Cisto sumljam, ali hvala za podrsku malo je vas takvih.zeljo1 je napisao/la:komsije nadam se da ce te dobit licencu,drzim vam fige jer ste vi pored nas najbolji u drzavi

Vama sretno da osvojite i duplu krunu bolje vi nego oni debili.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cisto sumljam, ali hvala za podrsku malo je vas takvih.zeljo1 je napisao/la:komsije nadam se da ce te dobit licencu,drzim vam fige jer ste vi pored nas najbolji u drzavi
Iz tvojih usta u bozije usi ja se nadam, ali cisto sumljam da mozemo naci toliku sumu!!samir825 je napisao/la:Vjerovali smo upravi sve do sada, ne znam zasto im ne bi sada vjerovali, evropu su obecali, evropa ima da bude, to je jednostavno. Ne odemo li u Evropu, organizovati prijateljsku sa Fenerom i napraviti ludnicu na Kosevu.
Mozete vi Manijaci pricati sta hocete, ali od ovolikih igraca, trenera i nekakvih Mubera, niko da ne pristane na reprogram druga, nemoguce, neko stoji iza ovoga, a i jeste i komitet je kriv, djelom i nova uprava, djelom i navijaci, a najvise stara uprava.
A ovim Manijacima samo mogu poruciti da ne glume, znamo da vam nije zao, pogledajte komentare na nekim portalima, gdje mogu sakriti svoje ime i sve ce vam biti jasno. Ali ako vec toliko zalite za nasom licencom, u nedelju lagano na Kosevo, pogurat cete komsije, a i vidjet cete sta je pravo navijanje.
Jos jednom ljudi ne sikirajte se, ako je Sloboda nasla 100.000 KM, naci cemo i mi 300.000, Evropa ce biti u inat svima!
haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?samir825 je napisao/la:Vjerovali smo upravi sve do sada, ne znam zasto im ne bi sada vjerovali, evropu su obecali, evropa ima da bude, to je jednostavno. Ne odemo li u Evropu, organizovati prijateljsku sa Fenerom i napraviti ludnicu na Kosevu.
Mozete vi Manijaci pricati sta hocete, ali od ovolikih igraca, trenera i nekakvih Mubera, niko da ne pristane na reprogram druga, nemoguce, neko stoji iza ovoga, a i jeste i komitet je kriv, djelom i nova uprava, djelom i navijaci, a najvise stara uprava.
A ovim Manijacima samo mogu poruciti da ne glume, znamo da vam nije zao, pogledajte komentare na nekim portalima, gdje mogu sakriti svoje ime i sve ce vam biti jasno. Ali ako vec toliko zalite za nasom licencom, u nedelju lagano na Kosevo, pogurat cete komsije, a i vidjet cete sta je pravo navijanje.
Jos jednom ljudi ne sikirajte se, ako je Sloboda nasla 100.000 KM, naci cemo i mi 300.000, Evropa ce biti u inat svima!
1. Nije nasao sponzora lige!eliminator je napisao/la: haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?
Nazalost komsije će uvijek ostati iste vjerovali su svim upravama, krivi su im svi sem njih samih, a pogotovo ako se radi po propisima UEFE, mozda jednog dana ako postanu samokriticni nesto ce i napraviti a do tada je iluzorno raspravljati s njima. Treba im reality check ali to mogu samo oni kada budu spremni.eliminator je napisao/la:haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?samir825 je napisao/la:Vjerovali smo upravi sve do sada, ne znam zasto im ne bi sada vjerovali, evropu su obecali, evropa ima da bude, to je jednostavno. Ne odemo li u Evropu, organizovati prijateljsku sa Fenerom i napraviti ludnicu na Kosevu.
Para se ima da dovedu nekog evropskog velikana,a nema se za dugove..hmmm malo nelogicnoBlueBoy1921 je napisao/la:Nazalost komsije će uvijek ostati iste vjerovali su svim upravama, krivi su im svi sem njih samih, a pogotovo ako se radi po propisima UEFE, mozda jednog dana ako postanu samokriticni nesto ce i napraviti a do tada je iluzorno raspravljati s njima. Treba im reality check ali to mogu samo oni kada budu spremni.eliminator je napisao/la:haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?samir825 je napisao/la:Vjerovali smo upravi sve do sada, ne znam zasto im ne bi sada vjerovali, evropu su obecali, evropa ima da bude, to je jednostavno. Ne odemo li u Evropu, organizovati prijateljsku sa Fenerom i napraviti ludnicu na Kosevu.
Prvo je bila dupla kruna na početku sezone, pa na polusezoni idu na titulu pošto su ispali iz kupa, pa poslije GOŠK-a konsolidacija kluba i da izbore evropu, pa kada ni to nisu u stanju ostvariti sada će dovesti nekog velikana pa da igraju evropsku utakmicu - a samo mi recite ko je lud ovdje i od kojih para će te organizovati utakmicu, pa svaki tim hoće da mu se plati, misliš da će iko dolaziti ovamo radi neke bezvezne utakmice
Ja im želim od srca da ostvare sve što žele i kako oni žele.
Imamo para, jel vam krivo?wwwkenanba je napisao/la: Para se ima da dovedu nekog evropskog velikana,a nema se za dugove..hmmm malo nelogicno
1. To je teško napraviti u kratkom rokusamir825 je napisao/la:1. Nije nasao sponzora lige!eliminator je napisao/la: haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?
2. Nije popravio kvalitet fudbala, da tako privuce sponzore timovima i ljude na tribinama
3. Nije ucinio apsolutno nista da pomogne klubovima da izadju iz problema
4. bar 6 utakmica * 1.500 KM, je skoro 10.000 KM, novce koje smo dali komitetu, mogli smo vratiti jednom igracu pare.
5. Apsolutno nista nije ucinio da klubovi dobiju licence, ni mukajet od njih.
6. Za vrijeme njih propade klub kao sto je Sloboda, Sarajevo u belaju do guse, a od "fudbalskih strucnjaka" iz komiteta, kojima je na prvom mjestu BH fudbal, ni mukajet.
Dovoljno?
Same haveru nisu ti krivi Manijaci i komitet..sta radi ta vasa uprava,napada bivsu upravu i bivse igrace.Prije 10 dana isti taj Selimovic kaze licencu dobijate.Ko ovdje folira raju,komitet ili vasa uprava?samir825 je napisao/la:1. Nije nasao sponzora lige!eliminator je napisao/la: haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?
2. Nije popravio kvalitet fudbala, da tako privuce sponzore timovima i ljude na tribinama
4. bar 6 utakmica * 1.500 KM, je skoro 10.000 KM, novce koje smo dali komitetu, mogli smo vratiti jednom igracu pare.
6. Za vrijeme njih propade klub kao sto je Sloboda, Sarajevo u belaju do guse, a od "fudbalskih strucnjaka" iz komiteta, kojima je na prvom mjestu BH fudbal, ni mukajet.
Dovoljno?
1. ovo vam nista ne bi pomoglo oko licencesamir825 je napisao/la:1. Nije nasao sponzora lige!eliminator je napisao/la: haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?
Dovoljno?
1. Nije tesko, ako se ima volje.BlueBoy1921 je napisao/la: 1. To je teško napraviti u kratkom roku
2. Kvalitet se popravio, jer prije se sve znalo a sada svako svakoga skoro može pobijediti
3. Ovo je način da se klubovi natjeraju da rade pošteno, jer ko je kriv klubovima ako su dovodili igrače koje nisu htjeli ili mogli plaćati - nije komitet kriv
4. To je glupava konstatacija
5. Komitet je učinio sve što može a to što bi neki mimo propisa i zakona kako su dosada radili - e to je drugi par cipela
6. Opet nije komitet kriv što su klubovi u dubiozama, za to su krivi klubovi koji su mislili lako ćemo i varali i prali pare kako su stigli
Hoćeš dalje?
Meni si ti toliko poceo ici na k. da je to nevjerovatno... Halo mali ohladi, lijepo vrijeme, idi se igraj, prosetaj, opali koju klikera... Veliki mangupluk je uci na Grbavicu, na otvorena vrata i zalijepiti nesto na ogradu, smijesno...samir825 je napisao/la:1. Nije nasao sponzora lige!eliminator je napisao/la: haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?
Dovoljno?
ne dadamirfile je napisao/la:Gori su ovi sto pokusavaju neke stvari objasniti samiru. Samire duso draga jel ti to cura ne da :p
napokon jedan posten i realan post od tebe....samir825 je napisao/la:ne dadamirfile je napisao/la:Gori su ovi sto pokusavaju neke stvari objasniti samiru. Samire duso draga jel ti to cura ne da :p
Pa nemoj mi reci da mislis fkt da Samke ima curu, odn. da ima dovoljno godina za to ??? Samke ima svoju prijateljicu desanku, i jedino je ona ta koja ima volju i zelju da ga trpi...damirfile je napisao/la:napokon jedan posten i realan post od tebe....samir825 je napisao/la:ne dadamirfile je napisao/la:Gori su ovi sto pokusavaju neke stvari objasniti samiru. Samire duso draga jel ti to cura ne da :p![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.