Upravo to uputstvo je problem za Zrinjski i Sarajevo. Odjeljak f) kaže da nema uplata nakon roka. Ništa ne mijenjaju.Sarajlijc@ je napisao/la:http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf Ovdje pise sta treba za licencu ja mislim.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upravo to uputstvo je problem za Zrinjski i Sarajevo. Odjeljak f) kaže da nema uplata nakon roka. Ništa ne mijenjaju.Sarajlijc@ je napisao/la:http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf Ovdje pise sta treba za licencu ja mislim.

posto perfektno sutim engleski jeli to znaci da :aj bojac i olimpiC idu u evropu???arbitraža je napisao/la:Upravo to uputstvo je problem za Zrinjski i Sarajevo. Odjeljak f) kaže da nema uplata nakon roka. Ništa ne mijenjaju.Sarajlijc@ je napisao/la:http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf Ovdje pise sta treba za licencu ja mislim.
Ne znam da li si mislio da vas ja zezam - onda si pogrijesio. Stvarno vam zelim da uspijete ali eto ti vjeruj ako hoces. Nije svima Zenica i Sarajevo tako daleko... pozzhilmo je napisao/la:Nema ništa od licence, ta drugostepena komisija će samo potvrditi odluku prvostepene....
@dino, ja pamtim samo rezultate jednog kluba, ali u ovim postovima koji pišu drugi navijači vidim veliku dozu ironije (možda griješim), ali nije ni bitno ove godine smo bez Evrope, a kakve će posljedice biti ne bi me iznenadilo da i sljedeće bude isto tako.
Možda su potpisali reprogram duga koji nije ispoštovan sa vaše strane.bordobijeli je napisao/la:meni nije jasno ovim igracima se dugovalo i prosle godine kako smo dobili licencu za proslu godinu
malo si se zajebo "Malaga" ima tu i Cluj i Basel isti rezultat kao vi sa Malagomgavran je napisao/la:ne samo prije nego ni poslije rata nemaju bolji rezultat ili se malaga ne racunadino lj je napisao/la:@hilmo
Nemoj samo pamtiti Zeljine lose rezultate(koji su stvarno bili odvratno losi i za mene) i drugi su imali tako lose rezultate pa i vi(sjeti se Kusisija ili Bazela) a ipak najveci Evropski rezultat je Zeljino djelo,nema potrebe da ovakvim postovima i konstatacijama pretvaras normalne diskusije u prepucavanja.
nisam sesekac je napisao/la:malo si se zajebo "Malaga" ima tu i Cluj i Basel isti rezultat kao vi sa Malagomgavran je napisao/la:ne samo prije nego ni poslije rata nemaju bolji rezultat ili se malaga ne racunadino lj je napisao/la:@hilmo
Nemoj samo pamtiti Zeljine lose rezultate(koji su stvarno bili odvratno losi i za mene) i drugi su imali tako lose rezultate pa i vi(sjeti se Kusisija ili Bazela) a ipak najveci Evropski rezultat je Zeljino djelo,nema potrebe da ovakvim postovima i konstatacijama pretvaras normalne diskusije u prepucavanja.
U mojim postovima nema ironije jer znam kako bi se ja osjecao da mi nismo dobili licencu,vjeruj mi nikako.Meni nije niti ce biti drago sto je vi niste dobili jer mi je zao mnogo mojih prijatelja pitara kojima je Sarajevo kao i meni Zeljo sve i sa kojima sam zajedno krv svoju pisao u one cetiri godine rata,ja nisam isfrustrirani balavac vec malo stariji covjek.Samo sam ti rekao da nema potrebe za onakvim konstatacijama i ako pamtis rezultate samo jednoga tima onda bez razloga spominjes tudje rezultate.hilmo je napisao/la:Nema ništa od licence, ta drugostepena komisija će samo potvrditi odluku prvostepene....
@dino, ja pamtim samo rezultate jednog kluba, ali u ovim postovima koji pišu drugi navijači vidim veliku dozu ironije (možda griješim), ali nije ni bitno ove godine smo bez Evrope, a kakve će posljedice biti ne bi me iznenadilo da i sljedeće bude isto tako.
Svašta ćemo mi još preživjeti, ali sve su to iskušenja. Žao mi je, mnogo mi je žao. Izborili smo Evropu na tabeli a izgubili na stolu, sad je pitanje šta će biti, da li će podnijeti ostavke, da li će ostati i nastviti nas iz g..... izvlačiti... Opet je jako vruće ljeto pred nama, uvijek živimo od događaja do događaja, sad iščekujemo tu famoznu skupštinu, pa onda.....bordobijeli je napisao/la:stvarno mi navijaci SARAJEVA svasta moramo istrpiti ,al bez velike muke nema ni velike radosti tako da cemo izaci jaci iz ovoga.
yebiga bolje i zamalo nego nikako,sekac je napisao/la:to da gavrane mi dva puta
ali koja fajda kad nisi prošao dobro si.
evo pametan post bravo, ne samo Sarajevo nego i Željo i Bosna i jedna i druga pa da ima stranih navijača kao što je bio Cluj-New castle **** ga turizam pa kakv god ali je turizam.PL BiH -1 je napisao/la:Svasta u Bozijo basti...
Ja u jednu ruku razumijem ove made navijace Zeljeznicara sto se raduju sto Sarajevo nece dobiti licencu radi medjusobnog prcanja ali glupost se je radovati takvim stvarima. Ako kroz ligu sarajevo ignoring Evropu stvarno bi steta bila da I'm se je izganja licenca.
Za mene je ovdje najveci krivc Grad Sarajevo i KS. Oni moraju u ovakvoj situaciji pomoci klub jer ce nastupima Zeljeznicara i Sarajeva u Evropi najvise profitirati grad i drzava. Ko je potrosio kad i koliko to je pros lost. Daj da se ide naprijed.
PL BiH -1 je napisao/la:Svasta u Bozijo basti...
Ja u jednu ruku razumijem ove made navijace Zeljeznicara sto se raduju sto Sarajevo nece dobiti licencu radi medjusobnog prcanja ali glupost se je radovati takvim stvarima. Ako kroz ligu sarajevo ignoring Evropu stvarno bi steta bila da I'm se je izganja licenca.
Za mene je ovdje najveci krivc Grad Sarajevo i KS. Oni moraju u ovakvoj situaciji pomoci klub jer ce nastupima Zeljeznicara i Sarajeva u Evropi najvise profitirati grad i drzava. Ko je potrosio kad i koliko to je pros lost. Daj da se ide naprijed.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Laganini1986, sekac i 44 gosta.