FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa šta je onda u pitanju !?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja dolazim 100 % ,vidjet cemo . Samo da nam klubovi ostanu u ligi ! A pive cemo nakon togaVolimTz je napisao/la:
**** to druže, nego skupi ti zeničana pa u Tz na pivu. Znate da ste ovdje uvijek dobrodošli.

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- vidovitadjemila
Znas i meni je sve to malo nerazumljivo jer je na spisku za nedobijenu licencu Premijer lige i ekipa GOSKA za koju su pisali da nema dugova .Bas me interesuje sta je tu u pitanju i kako se to moze popraviti za drugostepenu komisiju koji je nacin...aleksandar_veliki je napisao/la:Nema dug veze sa tim, onda ni Sarajevo, a ni Zrinjski ne bi dobili licencu. Tu se radi o nekim drugim stvarima, je i Sarajevo i Zrinjski su duzni, ne mogu njima biti jedni dugovi, a ovima drugim neki tamo deseti.vidovitadjemila je napisao/la:http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... cence.html
Po ovome textu ispada da nazalost Sloboda veoma tesko da moze do licence.Zna li iko sta je zapravo razlog nedobijanja licence i koliki je taj dug majku mu ako je on u pitanju.Koliko to novca treba Sloboda uplatiti do kraja mjeseca
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vjerovatno nemamo upravni odbor , dugovi i td.. ne znam vise sta moze da bude...stadion je tu i ova tribina sad je tu znaci stadion nije vise problem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Eto jos vam sutra slobodan ulaz, zato svi nagrnite i podrzite momke. Sretno Slobodo.
- Armageddon2012
- Kontakt:
evo da vas i ja malo obradujem....u tuzlu smo otisli bez vise od pola prvotimaca,tacnije bez 6 igraca koji su bili starteri i na grbavici i u subotu protiv zvijezde!!...uz antolovica i knezevica koje smo otpustili tokom sedmice,nece igrati ni stupar,stakic,ivetic,a skoro sigurno,ni najbolji igrac krunic.
ovako bi trebao izgledati taj nas sastav sutra,koji ce prvi i zadnji put nastupiti zajedno.
lucic
dujakovic
zaric
markovic
raspudic
grahovac
zizovic
radulovic
stajic
kajkut
bilbija
ovako bi trebao izgledati taj nas sastav sutra,koji ce prvi i zadnji put nastupiti zajedno.
lucic
dujakovic
zaric
markovic
raspudic
grahovac
zizovic
radulovic
stajic
kajkut
bilbija
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
znaci da bi sloboda mogla da ugrabi tri boda protiv borca? prije nego je iko znao da ce preuzeti slobodu,Ibrak je govorio da imaju "zavrsene" tekme protiv zelje i zvijezde,i jos jedno gostovanje(ali nije receno koje)....od zelje i zvijezde nije bilo nista,ali ibrak je dosao i sad sam stvarno optimista po pitanju opstanka,jer ga dobro poznajem od prije i znam sigurno da je on nesto tu namirisao..nadam se da je to opstanak i da ce vam on i memisevic pomoci u novoj sezoni premier lige....pozdrav
Imam feeling da ćemo tući Borca, ma koji god sastav dođe.
Idemo sutra 3 bobe, a neka Zvijezda otkine Gošku barem 2
A neka i Kozara pomogne "svojima", pa odigra za Slaviju
Idemo sutra 3 bobe, a neka Zvijezda otkine Gošku barem 2

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pa kakva sad licenca u pm, nije mi jasno sta je sad problem.
trebace vama licenca i do Zivinica kako je krenuloMakeTZ je napisao/la:Pa kakva sad licenca u pm, nije mi jasno sta je sad problem.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Hvala lijepa

Ti si ocito na izvoru informacijaevo da vas i ja malo obradujem....u tuzlu smo otisli bez vise od pola prvotimaca,tacnije bez 6 igraca koji su bili starteri i na grbavici i u subotu protiv zvijezde!!...uz antolovica i knezevica koje smo otpustili tokom sedmice,nece igrati ni stupar,stakic,ivetic,a skoro sigurno,ni najbolji igrac krunic.
lucic
dujakovic
zaric
markovic
raspudic
grahovac
zizovic
radulovic
stajic
kajkut
bilbija

Sloboda u ovom mecu bez A.Mesanovica i Smigalovica ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
poprilicnoTi si ocito na izvoru informacija

da ne bude zabune,i ovaj nas tim bez tih 6 koji su bili standardni ovog proljeca, je veoma jak,bolji od 80% premijerligasa...do problema ce doci ako rezultat bude zahtijevao reakciju sa klupe,a tamo je jedini vrijedan pomena marko maksimovic

- delpiero20
- Kontakt:
Samo hrabro pa valjda bude neka pobjeda jedva...
Nadam se da ce biti dosta ljudi, ali opet tesko puno...nekima je godinama besplatno, nekih najmanje 500 ljudi vazda udje da ne plati
Mene bi bilo stid da ne platim...ali eto besplatno za sve danas, valjda to privuce ljude
Evo dva dana trazim ljude da odemo, sve bjezi ko djavo od krsta...kazes besplatno je hajmo, opet ne zeli
Nez matere mi sa vise...garant svi kontaju izac, ko ako se zavrsi u 7 necu stici
Nadam se da ce biti dosta ljudi, ali opet tesko puno...nekima je godinama besplatno, nekih najmanje 500 ljudi vazda udje da ne plati

Evo dva dana trazim ljude da odemo, sve bjezi ko djavo od krsta...kazes besplatno je hajmo, opet ne zeli
Nez matere mi sa vise...garant svi kontaju izac, ko ako se zavrsi u 7 necu stici

De ba ti reci i ovim što će igrat neka se ne foliraju puno. nako malo, neka šutnu koju, prime jedno dva gola pa u Sezam na čevapeArmageddon2012 je napisao/la:poprilicnoTi si ocito na izvoru informacija![]()
da ne bude zabune,i ovaj nas tim bez tih 6 koji su bili standardni ovog proljeca, je veoma jak,bolji od 80% premijerligasa...do problema ce doci ako rezultat bude zahtijevao reakciju sa klupe,a tamo je jedini vrijedan pomena marko maksimovic

- Armageddon2012
- Kontakt:
ma i tamo na borcevom forumu su nekako svi uvjereni da danas od bodova za borac nema nista,sve mirise u tom pravcu da ce sloboda pobjediti....bice jedino zajebano ako zrinjski iznenadi na kosevu,onda dovodimo sebe u probleme.
Armageddon2012 je napisao/la:ma i tamo na borcevom forumu su nekako svi uvjereni da danas od bodova za borac nema nista,sve mirise u tom pravcu da ce sloboda pobjediti....bice jedino zajebano ako zrinjski iznenadi na kosevu,onda dovodimo sebe u probleme.
Drug opusti se. Probajte mlađe do kraja sezone. Klub je svoje obavio

- Armageddon2012
- Kontakt:

ne znam na sta mislis,ima svakavih prica,ali ja ne vjerujem ni da zrinjski nece dobiti licencu,ni da ce nam velez i sarajevo nadoknaditi ove bodove danas ako nam zafale...sta god se ove godine mahalasilo,pokazalo se kao netacno...
- stomaklija
- Kontakt:
Volio bih, ali čisto sumnjam. Mislim da se na sve načine želi nogirati iz lige. Gošk je dao Zvijezdi kad su ulazili u ligu zato mislim da se Gradačački tigrovi i neće truditi previše. Kako god, crno nam se pišeJTS je napisao/la:Imam feeling da ćemo tući Borca, ma koji god sastav dođe.
Idemo sutra 3 bobe, a neka Zvijezda otkine Gošku barem 2![]()

Napisaću ti na FK Borac da tu ljude ne zamaram.Armageddon2012 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ne znam na sta mislis,ima svakavih prica,ali ja ne vjerujem ni da zrinjski nece dobiti licencu,ni da ce nam velez i sarajevo nadoknaditi ove bodove danas ako nam zafale...sta god se ove godine mahalasilo,pokazalo se kao netacno...
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 4 gosta.