Mislim da su obje utakmice vazne. Sto se tice derbija mislim da prvenstveno trebamo opravdati titulu i naravno prestiz koji nosi pobjeda na toj utakmici. Ko ce ih slusati ukoliko mi izadjemo sa sarenim sastavom i oni nas pobjede.eliminator je napisao/la:valjda je bitnije da igraci budu spremni za revans finala kupaamerosm je napisao/la:Samo se nadam da nakon obezbjedjene titule aBd u Srijedu nece doci do opustanja u derbiju i to je utakmica gdje trebamo pokazati zasto smo prvaci.
Sto se tice utakmice protiv Slavije ja bih licno posla Bogija i Vasilica na odmor da se u potpunosti pripreme za derbi, a mozda ne bi bilo lose i Zebu malo odmoriti i igrati sa Bekricem i onda da svi odmorni docekaju derbi.
Sto se kup utakmice tice ja se tu najmanje brinem, jer tesko da nas Siroki moze dobiti sa dva gola razlike, a oni dolje moraju igrati otvorenije,a siguran sam da cemo mi uspjeti postici jedan gol.
@ inacefindecko
mislim da su to suplje price. Znas i sam sta se sve pisalo pred nase gostovanje u Tuzli, da ce biti X da je to najsigurniji par kola itd itd. Ja sam ubjedjen da cemo Slaviju pobjediti bez vecih problema.