Donnie Darko je napisao/la:
A onaj sumnja da bi iko htio uzet ovu graficku, ISPRAVNU! Dje zivis ti jbt pogaca, Los Angeles? Pariz? Manhattan?
kolega trebas shvatiti ta graficka kad je izasla tj kad je bila aktuelna, izasla je kao low end model, a zamisli tek sad kakva je, (uz to ako se ne varam, ona podrzava agp slot, a vjerujem da su danas rijetki koji imaju maticnu s agp slotom, jer pci-e je postao oodavno standard), sad mozes naci dosta puta bolju za skroz male pare, no sad ja tebi ne pokusavam reci da je neces prodati, naprotiv, vidio sam na piku ima lik koji kupuje pokvarene graficke, njemu se obrati pa mozda se uspijete dogovoriti, ili reci ovde u cemu je problem sa grafickom pa mozda uspijemo popraviti, pa i ti ces lakse popraviti
Papastathopoulos je napisao/la:
naravno da ti znas vise o informatici od mene, to priznajem naravno...
al moj care, ovo sto sam rekao da imas graficku od 10-ak giga, tu brojku sam 'nako bubnuo, ono sto sam ja mislio reci je to da je tebi najvaznije u zivotu imati 4 GB rama, graficku ogromne memorije i najnoviju igricu koju je EA izbacio...ako ti ovo smatras provalom, pa to je tvoja stvar, moj lafe...
kolega, ti kad shvatis da pc nije platforma za igranje, onda mi se javi ovde pa cemo nastaviti s pricom, ja ako hocu 4-10-16-24 giga u svom pc.u stavljam s razlogom, da li je to za igranje, za posao, to tvoja nije stvar.
prvo govoris o grafickama o njihovo memoriji, pa sad prebacujes da si mislio na ram memoriju, molim te ignorisi me u buduce, ne volim se raspravljati a posebno ne sa tobom, kad nemas nikakve predstave o navedenim stvarima
extreme, da nisi koji virus pokupio?