FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nicaze_072
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nicaze_072 » 05 maj 2012, 19:24

Blagoje Bratić je napisao/la:
nicaze_072 je napisao/la:
pinki je napisao/la:Jbt sad nešto kontam, kakva su vremena došla.
Kad se sjetim poraza pri ulasku u autobus na Grbavici, a ne da donesemo neki bod s gostovanja.
Ovo je vrijeme Amarovo momci, treba uživati u svakom trenutku!
U srijedu hoću punu Grbavicu, ne zanima me ništa drugo! :twisted:
Hocu i ja janjetine al nema. Punu Grbavicu niste od Videotona imali. :lol:
Idi gledaj košarku to ti je bolje i možeš pojest kilo prasetine prida na crkvicama,i moli se da ti klub ne ispadne naredne sezone kao što će sloboda.
Sta ces nekom kosarka, nekom rukomet, ne mozemo svi instalirati nekog u savez da nam utakmice i sudije steli. :lol:

Salu na stranu. Zalsuzili ste titulu, ali bojim se da cete realnost i kvalitet svog tima upoznati u Euro takmicenjima. Kako god u odnosu na nas ostale ste svjetlosna godina. Samo drzite fige da stari pozivi i sve ce biti ok! :lol:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 05 maj 2012, 19:24

Ovo je stvarno za sve pohvale,ova liga je stvarno prekucana.
Ovakva dominacija nije vidjena od nastanka premijer lige!
AMAR AMAR OSIM OSIM!!!

Siroki.B cijeli naguzi se ZELJI!!!!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 05 maj 2012, 19:25

pročitao sam pravilnik nogometnog saveza, ako pobjedimo Slaviju i zvanično smo prvaci

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 maj 2012, 19:27

Kojim igracima prijeti suspenzija pred derbi ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 maj 2012, 19:27

Ova utakmica od strane Veleza i njihovih navijaca podsjetila je na onu atmosferu od prije par godina kada iz Vrapcica nisi mogao uzeti bod nikako.Uvijek se znalo da je tamo bilo tesko gostovati svim ekipama i da su bodovi tamo nemoguci.Zasto? Pa evo zasto,vidjelo se danas.Ono je zalosno bilo gledati,gotovo kao u Banja Luci.
Zar je toliko tesko otici i pogledati utakmicu i cestitati boljem na terenu.Kakav bolan sudija i sudjenje,pa ono kako je Velez odigrao je ravno ekipama kantonalnih liga.Zeljo je igrao sa 50% snage.Nastavlja se kampanja odvratnog navijanja protiv nas i svega sto nosi ime Zeljo.Opet zasto? Pa evo vidjelo se opet danas.ubili ih na terenu.I umjesto da kad vec moraju psovati i bacati na teren sve i svasta,bolje da su to uradili prema svojim igracima.

Vaditi se na sudiju koji je svirao sasvim normalan prekrsaj koji je postojao je preraslo u modu u zadnje vrijeme.Ocitas lekciju u Gradačcu,kazu bolji ste ali sudjenje perfidno,ocitas lekciju u Mostaru,sudija siljio...nema veze sto ovi centra nisu presli kako treba i sto su igrali ispod svakog nivoa jednog kluba koji ima tako veliku istoriju.U onom klubu jedini vrijedan spomena je Bandovic,pa i mali Zvonic mi je bas bio dobar.Ovo ostalo jad i cemer.Najveci problem za ovaj seljakluk je upravo to sto sada postoji prijenos za svaku tekmu i citava drzava moze da gleda.Nema vise lokalno,ko je na tekmi ima svoju istinu pa se prica sa koljena na koljeno i dodaje na nju sve i svasta.Nema vise toga.Mi izgleda fakat moramo dobivati po 5 razlike da bi nam neko pikao utakmicu.Da smo bogdo ubili ove Velezovce sa 5 razlike,bilo bi zasluzeno potpuno,zanima me sta bi onda bilo.I sada ce neki reci bili ste bolji,ali sudjenje je bilo nula.Kako da ne.

Sto se tice igre,bili smo bolji cijeli susret.Da nije Bandovica bila bi golijada.Svaka cast Bandovicu.Nasi igraci su redom bili odlicni osim Vasilica koji je totalno nesiguran.Guso majstor,Zolotic se nosio na sredini,Svraka je bio rezervisan,ali generalno ok,Kvesic odlican,drago mi je da ga je zabio,zasluzio je.Ma sve za deset.
Sampioni smo! 9 bodova razlike je sada definitivno nedostizno.
CESTITAM SAMPIONI !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 maj 2012, 19:28

E moj Ramiću ako ovako nastaviš ne gine ti povratak u Turbinu...
DRUG NEBI TI PUNCA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 maj 2012, 19:28

inacefindecko je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:ona baš krajnja teorija nam govori da ni protiv Slavije nećemo osigurat titulu ako Široki dobije.
tri kola do kraja će bit, devet bodova razlike, jest da je nemoguće stić našu gol razliku, al matematički je moguće :lol: :lol: :lol: :lol:
U nas se prvo gleda medjusobni duel, pa tek onda gol razlika, pa zatim broj postignutih golova ako se ne varam. Tako da pobjedom protiv Slavije u Srijedu smo novi prvaci BiH.
Mozda cak budemo i prvaci prije pocetka utakmice ukoliko Siroki ne pobjedi u Prijedoru.
ako je tako onda super.. iako ne znam gdje si vidio to da se prvo gleda međusobni omjer.. jesi pročitao negdje ili?
svuda u svijetu je gol razlika!
Evo ti sa zavnicne stranice N/FSBiH pravilnik takmicenja i procitaj clan 43. ;) ;)

http://www.nfsbih.net/pdf/Takmicenja.pdf
"My Favorite Ring is Always the Next One"

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 05 maj 2012, 19:29

Ja imam osjećaj da će se ponoviti ove godine Newcastle, a možda i više. Nekako je sve oko ove ekipe tako pozitivno, da imamo pravo da se nadamo!

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 05 maj 2012, 19:29

Pobjeda protiv Slavije Želji donosi novu titulu 8-)
http://www.****.com/2012/05/pobj ... onosi.html

slavimo protiv pitara :lol:

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 05 maj 2012, 19:31

pinki je napisao/la:Ja imam osjećaj da će se ponoviti ove godine Newcastle, a možda i više. Nekako je sve oko ove ekipe tako pozitivno, da imamo pravo da se nadamo!
Mozete. Mozda iznenadite kao Porto sa Murinjom. :lol:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 maj 2012, 19:34

pinki je napisao/la:Ja imam osjećaj da će se ponoviti ove godine Newcastle, a možda i više. Nekako je sve oko ove ekipe tako pozitivno, da imamo pravo da se nadamo!
zar nisi u areni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 maj 2012, 19:34

ma k'o shamrock puna šaka brade :mrgreen:

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 05 maj 2012, 19:34

boccaccio je napisao/la:Ova utakmica od strane Veleza i njihovih navijaca podsjetila je na onu atmosferu od prije par godina kada iz Vrapcica nisi mogao uzeti bod nikako.Uvijek se znalo da je tamo bilo tesko gostovati svim ekipama i da su bodovi tamo nemoguci.Zasto? Pa evo zasto,vidjelo se danas.Ono je zalosno bilo gledati,gotovo kao u Banja Luci.
Zar je toliko tesko otici i pogledati utakmicu i cestitati boljem na terenu.Kakav bolan sudija i sudjenje,pa ono kako je Velez odigrao je ravno ekipama kantonalnih liga.Zeljo je igrao sa 50% snage.Nastavlja se kampanja odvratnog navijanja protiv nas i svega sto nosi ime Zeljo.Opet zasto? Pa evo vidjelo se opet danas.ubili ih na terenu.I umjesto da kad vec moraju psovati i bacati na teren sve i svasta,bolje da su to uradili prema svojim igracima.

Vaditi se na sudiju koji je svirao sasvim normalan prekrsaj koji je postojao je preraslo u modu u zadnje vrijeme.Ocitas lekciju u Gradačcu,kazu bolji ste ali sudjenje perfidno,ocitas lekciju u Mostaru,sudija siljio...nema veze sto ovi centra nisu presli kako treba i sto su igrali ispod svakog nivoa jednog kluba koji ima tako veliku istoriju.U onom klubu jedini vrijedan spomena je Bandovic,pa i mali Zvonic mi je bas bio dobar.Ovo ostalo jad i cemer.Najveci problem za ovaj seljakluk je upravo to sto sada postoji prijenos za svaku tekmu i citava drzava moze da gleda.Nema vise lokalno,ko je na tekmi ima svoju istinu pa se prica sa koljena na koljeno i dodaje na nju sve i svasta.Nema vise toga.Mi izgleda fakat moramo dobivati po 5 razlike da bi nam neko pikao utakmicu.Da smo bogdo ubili ove Velezovce sa 5 razlike,bilo bi zasluzeno potpuno,zanima me sta bi onda bilo.I sada ce neki reci bili ste bolji,ali sudjenje je bilo nula.Kako da ne.

Sto se tice igre,bili smo bolji cijeli susret.Da nije Bandovica bila bi golijada.Svaka cast Bandovicu.Nasi igraci su redom bili odlicni osim Vasilica koji je totalno nesiguran.Guso majstor,Zolotic se nosio na sredini,Svraka je bio rezervisan,ali generalno ok,Kvesic odlican,drago mi je da ga je zabio,zasluzio je.Ma sve za deset.
Sampioni smo! 9 bodova razlike je sada definitivno nedostizno.
CESTITAM SAMPIONI !
I ja tebi na ovakvom postu :D :D
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 05 maj 2012, 19:35

Možda i vi bljesnete u prijateljskoj sa Stupčanicom...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 05 maj 2012, 19:35

Sarajlijc@ je napisao/la:Kojim igracima prijeti suspenzija pred derbi ?
poslacemo juniore na derbi nema potrebe da se beze zamaraju ovi iz prve ekipe

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 05 maj 2012, 19:39

koja je najveća bodovna razlika na kraju sezone do sad bila između prvog i drugog mjesta i ko drži taj rekord

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 05 maj 2012, 19:41

amerosm je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
U nas se prvo gleda medjusobni duel, pa tek onda gol razlika, pa zatim broj postignutih golova ako se ne varam. Tako da pobjedom protiv Slavije u Srijedu smo novi prvaci BiH.
Mozda cak budemo i prvaci prije pocetka utakmice ukoliko Siroki ne pobjedi u Prijedoru.
ako je tako onda super.. iako ne znam gdje si vidio to da se prvo gleda međusobni omjer.. jesi pročitao negdje ili?
svuda u svijetu je gol razlika!
Evo ti sa zavnicne stranice N/FSBiH pravilnik takmicenja i procitaj clan 43. ;) ;)

http://www.nfsbih.net/pdf/Takmicenja.pdf
Svejedno i gol razliku smo prekucali!

:) :) ovo je fakat prekucavanje! u gostima poderemo. ovog proljeća smo samo imali 2 remija. došli smo u situaciju da iako smo i prije ove utakmice (gostovanje veležu) znali da ćemo teško izgubiti titulu, ipak smo željeli pobjedu. nismo bili zadovoljni remijem.

protivnicima ne ostaje puno izbora - da pošteno čestitaju boljem ili da budu divljaci i gađaju kamenjem.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 maj 2012, 19:47

Samo se nadam da nakon obezbjedjene titule aBd u Srijedu nece doci do opustanja u derbiju i to je utakmica gdje trebamo pokazati zasto smo prvaci.
Sto se tice utakmice protiv Slavije ja bih licno posla Bogija i Vasilica na odmor da se u potpunosti pripreme za derbi, a mozda ne bi bilo lose i Zebu malo odmoriti i igrati sa Bekricem i onda da svi odmorni docekaju derbi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 05 maj 2012, 19:48

amerosm je napisao/la:Samo se nadam da nakon obezbjedjene titule aBd u Srijedu nece doci do opustanja u derbiju i to je utakmica gdje trebamo pokazati zasto smo prvaci.
Sto se tice utakmice protiv Slavije ja bih licno posla Bogija i Vasilica na odmor da se u potpunosti pripreme za derbi, a mozda ne bi bilo lose i Zebu malo odmoriti i igrati sa Bekricem i onda da svi odmorni docekaju derbi.
valjda je bitnije da igraci budu spremni za revans finala kupa

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 05 maj 2012, 19:48

amerosm je napisao/la:Samo se nadam da nakon obezbjedjene titule aBd u Srijedu nece doci do opustanja u derbiju i to je utakmica gdje trebamo pokazati zasto smo prvaci.
mnogi mi probiše glavu o remiju u sljedećem kolu na Grbavici jer lafo Slavija mora uzeti neki bod tu!

p.s. ima li ovog kod nas :mrgreen: :mrgreen:
slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, GeriOldman, Levin, zlatandr i 21 gost.