Zar ti nisi u rijamu Goluboviću?kristian je napisao/la:haj skupite od tih ulaznica pa posaljite mi pare , a ja cu svakoj toj legendi s koseva pokucati na vrata i objasnit par stvari ima da kazu i da potpisu da su dobili i vishe nego sto treba i eto rijesenjaa kakva dugovanja nedajte nista meni dajte 20000 ja cu da ih isprebijam ko vola u kupusu , musemica , janjosa , zukica , nedica , onu zenu neznam ko jeeto evo vam broj 061 511 898
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajlijaTM
Re: FK Sarajevo
- mahalac_SA
- Kontakt:
sto se tice lige nema nastavka, to je to
za kup hvala, također!!!
ostalim sorry na off-u
ostalim sorry na off-u
UEFA=MAFIA
kad sam zelju vadio iz problema neko se nije smijaoSarajlijaTM je napisao/la:Zar ti nisi u rijamu Goluboviću?kristian je napisao/la:haj skupite od tih ulaznica pa posaljite mi pare , a ja cu svakoj toj legendi s koseva pokucati na vrata i objasnit par stvari ima da kazu i da potpisu da su dobili i vishe nego sto treba i eto rijesenjaa kakva dugovanja nedajte nista meni dajte 20000 ja cu da ih isprebijam ko vola u kupusu , musemica , janjosa , zukica , nedica , onu zenu neznam ko jeeto evo vam broj 061 511 898
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa eto za Kup kako god Dupla kruna negine!!mahalac_SA je napisao/la:sto se tice lige nema nastavka, to je toza kup hvala, također!!!
ostalim sorry na off-u
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Isjtjeraj zlo iz njih, a utjeraj im dobrokristian je napisao/la: kad sam zelju vadio iz problema neko se nije smijaopola igraca ne smije reci da im je duzan zeljoo a amar zna ko je za to zaduzen
povoljno utjerivam strah i vadim iz dugova bih klubove .
Oko za oko, zub za zub!
Ma boli te briga najjači si, UTJERIVAŠ strah ljudimakristian je napisao/la: kad sam zelju vadio iz problema neko se nije smijaopola igraca ne smije reci da im je duzan zeljoo a amar zna ko je za to zaduzen
povoljno utjerivam strah i vadim iz dugova bih klubove .
DRUG NEBI TI PUNCA
VanBasten je napisao/la:
kako necce kad su nam uprave nesposobne pravo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
samosarajvo
- Kontakt:
Naša Bogami nije, za vašu ne znam.Rosas7 je napisao/la:VanBasten je napisao/la:
kako necce kad su nam uprave nesposobne pravo
Da nasa nije nasljedilia 6 miliona duga i da se odjednom nisu javili klocevi da traze pare iz 1998,99 00,03 govoreci kako im se obecavalo svake godine a obecavalo im se po par godina poslje duga i onda bi oni i zaboravili
Pozdrav za starMo.
da vas pitam derbi je sljedeci vikend sta mislite jel subota il nedelja ??
subotaarelinho je napisao/la:da vas pitam derbi je sljedeci vikend sta mislite jel subota il nedelja ??
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
koliko je sigurno to ??miky_hz je napisao/la:subotaarelinho je napisao/la:da vas pitam derbi je sljedeci vikend sta mislite jel subota il nedelja ??
Tekme zAdnja dva kola se igraju i isti dan. Koliko ja znam. Tako da je subota.arelinho je napisao/la:koliko je sigurno to ??miky_hz je napisao/la:subotaarelinho je napisao/la:da vas pitam derbi je sljedeci vikend sta mislite jel subota il nedelja ??
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
koliko je sigurno to ??[/quote]
Tekme zAdnja dva kola se igraju i isti dan. Koliko ja znam. Tako da je subota.[/quote]
al kume znas sta je fazon derbi ne spada u zadnja 2 kola derbi je 28 kolo a dva zadnja kola su 29 i 30
ABD da bude nedelja da mogu doci da gledam
Tekme zAdnja dva kola se igraju i isti dan. Koliko ja znam. Tako da je subota.[/quote]
al kume znas sta je fazon derbi ne spada u zadnja 2 kola derbi je 28 kolo a dva zadnja kola su 29 i 30
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sutra pobjeda.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Onda, 3. Znam da je davno rečeno zbog nakog pravila da će biti subota.arelinho je napisao/la: al kume znas sta je fazon derbi ne spada u zadnja 2 kola derbi je 28 kolo a dva zadnja kola su 29 i 30![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
- vidovitadjemila
Veliki pozdrav za tebe i tvog prijatelja MODERATORA Van Bastena .I pozdravite i kako on kaze poselamite SIR DRAGANA JOVIĆASarajlijc@ je napisao/la:Ok cujemo se, a sta cemo ako ne pobjedimo kako ces pravdat?vidovitadjemila je napisao/la:Pa i da sam vam govorio ne bi mi vjerovao kao ni sada.A zna se sve pogotovo ovdje.Travnik je mala carsija.Evo sada cete dobiti u Travniku i svi cete ga slaviti.Onda ce Travnik dobiti u Gradisci i ostace u ligi.Bas da vidim hocu li pogrjesiti.Igraj dvicu u srijedu slobodno.Neka svi zapamte sta sam rekao ovdje...Poslije tekme cu ti objasniti zasto ste pobjedili...Ali mozda neces htjeti priznati.Ja mislim da znam vec sada.Boga molim da se to ne desi ,ali desice se vidjeces.Cujemo se poslije tekme...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
u kolko je sutra derbi klubova bez licence
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Subota | 05.05.2012.
Za sada nepoznati počinitelji polupali su stakla na sjedištu Nogometnog saveza BiH u sarajevskoj ulici Ferhadija, potvrdio je za "Dnevni avaz" generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković
Golema je muka pitarska, pregolema
Za sada nepoznati počinitelji polupali su stakla na sjedištu Nogometnog saveza BiH u sarajevskoj ulici Ferhadija, potvrdio je za "Dnevni avaz" generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković
Golema je muka pitarska, pregolema
bgm baš si vidovita DžemilaSarajlijc@ je napisao/la:Ok cujemo se, a sta cemo ako ne pobjedimo kako ces pravdat?vidovitadjemila je napisao/la:Pa i da sam vam govorio ne bi mi vjerovao kao ni sada.A zna se sve pogotovo ovdje.Travnik je mala carsija.Evo sada cete dobiti u Travniku i svi cete ga slaviti.Onda ce Travnik dobiti u Gradisci i ostace u ligi.Bas da vidim hocu li pogrjesiti.Igraj dvicu u srijedu slobodno.Neka svi zapamte sta sam rekao ovdje...Poslije tekme cu ti objasniti zasto ste pobjedili...Ali mozda neces htjeti priznati.Ja mislim da znam vec sada.Boga molim da se to ne desi ,ali desice se vidjeces.Cujemo se poslije tekme...
DRUG NEBI TI PUNCA
Pozdrav i iz Gradačca poselamite velikog SIRAvidovitadjemila je napisao/la:Veliki pozdrav za tebe i tvog prijatelja MODERATORA Van Bastena .I pozdravite i kako on kaze poselamite SIR DRAGANA JOVIĆASarajlijc@ je napisao/la:Ok cujemo se, a sta cemo ako ne pobjedimo kako ces pravdat?vidovitadjemila je napisao/la:Pa i da sam vam govorio ne bi mi vjerovao kao ni sada.A zna se sve pogotovo ovdje.Travnik je mala carsija.Evo sada cete dobiti u Travniku i svi cete ga slaviti.Onda ce Travnik dobiti u Gradisci i ostace u ligi.Bas da vidim hocu li pogrjesiti.Igraj dvicu u srijedu slobodno.Neka svi zapamte sta sam rekao ovdje...Poslije tekme cu ti objasniti zasto ste pobjedili...Ali mozda neces htjeti priznati.Ja mislim da znam vec sada.Boga molim da se to ne desi ,ali desice se vidjeces.Cujemo se poslije tekme...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.