Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 11 sep 2009, 22:32

rixadu je napisao/la:Vi ljudi pravo grijesite i ne razmisljate dovoljno o razlogu moguceg stavljanja Edina Dzeke na klupu!! To nema veze sa tim da li je Edin u formi ili ne, on je vec dovoljno zaduzio wolfsburg i ja se ne sekiram za njego mjesto u prvih 11. Ima on dovljno kredita od godinu dana da igra u prvom timu.... Ako sutra bude na klupi to je vrlo logicna odluka Armina Veha jer ga cekaju utakmice u ritmu subota(budesliga), srijeda(liga sampiona) pa opet subota. Grafite je odmarao a Martins odigrao jednu tekmu 6og septembra, dok je Dzeko putovao najprije u Bosnu na pripreme reprezetnacije pa u Armeniju pa jos jedan super teska utakmica u Zenici. Edin je obadvije tekme odigrao 90 min i logicno je da ga postedi u subotu, vrlo vjerovatno, ako ne bude potrebe, nece ga ni ubacivati sutra.
Nije logicki,jer bi Veh u slucaju poraza mogao da razmislja i o nogi :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 11 sep 2009, 22:42

harishp je napisao/la:
rixadu je napisao/la:Vi ljudi pravo grijesite i ne razmisljate dovoljno o razlogu moguceg stavljanja Edina Dzeke na klupu!! To nema veze sa tim da li je Edin u formi ili ne, on je vec dovoljno zaduzio wolfsburg i ja se ne sekiram za njego mjesto u prvih 11. Ima on dovljno kredita od godinu dana da igra u prvom timu.... Ako sutra bude na klupi to je vrlo logicna odluka Armina Veha jer ga cekaju utakmice u ritmu subota(budesliga), srijeda(liga sampiona) pa opet subota. Grafite je odmarao a Martins odigrao jednu tekmu 6og septembra, dok je Dzeko putovao najprije u Bosnu na pripreme reprezetnacije pa u Armeniju pa jos jedan super teska utakmica u Zenici. Edin je obadvije tekme odigrao 90 min i logicno je da ga postedi u subotu, vrlo vjerovatno, ako ne bude potrebe, nece ga ni ubacivati sutra.
Nije logicki,jer bi Veh u slucaju poraza mogao da razmislja i o nogi :roll:
Ne razislja on ograniceno samo o jednoj utakmici..... Bolje mu je da ima svjezeg Dzeku u ligi sampiona u vrlo bitnoj utakmici jer se Wolfsburg moze vrlo ravnopravno boriti za drugu poziciju nego da ima iscrplenog Dzeku, a uostalom Martins je doveden bas zbog ovakvih situacija, da obezbjedi sirinu... Zivi bili pa vidjeli u utorak u ligi sampiona ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 sep 2009, 23:14

ljudi ljudski pa nije dzeko u stanju za desetak dana odigrat 4 utakmice. veh ga zeli svjezeg za ligu sampiona. pa sta ako je jednu tekmu na klupi, nije krraj svijeta. jednom ga stavi na klupu, vi odma napadate covjeka, neki mu i psuju i vrijedaju jbt. pa kad jedan igrac igrao sve utakmice u sezoni, nikad(odgovorno tvrdim).

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 sep 2009, 23:16

Wolverine je napisao/la:ljudi ljudski pa nije dzeko u stanju za desetak dana odigrat 4 utakmice. veh ga zeli svjezeg za ligu sampiona. pa sta ako je jednu tekmu na klupi, nije krraj svijeta. jednom ga stavi na klupu, vi odma napadate covjeka, neki mu i psuju i vrijedaju jbt. pa kad jedan igrac igrao sve utakmice u sezoni, nijedan(odgovorno tvrdim).
Hvala Bogu. U potpunosti se slazem s tobom. Ma pusti ove nase medije,nemaju pojma. Kad dzeko zabije CSKA-u,bas me zanima sta ce onda pisati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2009, 23:20

Ma nema govora da je Edin van forme i da je kako neki pisu "digao se" ljudi moj kuzite li vi da postoji i umor :?:
nije lako igrati Bundesligu dvije sezone na istom nivou vecim igracima dolazio je golgeterski "post" pa tako i nasem Edinu,nadem se da ce vec sutra taj post biti okoncan ista stvar i s Vedom.
Sretno momci :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 sep 2009, 23:24

Adi_Zepce je napisao/la:Ma nema govora da je Edin van forme i da je kako neki pisu "digao se" ljudi moj kuzite li vi da postoji i umor :?:
nije lako igrati Bundesligu dvije sezone na istom nivou vecim igracima dolazio je golgeterski "post" pa tako i nasem Edinu,nadem se da ce vec sutra taj post biti okoncan ista stvar i s Vedom.
ma kakav post. covjek 4 utakmice go nije dao(dvije za wolfsburg, dvije za repku), i odma napadaju i njega i veha.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2009, 23:30

Wolverine je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ma nema govora da je Edin van forme i da je kako neki pisu "digao se" ljudi moj kuzite li vi da postoji i umor :?:
ma kakav post. covjek 4 utakmice go nije dao(dvije za wolfsburg, dvije za repku), i odma napadaju i njega i veha.
Pa velim post jer ako se nevaram jos je Ramazan :mrgreen: :mrgreen: no kada prodje sigurno ce Edin biti onaj stari koji je cijepao mreze po Njemackoj :mrgreen: sala naravno da nije post 4 utakmice nedati gola pa nije kraj svijeta bitno je da Dzeko igra vrlo dobro u Zenici protiv Turaka bio je sjajan koje samo primanje lopte na grudi i u prijemu lopte izbacuje obranu Turske to samo mogu majstori-a jedan od njih je i EDIN DZEKO
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 11 sep 2009, 23:43

Joj naslova na Index-u "Dzeko izgubio mjesto medju 11"jedva docekali,a Dzeko za one njihove balerine izmislio fudbal.Dbg vam 6 zabio Kazastan.
AMAR OSIM!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2009, 23:48

kalimero je napisao/la:Joj naslova na Index-u "Dzeko izgubio mjesto medju 11"jedva docekali,a Dzeko za one njihove balerine izmislio fudbal.Dbg vam 6 zabio Kazastan.
Procitaj dobro tekst naslov nema veze s njim
btw zasto odmah da Kazahstan dao 6 golova reprezentaciji Hrvatske? Pa pobogu vise dosta toga nacijonalizma.znam da je veliki dio Hrvata uz Bosnu kroz sve ove kvalifikacije a vi im tako vracate ma svaka cast,nemam rijeci

www.valencia-balkan.net

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 11 sep 2009, 23:52

Adi_Zepce je napisao/la:
kalimero je napisao/la:Joj naslova na Index-u "Dzeko izgubio mjesto medju 11"jedva docekali,a Dzeko za one njihove balerine izmislio fudbal.Dbg vam 6 zabio Kazastan.
btw zasto odmah da Kazahstan dao 6 golova reprezentaciji Hrvatske? Pa pobogu vise dosta toga nacijonalizma.znam da je veliki dio Hrvata uz Bosnu kroz sve ove kvalifikacije a vi im tako vracate ma svaka cast,nemam rijeci
ma nije se covjek dobro izrazio da hoce ukrajina 6 golova uvalit engleskoj a neka pobijedi hrvatska nema veze

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2009, 23:53

mrzim_ulizice je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
ma nije se covjek dobro izrazio da hoce ukrajina 6 golova uvalit engleskoj a neka pobijedi hrvatska nema veze
Ukrajina 6 Engleskoj da uvali :D :D :D :D to bi postalo novo svjetsko cudo

www.valencia-balkan.net

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2009, 23:56

Vehu!! Dabogda ti sutra gorilo pod nogama nakon 15 minuta igre. Dzeko je za prve postave, mani se Grafitnog. Hem star, hem nikakav u ovoj sezoni. Dzeko ce ABD da udje u drugom poluvremenu, i da zabije 2 gola, pa da onda vidimo ima li Veh hrabrosti staviti ga na klupu. Znalo se odmah, kreten od trenera!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2009, 23:59

omerbavarac je napisao/la:Vehu!! Dabogda ti sutra gorilo pod nogama nakon 15 minuta igre. Dzeko je za prve postave, mani se Grafitnog. Hem star, hem nikakav u ovoj sezoni. Dzeko ce ABD da udje u drugom poluvremenu, i da zabije 2 gola, pa da onda vidimo ima li Veh hrabrosti staviti ga na klupu. Znalo se odmah, kreten od trenera!!!!
Valjda je bitnija Liga prvaka nego Bundesliga pa je Edin ostao kao pricuva da se nebi ozljedio pred debi mec Vukova u LP,mislim da je zbog toga Edin na klupi sutra

www.valencia-balkan.net

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 12 sep 2009, 00:01

Vec sam pisao da me Dzeko podsjeca na Elvira Baljica...
Pa jebote kakvi smo mi karakteri zaigramo 3-4 mjeseca dobro i odma nam udari u glavu...
Poceo Dzeko pjevati ko i Baljic i eto kako mu se to lagano obija o glavu ...Klupa burazeru da da klupa,pa opet kad dodzes u Sarajevo uhvati se mikrofona....A ne vozdra raji sta ima kako ste i lagano trenerka i trk do na Vrelo Bosne...
Da je Kaka ovako shvatao fudbal sad bi igrao u Amazonskoj dzungli...

Sreca nam je sto je Edin mlad pa ce vjerovatno imati vremena da shvati da narodnjaci nedonose nista dobro....
Zadnja izmjena: gringo1, dana/u 12 sep 2009, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2009, 00:02

Mogao bi ovaj Veh otici brze nego sto je dosao...

@gringo1 - upravo zbog toga je Salihamidzic bio najbolji i najveci...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2009, 00:03

Adi_Zepce je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Vehu!! Dabogda ti sutra gorilo pod nogama nakon 15 minuta igre. Dzeko je za prve postave, mani se Grafitnog. Hem star, hem nikakav u ovoj sezoni. Dzeko ce ABD da udje u drugom poluvremenu, i da zabije 2 gola, pa da onda vidimo ima li Veh hrabrosti staviti ga na klupu. Znalo se odmah, kreten od trenera!!!!
Valjda je bitnija Liga prvaka nego Bundesliga pa je Edin ostao kao pricuva da se nebi ozljedio pred debi mec Vukova u LP,mislim da je zbog toga Edin na klupi sutra
Hmm!!! Sumnjam ja da je zbog toga, ali volio bi da je tako. Vjerovatno je Veh gledao Dzeku u utakmicama repke i vidio je da nije mnogo pokazao, pa vjerovatno misli da ce tako nastaviti u Wolfsburgu!!!! Sto se mene tice, on treba igrati pocetnu postavu, pa brate dragi nema ga sta odmarati, nije odigrao 30 utakmica!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 sep 2009, 00:09

omerbavarac je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Hmm!!! Sumnjam ja da je zbog toga, ali volio bi da je tako. Vjerovatno je Veh gledao Dzeku u utakmicama repke i vidio je da nije mnogo pokazao, pa vjerovatno misli da ce tako nastaviti u Wolfsburgu!!!! Sto se mene tice, on treba igrati pocetnu postavu, pa brate dragi nema ga sta odmarati, nije odigrao 30 utakmica!!!!!
4 utakmice u 10 dana ??? jel ti znas koji je to napor ???

Samo Chuck Norris moze odigrat toliko :mrgreen:

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 12 sep 2009, 00:11

Adi_Zepce je napisao/la:
Ovdje gdje ja živim u svim "hrvatskim" kafićima je raja skočila kada je BIH zabila gol...Kažu jer je igrala protiv Turske :mrgreen: ,ali nema veze ja sam ubjeđen da oni navijaju za BIH...

Što se tiče Edina svaka mu čast...Ali ja mu neću zaboraviti ono protiv Turske kada igrač slobodno kraj njega iznosi loptu,a on ni da se okrene...Da je klub shvatio bih,ali reprezentacija!!!

Međutim uvaliti će u utorak 3 gola akoBogda...
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2009, 00:14

@Wolverine: A ne znam onda sta je sa Misimovica. Jest da ce on odigrati 3 utakmice ali nema veze, utakmica manje vise. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Po tebi je on Chuck Norris!!!! Pravi profesionalac moze i mora da izdrzi sve napore koje nosi nogomet!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 sep 2009, 00:16

stolica je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Ovdje gdje ja živim u svim "hrvatskim" kafićima je raja skočila kada je BIH zabila gol...Kažu jer je igrala protiv Turske :mrgreen: ,ali nema veze ja sam ubjeđen da oni navijaju za BIH...

Što se tiče Edina svaka mu čast...Ali ja mu neću zaboraviti ono protiv Turske kada igrač slobodno kraj njega iznosi loptu,a on ni da se okrene...Da je klub shvatio bih,ali reprezentacija!!!

Međutim uvaliti će u utorak 3 gola akoBogda...
Moji prijatelji u Zg su gledali prijenos tekme Bosna:Turska kao i mec s Armenijom i vjeruj da vecina u Hrvatskoj bi voljela vidjeti Bosnu na SP

www.valencia-balkan.net

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hansbosna, HariTz, jasmin10, Micron, xinxee, zeljooo13 i 50 gostiju.