Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
buric opet na nivou. lech dobio danas 1-0 a buric im je pobjedu spasio u 90' minuti susreta s dobrom intervencijom nakon opasnog kontranapada gostiju. buric i stilic mogu postati prvaci poljske, mec prije kraja prvenstva lech zaostaje samo dva boda iza lidera slaska.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Buric izborio Evropu imaju sanse za titulu, uz prvog strijelca Rudneva najbolji igrac Lecha u ovoj sezoni, posljednje 4 utakmice nije primio gol.Ne znam sta je potrebno da bi bio pozvan u repku, ali ako ga sada ne zovne onda nece nikad
Limvo Likce
haris seferovic:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/juven ... 37428.html" onclick="window.open(this.href);return false;
prva utakmica od pocetka.. treba ga susic pozvati.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/juven ... 37428.html" onclick="window.open(this.href);return false;
prva utakmica od pocetka.. treba ga susic pozvati.
-
- Kontakt:
Nusmir Fajic (Mura) ima ponudu od Eintrachta iz Frankfurta...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Ma za onakve igrace radnike se ne treba sikirati rad se kad tad isplati...bhfanatic14 je napisao/la:Nusmir Fajic (Mura) ima ponudu od Eintrachta iz Frankfurta...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Seferovica stvarno treba polako pozvati. Ne da Svicarci dodju na neke ideje.
Izvor?bhfanatic14 je napisao/la:Nusmir Fajic (Mura) ima ponudu od Eintrachta iz Frankfurta...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ludi Susic izjavljuje po Sportu da ce poszvati Begovica i Sehica, a ovaj mu drugi povrijedjen i nije zadnjih 6 7 utamica branio, stvarno je idiot, pored Burica koji je najbolji golman u Poljskoj ligi, gdje je Lech izborio nastup u Evropi naredne sezone zahvaljujuci njegovim odbranama, on poziva Sehica.Ma ovo je bruka vise i sramota, Avdukic,Mravac,Maletic,Ibricic i slicni nema nama napretka
Limvo Likce
Treba savez kupit wyscout Susicu: http://wyscout.com/club-membership/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da moze covjek gledat utakmice, jer ocito da pojma nema ko igra, ko ne igra, i ko su potencijalni reprezentativci. Totalni amaterizam jos vlada u nasoj reprezentaciji i igraci dobijaju poziv slucajno (kao Lulic) ili preko veze.
Da moze covjek gledat utakmice, jer ocito da pojma nema ko igra, ko ne igra, i ko su potencijalni reprezentativci. Totalni amaterizam jos vlada u nasoj reprezentaciji i igraci dobijaju poziv slucajno (kao Lulic) ili preko veze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ljudi ba kakav susic covjek se prosipa ko da nema mozga jbt. Cuj maletic nam u repci a igra u ligi koja je losija od nase. Boze sacuvaj , mi da imamo scweinsteigera ozila lahma I pepea sa susicem nigdje nebi otisli
-
- Kontakt:
JAPrincipatus je napisao/la:Seferovica stvarno treba polako pozvati. Ne da Svicarci dodju na neke ideje.
Izvor?bhfanatic14 je napisao/la:Nusmir Fajic (Mura) ima ponudu od Eintrachta iz Frankfurta...

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Jel' to onaj Fajic sto je igrao za Travnik par sezona,ili ima neki drugi ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Jel' to onaj Fajic sto je igrao za Travnik par sezona,ili ima neki drugi ?
To je taj.
Sjecam se pretprosle zime,priajteljska Sarajevo-Travnik lik obuk'o duge gace ispod sorca mi ga ismijavali.
Gledaj sad,napravi odlicnu karijeru a jos je i mlad.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
upravo tajDevil je napisao/la:Jel' to onaj Fajic sto je igrao za Travnik par sezona,ili ima neki drugi ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jbt ja sam se istripov'o da on ima blizu 30 godina.
Kad sad vidim tek 25.

Kad sad vidim tek 25.

danas uz malo srece buric/stilic mogu postati prvaci poljske s lechom. sretno njima.
Mislim da ce im trebati mnogo srece pa da Ruch kiksa kuci protiv Lechie,a mislim da cak i Slask moze do boda u Krakovu.STEVIE je napisao/la:danas uz malo srece buric/stilic mogu postati prvaci poljske s lechom. sretno njima.
najvise me zanima mec u krakowu.. zna se da su wisla i slask prijateljski klubovi pa me nebi cudilo da taj mec bude pod extra nadzorom nogometnog saveza. medjutim lech ima bolju gol razliku protiv slaska/rucha pa im to ide u prilog ako ta dva tima budu kiksali.Devil je napisao/la:Mislim da ce im trebati mnogo srece pa da Ruch kiksa kuci protiv Lechie,a mislim da cak i Slask moze do boda u Krakovu.STEVIE je napisao/la:danas uz malo srece buric/stilic mogu postati prvaci poljske s lechom. sretno njima.
Sušić nastavlja po starom... Nikakvog skautinga, praćenja potencijalnih reprezentativaca...NIŠTA! Frajer ide na sigurno, zove samo igrače koji su afirmisani i dokazani, igrače koji su pronađeni od strane prošlih selektora. Njemu FTV treba napravit prenos Tottenham-Young boys da bi primjetio Lulića. Onakvog igrača, dragulja reprezentacije, budućnost reprezentacije nije mogao iskopati sam, nego mu pola države mora govorit. Tu smo još dobro i prošli, Lulić je reprezentativac, Sušić ga je pozvao, i sve je na kraju uredu. Ipak, mi smo premala nacija da jedan igrač koji je kvalitet za reprezentaciju ne bude nikad na spisku, a da umjesto njega igra neko drugi ko je slabiji... Nemamo mi mnogo igrača, ali one koje imamo treba naći i pozvati u reprezentaciju. Evidentno je koje pozicije škripe u reprezentaciji. Zadnja linija je kompletna osakaćena, čim jedan igrač ne igra to je krpljenje igračima iz veznog reda, a tako se ne stiže do velikih takmičenja. Uvijek moramo imat 2 jaka štopera na klupi, ali ne štopera tipa Mravac...Ne mogu da ne spomenem ime Edina Cocalića, taj će dečko kad-tad zaigrat za reprezentaciju, ali što da čekamo da dođe u pozne igračke godine kao Rahimić, kad sad daje svoje najbolje partije i u stanju je biti ako ne u prvih 11, onda def. kao prva izmjena za štopera. Ima tu još imena o kojima se spekuliše, a mene i ne boli to što njih Sušić ne zove, nego me boli što se pozivanjem uvijek istih igrača stiče dojam da on pojma nema o potencijalnim reprezentativcima, potencijalnim nosiocima igre u nekom idućem ciklusu...Frajer gleda Džeku, Spahića, Pjanića...i? Kakve fajde od toga jer i kad su najgori, moraju igrat jer boljih nema. Evo počinje BHT sport, pa moram skratit malo. Kad sam već spomenuo, evidentno je da se Sušić nekom zakleo da neće zvat igrače iz naše lige... Al neka, svaki od njih ce nam bit Messi kad dobaci do Azerbejdžana, a sad su samo klocevi s naših livada...SRAMOTA !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Zeljinovci po starom seru,cim je neko iz Sarajeva,Ohani malo. Lulic,Mujdza,Besic,Vranjes,povratak Papca,Zahirovic,Pjanic starter,kao i Medunjanin je sve zasluga Susica,a ovi igraci su mogli i kod predhodnika igrati pa nisu,a FTV ih je vidi cuda prikazivo. Uz to sledjeci igraci koje ce Susic pozvati Nadarevic Enis,Stevanovic,Hadzic,Hajrovic Izet,prema tome STRUMFOVI TISU!exbabilon je napisao/la:Sušić nastavlja po starom... Nikakvog skautinga, praćenja potencijalnih reprezentativaca...NIŠTA! Frajer ide na sigurno, zove samo igrače koji su afirmisani i dokazani, igrače koji su pronađeni od strane prošlih selektora. Njemu FTV treba napravit prenos Tottenham-Young boys da bi primjetio Lulića. Onakvog igrača, dragulja reprezentacije, budućnost reprezentacije nije mogao iskopati sam, nego mu pola države mora govorit. Tu smo još dobro i prošli, Lulić je reprezentativac, Sušić ga je pozvao, i sve je na kraju uredu. Ipak, mi smo premala nacija da jedan igrač koji je kvalitet za reprezentaciju ne bude nikad na spisku, a da umjesto njega igra neko drugi ko je slabiji... Nemamo mi mnogo igrača, ali one koje imamo treba naći i pozvati u reprezentaciju. Evidentno je koje pozicije škripe u reprezentaciji. Zadnja linija je kompletna osakaćena, čim jedan igrač ne igra to je krpljenje igračima iz veznog reda, a tako se ne stiže do velikih takmičenja. Uvijek moramo imat 2 jaka štopera na klupi, ali ne štopera tipa Mravac...Ne mogu da ne spomenem ime Edina Cocalića, taj će dečko kad-tad zaigrat za reprezentaciju, ali što da čekamo da dođe u pozne igračke godine kao Rahimić, kad sad daje svoje najbolje partije i u stanju je biti ako ne u prvih 11, onda def. kao prva izmjena za štopera. Ima tu još imena o kojima se spekuliše, a mene i ne boli to što njih Sušić ne zove, nego me boli što se pozivanjem uvijek istih igrača stiče dojam da on pojma nema o potencijalnim reprezentativcima, potencijalnim nosiocima igre u nekom idućem ciklusu...Frajer gleda Džeku, Spahića, Pjanića...i? Kakve fajde od toga jer i kad su najgori, moraju igrat jer boljih nema. Evo počinje BHT sport, pa moram skratit malo. Kad sam već spomenuo, evidentno je da se Sušić nekom zakleo da neće zvat igrače iz naše lige... Al neka, svaki od njih ce nam bit Messi kad dobaci do Azerbejdžana, a sad su samo klocevi s naših livada...SRAMOTA !
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!