FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 04 maj 2012, 21:14

Ma nema Savez veze s ovim, pravila imaju, oni ih moraju poštivati. Ne mogu nam dati mimo pravila.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 04 maj 2012, 21:15

joj ako olimpiC ode u evropu umjesto nas ma ne gine im 5 godina zabrane u euro takmicenjima ( to ce da bude baklji , topovskih , petardi , rasistickih vrijedjanja ma ljepota )
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 maj 2012, 21:18

[quote="sekac"]

Naša ova uprava koja se stvarno trudi nije ni mogla da dogovori reprogram jer su neprijatelji kluba koji su bi napravili te nakaradne ugovore sa Nedićima Gutićima itd... vršili opstrukciju rada ove uprave pa ćak smijem se zakleti da su i nagovarali igrače da traže pare eto sad odjednom svi traže što nisu tražili prošle godine prošle godine nije pritisla Uefa je li a sa komitetom nema ali i ima kako sad jedan Gracić koji je potpisivao ugovore nakaradne ode u Olimpic i sad on treba umjesto nas u Europu je li, to taj savez nije smjeo dozvoliti eto a onda naravno krivićne podizati vidi npr: ja imam firmu zavalim je u kredite i odem otvorim drugu firmu nečiju uznmem a pošto i ona ima duga promijenim joj ime u jednom slovu i sad ja onu prvu firmu gdje sam je zavalio preuzimam njene poslove jer ona je pod zabranom finansijskom a ja mogu raditi je li to e znaš gdje to može, nigdje brate eto to ti je kriv savez ili inspekcija kako hočeš[/quote]

Upravo ovo bold je to sto radi sad gracic i niko od navijaca ne spori da se dugovanja igracima treba isplatit al nam nije jasno sta se dosad radilo jer vecini ovim igracima su dugovanja od sezone 2005 pa kako onda se prethodnih godina dobijala licenca i sad kao odjednom problem :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 04 maj 2012, 21:19

mikimaus je napisao/la:joj ako olimpiC ode u evropu umjesto nas ma ne gine im 5 godina zabrane u euro takmicenjima ( to ce da bude baklji , topovskih , petardi , rasistickih vrijedjanja ma ljepota )
I treba da bude moli me neka stvar vise, svi oni znaju za svoju guzicu , a FKS ko sisa....Joj Baljak.... mame ti se na*****m!!!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 maj 2012, 21:19

VanBasten je napisao/la:Ma nema Savez veze s ovim, pravila imaju, oni ih moraju poštivati. Ne mogu nam dati mimo pravila.
Upravo si dobro rekao pravila da ali ko je kriv Gracić ok ne može ni Olimpic u Europu kontaš li ti mene ja jesam baš za pravila ko je sklopio ugovor recimo sa Nedićem u ime kluba taj sad vodi drugi klub i sad je ok je li a poslovanje tad sa dokazima koliki je dug ostavio,drugo zašto je Olimpik-Olimpic pitaj se malo,nema urote ali treba raditi po zakonu.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 04 maj 2012, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 maj 2012, 21:21

wwwkenanba je napisao/la:Komsije ja mislim da vi prvo trebate ovom Selimovicu objasniti da ste duzni bivsim igracima i da zbog njih niste dobili licencu..bolje da trazi lovu nego da se pravi lud i kao ne konta razlog ;)
Zna on vrlo dobro što sarajevo nije dobilo licencu nego se malo pravi englez malo loži navijače sarajeva da naprave pritisak na komitet za normalizaciju .Predsjednik zrinjskog kaže isplatičemo Đurića i dobiti licencu samo ovom englezu ko fol nije jasno .Sam husref je izjavio da ga niko nikad nije nazvao u vezi duga sad se sjetilli kad treba dobiti licencu za evropu .Nisu sam u pitanju Nedić ,husref tu su i krupinac ,čala ,turković ,arsenijević ,karić ,hamzagić itd i na kraju gracić kome sarajevo duguje oko 200 000 KM.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 04 maj 2012, 21:26

nidi

Mi mozda sakupimo pare i dobijemo licencu,ali vama treba pomoci u totalnom se rasulu. ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 maj 2012, 21:26

sekac je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ma nema Savez veze s ovim, pravila imaju, oni ih moraju poštivati. Ne mogu nam dati mimo pravila.
Upravo si dobro rekao pravila da ali ko je kriv Gracić ok ne može ni olimpic u Europu kontaš li ti mene ja jesam baš za pravila ko je sklopio ugovor recimo sa nedićom u ime kluba taj sad vodi drugi klub i sad je ok je li a poslovanje tad sa dokazima koliki je dug ostavio,drugo zašto je Olimpik-Olimpic pitaj se malo,nema urote ali treba raditi po zakonu.
Da, ali nije on potpisao radni ugovor s Gracićem kao pravnim licem. Nego s Klubom, a to ko je tad bio predsjednik nije bitno u ovom slučaju. Klub duguje.

Jedino što se može na tom planu uraditi i što je već u procesu su tužbe protiv bivših čelnika za zlopoutrebu položaja itsl...

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 04 maj 2012, 21:28

Koliko iznosi vas ukupni dug prema ovim igracima ?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 04 maj 2012, 21:29

Koliki je dug Sarajeva prema igracima?!Zna li tko tocnu cifru?!
Zrinjski je duzan Djuricu i jos su u sporu sa njim,no Djuric prije to nije potrazivao jer je u zamjenu za oprost duga dobio slobodne papire,no Gracic ga je nagovorio da tuzi klub(HSK Zrinjski) oko Nove godine tako da pokusa Olimpic doci do europe ,na nagovor Gracica dosla je tuzba i zahtjev u klub,to je cijela istina.
Smjesno moj Gracicu da mislis da HSK Zrinjski nije u stanju isplatiti propalog Djurica sa 20 000KM! :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 maj 2012, 21:32

nidi je napisao/la:
wwwkenanba je napisao/la:Komsije ja mislim da vi prvo trebate ovom Selimovicu objasniti da ste duzni bivsim igracima i da zbog njih niste dobili licencu..bolje da trazi lovu nego da se pravi lud i kao ne konta razlog ;)
Zna on vrlo dobro što sarajevo nije dobilo licencu nego se malo pravi englez malo loži navijače sarajeva da naprave pritisak na komitet za normalizaciju .Predsjednik zrinjskog kaže isplatičemo Đurića i dobiti licencu samo ovom englezu ko fol nije jasno .Sam husref je izjavio da ga niko nikad nije nazvao u vezi duga sad se sjetilli kad treba dobiti licencu za evropu .Nisu sam u pitanju Nedić ,husref tu su i krupinac ,čala ,turković ,arsenijević ,karić ,hamzagić itd i na kraju gracić kome sarajevo duguje oko 200 000 KM.
Ja, a koliko je Gracić uzeo para na projektima poput Bordo pive? Pa pokušao da preko svoje firme da dobije pravo na grb i ime itd itd...Sve se zna ba.
Arsenijević je oprostio dug za čiste papire, nažalost ništa na papir nije stavljeno. Nego ono lafo ljudski, na riječ. Ko kad su idioti vodili klub.

Koliki je dug Sarajeva prema igracima?!Zna li tko tocnu cifru?!
Špekuliše se s cifrom od 100 - 200 k.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 04 maj 2012, 21:34

aleksandar_veliki je napisao/la:Koliki je dug tacno, koji se treba izmiriti za licencu. Ja imam info da se radi o 300.000 KM. Izvor je relevantan, bar do sada je bio sto se tice ovih licenci. Zna li iko od malo upucenijih da li je tacno ovo.
Taj izvor se ocito stobom šprda :lol:

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 04 maj 2012, 21:34

Pa vi i da hocete nemozete sa onakom ekipom :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 maj 2012, 21:40

uvijek je neko drugi kriv ,jeli sramota da Husref čeka 5-6 godina pare za titulu i za izbacivanje genka u evropi a da jović dobije platu od 6 000 KM mjesečno ,plus premije i stanarinu .

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 04 maj 2012, 21:42

Ma jarane to si potpuno u pravu,svi nesto pricaju protiv komitete i saveza a pravila odredjuje Uefa.Ja licno mislim da ce svake godine biti sve teze svim klubovima jer nastupa pravilo da klub moze u toku sezone potrositi na sve troskove onoliko koliko i zaradi.Mogu klubovi reprogramirati stare dugove prema poreznoj i prema uposlenicima na neko vrijeme ali valja zaraditi za nove obaveze a obzirom na ekonomsku moc drzave nasi klubovi su blize amaterizmu,svjedoci smo da i u mnogo jacim zemljama klubovi imaju zestoke probleme.Nadam se da cete dobiti licencu za Evropu jer ste je na terenu izborili ali objektivno imate taj finansijski problem koji su vam nametnuli vasi bivsi igraci.Sto se tice Dine Selimovica mislim da ponekad nije ni on svjestan da izvaljuje neke gluposti kao ovu danas da se borite protiv svih(prije nekoliko godina i mi i vi nismo dobili licencu pa niko nije krivio druge).FK Sarajevo nisu problem drugi vec medjusobna prepucavanja sadasnje i bivsih uprava i dokazivanja ko je mocniji i podmetanje nogu jedni drugima.Komsije zelim vam da igrate Evropske utakmice ove sezone i izvinite na duzem postu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 04 maj 2012, 21:43

senci-071 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Koliki je dug tacno, koji se treba izmiriti za licencu. Ja imam info da se radi o 300.000 KM. Izvor je relevantan, bar do sada je bio sto se tice ovih licenci. Zna li iko od malo upucenijih da li je tacno ovo.
kako izgleda s vama se jedino šprda uprava , mislim vise bi volio da vi odete u europu nego onaj olimpik al cisto sumnjam da je ova odluka dosla ne ocekivano vjerujem da su ljudi u upravi bili toga svjesni umjesto da pronadju rjesenje oni daju izjave sami protiv svih ili u inat svima to je ne ozbiljno ja bas svi se urotili protiv vas :lol:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 maj 2012, 21:43

bob je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:
kako izgleda s vama se jedino šprda uprava , mislim vise bi volio da vi odete u europu nego onaj olimpik al cisto sumnjam da je ova odluka dosla ne ocekivano vjerujem da su ljudi u upravi bili toga svjesni umjesto da pronadju rjesenje oni daju izjave sami protiv svih ili u inat svima to je ne ozbiljno ja bas svi se urotili protiv vas :lol:
istim smo ljudima dugovali i prosle godine pa igrasmo europu ?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 maj 2012, 21:44

Ja sam cuo (mahalska) da je ovim nabrojanimu oko 150 hiljada e sad kako god ovo uopste nije mala cifra za nase prilike i nije djabe uprava u janost izasla i imenom i prezimenom imenovala glavne krivce za koje je vrijeme napravljen dug koji sad oni pokusavaju ispravit
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 maj 2012, 21:46

VanBasten je napisao/la:
ma nek dode ali upamtite da ce ako ovako nastavite poslovati vas klub ubrzo doci do dna,lijepu reklamu o sebi pokazujete po bosni kradete od igraca hljeb koji zarade nedate im plate stvarno ste divovi.al evo ja kao forumas koji dosta prati nasu ligu zelim vam da dobijete licencu i nek igraju evropu klubovi koji su kroz prvenstvo to i zasluzili
hajde bolan, popusti više. Otkako smo vam uzeli Jovića ovdje kampuješ. Jesil' normalan ba, po godine prošlo, ko da ti je zagondžija bio pa ne možeš da preboliš.
hvala vam sto ste ga odveli puno ste nam naskodili
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 04 maj 2012, 21:47

dino lj je napisao/la:
Ma jarane to si potpuno u pravu,svi nesto pricaju protiv komitete i saveza a pravila odredjuje Uefa.Ja licno mislim da ce svake godine biti sve teze svim klubovima jer nastupa pravilo da klub moze u toku sezone potrositi na sve troskove onoliko koliko i zaradi.Mogu klubovi reprogramirati stare dugove prema poreznoj i prema uposlenicima na neko vrijeme ali valja zaraditi za nove obaveze a obzirom na ekonomsku moc drzave nasi klubovi su blize amaterizmu,svjedoci smo da i u mnogo jacim zemljama klubovi imaju zestoke probleme.Nadam se da cete dobiti licencu za Evropu jer ste je na terenu izborili ali objektivno imate taj finansijski problem koji su vam nametnuli vasi bivsi igraci.Sto se tice Dine Selimovica mislim da ponekad nije ni on svjestan da izvaljuje neke gluposti kao ovu danas da se borite protiv svih(prije nekoliko godina i mi i vi nismo dobili licencu pa niko nije krivio druge).FK Sarajevo nisu problem drugi vec medjusobna prepucavanja sadasnje i bivsih uprava i dokazivanja ko je mocniji i podmetanje nogu jedni drugima.Komsije zelim vam da igrate Evropske utakmice ove sezone i izvinite na duzem postu.

Kakva su pravila kad umjesto k dodas c i izbrises sve dugove ,varas drzavu, i ne placas porez :oops: .Ko je ovde lud pokazace vrijeme. :idea:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.