U pravu siEngland je napisao/la:A šta će ti "k'o"?pinki je napisao/la:Nadam se da će Igor Kristić i sutra plakati k'o pi.ka!
Uvjek smušen, uvjek smeten
Igor Kristić čovjek kreten.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U pravu siEngland je napisao/la:A šta će ti "k'o"?pinki je napisao/la:Nadam se da će Igor Kristić i sutra plakati k'o pi.ka!
Uvjek smušen, uvjek smeten
Igor Kristić čovjek kreten.
sto jest, jest. ubismo sa pricom o Gusi, i meni pocelo ici na zivce, jbt proslu utakmicu protiv GOSKa vodimo 5:0, i neka mrljava prilika za GOSK ja se us*o da ga ne daju, kontam ode rekord u p.m. hahahah.rodjak je napisao/la:a sto smoriste sa Gusom i rekordom,zato ce sutra fasovati dva komada i to u prvoj minuti i u 90-toj
za pobjedu Rodjenih od 2:1
(Guse mi je vise preko glave
)
Mi još nismo svjesni sve ovoga. Kada prođe nekoliko godina mi ćemo se rado sjećati ovih dana kada Želji niko nije mogao dati gol. Meni je i sada kada razmišljam o tome nekako nestvarno.sto jest, jest. ubismo sa pricom o Gusi, i meni pocelo ici na zivce, jbt proslu utakmicu protiv GOSKa vodimo 5:0, i neka mrljava prilika za GOSK ja se us*o da ga ne daju, kontam ode rekord u p.m. hahahah.
nije ni to normalno, naravno od igraca se ocekuju da budu hladni i ne gledaju rekorde, ali svakako da to malo i na njih utice tako da nebi bilo ni toliko lose da Guso primi gol u drugom poluvremenu da se ohlade.
i nista od ove tvoje prognoze, mada sam primjetio da protiv Zelje ekipe najbolje igraju prvih deset minuta prvog poluvremena(Zvijezda, Sloboda, Olimpic, Zrinjski, Borac) i pocetak drugog poluvremena... ostalo vrijeme Zeljo dominira.
tako da mislim da bi i Velez mogao istim nacinom pokusati doci u neku prednost u prvih 15 min...jer kasnije kvalitet i spremnost dodju do izrazaja, a tu je Zeljo bolji, naravno tu su uvijek neke kontre za koje nema lijeka, vidjecemo.
pa imamo pravo... stvaramo rekorde za vjecnost!!! i da je tvoj velez u ovoj situaciji ko mi, mislis da vi ne bi smorili ljude sa rekordima?! neka... samo naprijed guso, i ne daj ove sezone da ti daju gol!!!rodjak je napisao/la:a sto smoriste sa Gusom i rekordom,zato ce sutra fasovati dva komada i to u prvoj minuti i u 90-toj
za pobjedu Rodjenih od 2:1
(Guse mi je vise preko glave
)
Nemoj jarane živ bio, neka nama prenosa, u ovih 10 godina dosta puta smo bili na frekvenciji 103,7nanek je napisao/la:Mrzim ovo kad se unaprijed zna da ima stream na ovoj stranici, i mi smo svi spremni jedva cekamo.A po obicaju nesto ce da hebaje i hebe nas u zdrav mozak.Bolje ono iznenada sat vremena prije tekme pa onda da se radujem ko malo dijete.
Neko rece da je bolje da Guso primi go prije derbija, i ja se slazem sa tim u potpunosti(cak mislim da cemo danas primit go PU PU PU) jbg svakoj seriji dodje kraj a ova serija je bas nezahvalna za odrzavati.Ali ako vec Guso ne primi go do derbija e onda nek mu zabiju mali sa hadisona al nek bude 1-4
101,7 i 95,7kosewsko hill je napisao/la:Nemoj jarane živ bio, neka nama prenosa, u ovih 10 godina dosta puta smo bili na frekvenciji 103,7nanek je napisao/la:Mrzim ovo kad se unaprijed zna da ima stream na ovoj stranici, i mi smo svi spremni jedva cekamo.A po obicaju nesto ce da hebaje i hebe nas u zdrav mozak.Bolje ono iznenada sat vremena prije tekme pa onda da se radujem ko malo dijete.
Neko rece da je bolje da Guso primi go prije derbija, i ja se slazem sa tim u potpunosti(cak mislim da cemo danas primit go PU PU PU) jbg svakoj seriji dodje kraj a ova serija je bas nezahvalna za odrzavati.Ali ako vec Guso ne primi go do derbija e onda nek mu zabiju mali sa hadisona al nek bude 1-4![]()
Što se tiče situacije sa Gušom i rekordima, mislim da se dosad pokazalo da igrači nisu baš pod prevelikim psihološkim pritiskom tj. ne prave neke greške u odbrani zbog tog rekorda a i ono što prođe pored Bogija i Vasilija,Gušo "skine" haman bez problemaNeka nama rekorda,pobjeda,golova i AMARA OSIMA
Danas Jamak umjesto Nyeme,vraća se Kvesić i Čolić umjesto Selimovića(možda čak i Stanić ako bude spreman),ostalo po starom..
NAPRIJED ŽELJO DO POBJEDE !
malo sam star ali ako treba tu samavlami97 je napisao/la:Pustite Gušu malo na miru. Čovjek je oborio rekord lige i dosta. Sada je na redu drugi rekored. Alen Škoro je, mislim, najbolji strijelac lige sa postignutih 20 golova, od kako se igra liga sa 16 klubova. Do sada je Adilović postigao 19, ali mu se onaj protiv Borca ne računa (prekid), tako da mu fale dva za izjednačavanje, a tri gola za rekord.
Trebale bi ove svrake, zebe malo pogurati Adil-bega da se i taj rekord sruši. Gdje bi nam bio kraj da su tu pored zebe i svrake, jedan gavran, ćuk, vrabac, kos, jarebica ....![]()
![]()
![]()
Danas, bilo kakva pobjeda je dobra. Može i 0:1, ali i 10:11![]()
Rušimo rekorde, postavljamo standarde, nabijamo komplekse.
Imaš pp.nanek je napisao/la:Po meni je najbolje da nam zalijepis ovdje lagano novine pa da mi listamo
I sa zadnje stranice![]()
to se cijeni, mogu i ja, tu i tamo pomocigavran je napisao/la:malo sam star ali ako treba tu samavlami97 je napisao/la:Pustite Gušu malo na miru. Čovjek je oborio rekord lige i dosta. Sada je na redu drugi rekored. Alen Škoro je, mislim, najbolji strijelac lige sa postignutih 20 golova, od kako se igra liga sa 16 klubova. Do sada je Adilović postigao 19, ali mu se onaj protiv Borca ne računa (prekid), tako da mu fale dva za izjednačavanje, a tri gola za rekord.
Trebale bi ove svrake, zebe malo pogurati Adil-bega da se i taj rekord sruši. Gdje bi nam bio kraj da su tu pored zebe i svrake, jedan gavran, ćuk, vrabac, kos, jarebica ....![]()
![]()
![]()
Danas, bilo kakva pobjeda je dobra. Može i 0:1, ali i 10:11![]()
Rušimo rekorde, postavljamo standarde, nabijamo komplekse.
I Ivice.wwwkenanba je napisao/la:Na sta smo mi spali da se sikiramo hocel Guso primit golZA SVE TI HVALA AMARE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.