RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tech
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tech » 05 maj 2012, 19:18

Nije vam trebalo nikako ono gađanje ;) bezveze se ofiraju likovi.
Na kraju Džafić covjek realan izjavi : Dobro smo prošli sa minimalnim porazom ;) ali hajd ti objasni onim frustriranim likovima koje ne zanima fudbal.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 maj 2012, 19:20

tech je napisao/la:Nije vam trebalo nikako ono gađanje ;) bezveze se ofiraju likovi.
Na kraju Džafić covjek realan izjavi : Dobro smo prošli sa minimalnim porazom ;) ali hajd ti objasni onim frustriranim likovima koje ne zanima fudbal.
pa i sam znaš da je toga uvijek bilo i uvijek će biti, džaba nam sve, ali ako se naredne sezone pooštre kriteriji, onda više ni toga neće biti....

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 05 maj 2012, 19:23

AlemC85 je napisao/la:
tech je napisao/la:Nije vam trebalo nikako ono gađanje ;) bezveze se ofiraju likovi.
pa i sam znaš da je toga uvijek bilo i uvijek će biti, džaba nam sve, ali ako se naredne sezone pooštre kriteriji, onda više ni toga neće biti....
Malo je falilo da se tekme prekine i onda bi samo Velež nayebo sa kaznom (novcana + nekoliko tekmi bez publike).
Danas se izašlo u susret Veležu, kako god to zvucalo ;) . Npr. Borac je za daleko manje gluposti i incidente odmah napustio teren Pirote u Travniku, dobio bodove sa zelenog stola i još Travnik kažnjen.

Slažem se da toga ima svugdje, ali nece ce to više tolerisati ubuduce.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 maj 2012, 19:25

tech je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Malo je falilo da se tekme prekinde i ond samo Velež nayeboo sa kaznom (novcana + nekoliko tekmi bez publike).
Danas se izašlo u susret Veležu, kako god to zvucalo ;) . Npr. Borac je za daleko manje gluposti i incidente odmah napustio teren Pirote u Travniku, dobio bodove sa zelenog stola i još Travnik kažnjen.

Slažem se da toga ima svugdje, ali nece ce to više tolerisati ubuduce.
upravu si ali sam siguran da se ovo naredne sezone neće više tolerisati, zato što će se podići kriteriji, bilo da se radi o VELEŽU, ŽELJI ILI NEKOM DRUGOM, ne opravdavam ovo, niti se nekom udvoravam, nego govorim onako kako će najverovatnije biti...

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 05 maj 2012, 19:31

AlemC85 je napisao/la:pa i sam znaš da je toga uvijek bilo i uvijek će biti, džaba nam sve, ali ako se naredne sezone pooštre kriteriji, upravu si ali sam siguran da se ovo naredne sezone neće više tolerisati, zato što će se podići kriteriji, bilo da se radi o VELEŽU, ŽELJI ILI NEKOM DRUGOM, ne opravdavam ovo, niti se nekom udvoravam, nego govorim onako kako će najverovatnije biti...
Bez ljutnje,ali jedan si od zescih dvolicnjaka na ovom forumu..prvi si poletio sa povicima o njakom poklon faulu,a sad bi te covjek na ranu previo.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 05 maj 2012, 19:32

...pa eto hajmo rec i da je sudija poklonio taj faul(a nije jer je bilo guranje sa ledja) OPET neko mora ubaciti loptu dobro (Zeba) i neko mora dobro skocit i otkrit se i zabit gol glavom (Jamak)
...smjesno
BAS SVE TI DAJEMO.....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 maj 2012, 19:35

adoni je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:pa i sam znaš da je toga uvijek bilo i uvijek će biti, džaba nam sve, ali ako se naredne sezone pooštre kriteriji, upravu si ali sam siguran da se ovo naredne sezone neće više tolerisati, zato što će se podići kriteriji, bilo da se radi o VELEŽU, ŽELJI ILI NEKOM DRUGOM, ne opravdavam ovo, niti se nekom udvoravam, nego govorim onako kako će najverovatnije biti...
Bez ljutnje,ali jedan si od zescih dvolicnjaka na ovom forumu..prvi si poletio sa povicima o njakom poklon faulu,a sad bi te covjek na ranu previo.
šta i ako jesam, jesam li nekoga možda opsovao ili uvrijedio? čestitao sam na vašoj stranici zasluženu titulu, sada zbog faula se moramo vrijeđati. ja nisam ni u jednom trenutku išta rekao protiv želje, ako jesam onda sam kriv...

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 05 maj 2012, 19:38

Slabo je Dzafa postavio igru, trebali smo malo ofanzivnije, a seljo uvijek kad igra protiv nas povede i svoje sudije, tako da se po tom pitanju nista novo nije desilo, struka Veleza je trebala i na to misliti u pripremi utakmice. Ali nase vrijeme dolazi no sikiriki ;)
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 05 maj 2012, 19:40

AlemC85 je napisao/la:
adoni je napisao/la:
šta i ako jesam, jesam li nekoga možda opsovao ili uvrijedio? čestitao sam na vašoj stranici zasluženu titulu, sada zbog faula se moramo vrijeđati. ja nisam ni u jednom trenutku išta rekao protiv želje, ako jesam onda sam kriv...

Pusti bola ove svadljice, sta mu se pravdas ikako! :arrow:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 maj 2012, 19:45

Sta se lozite majke vam? Pratim ovu ligu od njenog samog nastanka i prvih poslijeratnih kola, jos kao djecacic, ali bolje ekipe od danasnjeg Zelje ja nisam gledao. Jest im se sviralo i sto je trebalo i sto nije, ali ljudi igraju lopte, sta vam je ljudi. Svaka im cast brate, raskucali su ligu na proste faktore.

Mi moramo sve napore uloziti da nam ostane dobar dio tima na okupu, pocevsi od golmana zavrsivsi sa Brkom u napadu. Moramo.

Oni supci sto ruse nas stadion nisu normalni, medjedi jedni. Fin je dan brate bio, mogli su na Neretvu pa rostilj raspaliti i ne istresati se onako, ispadamo divljaci.

Hajde Ž, Velez dok ne umrem!
Support Velez, It's logical! ★

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 maj 2012, 19:46

arelinho je napisao/la:jos jednom ste dokazali da ste seljacki klub iako ste muslimanski klub zasluzili ste prvu ligu federacije !

NIKADA ! NACIONALISTO !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 05 maj 2012, 19:48

Bliss je napisao/la:Slabo je Dzafa postavio igru, trebali smo malo ofanzivnije, a seljo uvijek kad igra protiv nas povede i svoje sudije, tako da se po tom pitanju nista novo nije desilo, struka Veleza je trebala i na to misliti u pripremi utakmice. Ali nase vrijeme dolazi no sikiriki ;)
Sta slabooo ma jadno ! Covjek gubi 1-2 i treba da ganja rezultat s spic igracem jok on uvodi nekog Jazvina koji je spic al malo sutra ...Imao je Pehlica i Handzica na klupi i mogao je uvesti bar jednog da se nesto pokusa al suvisno je pricati kad se unaprijed sve zna, a to da ova dva igraca do kraja prvenstva sto se tice Veleza sigurno nece upisati ni jedne jedine minute ..Budes fino covjek inasan i kazes haloo vas dva mi na vas vise ne racunamo !!!
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 05 maj 2012, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 05 maj 2012, 19:48

AlemC85 je napisao/la:sudija poklonio faul iz kojeg je pao gol. naravno sudije sada rade svoje, fuj........
Reci mi molim te,jel ovo citirano ima i trunke realnog navijaca i realnosti ili naginje na ponasanja nekolicine cobana sa tribine kojih se ti sad kobajagi stidis :oops: :oops: :oops:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 maj 2012, 19:48

To sam zaboravio..haha..ako je Zeljo muslimanski klub i mi smo..ja mislim da je to posteno.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 maj 2012, 19:48

Taman s utakmice...

Sta reci ? Drago mi je da smo mi ti koji smo napokon zabili gol Zelji, a sve ostalo je bilo poprlicno lose.
Mislim da smo previse respektabilno usli u susret sa Zeljom. Odbrana nam je bila postavljena preduboko, kao da igramo protiv Barcelonine tika-taka a ne jednog BH PremijerLigasa.
Steta da Okic nije dao onaj zicer u zadjim minutama utakmice kada je neshvatljivo pucao ravno u Gusu, a mogo je popit fuka i birat gdje ce gol dati. Medjutim, i da je zabio, ne znam koliko bi to zasluzeno bilo. Zeljo je stiskao cijelo vrijeme i stvorio nekoliko stvarno dobrih sansi, i samo zbog DEJE majstora nisu dali vise od 2 gola. Mislim da smo mogli proci puno bolje da smo igrali presing na njihovu odbranu, nekako je ovo bilo previse povuceno na svom terenu. Nadao sam se ofanzivnijem Velezu. Brkovic je bio jako dobar kada je imao loptu u nogama, (a to je bila rijetkost) upravo radi danasnje taktike. Dizem kapu Kneletu i Jugi na pozrtvovanosti, mislim da su danas pretrcali uvjerljivo najvise i ostavili srce na terenu bas kao sto svaki igrac OVOG KLUBA i treba. Zvonic previse losih dodavanja, stvarno su izgledali traljavo ti njegovi pokusaji pasova. Okic uz zicer, nista posebno, nije me nimalo odusevio. Mislim da moramo naci bolju opciju za ljevog beka ili poslati malog na kaljenje negdje jer ne mislim da je ovaj momak za Veleza trenutno. Previse statican u fazi odbrane, gubi se, nema orijentaciju i mislim da je jedan od onih koji je totalno bez kondicije sto je dokazalo zadnjih 20 min utakmice.
Sto se tice sudjenja, po meni sve do onog BEZVEZNOG FAULA nad Colicem koji je predvodio golom, bilo sasvim zadovoljavajuce.
Reakcija mnogobrojnih malisana, (a sto je jos gore i matoraca) je jedan veliki pokazatelj trenutnog stanja u ovom tzv. gradu. Ne znam da li je FUJ prikladna rijec, ali onakvo nesto se samo na selu radi. Pljuvanje, cigancenje, gadjanje svim i svacim, psovanje nekakvih krstova ?? Hej, pa bagro jedna, vi ste neprijatelji VELEZA a ne njegovi navijaci. A boli vas neka stvar sto ce klub fasovat drasticnu kaznu, vazno je da ste VI vas krkanluk izbacili. Iskreno me kao BEZKOMPROMISNOG navijaca ovog kluba stid sto sam danas prisustvovao ovakom dogadjaju. Jos nesto ? Securitasi, sram vas bilo, je li vam posao da blejite ustegnutih majica ili mozda ucinite nesto po pitanju sigurnosti i reda na tribini ? Sramota !

P.S Dzafa po meni danas neshvatljivo nikako da napravi izmjenu kada je bilo svima na tribini jasno da je bilo igraca koji vise nisu mogli meda !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 maj 2012, 19:50

Mont0 je napisao/la:Sta se lozite majke vam? Pratim ovu ligu od njenog samog nastanka i prvih poslijeratnih kola, jos kao djecacic, ali bolje ekipe od danasnjeg Zelje ja nisam gledao. Jest im se sviralo i sto je trebalo i sto nije, ali ljudi igraju lopte, sta vam je ljudi. Svaka im cast brate, raskucali su ligu na proste faktore.

Mi moramo sve napore uloziti da nam ostane dobar dio tima na okupu, pocevsi od golmana zavrsivsi sa Brkom u napadu. Moramo.

Oni supci sto ruse nas stadion nisu normalni, medjedi jedni. Fin je dan brate bio, mogli su na Neretvu pa rostilj raspaliti i ne istresati se onako, ispadamo divljaci.

Hajde Ž, Velez dok ne umrem!

znas sta je problem, sto je zeljo konstantno bio na vasoj polovini, zadnja linija na centru nam stoji i svaki prekrsaj i nas i vas je bio vecinom na vasoj polovini...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 maj 2012, 19:50

adoni je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:sudija poklonio faul iz kojeg je pao gol. naravno sudije sada rade svoje, fuj........
Reci mi molim te,jel ovo citirano ima i trunke realnog navijaca i realnosti ili naginje na ponasanja nekolicine cobana sa tribine kojih se ti sad kobajagi stidis :oops: :oops: :oops:
naravno da se stidim tih delikvenata i ne opravdavam taj čin tih kvazi navijača, jer sam i sam bio žrtva takvih..i još jednom ponavljam da ste ove sezone NAJBOLJI........

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 05 maj 2012, 19:56

E vako sad s utakmice...
Željo je bio bolji, to je sigurno..
Odavno bolju ekipu u ovom našem fudbalu nisam gledao,
Dejan je prvo poluvrijeme branio čuda...
Ali SVAKU dvojbenu odluku sudija je presudio u korist Želje..
Tako i situacija iz koje je pao drugi gol u najmanju ruku sumnjiva, a sigurno je nebi svirao da se isto
desilo na suprotnoj strani..
Pa samo da kažem navijačima Želje da smo neke ekipe koji su odnijeli bodove iz Mostara ove sezone
ispratili sa aplauzom jer je bilo zasluženo..
Ovo sad je pokvarilo čitav dojam o utakmici...
Našim momcima svaka čast izvukli su maksimum iz sebe,
Želji čestitke jer su sigurno najbolja ekipa trenutno u BH fudbalu,
a čitavoj ovoj sudačkoj organizaciji se poserem u usta...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 maj 2012, 19:57

nick je napisao/la: znas sta je problem, sto je zeljo konstantno bio na vasoj polovini, zadnja linija na centru nam stoji i svaki prekrsaj i nas i vas je bio vecinom na vasoj polovini...
Ma vidi drug, sad sa replyamo jedan drugom, ode u Nemilu Donju sve, na Veliku nagradu nesvrstanih. To se podrazumijeva kad kazem da se igra lopte, desna i lijeva strana atakuju non stop, nema stajanja. Vjerovatno niko nije ni primjetio u Zelji igraca sa brojem 8 (malo ga nosam :D ) ali posto sam ja defanzivno orijentisan lik 8-) , meni je bio igrac utakmice. Razbuc'o je tekmu kao siroce napolitanku.

Iako smo se branili veci dio tekme ja sam okej sa danasnjim izdanjem. Nedovoljno iskusni, morali smo ovako odigrati. Polako, dok se i Dzafa malo uhoda, dok Mahe postane malo drskiji, dok Zvonic odluci dati loptu u for napadacima doce to na svoje. Da se ponovim, najiskrenije se nadam da ostajemo na okupu za slijedecu sezonu. To je to, idemo! :D

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 05 maj 2012, 19:58

Titova-Juga je napisao/la:Taman s utakmice...

Sta reci ? Drago mi je da smo mi ti koji smo napokon zabili gol Zelji, a sve ostalo je bilo poprlicno lose.
Mislim da smo previse respektabilno usli u susret sa Zeljom. Odbrana nam je bila postavljena preduboko, kao da igramo protiv Barcelonine tika-taka a ne jednog BH PremijerLigasa.
Steta da Okic nije dao onaj zicer u zadjim minutama utakmice kada je neshvatljivo pucao ravno u Gusu, a mogo je popit fuka i birat gdje ce gol dati. Medjutim, i da je zabio, ne znam koliko bi to zasluzeno bilo. Zeljo je stiskao cijelo vrijeme i stvorio nekoliko stvarno dobrih sansi, i samo zbog DEJE majstora nisu dali vise od 2 gola. Mislim da smo mogli proci puno bolje da smo igrali presing na njihovu odbranu, nekako je ovo bilo previse povuceno na svom terenu. Nadao sam se ofanzivnijem Velezu. Brkovic je bio jako dobar kada je imao loptu u nogama, (a to je bila rijetkost) upravo radi danasnje taktike. Dizem kapu Kneletu i Jugi na pozrtvovanosti, mislim da su danas pretrcali uvjerljivo najvise i ostavili srce na terenu bas kao sto svaki igrac OVOG KLUBA i treba. Zvonic previse losih dodavanja, stvarno su izgledali traljavo ti njegovi pokusaji pasova. Okic uz zicer, nista posebno, nije me nimalo odusevio. Mislim da moramo naci bolju opciju za ljevog beka ili poslati malog na kaljenje negdje jer ne mislim da je ovaj momak za Veleza trenutno. Previse statican u fazi odbrane, gubi se, nema orijentaciju i mislim da je jedan od onih koji je totalno bez kondicije sto je dokazalo zadnjih 20 min utakmice.
Sto se tice sudjenja, po meni sve do onog BEZVEZNOG FAULA nad Colicem koji je predvodio golom, bilo sasvim zadovoljavajuce.
Reakcija mnogobrojnih malisana, (a sto je jos gore i matoraca) je jedan veliki pokazatelj trenutnog stanja u ovom tzv. gradu. Ne znam da li je FUJ prikladna rijec, ali onakvo nesto se samo na selu radi. Pljuvanje, cigancenje, gadjanje svim i svacim, psovanje nekakvih krstova ?? Hej, pa bagro jedna, vi ste neprijatelji VELEZA a ne njegovi navijaci. A boli vas neka stvar sto ce klub fasovat drasticnu kaznu, vazno je da ste VI vas krkanluk izbacili. Iskreno me kao BEZKOMPROMISNOG navijaca ovog kluba stid sto sam danas prisustvovao ovakom dogadjaju. Jos nesto ? Securitasi, sram vas bilo, je li vam posao da blejite ustegnutih majica ili mozda ucinite nesto po pitanju sigurnosti i reda na tribini ? Sramota !

P.S Dzafa po meni danas neshvatljivo nikako da napravi izmjenu kada je bilo svima na tribini jasno da je bilo igraca koji vise nisu mogli meda !
Drug svaka cast na realnosti..puste li srece da nas je ovakvih vise na svim stranama.
Kad pogledas snimak,vidjeces da je i taj "bezvezni faul" ipak opravdan bio.
Ako je vec moralo,draze mi je sto ste upravo vi prekinuli taj nas niz bez primljenog gola nego njaka Slavija,Siroki ili nedaj Boze nase komsije :D :D puno srece u nastavku.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.