Druga Liga - grupa Jug

slogauskoplje
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la slogauskoplje » 05 maj 2012, 15:17

E, ovo ti je ono što ste vi govorili za Kupres: ako svi moraju imati tri mlađa, onda moraju i oni. Sad svi moraju platiti kotizaciju (koja se baj d vej plaća u osmom mjesecu?! :roll:), pa tako i Lokomotiva. Prvi put se lomilo na utakmici Kupres - Troglav, a ovdje se lomi na utakmici sa Posušjem. Sve po PS-u ;)
Sloga Uskoplje

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 05 maj 2012, 15:52

cirkus teski...ja jesam za suspenzije...da je po PS pola ekipa bi trebalo suspendovat...al ovako...cirkus i nema sta

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 maj 2012, 15:59

Cirkus je bio i sa dodjelom bodova ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 05 maj 2012, 16:04

Flegma je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:E jeste se raspisali samo o prljavim stvarima umjesto da pohvalimo Višiće i njihovu humanitarnu gestu,pa da pišemo o odličnom suđenju što nije bilo nijedne godine dosada di gost može pobjediti,pa o korektnosti igrača na terenu što je napredak ove lige,a ako Brotnjo pobjedi bit će normalno namješteno za neke a ako izgube opet bit će krivi suci ili možda troglav,ali im se igrači fale kako im je uprava riješila sve gostujuće utakmice što ja sumnjam,al moramo da svatimo da danas niko nema novca i svak se krpari i da je ovo igranje lopte postalo teret gradonačelnicim i puno još problem,zato dajte dok se igra nek se igra i sudi sportski i fer.
Slazem se, predaleko je ovo otislo, sutra u Visicima treba biti "praznik" nogometa, da bude sto vise ljudi, da uspije humanitarna akcija, da bude utakmica fer i korektna, pa ko koga, samo nek se igra!
Hvala obojici, napokon netko sa malo obzira. :)
www.facebook.com/hnkvisici

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 05 maj 2012, 16:53

Grdan je napisao/la:Cirkus je bio i sa dodjelom bodova ;) .
E da stvarno, kako se onoj ekipi na B dijele bodovi to nije normalno :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 maj 2012, 16:55

slogauskoplje je napisao/la:E, ovo ti je ono što ste vi govorili za Kupres: ako svi moraju imati tri mlađa, onda moraju i oni. Sad svi moraju platiti kotizaciju (koja se baj d vej plaća u osmom mjesecu?! :roll:), pa tako i Lokomotiva. Prvi put se lomilo na utakmici Kupres - Troglav, a ovdje se lomi na utakmici sa Posušjem. Sve po PS-u ;)
U pravu si, apsolutno.
Ali, ako se kotizacija plaća tad i tad, ako postoji vremensko ograničenje, a ako su (valjda) svi klubovi uplatili kotizaciju do zadanog roka, zašto se čekalo do petog mjeseca (devet mjeseci) da se poduzmu koraci protiv Lokomotive, i to u tom trenutku, dan pred derbi začelja, koji bi, vidi li čuda, mogao Posušje poslati u nižu ligu?
Hayley <3

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 05 maj 2012, 17:04

A stvarno su se i nama sastavile utakmice sad ova nekolika kola.. znači išli smo u Klis kojima očajnički trebaju bodovi, pa nam sad dolazi Brotnjo, pa idemo u Posušje (nadam se da i mi nemamo nekih zaostalih dugova :lol: ), pa dolazi Lokomotiva pa za njom Troglav. U par kola odlučujemo i o prvaku i o ispadanju. :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 maj 2012, 17:11

:lol: :lol:

Bar će biti uzbudljivo gdje god igrate, svaka tekma bez kalkulacija. Proper football slika
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 05 maj 2012, 17:41

badblueboylivno je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:E, ovo ti je ono što ste vi govorili za Kupres: ako svi moraju imati tri mlađa, onda moraju i oni. Sad svi moraju platiti kotizaciju (koja se baj d vej plaća u osmom mjesecu?! :roll:), pa tako i Lokomotiva. Prvi put se lomilo na utakmici Kupres - Troglav, a ovdje se lomi na utakmici sa Posušjem. Sve po PS-u ;)
U pravu si, apsolutno.
Ali, ako se kotizacija plaća tad i tad, ako postoji vremensko ograničenje, a ako su (valjda) svi klubovi uplatili kotizaciju do zadanog roka, zašto se čekalo do petog mjeseca (devet mjeseci) da se poduzmu koraci protiv Lokomotive, i to u tom trenutku, dan pred derbi začelja, koji bi, vidi li čuda, mogao Posušje poslati u nižu ligu?
Uvjeren sam da je to baš jučer dostavljeno, to se zasigurno zna odavno. Zašto bi Posušje koje je ispunilo sve obaveze prema savezu ispaštalo (ispalo) naspram Lokomotive koja to nije učinila? Uz sve to Lokomotiva nema ni adekvatan teren. Savez ima na osnovu čega suspendirati Lokomotivu, druga je stvar što se to dogodilo baš sad.
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 maj 2012, 17:45

Pa samo me zanima zašto je to baš jučer i u ovoj situaciji odrađeno, zašto nije tjedan prije ili tjedan poslije (nemojte sad da bih ja želio da se to desilo tjedan poslije pa da Troglav bze borbe dobije 3 boda u Vrapčićima :roll: ), ništa više.
Ne se'rem protiv odluke - ako nisu platili, što vjerojatno nisu, kako vidim u tekstu - kazni ih, naravno - samo mi je nenormalno da se to desilo baš sada.
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 05 maj 2012, 18:08

badblueboylivno je napisao/la:Pa samo me zanima zašto je to baš jučer i u ovoj situaciji odrađeno, zašto nije tjedan prije ili tjedan poslije (nemojte sad da bih ja želio da se to desilo tjedan poslije pa da Troglav bze borbe dobije 3 boda u Vrapčićima :roll: ), ništa više.
Ne se'rem protiv odluke - ako nisu platili, što vjerojatno nisu, kako vidim u tekstu - kazni ih, naravno - samo mi je nenormalno da se to desilo baš sada.
Vjerujem da i sam znaš kako su nam ažurni u savezima od županijskih do državnog, sve ide sporo. Ako se već štima, logično je da se štima svom klubu. Možda se to baš čekalo do sada. Doduše nije mi jasno kako je Lokomotiva uopće mogla igrati ovoga proljeća. Znam da uvijek traže nekakav dokaz da su obaveze prema savezu ispunjene. Imamo forumaše iz Mostara, pa da nam malo to bolje objasne. Kakav je to dug, jeli se ranije tražilo da se ispune obaveze?
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 maj 2012, 18:09

slogauskoplje je napisao/la:Vjerujem da i sam znaš kako su nam ažurni u savezima od županijskih do državnog, sve ide sporo. Ako se već štima, logično je da se štima svom klubu. Možda se to baš čekalo do sada. Doduše nije mi jasno kako je Lokomotiva uopće mogla igrati ovoga proljeća. Znam da uvijek traže nekakav dokaz da su obaveze prema savezu ispunjene. Imamo forumaše iz Mostara, pa da nam malo to bolje objasne. Kakav je to dug, jeli se ranije tražilo da se ispune obaveze?
Upravo to.
Hayley <3

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 05 maj 2012, 19:45

e nece moci ovaj naum proci,i Lokosi konja za trku imaju

Županijski savez iz Posušja koji vodi ligu samo dan prije odlučujuće utakmice suspendira Lokomotivu,a sve u cilju spašavanja Posušja.Pa svakom ko imalo prati takmičenje biće mu jasno da je odluka tendeciozna i napravljena da se diskredituje Lokomotiva koja u posljednje vrijeme ,mora se priznati igra sve bolje.

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 05 maj 2012, 19:50

ima li rezultata današnjih utakmica

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 05 maj 2012, 20:22

Igman - Tomislav 4:3

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 05 maj 2012, 20:29

remistarmo je napisao/la:e nece moci ovaj naum proci,i Lokosi konja za trku imaju

Županijski savez iz Posušja koji vodi ligu samo dan prije odlučujuće utakmice suspendira Lokomotivu,a sve u cilju spašavanja Posušja.Pa svakom ko imalo prati takmičenje biće mu jasno da je odluka tendeciozna i napravljena da se diskredituje Lokomotiva koja u posljednje vrijeme ,mora se priznati igra sve bolje.
O čemu se radi?

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 05 maj 2012, 20:31

hnkvisici je napisao/la:
remistarmo je napisao/la:e nece moci ovaj naum proci,i Lokosi konja za trku imaju

O čemu se radi?
Vrati se na 74. str. pa pročitaj :D Ukratko, zupanijski savez Posusje suspendiralo Lokomotivu pred sutrasnji derbi, upravo protiv Posusja, koji vrlo vjerojatno odlucuje o tome tko ce ispast od te 2 ekipe, a tko ne.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 maj 2012, 20:33

Ako cemo realno ovo je davno trebalo uraditi.Tko god nema uplacenu kotizaciju ne moze igrati.Pa najolje da je ne uplacuje nitko i svima dobro,ne ide to tako.Da je normalna liga oni ne bi mogli ni igrati u njoj.Pa boljih ledina ima po poljima nego sto je onaj teren.I sad svima Posusje krivo ma nemoj.Ovdje je jedina greska sto je se Lokomotivi dopustilo da uopce igra.Ako ne mozes platiti ovu ligu,Boze moj ima ona zupanijska i igraj!!

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 05 maj 2012, 20:37

ŠB.TRN je napisao/la:Ako cemo realno ovo je davno trebalo uraditi.Tko god nema uplacenu kotizaciju ne moze igrati.Pa najolje da je ne uplacuje nitko i svima dobro,ne ide to tako.Da je normalna liga oni ne bi mogli ni igrati u njoj.Pa boljih ledina ima po poljima nego sto je onaj teren.I sad svima Posusje krivo ma nemoj.Ovdje je jedina greska sto je se Lokomotivi dopustilo da uopce igra.Ako ne mozes platiti ovu ligu,Boze moj ima ona zupanijska i igraj!!
Pa zasto se cekalo 9 mjeseci? i zupanijski savez POSUSJA suspendira izravnog konkurenta za ispadanje, i to DAN PRIJE UTAKMICE, i to SUBOTOM, KAD NITKO ZIV U OVOJ LIGI NE RADI!!!Ne znam, jel moze bit sumnjivije od ovog...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 maj 2012, 20:43

Hans je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ako cemo realno ovo je davno trebalo uraditi.Tko god nema uplacenu kotizaciju ne moze igrati.Pa najolje da je ne uplacuje nitko i svima dobro,ne ide to tako.Da je normalna liga oni ne bi mogli ni igrati u njoj.Pa boljih ledina ima po poljima nego sto je onaj teren.I sad svima Posusje krivo ma nemoj.Ovdje je jedina greska sto je se Lokomotivi dopustilo da uopce igra.Ako ne mozes platiti ovu ligu,Boze moj ima ona zupanijska i igraj!!
Pa zasto se cekalo 9 mjeseci? i zupanijski savez POSUSJA suspendira izravnog konkurenta za ispadanje, i to DAN PRIJE UTAKMICE, i to SUBOTOM, KAD NITKO ZIV U OVOJ LIGI NE RADI!!!Ne znam, jel moze bit sumnjivije od ovog...
Kakav je zupanijski savez Posusja.To je savez Zapadnohercegovacke zupanije.Suspendirani su oni ja mislim u cetvrtak a ne danas.Nije ni meni jasno sta se cekalo 9 mjeseci,netko bi za to trebao odgovarati,jer po ovome ostali klubovi su ispali naivci!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.