FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moj Amare kako bi derbio bio dobar da ste i vi na jugu e to je za mene derbi 

Komšije šta je s licencom? Sastanak s vašima je počeo u 12 sati a još nije gotovo. Drugi se nisu dugo zadržali u savezu.
- theprodigy
- Kontakt:
a jarane velike su sanse da je necemo nikako dobiti..irh je napisao/la:Komšije šta je s licencom? Sastanak s vašima je počeo u 12 sati a još nije gotovo. Drugi se nisu dugo zadržali u savezu.
Komsije zavalise vas bivsi igraci i treneri za licencu sramota sta vam uradise lopovi od kluba 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj je*********** mame u p****u!!!!!!!!
Znao sam jojjjj majko draga, nek je dobila Zvijezda, Široki.........
Baljak i kompanija je***** vam mame!!!!!!!

Znao sam jojjjj majko draga, nek je dobila Zvijezda, Široki.........

Baljak i kompanija je***** vam mame!!!!!!!

Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 04 maj 2012, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Evolution87
- Kontakt:
U Prvostepenoj komisiji do sada nisu htjeli govoriti o imenima ljudi kojima su spomenuti klubovi dužni, ali od ranije javna je tajna da Sarajevo na osnovu sudskih presuda treba platiti Daliboru Nediću, Mirzetu Krupincu, Muhidinu Zukiću, Husrefu Musemiću, Vahidinu Ćahtareviću i Muberi Nuhanović.Ko li je ta braćo mila??

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Moze li neko da mi malo jace obrazlozi zasto niste dobili licencu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne palim se na ovu prvu,sad da vidimo te zalbe i kerefeke i drugostepenu pa cu onda komentarisati,ovako se previse ne sikiram...mada bolje odma da se zna il ima il nema,prvo da se ne takmice nasi ovo do kraja,jel nema potrebe dodatne pare da se trose nego da se sprema ekipa za iducu sezonu al fkt to mislim,jel onda nema smisla dalje igrati.mada opet vjerujem da cemo dobiti i mi to **** od papira, nek se zavale jos ako trebe pa nek od te Evrope vrate te potrosene pare i nek se jednom za sva vremena zavrsi sa tim duznicima,a ljude koji su ostavili te dugove nek se krivicno ganja i nek se istraje u tome
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemoj se praviti molim te, prizivali ste ovo. Fino ti pise, zbog dugovanja prema bivsim igracima, trenerima i ostalim. Eto kao samo smo mi duzni, ali nema veze, znamo da smo im trn u oku, pa ne znaju sta ce vise. Samo hvala komitetu, sto je stao uz nase timove da nam pomogne. Nadam se da je sada jasnije zasto sam sve vrijeme bio kivan na komitet. Vratit cemo se mi, a Gracicu cemo se najebati mamice!Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi malo jace obrazlozi zasto niste dobili licencu ?
Oko za oko, zub za zub!
Moj Samire moj,bolje Ti je yebi mamicu predsjedniku i direktoru.Ublehe su Vam bacali svo vrijeme.AL eto...Nije Vam Gracić ni komitet ništa kriv.
-
- Kontakt:
Nemoj ni ti glumatati, nije vam komitet kriv sto niste dobili licencu nego vi sami i ljudi koji su vam bili ili su poneki jos u klubu. Niste vi nikome "trn u oku" nego jednostavno takva su pravila npr. vidi stanje u hrvatskoj ligi, UEFA je krenula da čisti i niko nije pošteđen, a vi komšije pamet u glavu i hrabro naprijed.samir825 je napisao/la:Nemoj se praviti molim te, prizivali ste ovo. Fino ti pise, zbog dugovanja prema bivsim igracima, trenerima i ostalim. Eto kao samo smo mi duzni, ali nema veze, znamo da smo im trn u oku, pa ne znaju sta ce vise. Samo hvala komitetu, sto je stao uz nase timove da nam pomogne. Nadam se da je sada jasnije zasto sam sve vrijeme bio kivan na komitet. Vratit cemo se mi, a Gracicu cemo se najebati mamice!Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi malo jace obrazlozi zasto niste dobili licencu ?
Moram biti jasan. Foliraju vas. Kakav Komitet i kakav Gracić. Imali su Rizvanović i drugi vremena. On kaže nedavno u novinama da mu se Nedić javi ako želi pričati. Pa gdje to ima, da se njemu javi Nedić, a Sarajevo dužno.
Da se malo vratimo terenu po 2 zuta kartona imaju Belosevic, Husic, Dupovac, Obuca, Torlak,Husejinović i Matko...dakle moraju se cistiti sad kartona ako misle igrati derbi...netreba rizikovati posebno saBelosevicem,Torlakom,Saidom koji se tesko mogu zamjeniti za ove ostale i ima zamjena...valjalo bi to na vrijeme rijesiti da se ne fatamo za glavu protiv Olimpica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
samire duso, upucen si u FCS i nasu ligu, i savez, kao ja u Jazz, takvi kao ti i onaj Aldin bukvalno tjerate raju sa ovog foruma, vjerujem da bi administracija trebala uraditi nesto po tom pitanju... znam da je forum transparentan i da je sve uredu ako se drzis pravila, ali dopustati da djeca pricaju o stvarima koje nemaju veze ni sa cim cini ovaj forum(koji mislim da je jos uvijek popricicno solidan) neupucena djeca koja su po pravilu najglasnija, ga cine jadnim. Komitet samire nema veze sa licenciranjem, kao sto ni tvoja razrednica nema nista da tvojim izostancima za koja nemas opravdanja, dakle sam si kriv sto ti roditelji nisu dosli ili sto nisi od doktora uzeo opravdanje... tako i komitet pita "Imas li opravdanje?" nemas? Zbogom.samir825 je napisao/la:Nemoj se praviti molim te, prizivali ste ovo. Fino ti pise, zbog dugovanja prema bivsim igracima, trenerima i ostalim. Eto kao samo smo mi duzni, ali nema veze, znamo da smo im trn u oku, pa ne znaju sta ce vise. Samo hvala komitetu, sto je stao uz nase timove da nam pomogne. Nadam se da je sada jasnije zasto sam sve vrijeme bio kivan na komitet. Vratit cemo se mi, a Gracicu cemo se najebati mamice!Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi malo jace obrazlozi zasto niste dobili licencu ?
fakat kenjaš, pogledaj otkad dugovi datiraju pa onda pametuj a ja da ti kažem da je moj reođak reprogramirao dug Želji ako već hočeš i Iso Ahmetović i radnici što čiste stadion ako misliš da lažem raspitaj se ali samo je Sarajevo dužno.Ovi ne bacaju ublehe ali nisu ni koperfild da stvore -rode pare a kako če šupci naplatiti kad Sarajevo ne ode u Europu od kojih para če naplatiti iskreno volio bi da Sarajevo istupi iz ligeDANDY je napisao/la:Moj Samire moj,bolje Ti je yebi mamicu predsjedniku i direktoru.Ublehe su Vam bacali svo vrijeme.AL eto...Nije Vam Gracić ni komitet ništa kriv.
Sarajevo ljubavi moja!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ma kako god okreneš na Koševu će se igrati evropske utakmice 

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
kako ti je drago jadoooooooooooooohusein veličanstveni je napisao/la:Ma kako god okreneš na Koševu će se igrati evropske utakmice
Sarajevo ljubavi moja!
sve si upravu sekac ali zar ti ne mislis da su ljudi u upravi znali da nema seanse da se dobije licenca, ali da prije 3 sata su govorili, nema problema sve je uredu.sekac je napisao/la:fakat kenjaš, pogledaj otkad dugovi datiraju pa onda pametuj a ja da ti kažem da je moj reođak reprogramirao dug Želji ako već hočeš i Iso Ahmetović i radnici što čiste stadion ako misliš da lažem raspitaj se ali samo je Sarajevo dužno.Ovi ne bacaju ublehe ali nisu ni koperfild da stvore -rode pare a kako če šupci naplatiti kad Sarajevo ne ode u Europu od kojih para če naplatiti iskreno volio bi da Sarajevo istupi iz ligeDANDY je napisao/la:Moj Samire moj,bolje Ti je yebi mamicu predsjedniku i direktoru.Ublehe su Vam bacali svo vrijeme.AL eto...Nije Vam Gracić ni komitet ništa kriv.
ja se iskreno nadam da ce do pravosnazne odluke moci se nesto uraditi po tom pitanju, jer grehota je da Olimpic igra pored FKS. mada sigurno da Gracic igra na tu kartu.
Ma ja navalite vi na Samira, nije komitet kriv za dugove, ali jeste kriv sto je vec godinu dana na celu i nista nisu uradili, sem sto kazne bubaju i zabranjuju gostovanja, sto nisu nasli sponozora lige? Sto nisu pomogli na neki nacin klubove, da izadju iz ovih kriza? Nemojte biti stoka, znam da se vi sad nasladjujete ovim, smijete se dok ovo pisete, jedva ste cekali ovo, eto vam, radujte se.
Jeste i Gracic je kriv, on je bio na celu Sarajeva kad smo upali u ova ****, a sad se prvi digao da ucini sve da ne dobijemo licencu. Nemojte molim vas, sad baljezgati ovdje, i pristajati na tudju muku, eto vam Evropa, eto vam dupla kruna, radujte se, ali praznog juga. Sve se moze kupiti, ali ljubav i vjernost nikada!
Jeste i Gracic je kriv, on je bio na celu Sarajeva kad smo upali u ova ****, a sad se prvi digao da ucini sve da ne dobijemo licencu. Nemojte molim vas, sad baljezgati ovdje, i pristajati na tudju muku, eto vam Evropa, eto vam dupla kruna, radujte se, ali praznog juga. Sve se moze kupiti, ali ljubav i vjernost nikada!
Oko za oko, zub za zub!
- zubanovic89
- Kontakt:
nije mi jaso kako je velez dobio licencu do prosle godine se davili u dugovima
ma ovo je tek prvosepena ulozite zalbu sklopite sporazum i eto vam licence

ma ovo je tek prvosepena ulozite zalbu sklopite sporazum i eto vam licence
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.