herta 1x
stutgart 1x
osasuna 1x
arsenal 1
neki ziheraski lafo, pa ako upali dobro je
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

KO IMA LOVE MOZE ISPRATITzlatniljiljan je napisao/la:de ba harry mojne zabusavati temu s tim tvojim prelazima,mogu i ja il mi svi staviti 7-8 prelaza na dan pa ako sta prodje prodje
Pa stavi ko ti brani ?? Koliko vidim ovdje je dozvoljeno stavljati svoje prijedloge,ne vidim ovdje neka posebna pravila ili su naknadno uspostavljena ?? Ja ne znam koji racku vama smeta sta ja stavim,jel vam to smeta,ako vam smeta lijepo recite..jel koga vrijedjaju ovi moji prelazi ?zlatniljiljan je napisao/la:de ba harry mojne zabusavati temu s tim tvojim prelazima,mogu i ja il mi svi staviti 7-8 prelaza na dan pa ako sta prodje prodje
harry jarane, relax, samo ignoreharry_90 je napisao/la:Pa stavi ko ti brani ?? Koliko vidim ovdje je dozvoljeno stavljati svoje prijedloge,ne vidim ovdje neka posebna pravila ili su naknadno uspostavljena ?? Ja ne znam koji racku vama smeta sta ja stavim,jel vam to smeta,ako vam smeta lijepo recite..jel koga vrijedjaju ovi moji prelazi ?zlatniljiljan je napisao/la:de ba harry mojne zabusavati temu s tim tvojim prelazima,mogu i ja il mi svi staviti 7-8 prelaza na dan pa ako sta prodje prodje
nek ti imašEmir ZENICA je napisao/la:de harry molim te ostavi se tih prelaza,nemas pojma !![]()
![]()
tacno sam znaozlatniljiljan je napisao/la:Andujar P. - Paire B. leytone bil ovaj paire mogao pomrsiti racune ovom andujaru?
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Švedska 2. Liga
Degerfors - Brage
Tip: 1
Kvota: 2.25
Izvini jaruga,al ti pojma nemas.Ostavi se kockeCitizen-X je napisao/la:
nek ti imaš
jah a kad si na filipincima digo lovu na kvoti 5 nisi tako pricoEmir ZENICA je napisao/la:Izvini jaruga,al ti pojma nemas.Ostavi se kockeCitizen-X je napisao/la:
nek ti imaš![]()
![]()
A ja Stuttgarta sta radi ,pa ovo nije humano![]()
Moj tip veceras :
Granada-Real 5+
moglo se finog kesa uzetb9k je napisao/la:Evo jedan poklon: Artland Dragons-Bayern(njemacka kosarka) 1 1.8 p.p.
p.s. moglo bi se odigrati Siauliai-Rudupis kp2, 2.8 al na neki sitnis..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.