Svi su odigrali prilcno lose.Ja bi volio vidjeti Alonsa u 2. poluvremenu.
Ovi klinci su izgleda dzabe dosli...Nema njima minuta dok je ovaj rezultat na semaforu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
bio korner, ovaj Moses vuko Ronalda oborio ga prilikom izvodjenja korneraMARCELO je napisao/la:Kakav je bio penal?? (ukratko)
Taman malo izadjo i...![]()
Korner za real frajer se objesio za ronalda oborio ga na zemlju i penal,nesto poput onog za farsu protiv milana samo sto je ovaj bio sto posto!MARCELO je napisao/la:Kakav je bio penal?? (ukratko)
Taman malo izadjo i...![]()
Granada ako izgubi od Raya zadnje kolo ispada jer i ovima gori, bit će vatreno za opstanak, ima minimalno 100 scenarija ko će ispasti a ko ostatiL-Train je napisao/la:Sreca teska![]()
Granada ovo nije zasluzilaBenitez pogodi suca na kraju,10 utakmica kazne ga ceka najmanje
pff,o cemu pricas penal je bio 100%,kakva crna polugaek0 je napisao/la:Pokradose sudije Granadu, al' bas. Penal po meni nije bio jer je Ronaldo polugom uhvatio lika za glavu i vukao ga da padne na njega. Ipak moram pohvaliti sudiju sto mi je spasio 140€ koje sam ulozio na Real, da nije to u pitanju nebi mi bilo krivo ni da je Granada dobila cak sta vise bilo bi i zasluzeno. Nadam se da ce inspekcija dati nasima da malo "pusu" u svlacionici jer je sramota doci p'jan na utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.