Ali stvarno ovaj penal je jedan od smijesnijih do sad sviranih,sto naravno ne umanjuje uspjeh Gradine u ovoj sezoni. Sreca pa ga zapucali

Moderator/ica: GracanicaAA
Daj javi se na PMPatrioti_ČA je napisao/la:I došao nama na klupu prije početka utakmice taj čovjek sve nam živo i mrtvo opsovao, iz čista mira, i okrenuo se i ušao u klupske prostorije..... al bilo pa prošlo...
neznam malo je vremena do pocetka sledece sezone mislim da se stadion nemoze pripremiti za odigravanje utakmica sigurno za pola godine.al nema veze samo vi udite koju tekmu igrajte negdje drugo dok se ne zavrsi vas stadionzuka_TM je napisao/la:Posto nema Benje a i ja znam ponesto astra Kula ima svoji kafic u gradu tu,a inace bude u Aus. ja mislim. A brat mi je pricao da tribina se treba poceti praviti i a i sam je nacelnik je rekao da ce poceti praviti stadion jer inace sta ce im klub u premijer ligi ako ce igrati na tudem stadionu
Damce sto je stariji sve je bolji, ovaj gol spada u top 5 zadnjih 10 godina u drzavi, a sem toga je prije 2-3 godine dao i najbrzi gol u historiji PL (11 sec.)Benjo_AFC86 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.