski
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!