FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlemC85
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlemC85 » 04 maj 2012, 18:45

zubanovic89 je napisao/la:nije mi jaso kako je velez dobio licencu do prosle godine se davili u dugovima :?
ma ovo je tek prvosepena ulozite zalbu sklopite sporazum i eto vam licence
nikada se VELEŽ nije davio u dugovima kao neki, pogledaj malo bolje podatak..... ;)

VELEŽ je glavninu duga vratio, i sada su negdje oko nule..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 maj 2012, 18:47

jarane ovi lopovi što sad ruše upravu ovu novu(klub) dobijali su dvije tri godine zaredom i na veče dugove pogledaj koliko je vračeno ali ne lezi vraže sad treba sve nagovoriti da traže da se sjebe uprava(klub) u koji se kunu lafo legende -grobari kluba. Teška srca ali priznajem Željini igrači kapa dole mislim na ove što reprogramiraju dugove Hasagić-Joldić-Žerić Amar Ahmetović itd.... govorim neke z a koje znam a i Aco je u pravu i ova je uprava nažalost naslijedila i dobro i loše ovog drugog više puno više a kad su sjeli da rade i da se počnemo vračati u normalu počele su opstrukcije i to sve od velikih zaljubljenika u klub mater im ušljivu. Dalibor Nedić je moj jaran i sad kažem da mu te pare ne trebaju radio je na islandu kao igrač i trener dobio je stan od Zadra na Č.Vili a ne trebaju jemu sad te pare a on zapeo ko da mu djetetu za lijekova treba ali ima Boga polako interesuje me od kojih če para dobiti dug ako Sarajevo ne ode u Europu ja sam da se Sarajevo izbaci iz svih takmićenja pa uživajte pojedinci nije ovo prvi put da se Sarajevu lomi vrat i dogodine da ne igramo ligu i nikad više dok se ne srede stvari a sad svakako prekinuti prvenstvo (mislim na Sarajevo) to je moje mišljenje.
Sarajevo ljubavi moja!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 04 maj 2012, 18:47

samir825 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi malo jace obrazlozi zasto niste dobili licencu ?
Nemoj se praviti molim te, prizivali ste ovo. Fino ti pise, zbog dugovanja prema bivsim igracima, trenerima i ostalim. Eto kao samo smo mi duzni, ali nema veze, znamo da smo im trn u oku, pa ne znaju sta ce vise. Samo hvala komitetu, sto je stao uz nase timove da nam pomogne. Nadam se da je sada jasnije zasto sam sve vrijeme bio kivan na komitet. Vratit cemo se mi, a Gracicu cemo se najebati mamice!

Graciću, ali i Ivici i ostalim clanovima komiteta za nenormalizaciju ;)

A poslije toliko vremena Mubera, Nedic, Cahtarevic i slicni nasli da traze svoje pare.Pa taj invalid Nedic nije 150 minuta ukupno odigrao za klub,a dugujemo mu fol 26 hiljada.

Samo sabura braco ;)
NON MOLLARE MAI

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 04 maj 2012, 18:58

samire postedi sve koje posjecuju ovaj forum i izbirsi se, ja se iskreno nadam da nemas vise od 12 godina...

ovo je jos daleko od gotovog mislim da ce se ljudi u klubu tek sada 100% angazovati da rjese sve ostalo

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 maj 2012, 19:10

Baltazar je napisao/la:samire postedi sve koje posjecuju ovaj forum i izbirsi se, ja se iskreno nadam da nemas vise od 12 godina...

ovo je jos daleko od gotovog mislim da ce se ljudi u klubu tek sada 100% angazovati da rjese sve ostalo
Brate ja sam 100% za organizaciju diči cijene karti evo ja imam godišnju i platit ču i za sebe i za ženu i za dijete eto nek karta bude skuplja ali brate nisam optimista lome nam vratr vjeruj i kad bi svima platili našlo bi se da nije plaćena ležarina za Haseta na Bakijama ja ne znam šta više treba da uradimo
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 04 maj 2012, 19:19

Hajd' smirite malo, i ovo će se izgurati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 maj 2012, 19:19

Vrlo zanimljivo da su vecina igraca koji su eto odjednom sad nasli da traze svoje pare igrali za vrijeme gracica(dok je on bio predsjednik :roll: )a igrac kojem se duguje iz zrinjskog je igrac olimpika :lol: :lol: defintinvno najvece maslo gracica samo da bi pa makar i na silu izguro svoj vjestacki klub u evropi :evil: :evil:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 maj 2012, 19:23

Ivice odlazi, fuj si, aaaa nemoj Saraj'vo, namjerno ti to radiš da ih uništiš :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 04 maj 2012, 19:28

oće li bit igdje da se točno vidi zašto se nije dobila licenca?... čuj zbog dugovanja prema 3-4 osobe se nije dobila licenca za Euro scenu... to nemože biti jedini razlog... to mi nema apsolutno nikakvog smisla....
pa nebi da im duguju po 5 miliona KM :?

alibi

Post Postao/la alibi » 04 maj 2012, 19:29

bagrcavi je napisao/la:Ivice odlazi, fuj si, aaaa nemoj Saraj'vo, namjerno ti to radiš da ih uništiš :roll:
Sta ti je? hehehehe.Mozel jedan.E sad braco u nedelju na haseta da bodrimo voljeni nam klub.Licenca hm sta je to?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 maj 2012, 19:30

nisu problem ljudi koji traze svoje pare,nego oni koji su te pare stavili u dzep i otisli,umjesto da ih isplate...
eto fol neko bi od nas zaboravio 20000km i vise na ovom kokuzluku

ko bi nek se javi odma,da mi bude zirant :mrgreen:

izvucicete se vi,skontace nesto do kraja sigurno

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 maj 2012, 19:33

Mislim da je ovo Gracićevom maslo i dušmanska posla. Odjednom se Čahtarević, Nedić, Krupinac i ta neka Mubera sjetili dugova nakon toliko godina :shock: :lol: presmiješno.
I nemojte kriviti Ivicu i Komitet, oni nemaju ništa sa ovim jer nisu oni podsjetili i natjerali ove bivše igrace da traže svoje dugove ;) Ljudi samo rade svoj posao po zakonu koje UEFA nalaže oko licenci. Ako nisu izmireni dugovi - nema licence, prosta stvar i to je tako.
Opet bi volio da kone dobiju licencu na toj drugostepenoj komisiji i da izmire dugove do kraja roka i igraju u Evropi jer su to igrama na terenu i kao treci na tabeli zaslužili.
Tragi komicno je da Olimpic dobija licencu a Sarajevo ne.
Zadnja izmjena: tech, dana/u 04 maj 2012, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 04 maj 2012, 19:45

Idu dvije utakmica na Kosevu Zrinjski i Zeljo gdje ce sigurno biti dosata navijaca,sa tim parama od ulaznica,tv-e prava i sponzora bi mogli ispaltiti ove supke!! :idea:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 maj 2012, 19:46

SarajlijaTM je napisao/la:nisu problem ljudi koji traze svoje pare,nego oni koji su te pare stavili u dzep i otisli,umjesto da ih isplate...

Jarane stoji da niko ne bi oprostio ne bi ni ja koji sam bolesnik ali jarane zar nije malo u najmanju ruku ćudno da svi sad traže pare e to je jedini pronblem naša bagra (stara uprava )nadala se da se neče izboriti Europa a sad kad je imamo haman u ruci opstruiranja na sve moguće naćine
Sarajevo ljubavi moja!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 maj 2012, 19:48

Mislim da je još rano da se nervirate, jer koliko znam ima i drugostepena komisija. Znači na vašoj Upravi je zadatak da pokuša da dogovori reprogramiranje duga sa osobma koje potražuju dugovanja od FK Sarajevo.
Druga stvar, ovdje ima očigledno djece koja se ne razumiju u neke stvari pa spominju Ivicu, Komitet..koga već ne, a ljudi samo rade posao koji strogo nadgleda UEFA, jer UEFA je od ove sezone oštro krenula da iskorijeni sve klubove ili osobe koje su prezadužene i ne izvršavaju svoje finansijske zadaće. Ko prati region, upoznat je da i Hajduk nije dobio licencu. Znači okanite se teorija zavjera, i pričekajte još malo.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 04 maj 2012, 19:54

sekac je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:nisu problem ljudi koji traze svoje pare,nego oni koji su te pare stavili u dzep i otisli,umjesto da ih isplate...

Jarane stoji da niko ne bi oprostio ne bi ni ja koji sam bolesnik ali jarane zar nije malo u najmanju ruku ćudno da svi sad traže pare e to je jedini pronblem naša bagra (stara uprava )nadala se da se neče izboriti Europa a sad kad je imamo haman u ruci opstruiranja na sve moguće naćine
ne traze oni tek sada pare, traze ih oni odavno samo sto je tek sada sarajevo natjerano da plati zbog pritisaka iz uefe a ranije je oprastano

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 maj 2012, 19:58

baltazar je li ti misliš da je samo Sar5ajevo dužno ja koliko znam i mislim da jedino Široki nema duga svi su dužni neko manje neko više naveo sam ti već rođak mi je bio igrać znam iz prve ruke koliko je puta potpisivao reprogram uefa ne pritišče gracića je li pa on je sklapao ugovore u staroj upravi a ima još gracića
Sarajevo ljubavi moja!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 maj 2012, 20:02

sekac je napisao/la:baltazar je li ti misliš da je samo Sar5ajevo dužno ja koliko znam i mislim da jedino Široki nema duga svi su dužni neko manje neko više naveo sam ti već rođak mi je bio igrać znam iz prve ruke koliko je puta potpisivao reprogram uefa ne pritišče gracića je li pa on je sklapao ugovore u staroj upravi a ima još gracića
Nije stvar samo u dugovanjima, nego da li je reprogramiran dug sa stranama koje tuže klub. Oni klubovi koji su to riješili, mogu dobiti licencu, nažalost po vas, vaša Uprava to nije sanirala na vrijeme. E sada..Vi možete samo postaviti pitanje ko je dotične igrače sada ''nagovorio'' na toliku tvrdoglavost da ne žele nikakav reprogram. Ali to je skroz druga priča i nema nikakve veze s komisijom i Komitetom.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 maj 2012, 20:02

sekac je napisao/la:baltazar je li ti misliš da je samo Sar5ajevo dužno ja koliko znam i mislim da jedino Široki nema duga svi su dužni neko manje neko više naveo sam ti već rođak mi je bio igrać znam iz prve ruke koliko je puta potpisivao reprogram uefa ne pritišče gracića je li pa on je sklapao ugovore u staroj upravi a ima još gracića

Da su i ostali klubovi dužni baš kao i Sarajevo, ni drugi klubovi ne bi dobili licencu. Niko ne mrzi Sarajevo, nikom nije trn u oku, jednostavno, to su pravila/propisi koji se poštuju. Nije svaki dug isti, i nije Sarajevo ostalo bez licence zbog milionskog duga prema državi, to imaju svi, nego zbog dugovanja prema pojedincima. To je ostavilo Sarajevo bez licence, ali nadam se da će se iznaći riješenje i da će i Sarajevo igrati Evropu, ovo iskreno mislim, jer nije uredu da se jedan velikan izbacuje iz Evrope zbog Gracićevog eksperimentalnog kluba.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 04 maj 2012, 20:03

jedno je dug prema drzavi (porezi) a drugo je dug prema bivsim igracima i radnicima kluba

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, Konzerva, Lecler, mnon46, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood, Proximic i 88 gostiju.