valjda ce se sad malo yebeni grad posvetit ovom klubu ako ispadnemo u 1. Federalnu... Nek se malo oporavimo, da sredimo ta dugovanja i ta sranya..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma ja bi onog fazlu protjerao iz tz vece seljacine nisam vidioclassic je napisao/la:Situacija teska![]()
Posebno me "pogodila" situacija na kraju meca, kad jedan veliki tuzlanski klosar Fazla dreci na Mujku sa tribina, psuje mu mater i vrijedja ga.
Nije stvar jel mogo ono izvadit il nije mogo, bila je teska lopta, on pokriven, jos odskocila al nebitno...
Nas jedan od najboljih golmana svih vremena, koji nije iz Tuzle a koji je pet godina ako se ne varam srcem igro za Slobodu, nije zasluzio da mu neko nesto prigovori, momak je nekoliko puta mogo otic iz Slobode uzet pare, mogo je to i na zimu uradit, znam sigurno da ga je Osim trazio, al osto je u Slobodi, da pomogne, da izborimo opstanak...
SRAMOTA
Fazla šampi ti se u facu
Cao i tebi jarane, jel ti drago ? idi slavi sto je Sloboda ispala iz ligeSarajlijc@ je napisao/la:Slobodo cao Slobodo cao ....
Ne halalim ti za provokacije, neka ti je teska zemlja kada krepes!Sarajlijc@ je napisao/la:Slobodo cao Slobodo cao ....
Hvala druze hvala , necemo ni mi vama mesarima mnogo stosta halalitProbisvjet je napisao/la:Ne halalim ti za provokacije, neka ti je teska zemlja kada krepes!Sarajlijc@ je napisao/la:Slobodo cao Slobodo cao ....
Koji si ti peksim to je nevjerovatno.Ali doci ce se i vasim marifetlucima glave.Ili se vec dolazi.Idi na svoju temu i pjevaj tamo EVROPO CAO ,EVROPO CAO, EVROPO cao cao cao....NEEEEEEMAAAAAA licenceeeeeee.....Sarajlijc@ je napisao/la:Slobodo cao Slobodo cao ....
ćao licenca divoviSarajlijc@ je napisao/la:Slobodo cao Slobodo cao ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.