dobrojutriram
evo danas jedan tip tenisa od mene - Gasket - Vinolas - 2 - mozda pomalo rizican ali ne i nelogican i nemoguc.
puk'o ga je Vinolas nedavno na Indijanu a mogao bi i opet.
Vinolas u zadnjih 10tak meceva je gubio samo od 2ice - Nišikorija i Anduara dok je Gaske gubio od 4orice te s tim hocu reci da je u prilicnom raspolozenju pred ovaj mec igrao.
kako god - mislim da jedan drugome gode kao igraci kao ii zemlja te mogu reci da su sanse 50/50 a ne ovako na 2.5.
trebao bi proci over gemova i 2+ setova.
EDIT:
* onako usput da napomenem da je ponovo previsoka kvota na Franciska KV. 1.65
* kao i to da bi mogao da vrlo lako prodje Haas koji je pomeo Tsongu i Bagdatisa - protiv indisponiranog Cilica koji vec duze vremena trazi sebe i koji je vec duze vrijeme pod lupom zbog moguceg namjestanja meceva te kojeg je vec jednom dobio KV 2.0.
*ne znam je li vrijeme Wawrinki konacno da izadje iz svoje neke cahure i pocne pobjednicki da igra a ne defetisticki pa sa Del Potrom prognoziram 2:1 - dakle osvaja set - a strah me reci da bi mogao konacno da ga Stane dobije na kvoti 3.5 - covjek ciji tenis ja jako volim da gledam ali grube da ne kazem idiotske greske u enormnim kolicinama napravi.
gudlakiram

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....