RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Molim te ne rise , uopce nije bilo faula , prvo sto se nije naslonio na njega kako treba , dakle Colic il je glumio ili ima otpor jedne cackalice , a drugo svaki laik u fudbalu bi trebao znati da se faul sudi (u slucaju da nije start nogama) ako se igracu ubaci u putanju , u ovom slucaju igraci su trcali paralelno .adoni je napisao/la:Od kad je guranje s ledja poklon faulAlemC85 je napisao/la:sudija poklonio faul iz kojeg je pao gol. naravno sudije sada rade svoje, fuj........![]()
![]()
Na kraju cestitam Zelji , ovo nije bila kradja , nego greska pomocnog sudije i to je to
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
fcz je napisao/la:Realno, Velez i jeste za Vrapcica.
o galaktikosi sa grbavice ...aj opet u evropu pa 10 komada primite u pretkolu ...
sta si se bola ufurao?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Svaka cast Dzaficu, dingospo, za razliku od drugih...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
da ne bih ovog faula izgubili bih titulujug-onostalgicar je napisao/la:teorije zavjere... svi su protiv veleza i pitara..... ma ja a to sto se ima snimak pa se vidi da je bilo guranje sa ledja to nista ne znaci ....
daj ba malo realnosti
-
nicaze_072
- Kontakt:
Majstore kako se postane muslimanski klub?arelinho je napisao/la:jos jednom ste dokazali da ste seljacki klub iako ste muslimanski klub zasluzili ste prvu ligu federacije !
ma kakav ČOLIĆ nikada ga nisam gotivio majke mi.....
ljudi su nas dobili jer su u ovome trenutku bolji od nas........
ljudi su nas dobili jer su u ovome trenutku bolji od nas........
nicaze_072 je napisao/la:Majstore kako se postane muslimanski klub?arelinho je napisao/la:jos jednom ste dokazali da ste seljacki klub iako ste muslimanski klub zasluzili ste prvu ligu federacije !Hodza bude direktor, uci se fatiha u svlacionici, nema zena na stadionu?
Cuj legende.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Nek je Gusi uso a **** bod(ove) 
Naredne sezone obe ste nasi

Naredne sezone obe ste nasi
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Nemogu da vjerujem da cu ovo reci ali ovi sa zapadne strane su za vas gospoda!
Pa ljudi barem navijaju cijelu tekmu a ne ko vi ganjate se nesta po tribinama,seljakluk!
OSTALO JE SAMO IME
Pa ljudi barem navijaju cijelu tekmu a ne ko vi ganjate se nesta po tribinama,seljakluk!
OSTALO JE SAMO IME
Nije vam trebalo nikako ono gađanje
bezveze se ofiraju likovi.
Na kraju Džafić covjek realan izjavi : Dobro smo prošli sa minimalnim porazom
ali hajd ti objasni onim frustriranim likovima koje ne zanima fudbal.
Na kraju Džafić covjek realan izjavi : Dobro smo prošli sa minimalnim porazom
pa i sam znaš da je toga uvijek bilo i uvijek će biti, džaba nam sve, ali ako se naredne sezone pooštre kriteriji, onda više ni toga neće biti....tech je napisao/la:Nije vam trebalo nikako ono gađanjebezveze se ofiraju likovi.
Na kraju Džafić covjek realan izjavi : Dobro smo prošli sa minimalnim porazomali hajd ti objasni onim frustriranim likovima koje ne zanima fudbal.
Malo je falilo da se tekme prekine i onda bi samo Velež nayebo sa kaznom (novcana + nekoliko tekmi bez publike).AlemC85 je napisao/la:pa i sam znaš da je toga uvijek bilo i uvijek će biti, džaba nam sve, ali ako se naredne sezone pooštre kriteriji, onda više ni toga neće biti....tech je napisao/la:Nije vam trebalo nikako ono gađanjebezveze se ofiraju likovi.
Na kraju Džafić covjek realan izjavi : Dobro smo prošli sa minimalnim porazomali hajd ti objasni onim frustriranim likovima koje ne zanima fudbal.
Danas se izašlo u susret Veležu, kako god to zvucalo
Slažem se da toga ima svugdje, ali nece ce to više tolerisati ubuduce.
upravu si ali sam siguran da se ovo naredne sezone neće više tolerisati, zato što će se podići kriteriji, bilo da se radi o VELEŽU, ŽELJI ILI NEKOM DRUGOM, ne opravdavam ovo, niti se nekom udvoravam, nego govorim onako kako će najverovatnije biti...tech je napisao/la:Malo je falilo da se tekme prekinde i ond samo Velež nayeboo sa kaznom (novcana + nekoliko tekmi bez publike).AlemC85 je napisao/la:pa i sam znaš da je toga uvijek bilo i uvijek će biti, džaba nam sve, ali ako se naredne sezone pooštre kriteriji, onda više ni toga neće biti....tech je napisao/la:Nije vam trebalo nikako ono gađanjebezveze se ofiraju likovi.
Danas se izašlo u susret Veležu, kako god to zvucalo. Npr. Borac je za daleko manje gluposti i incidente odmah napustio teren Pirote u Travniku, dobio bodove sa zelenog stola i još Travnik kažnjen.
Slažem se da toga ima svugdje, ali nece ce to više tolerisati ubuduce.
Bez ljutnje,ali jedan si od zescih dvolicnjaka na ovom forumu..prvi si poletio sa povicima o njakom poklon faulu,a sad bi te covjek na ranu previo.AlemC85 je napisao/la:pa i sam znaš da je toga uvijek bilo i uvijek će biti, džaba nam sve, ali ako se naredne sezone pooštre kriteriji, upravu si ali sam siguran da se ovo naredne sezone neće više tolerisati, zato što će se podići kriteriji, bilo da se radi o VELEŽU, ŽELJI ILI NEKOM DRUGOM, ne opravdavam ovo, niti se nekom udvoravam, nego govorim onako kako će najverovatnije biti...
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
...pa eto hajmo rec i da je sudija poklonio taj faul(a nije jer je bilo guranje sa ledja) OPET neko mora ubaciti loptu dobro (Zeba) i neko mora dobro skocit i otkrit se i zabit gol glavom (Jamak)
...smjesno
...smjesno
BAS SVE TI DAJEMO.....
šta i ako jesam, jesam li nekoga možda opsovao ili uvrijedio? čestitao sam na vašoj stranici zasluženu titulu, sada zbog faula se moramo vrijeđati. ja nisam ni u jednom trenutku išta rekao protiv želje, ako jesam onda sam kriv...adoni je napisao/la:Bez ljutnje,ali jedan si od zescih dvolicnjaka na ovom forumu..prvi si poletio sa povicima o njakom poklon faulu,a sad bi te covjek na ranu previo.AlemC85 je napisao/la:pa i sam znaš da je toga uvijek bilo i uvijek će biti, džaba nam sve, ali ako se naredne sezone pooštre kriteriji, upravu si ali sam siguran da se ovo naredne sezone neće više tolerisati, zato što će se podići kriteriji, bilo da se radi o VELEŽU, ŽELJI ILI NEKOM DRUGOM, ne opravdavam ovo, niti se nekom udvoravam, nego govorim onako kako će najverovatnije biti...
Slabo je Dzafa postavio igru, trebali smo malo ofanzivnije, a seljo uvijek kad igra protiv nas povede i svoje sudije, tako da se po tom pitanju nista novo nije desilo, struka Veleza je trebala i na to misliti u pripremi utakmice. Ali nase vrijeme dolazi no sikiriki 
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
AlemC85 je napisao/la:šta i ako jesam, jesam li nekoga možda opsovao ili uvrijedio? čestitao sam na vašoj stranici zasluženu titulu, sada zbog faula se moramo vrijeđati. ja nisam ni u jednom trenutku išta rekao protiv želje, ako jesam onda sam kriv...adoni je napisao/la:Bez ljutnje,ali jedan si od zescih dvolicnjaka na ovom forumu..prvi si poletio sa povicima o njakom poklon faulu,a sad bi te covjek na ranu previo.AlemC85 je napisao/la:pa i sam znaš da je toga uvijek bilo i uvijek će biti, džaba nam sve, ali ako se naredne sezone pooštre kriteriji, upravu si ali sam siguran da se ovo naredne sezone neće više tolerisati, zato što će se podići kriteriji, bilo da se radi o VELEŽU, ŽELJI ILI NEKOM DRUGOM, ne opravdavam ovo, niti se nekom udvoravam, nego govorim onako kako će najverovatnije biti...
Pusti bola ove svadljice, sta mu se pravdas ikako!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Sta se lozite majke vam? Pratim ovu ligu od njenog samog nastanka i prvih poslijeratnih kola, jos kao djecacic, ali bolje ekipe od danasnjeg Zelje ja nisam gledao. Jest im se sviralo i sto je trebalo i sto nije, ali ljudi igraju lopte, sta vam je ljudi. Svaka im cast brate, raskucali su ligu na proste faktore.
Mi moramo sve napore uloziti da nam ostane dobar dio tima na okupu, pocevsi od golmana zavrsivsi sa Brkom u napadu. Moramo.
Oni supci sto ruse nas stadion nisu normalni, medjedi jedni. Fin je dan brate bio, mogli su na Neretvu pa rostilj raspaliti i ne istresati se onako, ispadamo divljaci.
Hajde Ž, Velez dok ne umrem!
Mi moramo sve napore uloziti da nam ostane dobar dio tima na okupu, pocevsi od golmana zavrsivsi sa Brkom u napadu. Moramo.
Oni supci sto ruse nas stadion nisu normalni, medjedi jedni. Fin je dan brate bio, mogli su na Neretvu pa rostilj raspaliti i ne istresati se onako, ispadamo divljaci.
Hajde Ž, Velez dok ne umrem!
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.